Als alles loopt zoals het hoort te lopen is snappcar top. Maar als iets onverhoopt toch anders loopt kom je eerst bij een chatbot waar je werkelijk niets aan hebt. Vervolgens duurt het vaak erg lang o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima eerste ervaring met Snappcar. We willen geen nieuwe auto meer en onderzoeken alle alternatieven om van A naar B te komen. Van NS, OV fiets, taxi, autohuur, en ook Snappcar. Handig dat je op vele... ãã£ãšèŠã
Ik verhuur al geruime tijd mijn auto via SnappCar tot redelijk volle tevredenheid. Digitaal verloopt het boekingsproces prima. Auto is verzekerd. Service is tijdens boekingsperiode geboden. Kleine... ãã£ãšèŠã
De eenvoud, met de app is de keus snel gemaakt. Iedereen heeft andere prioriteiten zoals prijs, klasse auto, comfort de groote, vrije km, soort brandstof, Afstand ophaalplaats... Volgens mij alti... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 74ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sinds afgelopen jaar is het platformâŠ
Sinds afgelopen jaar is het platform flink achteruit gegaan en dan met name qua huurders.
We verhuren de auto al 5 vijf jaar. In die 5 jaar geen problemen gehad. Iedereen hield zich aan de afspraken. Auto netjes terug. Tank weer netjes op het niveau zoals afgesproken.
Laatste tijd merk ik dat er alleen nog maar mensen huren die erg weinig in een auto rijden. Qua afspraken geen probleem. Maar wel 2x schade in 10x verhuur.
Helaas de laatste keer auto total loss. Het verzekeringsdeel is hierbij prima geregeld. Het vervangend vervoer totaal niet. Je hebt hier dus geen recht op (ja staat in de voorwaarden), maar voelt enorm krom. Iemand anders rijd je auto total loss en dan krijg je zelf geen vervangende auto. Duurt 3-4 weken tot alles geregeld is, dus zit je lang zonder auto. Ondertussen wijzen Allianz en Snappcar naar elkaar voor een oplossing en kan je alleen via de chat in contact komen.
Voor ons reden om te stoppen met Snappcar. Onze auto komt niet meer op het platform.
Ik heb nog steeds geen terugbetalingâŠ
Ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen voor de ten onrechte opgelegde boete
ZEER slechte ervaring
ZEER slechte ervaring. Er is niemand te bereiken voor de klantenservice en de kosten worden zonder verklaring verhoogd. Dit is een oplichter onder mom van een service. Men is uit op geld en maarkt oneerlijk misbruik van het vertrouwen van huurders. Wees zeer voorzichtig en fotografeer alles. Zorg dat je je rechtsbijstandverzekering hebt want dit zijn OPLICHTERS!!!!!
Very nice app
Very nice app! Works smoothly!! Rented a beautiful Saab 93 Turbo!
Hele aardige en nette vrouw
Hele aardige en nette vrouw, als beloning 10⬠terugbetaald voor het zuinig rijden
Snapp car is super please treat the cars well!!!
The experience depends on the behaviour of the previous clients!!! (Whether they put petrol back in the car at the end and NOT damage the car!!).
Een handig proces
Een handig proces. Wellicht een aanbeveling om als je bent vergeten in te checken in de app, om dit met een melding op het scherm weer te geven
Goede bus
Goede bus
Schoon netjes rijd goed
Alles ging super vanaf moment van de reservering tot inleveren.
verhuurder reageert achteraf niet op berichten
De bus reed prima, maar werd niet met een écht volle tank meegegeven waardoor ik bij de start al moest bijvullen. Daarnaast reageert de verhuurder achteraf niet op berichten over de afhandeling. Jammer.
Alles werkte
Everything!
Ik geef altijd de voorkeur aan SnappCarâŠ
Ik geef altijd de voorkeur aan SnappCar vanwege hun uitstekende en snelle service.
Very good app
nadat ik een auto flink vooruit geboektâŠ
nadat ik een auto flink vooruit geboekt had werd de auto na een 3 weken , een week voor gecanceld. helaas waren er ook geen 7 seaters in mijn woonplaats. wel heb ik een 5 personenwagen kunnen boeken en dat ging perfect.
Useful application to rent (share) aâŠ
Useful application to rent (share) a car.
Jammer
Jammer
Jammer dat Snapcar zomaar kosten in rekening brengt van 175 euro voor schoonmaakkosten. En dit onder het mom van ja, er is een foto gestuurd, terwijl dit helemaal geen bewijs levert hoe de auto ervoor was of hoe hij erna was.dat je achteraf duur uit kom
Auto goed te vinden
Auto goed te vinden, goede instructie! Snelle check-in en check-out! Auto rijdt prima en fijn in de buurt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã