Slidt, dÃ¥rlig service, uengagerede medarbejdere og med henblik pÃ¥ at det koster det samme for en dag Djurs Sommerland kan man da for alvor snakke om value for money. Jeg kan ikke komme pÃ¥ noget ande... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deres dinosaurer video i simulator inator Er blevet Êndret, til yngre aldre dog syndes ogsÃ¥ de smÃ¥ 8 Ã¥rig den er dÞdsyg Og de smÃ¥ 4-5 kan jo slet ikke komme op i sÊderne Ideen er meget fin... ãã£ãšèŠã
Vi havde en dejlig dag med gode oplevelser. Der blev kÞrt gocart, set film og prÞvet rutsjebaner og andre forlystelser. Sommerlandet er holdt flot med smukke blomster. Der er mange forlystelser til sm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elendig service ved parkering. Har handicapbus - der er seperat sektion. SÃ¥ lukker de for mange ind, sÃ¥ folk kunne parkere bagved os. Hvilket gjorde vi ikke ville kunne komme ud - skete kun fordi vi s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besÞg Den blå lagune SjÊllands stÞrste badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kÊmpe grill, Racerland for store bÞrn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, SvanesÞen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prÞv krÊfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super oplevelse og pÊnt rent
Super oplevelse og pÊnt rent i hele parken.
Vil give 6 stjerner hvis muligt,
Vi havde en perfekt dag med vores barnebarn på snart 4.
Mini land var kanon, nÊsten ingen ventetid, og super med manuel betjening af nogle af forlystelserne det gjorde at alle var opmÊrksomme og hjÊlpsomme med alle bÞrnene. Trampolin âlandâ en super oplevelse, barnebarnet var lykkelig for at kunne hoppe. PÊnt rent alle steder og sÃ¥ godt med kurve til affald alle steder.
Mange gode mad steder og perfekt med kaffe âbarerâ som kÞrte rundt.
Vi kommer Igen
( prÞvede ikke vand land, det må vi have tilgode til nÊste gang)

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Kun anmeldelse for badelandets omklÊdning og en rutsjebane
Badelandets omklÊdning og badefaciliteter står til en overhaling.
Der er ét stort rum til omklÊdning. Det skabte et vivar af mennesker og stÞj, og man nÊrmest gik klods op og ned ad hinanden, når man skulle skifte og have adgang til skabene.
En opdeling med vÊgge, så der kan komme mere ro med forskellige sektioner, og skabene kan blive fordelt på flere vÊgge end bare to, ville vÊre godt.
Badene var jÊvnt ringe. Flere brusere virkede kun i få sekunder, så man ingen gang kunne trykke og nå med hånden op til ens hår fÞr, at vandet var slukket.
Der bÞr ske en gennemgang af alle brusere og sÊbedispensere.
Der var desuden et stort gennemtrÊk i bruserummet, der gjorde det til en sÊrlig koldt fornÞjelse for bÞrn at tage bad.
Der var åbne passager i begge ender af omklÊdningsrummet og ud mod badelandet.
Der var desuden meget trafik i rummet. Et andet layout kunne give en stor forbedring.
Generelt meget lavt loft.
Der mangler en trappe og bro vandrutsjebane til hÞjre for Racing Hill set oppe fra. Man skal en lang vej rundt, hvor alle med baderinge går og så ned ad nogle trÊtrapper for så at få en alt for kort tur. Hvis den rutsjebane var nemmere og hurtigere tilgÊngelig med en trappe og bro nedefra, så ville den nok blive brugt en del mere.

1600kr for at stÃ¥ i kÞ hele dagen viâŠ
1600kr for at stå i kÞ hele dagen vi nåede at prÞve to forlystelser på en hel dag 30 minut i kÞ på at få en pandekage med kaffe til man kunne ikke vÊre nogen steder haven hvar proppet op med mennesker ja alt i alt en elendig oplevelse
Er der ikke regler for hvor mange mennesker de må lukke ind for der hvar overhovedet ikke plads nok til vis der hvar gået ildebrand den dag havde de haft et seriÞst problem vi hvar fem mennesker og kommer aldrig igen

Bedste familiested på SjÊlland
Bedste familiested på SjÊlland!
Slår endda tivoli, fordi der er nÊsten ingen kÞ nogle steder!
Nok mest passende til yngre bÞrn og ik teenagere, da der ikke er så mange meget vilde forlystelser.
De har samlet tingene, fx mini sommerland. Som er 10+ forlystelser for mindre bÞrn ét sted, som forÊldrene selv betjener. Så man ikke skal vade frem og tilbage i hele parken.
Alt er pÊnt, rent og nydeligt. Flotte store grÞnne arealer med smukke blomster og en tivoli feel, men med masser af plads og oaser. Der er lagt hjerte og sjÊl i, kredset for detaljer mange steder. Ikke slidt ned som bon bon land. Toget fra HolbÊk stopper bogstaveligt talt 4 meter fra indgangen
Ikke propfyldt med mennesker, som sagt minimale, hvis nogen kÞer. Så man kan prÞve alt og flere gange, og stadig nå det hele!
Vi var ihvertfald 3 imponerede voksne og 3 meget glade bÞrn (3,5 og 11 Ã¥r), som tog hjem efter 7 timers gedin underholdning. Vi badede ikke, men det sÃ¥ ogsÃ¥ imponerende ud. Bedre end lalalandia RÞdby som er pÊnt dÃ¥rligt og som jeg ikke kan anbefale hvis du er hÞrende ð

UtrÊnet personale
UtrÊnet personale. Vi kÞbte 3x2 kugler is med chokolade.
De fÞrste to bÊgre med is var meget smÃ¥. Da den 3. kom pÃ¥ disken var der ikke en gang 1 kugle men vi skulle betale for 3x2 kugler is. Da jeg sagde at der ikke en gang var en kugle i, sagde pigen flovt:â ja men jeg har ikke mere chokolade desvÊrreâ
Helt Êrligt. Så tag dog penge for to bÊgre. Vi skulle betale fuld pris for 3x 2 kugler.
Vi skulle betale 126 kr og jeg gav hende en 500 kr seddel og 26 kr.
jeg fik så 374 kr tilbage.
Under protest fik jeg sÃ¥ det rigtige belÞb tilbage. Jeg fik dog lige kommentaren:â ja det siger min lommeregner altsÃ¥ ikkeâ
LÊr jeres meget meget unge mennesker hvordan man skal håndtere penge og hvordan man laver en is.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
På ingen måde pengene vÊrd og propfyldt!
Alt alt for mange mennesker. Enorm KÞ til alt!
UtrÊnet restaurant personale, og tilmed elendig mad. Vi opgav i âfoodcourtenâ og spiste inde i selve parken. Vi ventede 40 min pÃ¥ 3 burgere..
Foodcourten er også elendig. Bare det at du ikke kan kÞbe drikkevarer og mad samme sted er et logistisk mareridt. Du står i kÞ i optil 35 min, får så din mad (som er pinligt dårlig ) og så skal du stå i kÞ et andet sted for dine drikkevarer.
Det var vores sidste besÞg!

Bondefangeri
Vi kÞbte i gÃ¥r et sessonkort til min datter og da en af dem hun fulgtes med slog sig og alle tog tidligt hjem, glemte de at fÃ¥ lavet selve sessonkortet. Hvilket betÞd at hun skulle betale entre billet igen i dag dag hun kom! SÃ¥ nu har sessonkortet kostet 900kr - og der er sÃ¥ mange mennesker at man nÊsten ikke kan komme til at prÞve noget. Det tog 45 min bare at komme ind! Det er godt nok dÃ¥rlig service - at man ikke kan fÃ¥ lavet kortet dagen efter nÃ¥r I jo kan se man har betalt - og ja jeg ved godt det stÃ¥r med smÃ¥t - det er stadig helt utroligt flabet. Vi spurgte hvad grunden var - om det var fordi andre kunne bruge det - men det kan de ikke da der stÃ¥r navn pÃ¥ - sÃ¥ der er vidst ikke anden grund end at tjene ekstra pÃ¥ folk. Hvis der sÃ¥ var korte kÞer og der ikke blev lukket alt for mange mennesker ind,âŠ..Êrgeligt det skal vÊre sÃ¥dan, for selve parken er rigtig god.

I dag Onsdag 24.juli har vi familie pÃ¥âŠ
I dag Onsdag 24.juli har vi familie på fem haft en fantastisk dag i Som.land SjÊlland.
I får 6,5stjerner.
Til trods for Fuld Hus (mennesker over alt) så formår I og jeres sommerland at rumme Alt.
- En flot velholdt Park.
- En lige til infrastruktur.
- rummelighed mellem forlystelserne.
- ingen overflÞdig affald ude eller indeð
- grÞnt så langt Þjer rÊkker.
Det sidste gÞr jeres park (isÊr for mig) helt unik.
Stor tak til alle mine medgÊster i dagâŠ
Sikke et fÊlles og stort overskud..
Alle giver plads og det får tingene til at glide.
-fulgt op af et veloplagt personale all around.
Vi startede med overskyet fra 11-13 og sol frem til slut for os kl 18.30.
Og tro mig vi har vÊret der et par gange fÞr.
Og Alle mulig andre lignende steder.
Den Topper I i dag.
Tre voksne og to piger på 6 / 8 år
Mvh far MT

VÊrste oplevelse nogensinde...
Der var dårlig service og irriterende attitude fra en medarbejder. Jeg prÞvede Amazonas og den var Slidt og ikke velholdt. Der var også forlÞstelser der var stoppet med at virke. FuldstÊndig proppet med mennesker. Eneste positive var maden men selv det var dyrt. Slet ikke de 320 kroner vÊrd. Kommer ikke igen.

KÊre familien Sommerland
KÊre familien Sommerland
Vi havde en fantastisk lÞrdag hos jer. Alt fremstod så fint med de mange bede og blomster i flor. Vi var forberedt på mange mennesker, men der er så meget plads, så vi fÞlte stor frihed og afslappethed.
Maden i streetfood var rigtig lÊkker.
Perfekt dag for familien. SÃ¥ perfekt at min datter hellere vil til Sommerland end Mallorca.
God sommer :)
Julie

Sommerland SjÊlland ããã®åç
3 stjerner fordi der er for lang kÞ til badelandet og det er for dyrt at kommer ind og så sad jeg fast i en vandrutsjebane og der mangle forlystelser til stÞrre bÞrn

Badelandet âden blÃ¥ laguneâ
Min anmeldelse gÃ¥r specifikt pÃ¥ badelandet âden blÃ¥ laguneâ i sommerland SjÊlland. Efter et besÞg pÃ¥ en solskinslÞrdag i sommerferien, var vi helt klart forberedt pÃ¥ mange mennesker, men dette her var fuldstÊndig absurd. Der var mennesker OVERALT og absolut ingen tÊlling pÃ¥, hvor mange, der er kapacitet til. Man gÃ¥r direkte ind - rigtig mange uden at gÃ¥ i bad fÞrst - og hopper i totalt overfyldte bassiner. Jeg sÃ¥ i alt tre livreddere (som ikke sÃ¥ ud til at vÊre over 16) og tusinder af mennesker. Vandet var koldt, plumret og fuld af grÊs og skidt. Min familie og jeg kapitulerede efter 5 min indenfor da hverken sikkerhed eller hygiejne var i orden!

**Anmeldelse af Sommerland SjÊlland**
**Anmeldelse af Sommerland SjÊlland**
Vi besÞgte Sommerland SjÊlland med hÞje forventninger, men oplevelsen blev Þdelagt af parkens ejer. Efter at have rejst nogle bekymringer blev vi mÞdt med truende og aggressiv opfÞrsel fra ejeren, som råbte af os og sagde, at vi kunne "skride hjem igen" hvis vi ikke var tilfredse. Han kÞrte også flere gange hen til os for at komme med nedladende bemÊrkninger.
På trods af parkens potentiale til at vÊre et godt sted for familier, kan jeg ikke anbefale et besÞg, så lÊnge sådan opfÞrsel tolereres. Det var en ubehagelig oplevelse, som jeg håber, de vil tage seriÞst og forbedre.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Flot flot Somnerland som er sÃ¥ nydeligâŠ
Flot flot Sommerland som er så nydelig og velholdt.
En hel dag for hele familien med aktiviteter for alle aldre.
Vi havde den skÞnneste dag.
Et lille minus var betjeningen i
bolsjebutikken hvor vi kÞbte kaffe og pandekager.
Kun 1 pige til at betjene os, så ventetiden lÞb op på
min. 3 kvarter til 1 time og flere bad derfor om at få deres penge tilbage ( uden held ) ret utilfredsstillende !!!!!!
Men ja ellers kan Sommerland SjÊlland klart anbefales.
Vi kommer igen.

En skuffende oplevelse
En skuffende oplevelse! vi anbefaler ikke familier med små bÞrn og bedsteforÊldre som er dårlig gående, at bruge penge på en tur i sommerland sjÊlland. Der er en masse legepladser og hvis man vil give 320 kr for et barn så ja vÊrsgod. Tingene er slide og mange af forlystelserne var der ingen personale ved. Ingen mulighed for at leje kÞrestol til dårlig gående og handicap parkering er oppe ved betalings anlÊgget, gir ingen mening at ligge dem så langt fra indgangen. Spisestedet Western burger var en virkelig stor skuffelse, medarbejder som lÞb rund forvirret, lang ventetid på maden, kold mad og manglende mad som man måtte gå op og spÞrge efter. BÞrneburgeren er uacceptabelt en bolle med sindssyg meget ketchup og en slatten bÞf, intet grÞnt.
Mangel på skiltning til toiletter.
Badeland er en skuffelse ud over det store, hvis man vil lade sine bÞrn svÞmme rund i plaster og cigarretskoder så vÊrsgod. Der mangler bassin til små bÞrn( 0-3) det lille bassin der findes tÊt på grÊsplÊnen var fyld med jord og grÊs, ulÊkkert. OmklÊdning manglede plads til at skifte babyer på, der findes en pusleplads i omklÊdningen, ikke nogen afsÊtnings plads til pusletaske omkring puslebordet, skal stå på gulvet og blive våd. Gulvet fuldt med hår og snask.
Der mangler skygge områder i bÞrne bassin til babyer.
En masse fine forlystelser hvis man har store bÞrn, vi oplevet rigtig meget at vores barn ikke kunne prÞve noget uden vi skulle med, selv i miniland ( hun er over 110cm) lidt underligt at hun i legoland kan prÞve mere selv( selv det lille skib i miniland måtte hun ikke selv, piratskibet i legoland må hun selv, det er det sammen)
Stedet kunne godt bruge en opdate mange steder.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Sundhedsskadelige partikler fra det lille dieseltog
BÞrn på 7 og 8 år synes det var en herlig oplevelse at vÊre i sommerland sjÊlland. En del af forlystelserne bÊrer prÊg af at vÊre godt slidt. Det lille tog der kÞrer rundt i parken lugter så slemt af diesel udstÞdning at man hurtigt bliver dårlig af at vÊre i nÊrheden af det. Jeg tror det er direkte sundhedsskadelige partikler der spredes i det meste af parken, og kan ikke forstille mig der er godkendelse fra myndighederne i forhold til at anvende en så gammel og slidt diesel motor.

SÞd og venlig betjening
Mette fra kundeservice, tusinde tak for din sÞde betjening, og service i verdens klasse. God sommer til jer i sommerland SjÊlland.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Top start pÃ¥ sommerferien for heleâŠ
Top start på sommerferien for hele familien. Godt vandland og sjove forlystelser. Selvom vi ikke er fra SjÊlland skal vi over og besÞge jer igen.

Indbyder til Sankt Hans med snobrÞd osvâŠ
Indbyder til Sankt Hans med snobrÞd osv . Enda Med special billet fra kl.16. vi er ved bÃ¥let kl 15.20 og der kulle vÊre snobrÞd osv fra mellem 15 til kl 16 men der er desvÊrre ikke flere sno brÞd sÃ¥ stÃ¥r med 3 sure unger der er mega ked af det . Da personalet oplyser at det kun var til de fÞrste 50 personer ikke kun bÞrn .havde de Ã¥benbart bare lige glemt i reklamen og fed ledelse der efterlader en sÞd ung pige til at stÃ¥ og tage alt skraldet for deres fejl ð.
så Som sÊdvanlig ikke styr på noget som helst. .halvdelen af personalet vidste ikke engang hvor bålet var .så da vi fandt det var det for sent ....efter at have vadet rundt i halvdelen af parken ikke så fedt når man har gigt. Osv.

Ãrgelig service
Vi var en flok på 16 mand der var draget afsted for at besÞge parken. Ved lukketid var vi nede i den anden ende af parken og kunne ikke nå at få pakket 12 bÞrn samme til at nå forbi billetkontoret inden de lukkede mhbp. Opgradering til sÊsonkort. Jeg tÊnkte i nok var pragmatiske - dette var min fÞrste gang i parken, så jeg kender ikke til jeres måder at gÞre tingene på.
Vi havde kÞbt indgangsbilletter for knap 5000 kr. og jeg skrev til jer vedr. ovenstående om aftenen efter vi har kommet hjem og bÞrn var puttet.
Men i Þnsker ikke at yde en service og imÞdekomme opgradering af 3 årskort.
Jeg synes det er overordentligt småligt, dårlig forretningsforståelse og virkelig skidt service. Det er de små ting der nogengange gÞr en forskel - det burde i som servicevirksomhed have Þje for.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã