レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Slidt, dÃ¥rlig service, uengagerede medarbejdere og med henblik pÃ¥ at det koster det samme for en dag Djurs Sommerland kan man da for alvor snakke om value for money. Jeg kan ikke komme pÃ¥ noget ande... もっず芋る

Deres dinosaurer video i simulator inator Er blevet Êndret, til yngre aldre dog syndes ogsÃ¥ de smÃ¥ 8 Ã¥rig den er dÞdsyg Og de smÃ¥ 4-5 kan jo slet ikke komme op i sÊderne Ideen er meget fin... もっず芋る

Vi havde en dejlig dag med gode oplevelser. Der blev kÞrt gocart, set film og prÞvet rutsjebaner og andre forlystelser. Sommerlandet er holdt flot med smukke blomster. Der er mange forlystelser til sm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elendig service ved parkering. Har handicapbus - der er seperat sektion. SÃ¥ lukker de for mange ind, sÃ¥ folk kunne parkere bagved os. Hvilket gjorde vi ikke ville kunne komme ud - skete kun fordi vi s... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besÞg Den blå lagune SjÊllands stÞrste badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kÊmpe grill, Racerland for store bÞrn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, SvanesÞen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prÞv krÊfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.

2.5

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Super oplevelse og pÊnt rent

Super oplevelse og pÊnt rent i hele parken.
Vil give 6 stjerner hvis muligt,
Vi havde en perfekt dag med vores barnebarn på snart 4.
Mini land var kanon, nÊsten ingen ventetid, og super med manuel betjening af nogle af forlystelserne det gjorde at alle var opmÊrksomme og hjÊlpsomme med alle bÞrnene. Trampolin “land” en super oplevelse, barnebarnet var lykkelig for at kunne hoppe. PÊnt rent alle steder og sÃ¥ godt med kurve til affald alle steder.
Mange gode mad steder og perfekt med kaffe “barer” som kÞrte rundt.
Vi kommer Igen
( prÞvede ikke vand land, det må vi have tilgode til nÊste gang)

2024幎7月29日

Hej C. Hansen,

Tak for en fornem anmeldelse!
Vi er er utrolig glade for at I har haft en dejlig dag og at I nÞd parken og dens forlystelser.

Det er anmeldelser som denne der bringer smil på vores lÊber. Vi arbejder nemlig med at levere et godt produkt og skabe de bedste rammer for vores gÊster. Det lyder til at vi ikke rammer helt ved siden af skiven :)

Familien Sommerland

Kun anmeldelse for badelandets omklÊdning og en rutsjebane

Badelandets omklÊdning og badefaciliteter står til en overhaling.
Der er ét stort rum til omklÊdning. Det skabte et vivar af mennesker og stÞj, og man nÊrmest gik klods op og ned ad hinanden, når man skulle skifte og have adgang til skabene.
En opdeling med vÊgge, så der kan komme mere ro med forskellige sektioner, og skabene kan blive fordelt på flere vÊgge end bare to, ville vÊre godt.

Badene var jÊvnt ringe. Flere brusere virkede kun i få sekunder, så man ingen gang kunne trykke og nå med hånden op til ens hår fÞr, at vandet var slukket.
Der bÞr ske en gennemgang af alle brusere og sÊbedispensere.

Der var desuden et stort gennemtrÊk i bruserummet, der gjorde det til en sÊrlig koldt fornÞjelse for bÞrn at tage bad.
Der var åbne passager i begge ender af omklÊdningsrummet og ud mod badelandet.
Der var desuden meget trafik i rummet. Et andet layout kunne give en stor forbedring.

Generelt meget lavt loft.

Der mangler en trappe og bro vandrutsjebane til hÞjre for Racing Hill set oppe fra. Man skal en lang vej rundt, hvor alle med baderinge går og så ned ad nogle trÊtrapper for så at få en alt for kort tur. Hvis den rutsjebane var nemmere og hurtigere tilgÊngelig med en trappe og bro nedefra, så ville den nok blive brugt en del mere.

2024幎7月17日

Hej Peter

Tak for din konstruktive feedback.
Det Êrgrer os at vores nylig ombygning af omklÊdningsfaciliteterne ikke opleves optimal.

Alle brusere er nye, men vi går dem selvfÞlgelig efter, hvis der skulle vÊre problemer.

1600kr for at stÃ¥ i kÞ hele dagen vi

1600kr for at stå i kÞ hele dagen vi nåede at prÞve to forlystelser på en hel dag 30 minut i kÞ på at få en pandekage med kaffe til man kunne ikke vÊre nogen steder haven hvar proppet op med mennesker ja alt i alt en elendig oplevelse

Er der ikke regler for hvor mange mennesker de må lukke ind for der hvar overhovedet ikke plads nok til vis der hvar gået ildebrand den dag havde de haft et seriÞst problem vi hvar fem mennesker og kommer aldrig igen

Hej Mike,

Torsdag d. 25. juli var en god dag med godt vejr. Det betÞd at mange havde lagt vejen forbi Sommerland SjÊlland og det blev årets absolut stÞrste dag.

I forhold til sikkerheden, så var antallet af gÊster dog langt fra maks.-belastning.

Antallet af gÊster påvirkede (kun) at der var lidt kÞ ved vores forlystelser og kÞ i vores boder.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og det gjorde vi heller ikke d. 25. juli :)

Bedste familiested på SjÊlland

Bedste familiested på SjÊlland!
Slår endda tivoli, fordi der er nÊsten ingen kÞ nogle steder!

Nok mest passende til yngre bÞrn og ik teenagere, da der ikke er så mange meget vilde forlystelser.

De har samlet tingene, fx mini sommerland. Som er 10+ forlystelser for mindre bÞrn ét sted, som forÊldrene selv betjener. Så man ikke skal vade frem og tilbage i hele parken.

Alt er pÊnt, rent og nydeligt. Flotte store grÞnne arealer med smukke blomster og en tivoli feel, men med masser af plads og oaser. Der er lagt hjerte og sjÊl i, kredset for detaljer mange steder. Ikke slidt ned som bon bon land. Toget fra HolbÊk stopper bogstaveligt talt 4 meter fra indgangen

Ikke propfyldt med mennesker, som sagt minimale, hvis nogen kÞer. Så man kan prÞve alt og flere gange, og stadig nå det hele!

Vi var ihvertfald 3 imponerede voksne og 3 meget glade bÞrn (3,5 og 11 Ã¥r), som tog hjem efter 7 timers gedin underholdning. Vi badede ikke, men det sÃ¥ ogsÃ¥ imponerende ud. Bedre end lalalandia RÞdby som er pÊnt dÃ¥rligt og som jeg ikke kan anbefale hvis du er hÞrende 🙉

2024幎7月26日

Hej Sarah,

Hvor er vi dog glade for at I har haft en god anmeldelse. Vi er ved at falde bagover over den store ros I giver os.

Vi gÞr vores bedste for at give vores gÊster den bedst mulige oplevelse og det lyder som om at vi langt hen ad vejen er lykkedes.

Endnu engang tak for for de rosende ord og for den flotte, flotte anmeldelse!

Kh. Rasmus og resten af familien Sommerland

UtrÊnet personale

UtrÊnet personale. Vi kÞbte 3x2 kugler is med chokolade.
De fÞrste to bÊgre med is var meget smÃ¥. Da den 3. kom pÃ¥ disken var der ikke en gang 1 kugle men vi skulle betale for 3x2 kugler is. Da jeg sagde at der ikke en gang var en kugle i, sagde pigen flovt:” ja men jeg har ikke mere chokolade desvÊrre”
Helt Êrligt. Så tag dog penge for to bÊgre. Vi skulle betale fuld pris for 3x 2 kugler.
Vi skulle betale 126 kr og jeg gav hende en 500 kr seddel og 26 kr.
jeg fik så 374 kr tilbage.
Under protest fik jeg sÃ¥ det rigtige belÞb tilbage. Jeg fik dog lige kommentaren:” ja det siger min lommeregner altsÃ¥ ikke”
LÊr jeres meget meget unge mennesker hvordan man skal håndtere penge og hvordan man laver en is.

Hej SÞren,

Vi er kede af din oplevelse i Sommerland.
Vi er glade for at du fik dine penge tilbage og kun betalte for de du havde fået. Vi går meget op i trÊning af vores personale, så vi er specielt kede af at hÞre omkring denne oplevelse.

Vi er dog taknemmelige for feedbacken, så vi kan forbedre gÊsteoplevelsen.

Familien Sommerland

På ingen måde pengene vÊrd og propfyldt!

Alt alt for mange mennesker. Enorm KÞ til alt!
UtrÊnet restaurant personale, og tilmed elendig mad. Vi opgav i “foodcourten” og spiste inde i selve parken. Vi ventede 40 min pÃ¥ 3 burgere..
Foodcourten er også elendig. Bare det at du ikke kan kÞbe drikkevarer og mad samme sted er et logistisk mareridt. Du står i kÞ i optil 35 min, får så din mad (som er pinligt dårlig ) og så skal du stå i kÞ et andet sted for dine drikkevarer.
Det var vores sidste besÞg!

2024幎7月23日

Hej Petra,

Vi er kede af jeres oplevelse af vores mad. Vi går meget op i at levere en god kvalitet af mad, så derfor Êrgrer det os at hÞre. En anden gang må I gerne henvende jer til personalet, hvis kvaliteten af jeres mad ikke lever op til forventningerne.

I forhold til ventetiden i Western Burger House, sÃ¥ er der de seneste par Ã¥r er der sket en kÊmpe stigning i hvor mange der har Êndringer til deres mad. En Þnsker uden tomat, en anden med ekstra ost og en tredje helt uden dressing – det har desvÊrre bare sat produktionstiden i vores kÞkken op og ikke ”bare” kan lave standardprodukter. Omkring middagstid, vil det derfor ikke vÊre unormalt at der kan vÊre en halv times ventetid.

I går var tilmed årets hidtil stÞrste dag, hvilket selvfÞlgelig også havde en indflydelse på ventetiden i vores boder.

Vi tager feedbacken til os i forhold til drikkevarer.

Vi håber, at I på trods af den forlÊngede ventetid i vores boder, havde en god dag i resten af vores Sommerland.

Bondefangeri

Vi kÞbte i gÃ¥r et sessonkort til min datter og da en af dem hun fulgtes med slog sig og alle tog tidligt hjem, glemte de at fÃ¥ lavet selve sessonkortet. Hvilket betÞd at hun skulle betale entre billet igen i dag dag hun kom! SÃ¥ nu har sessonkortet kostet 900kr - og der er sÃ¥ mange mennesker at man nÊsten ikke kan komme til at prÞve noget. Det tog 45 min bare at komme ind! Det er godt nok dÃ¥rlig service - at man ikke kan fÃ¥ lavet kortet dagen efter nÃ¥r I jo kan se man har betalt - og ja jeg ved godt det stÃ¥r med smÃ¥t - det er stadig helt utroligt flabet. Vi spurgte hvad grunden var - om det var fordi andre kunne bruge det - men det kan de ikke da der stÃ¥r navn pÃ¥ - sÃ¥ der er vidst ikke anden grund end at tjene ekstra pÃ¥ folk. Hvis der sÃ¥ var korte kÞer og der ikke blev lukket alt for mange mennesker ind,
..Êrgeligt det skal vÊre sÃ¥dan, for selve parken er rigtig god.

Hej Line,

Ved kÞb af sÊsonkort skal det fysiske kort hentes i Informationen ved fÞrste besÞg i Sommerland SjÊlland, inden du går hjem. Ellers skal der betales fuld entré ved efterfÞlgende besÞg, indtil kortet er afhentet.

I tilfÊlde af skader eller anden sygdom plejer vi at finde på lÞsninger til passer til de specifikke situationer. Da vi ikke er blevet kontaktet omkring denne hÊndelse, har vores billetpersonale ikke kunne håndtere ekspeditionen anderledes.

I dag Onsdag 24.juli har vi familie på

I dag Onsdag 24.juli har vi familie på fem haft en fantastisk dag i Som.land SjÊlland.

I får 6,5stjerner.

Til trods for Fuld Hus (mennesker over alt) så formår I og jeres sommerland at rumme Alt.

- En flot velholdt Park.
- En lige til infrastruktur.
- rummelighed mellem forlystelserne.
- ingen overflÞdig affald ude eller inde🙏
- grÞnt så langt Þjer rÊkker.
Det sidste gÞr jeres park (isÊr for mig) helt unik.

Stor tak til alle mine medgÊster i dag

Sikke et fÊlles og stort overskud..
Alle giver plads og det får tingene til at glide.
-fulgt op af et veloplagt personale all around.

Vi startede med overskyet fra 11-13 og sol frem til slut for os kl 18.30.

Og tro mig vi har vÊret der et par gange fÞr.
Og Alle mulig andre lignende steder.
Den Topper I i dag.

Tre voksne og to piger på 6 / 8 år
Mvh far MT

2024幎7月24日

Hej Mads,

Wow. Tak 10.000 gange tak!

Vi er simpelthen så glade for din anmeldelse og vi er meget glade for at jeres oplevelse af vores har vÊret så fantastisk.

Vi har vist jeres anmeldelse til vores sommervÊrter og fastansatte, og rost dem til skyerne, for hele anmeldelsen falder tilbage på deres store arbejde.

Endnu engang tak for den fornemme anmeldelse.

VÊrste oplevelse nogensinde...

Der var dårlig service og irriterende attitude fra en medarbejder. Jeg prÞvede Amazonas og den var Slidt og ikke velholdt. Der var også forlÞstelser der var stoppet med at virke. FuldstÊndig proppet med mennesker. Eneste positive var maden men selv det var dyrt. Slet ikke de 320 kroner vÊrd. Kommer ikke igen.

2024幎7月24日

Hej Ruben,

Vi er ked af din oplevelse af Amazonas.
Amazonas er bygget til at se gammelt og slidt ud og flere af de "slidte" elementer er designet således.

Vi vil meget gerne hÞre hvilket forlystelser der var stoppet med at virke? Jeg kan umiddelbart ikke se at vi har haft driftstop på vores forlystelser, så jeg vil meget gerne hÞre nÊrmere.

Vi er kede af at prisen, efter din mening, var for hÞj. De 320 kr. dÊkker over hele dagen i Sommerland SjÊlland, med 60 forlystelser og aktiviteter, SjÊllands stÞrste udendÞrs vandland og gratis parkering.

KÊre familien Sommerland

KÊre familien Sommerland

Vi havde en fantastisk lÞrdag hos jer. Alt fremstod så fint med de mange bede og blomster i flor. Vi var forberedt på mange mennesker, men der er så meget plads, så vi fÞlte stor frihed og afslappethed.

Maden i streetfood var rigtig lÊkker.

Perfekt dag for familien. SÃ¥ perfekt at min datter hellere vil til Sommerland end Mallorca.

God sommer :)

Julie

Hej Julie,

Tak for den fantastiske anmeldelse, som vi er er utrolig glade for.

"Costa del Sommerland" kan også et eller andet og vi er glade for at I samtidig nÞd Gårdhaven Streetfood.

Familien Sommerland

3 stjerner fordi der er for lang kÞ til badelandet og det er for dyrt at kommer ind og så sad jeg fast i en vandrutsjebane og der mangle forlystelser til stÞrre bÞrn

2024幎7月13日

Hej Villum,

Vi kunne godt tÊnke os at få uddybet hvor kÞen var lang og hvad det er i parken der er for dyrt.

Vi glÊder os til at hÞre fra dig.

Familien Sommerland

Badelandet “den blå lagune”

Min anmeldelse gÃ¥r specifikt pÃ¥ badelandet “den blÃ¥ lagune” i sommerland SjÊlland. Efter et besÞg pÃ¥ en solskinslÞrdag i sommerferien, var vi helt klart forberedt pÃ¥ mange mennesker, men dette her var fuldstÊndig absurd. Der var mennesker OVERALT og absolut ingen tÊlling pÃ¥, hvor mange, der er kapacitet til. Man gÃ¥r direkte ind - rigtig mange uden at gÃ¥ i bad fÞrst - og hopper i totalt overfyldte bassiner. Jeg sÃ¥ i alt tre livreddere (som ikke sÃ¥ ud til at vÊre over 16) og tusinder af mennesker. Vandet var koldt, plumret og fuld af grÊs og skidt. Min familie og jeg kapitulerede efter 5 min indenfor da hverken sikkerhed eller hygiejne var i orden!

Hej Anna,

Vi er kede af din oplevelse af Den Blå Lagune.
På varme dage er Den Blå Lagune populÊr og på solskinslÞrdage vil der vÊre en del mennesker i parken.

Dog er vi dog, selv på store dage, langt fra vores maks.-kapacitet og det skulle gerne udmyndre sig i, at der altid vil vÊre steder man kan trÊkke sig tilbage.

Vi har i Den Blå Lagunes omklÊdningsfaciliteter opsat skiltning der anviser hvordan man skal vaske sig og at man skal vaske sig inden man går ind i lagunen. Vi kan på din anmeldelse forstå at dette ikke er blevet overholdt, hvilket vi er kede af.

Vores livreddere har til opgave at sikre god ro og orden. Livredderne har alle udvidet fÞrstehjÊlpskursus. Vores livredere som var på vagt d. 20/7 er alle fyldt 18. Udover livredderne har vi en professionel fÞrstehjÊlper tilknyttet.

Vandet i Den Blå Lagune er varmet op til 25 grader.
Vi er kede af at vandet har virket beskidt.
Hver morgen "stÞvsuger" vores personale bassinerne mellem kl. 9 og 12, for at sikre den renest mulige oplevelse. Vi bruger mange ressourcer på at holde vandkvaliteten på sit bedste, ved at have et automatiseret vandkvalitetsmåling. Derfor er vi kede af at hÞre at vandkvaliteten ikke har levet op til vores standard og Þnsker.

**Anmeldelse af Sommerland SjÊlland**

**Anmeldelse af Sommerland SjÊlland**

Vi besÞgte Sommerland SjÊlland med hÞje forventninger, men oplevelsen blev Þdelagt af parkens ejer. Efter at have rejst nogle bekymringer blev vi mÞdt med truende og aggressiv opfÞrsel fra ejeren, som råbte af os og sagde, at vi kunne "skride hjem igen" hvis vi ikke var tilfredse. Han kÞrte også flere gange hen til os for at komme med nedladende bemÊrkninger.

På trods af parkens potentiale til at vÊre et godt sted for familier, kan jeg ikke anbefale et besÞg, så lÊnge sådan opfÞrsel tolereres. Det var en ubehagelig oplevelse, som jeg håber, de vil tage seriÞst og forbedre.

Hej Tom,

Jeg har foreholdt din anmeldelse for vores direktÞr, som dog ikke kan genkende hÊndelsen.

Han vi meget gerne tale med dig, for vi vil meget gerne stå til ansvar for hÊndelsen.

Han kan kontaktes på vores hovednummer:
59 31 21 00

Familien Sommerland

Flot flot Somnerland som er så nydelig

Flot flot Sommerland som er så nydelig og velholdt.
En hel dag for hele familien med aktiviteter for alle aldre.
Vi havde den skÞnneste dag.
Et lille minus var betjeningen i
bolsjebutikken hvor vi kÞbte kaffe og pandekager.
Kun 1 pige til at betjene os, så ventetiden lÞb op på
min. 3 kvarter til 1 time og flere bad derfor om at få deres penge tilbage ( uden held ) ret utilfredsstillende !!!!!!
Men ja ellers kan Sommerland SjÊlland klart anbefales.
Vi kommer igen.

2024幎7月15日

Hej Anette,

Tak for din flotte anmeldelse og tak for den konstruktive feedback :)

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse! vi anbefaler ikke familier med små bÞrn og bedsteforÊldre som er dårlig gående, at bruge penge på en tur i sommerland sjÊlland. Der er en masse legepladser og hvis man vil give 320 kr for et barn så ja vÊrsgod. Tingene er slide og mange af forlystelserne var der ingen personale ved. Ingen mulighed for at leje kÞrestol til dårlig gående og handicap parkering er oppe ved betalings anlÊgget, gir ingen mening at ligge dem så langt fra indgangen. Spisestedet Western burger var en virkelig stor skuffelse, medarbejder som lÞb rund forvirret, lang ventetid på maden, kold mad og manglende mad som man måtte gå op og spÞrge efter. BÞrneburgeren er uacceptabelt en bolle med sindssyg meget ketchup og en slatten bÞf, intet grÞnt.
Mangel på skiltning til toiletter.
Badeland er en skuffelse ud over det store, hvis man vil lade sine bÞrn svÞmme rund i plaster og cigarretskoder så vÊrsgod. Der mangler bassin til små bÞrn( 0-3) det lille bassin der findes tÊt på grÊsplÊnen var fyld med jord og grÊs, ulÊkkert. OmklÊdning manglede plads til at skifte babyer på, der findes en pusleplads i omklÊdningen, ikke nogen afsÊtnings plads til pusletaske omkring puslebordet, skal stå på gulvet og blive våd. Gulvet fuldt med hår og snask.
Der mangler skygge områder i bÞrne bassin til babyer.
En masse fine forlystelser hvis man har store bÞrn, vi oplevet rigtig meget at vores barn ikke kunne prÞve noget uden vi skulle med, selv i miniland ( hun er over 110cm) lidt underligt at hun i legoland kan prÞve mere selv( selv det lille skib i miniland måtte hun ikke selv, piratskibet i legoland må hun selv, det er det sammen)
Stedet kunne godt bruge en opdate mange steder.

2024幎7月12日

Hej Majbritt,

Vi er kede af din oplevelse af vores Sommerland.

Det er korrekt at vi ikke tilbyder udlejning af kÞrestore og andre hjÊlpemidler ved gangbesvÊr. Vi henviser til at man medbringer egen kÞrestol, rollator eller krykker, hvis man har behov for disse.

Vores billetpris på 320 kr. (310 kr. online og 289 kr. for en datospecifik rabatbillet) inkluderer alle forlystelser og aktiviteter, hele dagen. Det krÊver hverken turpas, betaling for parkering eller yderligere betaling at prÞve forlystelser, besÞge Den Blå Lagune, kÞre gokart eller andet.

Vi vil med glÊde vÊre gennemsigtige og fortÊlle at vores stÞrste Þkonomiske post faktisk går til vedligehold af parken og at vi går meget op i at parken skal stå pÊn, flot og ren. Derfor er vi kede af at du har en oplevelse af at tingene er slidte. Du må meget gerne fortÊlle os hvilke områder du oplever som slidte, for så vil vi gerne videregive det til vores team.

Vi går op i kvaliteten af vores mad, så vi er rigtig kede af at den ikke har levet op til jeres forventninger. Vi kan desvÊrre ikke gÞre så meget ved det nu - en anden gang må I meget gerne henvende jer til personalet, for vi skal og vil levere en ordentlig kvalitet.

Hvis I har oplevet at der skulle vÊre et cigaretskod i vandet, så henvend jer til personalet, som tager sig af det med det samme. Renligheden i Den Blå Lagune har (ligesom resten af parken) hÞj prioritet. Det er faktisk derfor at Den Blå Lagune fÞrst åbner kl. 12:00. Hver dag har vi personale der rengÞr bassiner og områder fra kl. 9:00 - 12:00. Her bliver bassinerne stÞvsuget og rengjort, og vandkvaliteten testet mv. flere gange dagligt for at give den bedste badeoplevelse.

At der kommer jord og grÊs i vores bassiner er uundgåeligt, da Den Blå Lagune er et udendÞrs vandland og selvom vi rengÞr vi bassinerne lÞbende, så kan vi ikke undgå at der med mellemrum kommer lidt skidt og snavs i vores bassiner.

Vi har et puslebord i hver af omklÊdningsrummende, men vi tager din feedback med videre i forhold til antal.

At gulvet i vores omklÊdningsrum er vådt, er svÊrt at undgå. Vi tager feedbacken med videre.

At der skulle vÊre hår på gulvet er vi kede af at hÞre, selvom dette også er uundgåeligt i et omklÊdnings- og bademiljÞ. Vores rengÞringsteam gÞr lÞbende rent og det er selvfÞlgelig beklageligt at der er havnet hår på gulvet fra en gÊst i mellem deres rengÞringsrunder.

Vi tager også feedbacken omkring antallet af skyggeområder med videre. Vi får normalt ros for antallet af parasoller og skygge fra trÊerne i området.

I forhold til jeres oplevelse med hÞjdebegrÊnsninger i MiniLegeland, så bliver jeg nÞdt til at korrigere, da jeres oplevelse ikke stemmer i overens med virkeligheden.
De få forlystelser i MiniLegeland med hÞjdebegrÊnsninger har disse på grund af sikkerhed.

Over 80 % af forlystelserne i MiniLegeland har ingen hÞjdebegrÊnsninger og at jeres barn, som er over 110 cm. ikke har kunne prÞve nogle forlystelser alene i MiniLegeland, det er simpelthen ikke rigtigt.

Familien Sommerland

Sundhedsskadelige partikler fra det lille dieseltog

BÞrn på 7 og 8 år synes det var en herlig oplevelse at vÊre i sommerland sjÊlland. En del af forlystelserne bÊrer prÊg af at vÊre godt slidt. Det lille tog der kÞrer rundt i parken lugter så slemt af diesel udstÞdning at man hurtigt bliver dårlig af at vÊre i nÊrheden af det. Jeg tror det er direkte sundhedsskadelige partikler der spredes i det meste af parken, og kan ikke forstille mig der er godkendelse fra myndighederne i forhold til at anvende en så gammel og slidt diesel motor.

2024幎7月9日

Hej Rune,

Vi vil meget gerne have en uddybende mail omkring hvilke forlystelser der virker slidt.

Vedligehold af forlystelser har generelt stort prioritet og lÊgger os meget på sinde.

Alle vores forlystelser er godkendt af relevante myndigheder.

Vi kigger på at supplere med et eldrevet parktog.

SÞd og venlig betjening

Mette fra kundeservice, tusinde tak for din sÞde betjening, og service i verdens klasse. God sommer til jer i sommerland SjÊlland.

2024幎7月8日

Hej Maria,

Tak for den super gode anmeldelse.

I Sommerland SjÊlland er vi en familie og derfor er der ikke langt fra ledelse til vores sommervÊrter.

Derfor glÊder det mig også at fortÊlle at "Mette fra kundeservice" er medejer af Sommerland SjÊlland.

Den sÞde betjening og service i verdensklasse ... ja, det er den vi kollegaer mÞder hver dag.

Jeg skal i Þvrigt sige at Mette har printet din anmeldelse ud og stolt har vist os den. Vi sÊtter stor Êre i god kundeservice og det gÞr os stolte, når vi får sådan en anmeldelse.

Jeg skulle hilse fra Mette og sige tusind tak for de sÞde ord.

Familien Sommerland

Top start på sommerferien for hele

Top start på sommerferien for hele familien. Godt vandland og sjove forlystelser. Selvom vi ikke er fra SjÊlland skal vi over og besÞge jer igen.

2024幎7月4日

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)

Det gÞr os meget glade at I den lange tur, for at besÞge vores Sommerland.

Indbyder til Sankt Hans med snobrÞd osv

Indbyder til Sankt Hans med snobrÞd osv . Enda Med special billet fra kl.16. vi er ved bÃ¥let kl 15.20 og der kulle vÊre snobrÞd osv fra mellem 15 til kl 16 men der er desvÊrre ikke flere sno brÞd sÃ¥ stÃ¥r med 3 sure unger der er mega ked af det . Da personalet oplyser at det kun var til de fÞrste 50 personer ikke kun bÞrn .havde de Ã¥benbart bare lige glemt i reklamen og fed ledelse der efterlader en sÞd ung pige til at stÃ¥ og tage alt skraldet for deres fejl 🙄.
så Som sÊdvanlig ikke styr på noget som helst. .halvdelen af personalet vidste ikke engang hvor bålet var .så da vi fandt det var det for sent ....efter at have vadet rundt i halvdelen af parken ikke så fedt når man har gigt. Osv.

2024幎6月23日

Hej Johnny,

Tak for din feedback, som vi tager med i overvejelserne til nÊste års arrangement.

Vi skal selvfÞlgelig beklage den manglende information fra vores personale.

Ærgelig service

Vi var en flok på 16 mand der var draget afsted for at besÞge parken. Ved lukketid var vi nede i den anden ende af parken og kunne ikke nå at få pakket 12 bÞrn samme til at nå forbi billetkontoret inden de lukkede mhbp. Opgradering til sÊsonkort. Jeg tÊnkte i nok var pragmatiske - dette var min fÞrste gang i parken, så jeg kender ikke til jeres måder at gÞre tingene på.
Vi havde kÞbt indgangsbilletter for knap 5000 kr. og jeg skrev til jer vedr. ovenstående om aftenen efter vi har kommet hjem og bÞrn var puttet.
Men i Þnsker ikke at yde en service og imÞdekomme opgradering af 3 årskort.
Jeg synes det er overordentligt småligt, dårlig forretningsforståelse og virkelig skidt service. Det er de små ting der nogengange gÞr en forskel - det burde i som servicevirksomhed have Þje for.

2024幎6月17日