Butikken har sendt spam pÃ¥ SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke lÊngere Þnsker". Jeg har ALDRIG Þnsket det. Lad nu vÊre med at bortforklare, at I bryder alle regler og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÃ¥r det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre Sà dÃ¥rlig,... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé Ã¥ handle pÃ¥ shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til Ã¥ risikere. ðð SÃ¥ jeg vi si at alt gikk kje... ãã£ãšèŠã
Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi kÞbte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi mÃ¥tte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blÊkpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Superb service! Bestilte 2 kosttilskud inden 13.00 og fik leveret dagen efter i pakkeshop 09.07. Gratis fragt ved et lille minimumsbelÞb! De hÊvede det prÊcise belÞb!
Helt gennemgående tilfreds med dem!
Elendig kundeservice! Firkantet og ingen forståelse eller imÞtekommelse. Ikke en bedrift som er verdt å gi pengene sine til!

Shopping4net ããã®åç
UseriÞst firma som tydelig lever av elle ekstraavgifter de sender faktura på. Det får de til. Men å sende faktura på hva du faktisk har kjÞpt hos dem (feks etter returer) - det får de ikke til. Urimelige og dårlig kundebehandling - styr unna!!

Shopping4net ããã®åç
Jeg kÞbte en halskÊde fra Pilgrim, og jeg er yderst tilfreds med hele oplevelsen - varen var tro mod billedet og forsendelsen overholdt estimeret afsendelsesdato - forstår ikke de dårlige anmeldelser. Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet med min handel.
One of the worst online customer services I have ever had to deal with.
My payment was received just 2 days after the deadline date because Christmas and the New Year fell during the grace payment time.
I was sent a reminder, to my horror, and the amount totalled more than the item ordered.
Speak to customer services and they were not very helpful in the matter.
Then to add insult to injury, I received another reminder to pay the late payment fee which was paid just a few days ago.
No doubt I will get a snotty reply from the customer services dept, like they have with previous disgruntled customers.
I will never buy from this company again!

Shopping4net ããã®åç
Hurtig og fejlfri levering.
Jeg var lidt bekymret pga de mange dårlige anmeldelser herinde, men jeg oplevede ingen problemer. Varer ankommet som aftalt og i forventet stand 2 dage efter bestilling.
Jeg bestilte min pakke og fik den allerede 2 dage efter jeg havde bestilt den. Fantastisk service og gode produkter, ligesom jeg havde forventet dem. Havde bestilt 5 knager der ligner dyr.
HANDEL ALDRIG MED DEM!
DÃ
RLIGSTE KUNDESERVICE NOGEN SINDE.
Jeg bestilte et lÊgemiddel fordi jeg var ved at blive syg, blev desvÊrre syg alligevel og kunne derfor ikke hente varen.
Den bliver sendt retur og fuld forståelse hvis de trÊkker lidt af belÞbet fra mit retur, hvilket de ikke gjorde. Men så fik jeg en faktura tilsendt der skulle betales med det samme hvilket jeg ikke har opmÊrksom på, får den så fÞrst betalt 2 dage efter og grundet nytår går pengene fÞrst ind ved dem 6 dage efter og jeg skal derfor betale igen hele belÞbet plus rykkergebyr, det vil sige jeg har betalt 378 for en vare jeg ikke har fået.
Når jeg så prÞver at kommunikere med dem er der bare ingen hjÊlp og hente og med trusler om der kommer flere gebyrer hvis ikke jeg når at betale ...

Shopping4net ããã®åç
Ikke til at komme i kontakt med.
afventer besvar på henvendelse 27.12.2022
Tager ikke telefon ved opkald venter over 1 time.
De har sendt forkert vare og sender ikke retur label for ombytning....meget skuffende

Shopping4net ããã®åç
Utrolige ågerpriser hvis du ikke har afhentet din pakke i pakkeshop og den går retur. 129 kr. koster det i administration. Ikke et firma jeg gider handle hos igen.

Shopping4net ããã®åç
Alt i den skÞnneste orden og levering til tiden ðð
Jeg bestiller en pakke til en nÊrboks men får besked om at min pakke er leveret et andet sted. Jeg kan pga angst ikke bare tage et andet sted hen.
Kundeservice hjÊlper ikke og siger jeg har bestilt til der den er ankommet hvilket jeg ved er lÞgn! Jeg ville aldrig nogensinde bestille til et sted jeg ikke kan afhente. Og så får jeg afvide jeg får en regning på 199kr hvis jeg ikke henter min pakke.
Det er smart de ikke skriver i ordrebekrÊftelse hvor levereringen er bestilt til, så har jeg jo ingen beviser.
Mage til lorteforretning! Der bestiller jeg godt nok ikke fra igen!
Så kan man lÊre at tjekke trustpilot inden man kÞber fra en side af :(

Shopping4net ããã®åç
DÃ¥rlige service virkelige skuffende , hver gang man snakker med en medarbejderne der sider ved telefonen skÊldt hun ud og talt ned til en hvor man prÞver og tale dem til fornuft . Har aldrig oplevet lignede ð³

Shopping4net ããã®åç
Gode produkter til fornuftige priser.
Hurtig sikker levering også behÞver man ikke betale fÞr levering.
aldrig mere i mit liv, jeg kÞber med dig igen!!! de er tyve, jeg har kÞbt for 97 kr og betalt med mit kreditkort, så modtager jeg varen og 1 måned efter sender de mig et brev, hvor de siger at de ikke har modtaget min betaling, så betaler jeg en konto med renter pr. 336 kr som Det virker helt uretfÊrdigt og i dag modtager jeg endnu et brev om at jeg skal betale 100 kr mere, det de har taget fra mig virker ikke nok??? Indbrudstyve!!! Jeg vil anmelde dem!!!

Shopping4net ããã®åç
Når det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott!
(har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre SÃ
dårlig, det er lov å tenke selv)
Ingen problemer, veldig rask levering og Pippikostymet hadde bedre kvalitet enn forventetð
Takker!
Anbefales.
Har handlet 3 gange nu hos Shopping4net de 2 fÞrste gange fik jeg varene efter 2 dage, denne gang viste det sig at varen var nået at blive udsolgt, men fik fin besked fra kundeservice omkring dette, og fik mulighed for at ophÊve ordren el vente til den kom på lager igen. Jeg vil helt klart anbefale Shopping4net til andre og vil helt klart handle der igen.
Lang leveringstid - kÞb ikke julegaver her!
Fra ordrebekrÊftelse til bare afsendelse af varerne går der 7 dage.
SÃ¥ man skal forvente 8-10 dage fra bestilling til leverering.
Jeg har endnu ikke modtaget de bestilte varer. Hvis jeg vidste det, havde jeg handlet et andet sted.

Ingen bemÊrkninger.
Alt gik fint, modtog som anvist, fin information undervejs.
Kan fint handle der igen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã