Vilcon Hotel og Konferencegaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft firedages ophold pÃ¥ Vilcon, vi har oplevet super god service, hyggeligt hotelvÊrelse med egen terrasse, lÊkker mad og virkelig sÞdt personale samt hotelpar. Det bliver ikke sidste gang vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste bryllupsfest, hvor der var styr pÃ¥ det hele ! ForlÞbet med Vilcon har vÊret yderst professionelt fra start til slut pÃ¥ vores store dag; lige fra planlÊgning, lydhÞr for Þnsker, service og l... もっず芋る

䌁業が回答したした

VÊrelset var ikke i top stand. En lampe hÊnger halvt ud af dÃ¥sen ned fra loftet, og er ikke blevet lavet. Der er mug/skimmel/fugt i vindueskarme og pÃ¥ badevÊrelses bruseomrÃ¥de. ToiletbrÊttet... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚議斜蚭付きホテル

圓該䌁業による蚘述

Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. KonferencegÃ¥rden er opfÞrt pÃ¥ en gammel landbrugsejendom og beliggenheden pÃ¥ landet tilfÞrer stedet en masse stemning, hygge, idyl og atmosfÊre! Med firestjernet konference- og hotelfaciliteter er det en selvfÞlge, at indretning, kvalitet og service er i top. Stedets primÊre formÃ¥l er afholdelse af konferencer, selskaber og arrangementer for virksomheder, institutioner og privatpersoner. Hertil kommer naturligvis almindelige hotelovernatninger etc. Foruden selskabslokaler, plenumlokaler og grupperum rÃ¥der vi over flere fÊllesarealer, der indbyder til hygge og socialt samvÊr – her kan bl.a. nÊvnes vores hyggelige pejsestue med bar og vores lounge, der er moderne indrettet med lÊdermÞbler og billard!

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig dejligt hotel

Vi har haft firedages ophold på Vilcon, vi har oplevet super god service, hyggeligt hotelvÊrelse med egen terrasse, lÊkker mad og virkelig sÞdt personale samt hotelpar. Det bliver ikke sidste gang vi kommer på Vilcon.

2026幎7月2日

Hej Nanna.
Tusinde tak for jeres dejlige anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på. I er meget velkommen en anden gang.
VH. Stine/Vilcon

Er som et bo pÃ¥ boldbanerne på

Er som et bo på boldbanerne på Skanderborg Festival når man ikke Þnsker det voldsom larm fra poolbord ovenpå og kÞkken personale der larmer med terlÊrkner, knive og gafler der bliver kastet på plads dÞre der smÊkker og hÞj musik og folk der fester på en Mandag aften .

2026幎6月8日

Hej Jonas.
Tak for din respons. Vi er glade for du vender tilbage med dette, så vi kan blive bedre.
Vi er meget kede af, du syntes der var meget larm - personalet bliver gjort opmÊrksom på dette, så de kan tage bedre hensyn enden gang. Vi er kede af at poolbordet også larmede.
Håber du trods, har lyst til at vende retur en anden gang. Vi har vÊrelser, som er noget mere isoleret fra Þvrige gÊster og hovedhuset, hvis du Þnsker et stille vÊrelse en anden gang, så har vi mulighed for at tage bedre hensyn til dine Þnsker hvis vi kender disse på forhånd.

GennemfÞrt arrangement

Var til firmajulefrokost for ca 25 personer (Advice) med overnatning.
Vil indlede min anmeldelse med, at jeg selv tidligere har vÊret i restaurationsbranchen i mange år, og derfor nok er lidt mere opmÊrksom på detaljer.
Jeg må bare rose Vilkon for dette arrangement! Virkelig lÊkker mad, stort udvalg af drikkevarer og den absolut bedste og mest servicemindede tjener, Louise! Hun var hele tiden opmÊrksom på vores selskab og Þnsker. Der var ikke noget der ikke kunne lade sig gÞre.
Et super godt band sÞrgede for at danseskoene blev luftet.
Hvis Vilkon skulle forbedre noget var det baren. Her stod for det meste kun to unge fyre, som ikke virkede så rutinerede. De var dog rigtig sÞde og havde også vÊldig travlt, da der var meget kÞ til baren det meste af aftenen.
Hytterne vi overnattede i var virkelig lÊkre! SkÞnt badevÊrelse, gode senge og fedt med detaljer som overtrÊksposer til sko, refleksveste m.v.
Alt var gennemfÞrt! Tak

2025幎11月28日

Hej Janne.
Mange tak for din dejlige respons. Det er vi virkelig glade for. Louise har fået videre givet jeres personlige ros.
Det er ligeledes taget til efterretning vedr. baren - vi er opmÊrksom på dette. Vi håber at se jer en anden gang igen.
Venligst Stine/Vilcon

Rund fÞdselsdag

Vi holdt 80 års fÞdselsdag med overnatning.
Vi fik dejlig mad og gode vÊrelser.
Festen var god og alle var tilfredse.
Et sted vi godt vil komme igen 👍👍

2025幎10月31日

Hej
Mange tak fordi i deler jeres oplevelse, det sÊtter vi stor pris på. Tak

Vores Guldbryllupsfest på Vilcon Hotel

Vores Guldbryllupsfest på Vilcon Hotel var fremragende og yderst professionel i alt.
Super skÞn mad-betjening helt i top og de skÞnneste lokaler og omgivelser. God vejledning ifm. planlÊgning.
VÊrelser og morgenmad ligeledes helt perfekt.
Vores varmeste anbefalinger af Vilcon Hotel

2025幎10月4日

Vilcon Hotel og Konferencegaard からの回答

Mange tak for jeres flotte respons. Vi er meget glade for i deler jeres oplevelse. Vi håber at kunne modtage jer eller jeres gÊster en anden gang igen.

Den bedste bryllupsfest

Den bedste bryllupsfest, hvor der var styr på det hele ! ForlÞbet med Vilcon har vÊret yderst professionelt fra start til slut på vores store dag; lige fra planlÊgning, lydhÞr for Þnsker, service og lÊkker mad og drikke til både reception, fest og overnatning med morgenmad dagen efter. Vi kan allersvarmest anbefale Vilcon til jeres kommende store dag. Vores bryllupsfest var fantastisk og rost af alle vores mange gÊster (-:

2025幎8月9日

Vilcon Hotel og Konferencegaard からの回答

Tusinde tak for jeres flotte tilbagemelding. Vi er meget glade for vi fik lov, til at vÊre med til at gÞre jeres dag fantastisk.

Fantastisk bryllup på Vilcon i Slagesle

Vores varmeste anbefaling til Vilcon, hvor vi netop har holdt vores bryllupsfest. Smukke omgivelser og lÊkker mad. Men mest af alt fantastisk service og fleksibilitet fra start til slut. Vi hyrede nogle ekstra ting ind til lokalet og personalet hjalp med at sÊtte det hele op - uden ekstra betaling. Så alt i alt en virkelig god oplevelse. Tak for at skabe rammerne om vores drÞmmebryllup.

2025幎8月6日

Vilcon Hotel og Konferencegaard からの回答

Mange tak for den flotte respons. Vi er glade for i havde en dejlig dag. Det var super flot, det i selv havde medbragt til lokalet. Vi håber i vil besÞge os igen en anden gang. Venligst Vilcon Hotel og Konferencegaard.

Vidunderlig fest i Slagelse

Jeg kan varmt anbefale at holde fest på Hotel Vilcon i Slagelse. Et smukt sted med flot natur og skÞnne udearealer med terrasser!
Sikke en dejlig fest med kaffe og kage festbord, 3 retter, vin og drinks + overnatning på store rene og pÊne vÊrelser og lÊkker morgenmad med godt udvalg.
Vi var 24 pers., hvoraf 4 var mindre bÞrn, så vi fik lov til at få et legehjÞrne med plads til medbragte legoklodser og andet legetÞj.
Maden var pragtfuld og personalet var venligt og imÞdekommende, så festen blev 100% som jeg havde drÞmt om. Så det er ikke sidste gang, vi holder fest dér.

2025幎7月19日

Hej Susanne
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på du vil dele med os.
I er meget velkommen en anden gang igen.

Overskud og god stemning

Vi mÞdtes en gruppe venner med bÞrn, til et mini gourmetophold med middag og overnatning. Vi blev taget så godt imod ved check in, og vist op på et skÞnt vÊrelse med opredning til drengene. Det var så lÊkkert med udsigt over fjorden. Middagen blev indtaget i restaurant Blossom. Vi fik deres gourmet menu med vine til. Under hele middagen var tjenerne opmÊrksomme på os, og der manglede ikke noget. Fantastisk stemning og skÞn oplevelse. Dejlig overnatning og morgenmad inden afgang. Morgenmaden var god, der var hvad der skal vÊre, og det var lÊkre råvare.

Drengene (5 og 8 Ã¥r) synes vi skulle flytte ind og bo der permanent 🀣

2025幎1月18日
自発的なレビュヌ

Perfekt ophold og flot mad

Vi har 10 voksne og 7 bÞrn på gourmetkomsammen, og vi havde en fantastisk oplevelse på Hotel Strandparken og restaurant Blossom, som har fået både ny hoteldirektÞr og kÞkkenchef. Det var tydeligt at kÞkkenet og vÊrterne gÞr sig umage for at vi får det bedst mulige ophold. Vi fik deres 5 retters menu med vine og det var helt perfekt. VÊrelserne er pÊne og nydelige og med flot udsigt, hvis man har udsigt over vand eller park. Kan anbefales både til private sammenkomster og konference.

2025幎1月17日

Vi var 11 personer til julefrokost d

Vi var 11 personer til julefrokost d. 30 nov. 2024. Fin julemad men sÃ¥ dÃ¥rlig, mediocre underholdning og det var som om man kommer ind til et stort mÞde ;) NÆSTEN INGEN JULEPYNT! 20 stykker julekugler hÊngt pÃ¥ 2 store vÊgge .LOL! Meget koldt lokale! Jeg kunne have lÃ¥nt mine juledekorationer til jer for at give lokalet julestemningen. Ingen festlig stemning overhovedet - tror jeg var til en begravelse ;)
Vi kunne faktisk mÞde op med vores pyjamas på, og der vil man ikke kunne mÊrke forskel, heller! LOL!
SUMMA SUMMARIUM: KEDELIGT ARRANGEMENT. Aldrig igen der! Var mest glad for det var over ;)...

2024幎11月30日

Hej Jennifer.
Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af det ikke levede op til dine forventninger på musik og oppyntning.

Var til julefrokost/weekendophold.

Var til julefrokost/weekendophold.
Maden skuffede leverpostejen var tÞr, ingen julemad som grÞnlangkål, and, flÊskesteg retter som i min verden hÞrer julen til. Risalamande var stiv og kedelig manglede flÞde og vanilje.

2024幎11月30日

Hej Carsten
Mange tak for din respons. Vi er kede af at maden ikke var din smag. Vi har et Þnske om at lave en lidt utraditionel menu, som vi håber du havde kendskab til inden opholdet. Hvis kvaliteten heller ikke levede op til dine Þnsker, kan vi kun beklage, det er vi kede af. Vi håber du havde en god aften alligevel.

Ikke i top stand

VÊrelset var ikke i top stand. En lampe hÊnger halvt ud af dåsen ned fra loftet, og er ikke blevet lavet. Der er mug/skimmel/fugt i vindueskarme og på badevÊrelses bruseområde.
ToiletbrÊttet sidder skÊvt på.
Toiletrulle holder også skÊv. Når man skyller ud på toilettet er der ikke rigtig tryk på skyllet og man skal gÞre det flere gange.
Til morgenmaden var brÞdet ikke bagt. FranskbrÞdet halvvejs dej og croissanter samme. Bacon var brÊndt på.

FÊllesområde i bygningen ved vÊrelse 70, 71, 72. Virkelig beskidt kÞkken og ikke ryddet op. Der var heller ikke stÞvsuget.

Positivt: Morgenmads udvalget var godt. Fri kaffe maskine med mange valgmuligheder.
Wifi kan nåes og virker.

2024幎9月5日

Bryllupsfest og reception

Vi afholdte vores bryllupsfest og reception hos Vilcon, og havde en super god oplevelse allerede fra starten af planlÊgningen til din sidste gÊst var taget hjem.

Utrolig flot sat op, professionelt håndteret, og både Thue og Kim gjorde meget for at de sidste små detaljer var helt perfekte.

Kan varmt anbefales!

2024幎7月27日

Hotel strandparken i HolbÊk

L$@&* sted , skadelig miljÞ for alle der arbejder , folk blive lovet guld og grÞnne skove, fyringer, mobning, diskrimination , forkert lÞn udbetalt, folk bliver syge af maden. KÞkkenet ligner L. Snobbede chef der intet har til overs for sine stakkelse ansatte, behandler som slaver.

2023幎11月1日
自発的なレビュヌ

Efter bisÊttelsen skulle vi holde en

Efter bisÊttelsen skulle vi holde en mindefest hos dem..... Men ak flere ting var der ikke styr på.
Der blev ringet 50 min fÞr af bedemanden og opjusteret af deltagere men der var ikke dÊkket op til dem.
Vores gÊster måtte flere gange spÞrger efter brÞd, boller og pålÊg fordi der ikke blev fyldt op.
Der manglede special Þl stort set hele tiden.
Og så var der ikke styr på kuvertprisen de prÞvede at snyde os for 2500,-

2023幎11月3日