レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Eerst een beetje wantrouwend want na bestellen (kabel voor moto g56) zag ik pas dat bedrijf niet in NL was gevestigd. Maar alles ging prima. Goede prijs - kwaliteit. Goede communicatie. Netjes in brie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgezien van het feit dat de battery pack voor het rolluik van onze Velux het (opnieuw) had begeven na amper een jaar, bespaart de Klantenservice van Subtel kosten noch moeite voor een ongeëvenaarde e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

UPDATE : Tel. contact kunnen maken en uitleg gekregen met duidelijke uitleg. Duim omhoog voor callcenter medewerker. Beoordeling aangepast naar 4 sterren. Diverse delen besteld en dire... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nog steets niets ontvangen er stond 2 a 3 werk dagen bij nu 7 werk dagen van af de 27e ik had het bij amazon moeten kopen dan had ik 1 goedkoper geweest en 2 dan had ik hem... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 電子機器のスペアパーツと部品の店

当該企業による記述

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan accessoires voor GSM, digitale camera, iPod en PDA. Bezoek nu onze webshop op www.subtel.nl en overtuig uzelf van ons aanbod!

連絡先

(2,993)

過去12か月のレビュー数: 81

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Totaal niet bereikbaar naar aankoop die…

Totaal niet bereikbaar naar aankoop die fout is drie dagen vergeefs gebeld telkens antwoord apparaat (tussen 09.00-15.00uur)

2024年4月18日

Beste klant,

Helaas begrijpen we uw opmerking niet en begrijpen we niet waar u naar verwijst.
Het spijt ons echter dat u een slechte ervaring heeft gehad.

5つ星のうち1の評価

Der Kundenservice ist telefonisch nicht erreichbar

Der Versuch den Kundenservice zu erreichen habe ich nach knapp einer Stunde in der Warteschleife abgebrochen, ich hatte Angst das annehmen des Gespräches nicht mehr zu erleben. Ich habe dann eine Mail geschrieben in der ich um die Umschreibung der Rechnungsadresse gebeten habe (geht bei vielen anderen Shops auch), die Antwort lautete lapidar das es nicht geht. Sehr enttäuschend da auch die Begründung in der Antwort unten so nicht stimmen kann, die Firma coolblue konnte genau das ein Tag zuvor. Es wurde eine Gutschrift für die alte Rechnung erstellt und eine neue Rechnung mit den entsprechenden Rechnungsempfänger erstellt. Das ist natürlich erlaubt auch laut unserer Buchhaltung.

2024年4月8日

Guten Tag Herr Flömer,

Wir entschuldigen uns dass Sie uns telefonisch nicht erreicht haben. Normalerweise geht das ohne Problem.

Was die Rechnung betrifft; leider darf man(hier oder woanders) nach dem Gesetzt Rechnungen bzw. Rechnunsadresse aus steuerrechtlichen Gründen nachträglich nicht ändern.
Wir haben keinen Einfluss darauf, was andere tun. Wir halten uns lediglich an die Regeln.

5つ星のうち1の評価

Bestelling op tijd gecanceled en toch…

Bestelling op tijd gecanceled en toch 30 % minder gecrediteerd dan betaald. Stelletje kleingeld oplichters! Ik betaalde 9,73 en krij 6,78 gecrediteerd. Jullie reactie na meer dan 2 maanden is ook veelzeggend

2024年3月26日

Geachte klant,

Het spijt ons om dit te lezen. Je bestelling is op tijd geannuleerd en niet verzonden. Vervolgens is het bedrag teruggestort. We begrijpen uw opmerking helaas niet helemaal. Als er problemen zijn met de terugbetaling, laat het ons dan weten.

Ordered a battery last Tuesday

Ordered a battery last Tuesday, and received a confirmation about my order. Waited for a week, 5 working days, although it said it would take 2-3 working days to arrive with postNL. So I emailed them today asking about my order, and the response I received was that I pre-ordered the battery since it was not on stock and that I will have it when it's back on stock, two months from now. I didn't like the fact that they don't own their mistake and try to push it on me, cause it was not stated anywhere that the battery was not in stock and it was a preorder.

2024年3月26日

Hello,

We are sorry you did not read that the item was not available. This information is always indicated next to the price of the item. It is not too bad if you did not see it, this can happen to any of us. Giving us a bad review because you did not see it is however a bit unusual.

5つ星のうち2の評価

De accu die ik heb besteld voor mijn…

De accu die ik heb besteld voor mijn laptop houd het nog geen 15 min vol... op een volle lading? Terwijl bij het product staat: CELLONIC® laptop batterijen hebben een lange levensduur en zijn gebouwd om lang mee te gaan – voor meer uren stroom tussen de oplaadbeurten.

Dus NIET het geval! Erg spijtig!

2024年3月24日

Geachte klant,

Het spijt ons om dit te lezen.
We bieden 3 jaar garantie op al onze artikelen omdat we weten dat de kwaliteit goed is. Als er een probleem is met dit artikel in het bijzonder, neem dan contact op met onze klantenservice.

5つ星のうち1の評価

Subtel laat je in de kou staan

Subtel zegt te leveren binnen 3 werkdagen, op 12 maart besteld.
Inmiddels is het 21 maart en nog niets gekregen.
Na hiervan melding te hebben gemaakt kreeg ik als reactie dat ik maar moest wachten tot 27 maart, mocht het dan nog niet door PostNL geleverd zijn moest ik maar opnieuw een melding maken.
Dit is geen service meer te noemen.

PS
Inmiddels is de zending ontvangen, maar die was wel 10 dagen onderweg wat anders is dan de beloofde 3 dagen, waarschijnlijk omdat de batterijen via Duitsland geleverd wordt.
Zo aan de reviews te zien is het eerder regel dan uitzondering dat de levertijd langer is dan toegezegd.
Je moet dus geen haast hebben wanneer je met dit bedrijf in zee gaat.

2024年3月20日

Geachte klant,

Het spijt ons dat PostNL problemen heeft met het bezorgen van uw pakket. Helaas is dit een probleem waar wij geen invloed op hebben. Aangezien bestellingen meestal uiteindelijk wel aankomen, kun je het beste nog even geduld hebben. We zijn blij om te horen dat je je bestelling hebt ontvangen.
Gezien het feit dat 85% van de reacties positief is, kunnen we concluderen dat de meeste pakketten op tijd aankomen.
Vertragingen zijn een uitzondering.

Goed spul lange levertijd

2 steunen besteld deze waren op voorraad goede prijs dus besteld op 06-02-2024,levering 2 a 3 dagen .
Mooi niet dus.Kreeg het pakketje pas op 13-02-2024 binnen erg jammer.De concurentie doet er 1 dag over dus dat moet beter kunnen.

2024年2月13日

Klantenservice???

Service?
Valt behoorlijk tegen!
Door een probleem met Ideal, waarbij ik 2x de melding kreeg: "niet gelukt, probeer het later opnieuw" heb ik betaling vooraf via rabobank gedaan.
Daarna kreeg ik een bestelbevestiging met een bestelnummer.
Een paar dagen later kreeg ik 2 (!) verzendbevestigingen met 2 verschillende bestelnummers waaronder dus het ene nummer dat ik via de mail gekregen had en een ander nummer waarvan ik niets wist.
Direct het contactformulier ingevuld en verstuurd en een mail erachteraan dat ik toch echt maar 1 bestelling had gedaan en dat niet dubbel wilde ontvangen.
Diverse mailtjes verstuurd omdat dit bedrij inderdaad telefonisch niet bereikbaar is.
Geen enkele coulance of begrip: ik kon de levering weigeren en retour laten brengen (maar onmogelijk omdat het hier om een brievenbus pakketje ging) of anders op eigen kosten retour zenden binnen de herroepingstermijn.
Erger nog: blijkt achteraf dat de 2 pogingen via Ideal wél zijn afgeschreven en ook de vooruitbetaling via de rabobank.
Met andere woorden 3x betaald voor een artikel waarvan ik van subtel maar 1 bestelnummer heb gehad en kennelijk teveel moeite om dat in de administratie te controleren want ik schijn te moeten bewijzen dat zij dat bedrag 3x hebben ontvangen en dan mag ik blij zijn als ik een week later mijn geld teruggestort krijg.
Geen manier van doen vind ik dat!!
Het ging niet om een heel groot bedrag gelukkig maar dit klopt van geen kant en de klantenservice biedt geen enkele service!
Geen aanrader dit bedrijf als er een probleem is met een bestelling!

2024年2月13日

Beste mevrouw Van der Waals,

Het spijt ons om dit te lezen. We hebben dit per e-mail opgehelderd.
Je hebt inderdaad per ongeluk twee bestellingen geplaatst en we hebben je twee orderbevestigingen gestuurd (ik heb je zojuist het bewijs per e-mail gestuurd).
Als je maar één artikel nodig hebt, kun je er één retourneren voor restitutie.

Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail en we helpen u graag verder.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。