Er lige kommet hjem fra strandhotellet i Sandvig Et super dejligt sted at være Pia og Kasper er nogle dejlige varme mennesker Stedet er dejlig rent morgenmad og mad spiller bare det gør gr... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Strandhotellet i Sandvig har været rammerne for mig og mine 4 veninders fantastiske ophold - jeg sender min varmeste anbefaling, hvis du som os 🤍 - elsker ro & natur - smuk nordisk indret... もっと見る
Vi har ikke noget at klage over - vi fik hvad vi betalte for Meget venligt og hyggeligt personale Skøn beliggenhed- med mulighed for at morgenbade på badebroen på den flotteste strand
Vi er netop kommet hjem fra en ferie på Strandhotellet i Sandvig. Det var en usandsynlig god oplevelse at være der. Fantastisk beliggenhed. Smuk og æstetisk indretning af både værelser, receptions o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Strandhotellet er et af nordbornholms ældste hoteller; grundlagt i 1895. Vi råder over 45 hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal. Vi har åbent, så book dit værelse, mødelokale eller bord i restauranten med det samme, så du har noget at glæde dig til … hele året rundt.
Strandpromenaden 7, 3770, Allinge, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vidunderlig oplevelse
Vidunderlig oplevelse! :)
Bestilte bord til 2 i baren, da humøret var til Moules Frites. Det skuffede bestemt ikke - fantastiske råvarer og dampende varme fra køkkenet,
Det skal også nævnes at den søde tjener i “bar-delen” var dejligt imødekommende, humoristisk og kom med gode anmeldelser på vin - en stor del af at gøre oplevelsen komplet. :)
Tak for i dag!

Strandhotellet からの回答
God mad men upassende personale
Vi fik en dejlig middag på vores sommerferie med en lækker rødspætte. Også en super dejlig menu og fine lokaler. Desværre trækker personalet dog meget ned. Samtlige ansatte var ungarbejdere alle med kasket indendørs og et skrækkeligt sprogbrug. Da vi spurgte om vinen fik vi at vide at denne var: “pissegod”. Hertil bærer tjenerne hængerøvsbukser…

Strandhotellet からの回答
God service, god mad, fantastisk omgivelser og det smukkeste udsigt. Man kunne ikke spørge for mere.
Stedet var dejligt roligt, efter en fuld dag i Folkemødet, kun 2km væk fra stedet.
Businnes middag

Fest Weekend
Fest og weekend ophold for os selv og 40 gæster med overnatning er netop afsluttet🙏🏼
ALT var så perfekt og gennemført!
Super værelser med enten solterrasse eller udsigt over Østersøen, Sandvig havn og Hammerknuden.
Morgenmaden på hotellet er helt unik - lækker, hj lavede nybagte boller, og lokale råvarer.
Fest middagen var intet mindre end fantastisk.
Lækreste retter - veltilrettelagt, veltillavet, lokale og friske økologiske råvarer.
Gode vine. Personalet er imødekommende og hjælpsomme på alle tidspunkter og i alle sammenhænge.
Bookning og opfølgning forud for arrangementet har også fungeret upåklageligt.
Velkomst i Rosenhaven var så idyllisk og passede perfekt med middagen i den store smukke spisesal.
Strandhotellet anbefales til ferieophold, weekendophold, fest - men også som middags restaurant.
Jeg kommer heldigvis snart retur - og vil gerne holde flere arrangementer på Strandhotellet.
Tak Pia og Kasper for at gøre denne weekend til noget helt særligt for os og vores gæster🙏🏼😍
En super oplevelse!
En super oplevelse!
Vi var 3 generationer - alle var yderst tilfredse og hotellet var meget børnevenligt.
Meget smagfuldt indrettede værelser og rigtig godt
køkken.
Kommer HELT klart igen
Michael Bjørn
Strandhotellet
Fantastisk stemning. Lækkert værelse. Skøn morgenmad. Dejlig beliggenhed.
Har netop afsluttet to dejlige døgn på…
Har netop afsluttet to dejlige døgn på Strandhotellet i Sandvig. En helt igennem fin oplevelse. Meget søde afslappede og imødekommende værter. Lækkert æstetisk værelse med smukkeste havudsigt. Fint renoveret hotel med gode farver og fine detaljer. Dejlig mad. Skønneste beliggenhed.
Autentisk og super hyggeligt
Havde en dejlig oplevelse med at bo på strandhotellet ifm. arbejde på Bornholm. Ligger suverænt, værter søde og morgenmad i top. Restaureringen af stedet og måden stedet drives på, kan bedst karakteriseres som autentisk. Jeg vil klart komme igen.
Vidunderligt sted
Tak for fantastiske dage på jeres vidunderlige sted. Skøn stemning med plads til børn. Lækker morgenmad, aftensmad, god beliggenhed og lækre værelser.
Vi kommer igen!
Skønt ophold
Vi havde et fantastisk ophold på Strandhotellet. Perfekt beliggenhed, rigtig god mad og meget børnevenligt. Vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang.
Fantastisk lækkert hotel
Fantastisk lækkert hotel, rigtig sødt og opmærksomt personale , lækkert morgenbord, her er sådan en ro at man kommer helt ned i gear, ikke sidste gang vi har været her, vi ses
Fantastisk hotel
Fantastisk hotel, location, værtspar, indretning, mad og stemning. Der er tænkt over alle detaljer og man føler sig meget velkommen. Tæt på vandet, solopgang og smuk udsigt fra værelset, som var meget rent.
Smukkeste omgivelser
Smukkeste omgivelser, SÅ smuk indretning og fantastisk værts par. Ligger vidunderligt og placeret i lækkerhed. Ønskeøen man ikke vil hjem fra når man er gæst på strandhotellet.
Vi havde den mest fantastiske…
Vi havde den mest fantastiske overnatning på Strandhotellet. Så hyggelig atmosfære, lækker, enkel og ærlig mad, smukke omgivelser og det dejligste værtspar, der altid får én til at føle sig hjemme.
Vi glæder os så meget til næste gang ❤️
Et ‘must visit’ på Bornholm
Jeg har haft fornøjelsen af at besøgeStrandhotellet og giver mine bedste anbefalinger✨ Smukt indrettet hotel, super lækker mad og skønne omgivelser. Pia og Kasper er fantastiske værter, og er altid klar til en snak om livet på Bornholm og anbefalinger til gode oplevelser i nærområdet. Strandhotellet er et ‘must visit’, hvis du er på disse kanter.
Strandhotellet i Sandvig har været så fantastisk
- elsker ro & natur
- smuk nordisk indrettet værelser med personlige twist
- hjemlig hyggelig
- æstetisk sans
- god mad med bla. lokale råvarer
- mangfoldighed
- lækre vine & drinks
- god kaffe og superlækker morgenmad
- mingle med hotellets andre gæster & hotel direktøren selv - der ofte ses ved pladespilleren i ankomst hall'en
- sidde i den smukke balsal og nyde en forfriskning
- prøv det selv - hotellet er for alle 🤍🫶🏻🐚
Skøn getaway Strandhotellet i Sandvig
Har haft fornøjelsen af en "getaway" til Strandhotellet i Sandvig, og kan varmt anbefale dette historiske smukke sted.
Vi blev mødt af gennemført æstetik, der strålede af ro og originalitet.
Hotellets personale var hjerteligt og imødekommende. Det var tydeligt at mærke deres store passion for deres arbejde.
Madoplevelsen var fantastisk. Kokken benyttede sig af øens unikke specialiteter der var en fryd for øjnene og ikke mindst ganen. Hver enkelt ret var tilberedt med omhu og omtanke, og det var tydeligt, at der var lagt vægt på at bruge øens mange lokale råvarer og at bæredygtighed er en stor prioritet.
Mit (lyseblå) værelse var funktionelt og smukt indrettet og havde en magisk udsigt til himmel og hav.
Strandhotellet i Sandvig er et sted, der har det hele. Og ikke mindst med en genial beliggenhed til at nyde Solskinsøen Bornholm året rundt!
Vil helt sikkert vende tilbage til dette skønne sted med familie, firma og netværk.
Helt fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse, super lækker mad og så gør det ikke noget af der er en fantastisk udsigt
Min netværksgruppe har overnattet på…
Min netværksgruppe har overnattet på Strandhotellet, i forbindelse med heldags workshop.
Strandhotellet emmer af kvalitet, estetisk sans overalt. Bygningen har en helt særlig sjæl og historie og værelserne er så smukt indrettede - klassiske og enkelt funktionelt design, malet i rolige farver.
Vi overværede et foredrag i hotellets balsal og fik serveret enkel nordisk mad, og de bedste vine.
Kæmpe anbefaling af hotellet til kursus/familie/kæreste ophold herfra!!
God oplevelse på Strandhotellet i Sandvig
Venlig modtagelse, god betjening, nutidig og meget veludført menu af gode råvare, både hovedret og dessert. Pænt udbud af gode vine, som endda kunne købes pr. glas. Vi kommer gerne igen. Ole Winther

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。