SvÞmmespecialisten ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hver gang jeg handler her, er det en rigtig god oplevelse. Vores to bÞrn er konkurrencesvÞmmere, sÃ¥ vi kÞber ofte alt fra konkurrencesvbukser og dragter til svÞmmebriller, finner, snorkler, monofiner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en Aqua Sphere vÃ¥ddragt hos SvÞmmespecialisten om formiddagen, og ordren var klar til afhentning hos den nÊrmeste GLS Pakkeshop den efterfÞlgende dag. VÃ¥ddragtens kvalitet er i orden, de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er fuldt ud tilfreds. Jeg handlede flere badedragter, da jeg var i tvivl om min stÞrrelse. Og havde egentlig heller ikke besluttet farven/mÞnsteret. Endte med at beholde 2 stk. Sendte resten retur og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun varmt anbefales! De har rigtige gode produkter og en service, der kom bag pÃ¥ selv mig (og jeg defineres nok som en kvalitets krÊvende kunde). Leveringen var hurtig, og selvom et enkelt pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 氎着店
  2. アクティブりェア店
  3. フィットネス甚品店
  4. スポヌツ噚具レンタル サヌビス
  5. スむミング クラブ
  6. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi hedder SÞren og Susanne, og vi er indehavere af SvÞmmespecialisten / Swimshop. SvÞmmespecialisten er den stÞrste online specialbutik af udstyr til konkurrencesvÞmning, motionssvÞmning, Open Water svÞmning samt udstyr til svÞmmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter pÃ¥ lager. I over 30 Ã¥r har vi fokuseret pÃ¥ at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhÊngig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gÞr i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjÊlpe vores kunder med at nÃ¥ deres mÃ¥l inden for svÞmning og vandsport” – og sÃ¥ er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks stÞrste Open Water arrangement – Christianborg Rundt. Du er altid velkommen i bÃ¥de vores webshop eller butik pÃ¥ RÞdovrevej 155 i RÞdovre. Her kan du se vores store udvalg af svÞmmeudstyr og fÃ¥ den bedste vejledning af vores ”SvÞmmespecialist team”, som alle har en baggrund i svÞmmeverdenen som tidligere- og nuvÊrende elitesvÞmmere samt pÃ¥ motions niveau. Med svÞmmehilsner SvÞmmespecialisten / Swimshop ApS RÞdovrevej 155 DK- 2610 RÞdovre Tlf. (+45) 3672 0707 Email: info@svoemmespecialisten.dk

優良

レビュヌを曞く

God og hurtig service

2025幎6月24日

Hej Mary,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af SvÞmmespecialisten. Vi er så glade, når vores kunder er glade.

Sommer og svÞmmehilosener

De visser et billede og får noget andet

De visser et billede og får noget andet

2025幎5月25日

Hej Nikolas,

Hvis vi viser billeder af en vare og du modtager noget andet, så kan det skyldes en fejlplukning.

Hvis dette er sket, så vil vi meget gerne udbedre dette for dig.

Vi kan desvÊrre ikke ud fra kun dit navn spore dig i vores ordre system, så vi vil meget gerne have, at du kontakter os på enten 36 72 07 07 eller skriver til os på info@svoemmespecialisten.dk, så vi kan gÞre dig til en tilfreds kunde, hvor du oplyser dit ordrenummer og fortÊller os, hvad det er du har modtaget.

Vi ser frem til at hÞre fra dig,

SÞren fra SvÞmmespecialisten

Tak for rådgivning og hjÊlp

Tak for rådgivning og hjÊlp. Jeg kÞbte et par svÞmmebriller med styrke og kÞrte forbi og prÞvede et par inden jeg bestilte et par der passer prÊcis til mine Þjne. Dem er jeg meget glad for!

2025幎2月24日

SvÞmmespecialisten ApS からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med dine svÞmmebriller med styrke. Mvh. SvÞmmespecialisten

Den helt rette badering til baby

Den helt rette badering til baby - nemt og hurtigt, ingen problemer.

2025幎2月22日

Hej Tasja,

Mange tak for din fornemme anmeldelse. Vi er glade for, at vores udvalg af produkter rammer dine behov og Þnsker.

SÞren fra SvÞmmespecialisten

Nemt at bestille og god og venlig

Nemt at bestille og god og venlig betjening på telefon, da der var spÞrgsmål ifm. returnering, da nogle af varerne skulle ombyttes til andre.

2025幎1月26日

Hej Ann Camilla,

Mange tak for den flotte anmeldelse af svoemmespecialisten.dk.

SÞren

Hurtig respons på henvendelse.

Hurtig respons på henvendelse.
Jeg er superglad for de bestilte varer og hele håndteringen ifm. ordreafgivelse og betaling.
Det er fÞrste gang, jeg har handlet hos SvÞmmespecialisten ApS, men bestemt ikke sidste gang. Tak for en god oplevelse :)

2025幎2月8日

Hej Kamilla,

Mange tak for den fornemme anmeldelse af svoemmespecialisten.dk. Du skal vÊre mere end velkommen til at handle hos os igen.

Altid Super God Service!

Gode priser og god service. Fantastisk sted at handle!

2024幎11月24日

Hej Stine,

Mange tak for din fornemme anmeldelse. Vi elsker, når vores kunder er tilfredse. Jeg lader dine rosende ord gå videre til personalet.

Ingen problemer

2024幎11月5日

Hej Stine,

Vi er utrolig glade for, at vores service, produkter og priser ikke giver problemer. Det er prÊcis det vi arbejder for :-)

SÞren

God service ved bytning af varer

God service ved bytning af varer. Hurtigt og nemt og mange varer at vÊlge mellem.

2024幎10月26日

Hej Heidi,

Mange tak for din fornemme anmeldelse. Vi er glade for, at du fÞler du har haft en god oplevelse ved at handle hos SvÞmmespecialisten.

Din flotte anmeldelse vil jeg dele med resten af holdet.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god betjening i butikken

2024幎9月24日

Hej Jacob,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af SvÞmmespecialisten. Det glÊder os, at kunderne fÞler de får en god betjening.

Lyn hurtig levering👍

2024幎6月24日

Hej Mark,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du vÊrdsÊtter vores arbejde på samme måde som vi vÊrdsÊtter vores kunder.

jeres bestillingssystem drillede mig

jeres bestillingssystem drillede mig , ellers ok

2024幎6月24日

Hej Ernst,

Vi er kede af, at vores hjemmeside drillede dig. Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du stÞder på problemer eller har spÞrgsmål.

Hurtig sikker levering

Hurtig sikker levering. Super 👍
Har altid et super lager og kan levere ogsÃ¥ de eftertragtede vare i de efterspurgte stÞrrelser 😄🀗

2024幎3月25日

Hej Freddy,

SkÞnt at komme på arbejde efter Påske og se en så fornem anmeldelse af vores butik og webshop.

Vi er glade for, at du vÊrdsÊtter såvel udbud af produkter som vores service.

Jeg lader dine rosende ord gå videre til vores dedikerede medarbejdere.

SÞren Østberg

Hurtig levering af den bestilte vare

2024幎1月25日

Hej Birthe,

Mange tak for din fornemme anmeldelse, som vi vÊrdsÊtter meget. Vi bestrÊber os på at ekspedere alle indkomne ordre så hurtigt som overhovedet muligt, vi og er glade for, at vores kunder vÊrdsÊtter dette.

Fremragende kundeservice

Hurtig afvikling af reklamation, hurtig forsendelse, hurtig kundeservice😍

2024幎1月19日

Hej Ronni,

Vi er glade for du vÊrdsÊtter vores service. Hurtigheden kan skyldes, at vores ansatte alle er nogle af landets hurtigste svÞmmere :-)