Banner for Sol og Strand

Sol og Strand レビュヌ 5,577

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nemt og bekvemt! Vi har snart haft vores sommerhus til udlejning i et Ã¥r. Uger det er udlejet gÃ¥r over alt forventning. Den service Sol & Strand yder, rammer plet for vores henseende. Alt lige fra App... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg lejer siden 2023 to lejligheder i vores fritidshus i LÞkken ud til turister i samarbejde med Sol & Strand i LÞkken. Samarbejdet er eminent, alle er meget tilgÊngelige og hjÊlpsomme, web/mobil plat... もっず芋る

䌁業が回答したした

Service kontoret er altid flinke og hjÊlpsomme. Jeg synes sol og strand burde stramme op omkring rÃ¥d og hjÊlp til husejere sÃ¥ vi fÃ¥r nogle gode og pÊne huse samt komme med ideer til hvad der kan forbe... もっず芋る

䌁業情報

1. バケヌション ホヌム レンタル代理店
  2. コテヌゞ
  3. ホリデヌ アパヌトメント レンタル
  4. 別荘
  5. 貞し別荘

Sol og Strand に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Sol og Strand Hos Sol og Strand hjÊlper vi hvert år tusindvis af gÊster med at finde det helt rigtige sommerhus. Vi er et af Danmarks stÞrste bureauer inden for sommerhusudlejning. Vi har vores rÞdder i Nordjylland, og vi har over 45 års erfaring med at udleje sommerhuse.

Ferien er vigtig. Derfor gÞr vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold. Og det er uanset om det er sommerferie, en weekend for to ved havet eller en ferie i selskab med hele familien.

Hos Sol og Strand finder du sommerhuse i Danmarks smukkeste områder, og vores lokale medarbejdere står altid klar til at hjÊlpe dig fÞr, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du få fat i os hele dÞgnet rundt.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med jeres nÊste ferie i Danmark.

Sol og Strand Support

TrustScore 5段階評䟡の4.5

5577件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 96に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi som udlejer er glade for at udleje

Vi som udlejer er glade for at udleje vores sommerhus gennem Sol og Strand. Tryg ved at overlade udlejning , opsyn og rengÞring gennem bureauet.

2026幎3月13日

Hej

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det betyder meget at lÊse, at du fÞler dig tryg ved at lade os stå for udlejning, opsyn og rengÞring af dit sommerhus.

Det glÊder os, at samarbejdet giver ro og tillid i hverdagen. Den tillid sÊtter vi stor pris på, og vi håber at fortsÊtte det gode samarbejde i lang tid fremover.

Fantastisk dejligt hus .smukt indrettet

Fantastisk dejligt hus .smukt indrettet og hyggeligt .der mangler ingen ting .👍👍👍❀

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er rart at lÊse, at huset levede op til jeres forventninger, og at både indretning og stemning fungerede godt under opholdet.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til endnu en god ferie.

Sol og Strand

De er altid "klare i spyttet"

De er altid "klare i spyttet". Ved henvendelse tager de hurtig aktion i det, som vi beder dem om som sommerhusudlejer

2026幎3月14日

Hej

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du oplever, at der bliver taget hånd om tingene, når du henvender dig.

Vi sÊtter pris på samarbejdet med vores husejere, og at du oplever, at der bliver fulgt op på dine henvendelser. Vi håber at kunne fortsÊtte det gode samarbejde fremover og ser frem til mange flere gode oplevelser sammen.

Tilfreds husejer

Har lejet mit hus ud igennem Sol & Strand igennem mange år og er sÊrdeles tilfreds med samarbejdet. Venligt, kompetent personale, som altid er parat til at hjÊlpe med at afhjÊlpe evt. mangler og med rådgivning. Betyder meget, da jeg kun er i huset få gange om året.
Det Þkonomiske og booking fungerer perfekt.

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse med os og for det mangeÃ¥rige samarbejde. Det betyder meget at lÊse, at du fÞler dig godt hjulpet og fÃ¥r den rÃ¥dgivning, du har brug for – isÊr nÃ¥r du ikke er i huset sÃ¥ ofte.

Vi er glade for, at både udlejning og det praktiske omkring bookinger og Þkonomi fungerer for dig. Vi håber at fortsÊtte samarbejdet i mange år endnu og ser frem til at vÊre der for dig fremover.

Sol og Strand

De passer godt på min sommerhus.

De passer godt på min sommerhus.
Det er nemt at komme i kontakt med Sol og Strand.
De lejer min sommerhus godt ud.
SÃ¥ jeg er godt tilfreds med Sol og Strand.

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Det glÊder os at lÊse, at du er tilfreds, og at det er nemt at komme i kontakt med os. Det betyder også meget, at du oplever, at dit sommerhus bliver passet godt på, og at udlejningen fungerer, som den skal.

Vi håber at fortsÊtte det gode samarbejde og ser frem til mange gode oplevelser fremover.

Sol og Strand

LÞbende mÃ¥nedsvis info om udvikling og

LÞbende månedsvis info om udvikling og fremtid

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du får lÞbende information om udviklingen og tiden frem, så du fÞler dig opdateret undervejs.

Vi håber at fortsÊtte samarbejdet og ser frem til at have dig med hos os fremover.

Sol og Strand

Super nemt og smidigt samarbejde

Super nemt og smidigt samarbejde, der er altid et menneske man kan få kontakt til, og de bestrÊber sig altid på kontakt så snart vi henvender os.

2026幎3月18日

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er rart at hÞre, at samarbejdet fungerer let, og at det er muligt at få fat i os, når behovet opstår. Det betyder meget, at I oplever, at vi vender tilbage, når I tager kontakt.

Vi håber at fortsÊtte samarbejdet og ser frem til at have jer med hos os fremover.

Sol og Strand

De hjÊlper med at lÞse problemet

De hjÊlper med at lÞse de ting der opstår i og omkring sommerhuset da vi har 2 timers transport til huset fra hvor vi bor. Hvis man ringer er de sÞde og hjÊlpsomme.

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse som husejer. Det er rart at hÞre, at du oplever, at vi kan hjÊlpe med de ting, der opstår, isÊr når der er lidt afstand til sommerhuset.

Vi er glade for, at du oplever vores medarbejdere som imÞdekommende og klar til at hjÊlpe, når du ringer.

Vi håber at fortsÊtte samarbejdet og byde dig velkommen igen fremover.

Sol og Strand

Professionel og personlig betjening.

Vi har gennem de sidste tre år anvendt Sol & Strand til at formidle udlejningen af vores sommerhus i LÞkken.
Det har fra dag ét vÊret en god oplevelse.
Vi har fået nÊrmest maksimal udlejning af vores sommerhus.
Samarbejdet med medarbejderne på bureauet i LÞkken et personligt, fleksibelt og vi har fået hurtig hjÊlp, hvis der har vÊret problemer.
Den tilkoblede rengÞring(bestilt af lejere) er alt andet lige også tilfredsstillende.
Sol & Strands hjemmeside fungerer 100%.
Afregning finder altid sted til tiden.
Vi kan således varmt anbefale Sol & Strand som udbyder af sommerhuse.

自発的なレビュヌ

Hej

Tak fordi du deler jeres oplevelse med os og tager jer tid til at skrive. Det er rart at lÊse, at samarbejdet over flere år har fungeret godt, og at I har oplevet en hÞj udlejning af jeres sommerhus.

Vi er glade for, at kontakten med bureauet i LÞkken har vÊret personlig og fleksibel, og at I har fået hjÊlp, når der har vÊret behov. Det er også godt at hÞre, at både rengÞring, hjemmeside og afregning lever op til jeres forventninger.

Godt kontor

Der er altid en god respons når man taler med kontoret

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er rart at hÞre, at du oplever en god kontakt med kontoret, når du henvender dig.

Vi sÊtter pris på, at du tager dig tid til at dele det med os.

God service.

Sol og Strands medarbejdere er altid super venlige og hjÊlpsomme.

Hej

Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om vores medarbejdere. Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever en god hjÊlp, når du er i kontakt med os.

Ubetinget anbefaling!

Samarbejdet fungerer 100%. Vi har trygheden ved at vores hus pÃ¥ trods af afstanden pÃ¥ 450 km bliver “passet på”. Vi bestemmer selv hvor meget vi vil udleje - inkl hÞjsÊson. Altid god hjÊlp - ogsÃ¥ til praktiske opgaver ift hÃ¥ndvÊrkere mm. HÞj udlejningsprocent. Meget tilfredse.

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler jeres oplevelse med samarbejdet. Det er rart at hÞre, at I fÞler jer trygge ved at have jeres hus i udlejning, selv med den afstand I har.

Vi er glade for, at I oplever fleksibilitet i forhold til udlejningen, og at I får hjÊlp til de praktiske ting omkring huset. Det betyder også meget at hÞre, at udlejningen fungerer godt for jer.

Sol og Strand

TrovÊrdig og nÊrvÊrende bureau.

TrovÊrdig og nÊrvÊrende bureau.
Lokalt reprÊsenteret, til at komme i kontakt med, super god rengÞringsaftale og fornuftigt udlejningsresultat.

2026幎3月18日

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du oplever os som nÊrvÊrende og til at få fat i, når der er brug for det.

Vi er også glade for, at både rengÞringsaftalen og udlejningen fungerer godt for jer, og at det hele hÊnger sammen i hverdagen.

Vi håber at fortsÊtte samarbejdet fremover.

Godt samarbejde

Samarbejdet med kontoret på FanÞ er udmÊrket. Man får hurtige og kompetente svar. Der ydes hurtig hjÊlp, når der opstår problemer. Som husejer fÞler jeg mig i gode hÊnder

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at samarbejdet med kontoret på FanÞ fungerer godt, og at du får klare svar, når du henvender dig.

Vi er glade for, at du oplever at få hjÊlp, når der opstår noget, og at du som husejer fÞler dig godt taget hånd om.

Sol og Strand

Godt tilfreds med servicen og tilsyn, som vi kÞber os til af Sol og Strand - da vi bor langt fra sommerhuset

Der var kommet en plet på en af dynerne i vores sommerhus, som vi udlejer.
Vedkommende, der tjekkede huset efter lejere, bemÊrkede det og tog 2 dyner med til vask.
Pletten på den ene dyne gik ikke af i vask -> Sol og Strand ringede til os og spurgte, om de skulle kÞbe én ny dyne til fordelagtig pris. Det takkede vi ja til - da huset skal vÊre i orden til nye lejere.
Vi bor 2 timers kÞrsel vÊk fra sommerhuset - sÃ¥ en stor hjÊlp for os 👌🌷🌷
En enkelt gang har vi oplevet, at bestik mm i huset ikke var tilfredsstillende rent, da vi selv kom i huset. 🌟

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse med os og tager dig tid til at skrive. Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med både service og tilsyn, isÊr når I bor et stykke fra sommerhuset.

Vi er glade for, at vores medarbejder reagerede på dynerne og tog kontakt til jer, så huset hurtigt kunne blive klar til nye lejere. Det er netop den slags opmÊrksomhed, der er vigtig i hverdagen.

Vi tager også din bemÊrkning om rengÞringen med videre, så vi kan fÞlge op på det.

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med den hjÊlp, du har fået.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen fremover.

Dejligt med nÊrvÊret

Dejligt med nÊrvÊret, bureauet er lette at samarbejde med og der udvises smidighed og handlekraft, når der opstår et problem.

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du oplever nÊrvÊr i samarbejdet, og at kontakten fungerer godt i hverdagen.

Vi er glade for, at du oplever fleksibilitet og handlekraft, når der opstår noget undervejs.

Altid til at få fat i!

Der er for mig ingen tvivl om at udlejning af sommerhus, ferielejlighed o.lign. bÞr ske gennem Sol og Strand. De er reprÊsenteret ved mange kystbyer, og nemme at få kontakt med. Altid klar til personlig betjening og rådgivning. /Niels Fredborg (ferielejlighed i Udsigten, LÞkken.

Hej

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du oplever, at vi er nemme at få fat i, og at kontakten fungerer godt.

Vi er glade for, at du fremhÊver den personlige betjening og rådgivning, og at samarbejdet omkring din ferielejlighed i LÞkken fungerer som det skal.

Sol og Strand

Sol og Strand har altid vÊret villige

Sol og Strand har altid vÊret villige til at hjÊlpe med diverse ting, både store og små. Har også set efter huset i perioderne, hvor det ikke er lejet ud.
Hvis rengÞringen ikke har vÊret i orden, har de fulgt op på det.
På alle måder perfekt bureau.

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er rart at hÞre, at du oplever, at vi hjÊlper med både små og store ting, og at vi holder Þje med huset i perioder uden udlejning.

Vi er også glade for, at du oplever, at der bliver fulgt op, hvis rengÞringen ikke lever op til forventningerne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。