SvÞmmespecialisten ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hver gang jeg handler her, er det en rigtig god oplevelse. Vores to bÞrn er konkurrencesvÞmmere, sÃ¥ vi kÞber ofte alt fra konkurrencesvbukser og dragter til svÞmmebriller, finner, snorkler, monofiner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en Aqua Sphere vÃ¥ddragt hos SvÞmmespecialisten om formiddagen, og ordren var klar til afhentning hos den nÊrmeste GLS Pakkeshop den efterfÞlgende dag. VÃ¥ddragtens kvalitet er i orden, de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er fuldt ud tilfreds. Jeg handlede flere badedragter, da jeg var i tvivl om min stÞrrelse. Og havde egentlig heller ikke besluttet farven/mÞnsteret. Endte med at beholde 2 stk. Sendte resten retur og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun varmt anbefales! De har rigtige gode produkter og en service, der kom bag pÃ¥ selv mig (og jeg defineres nok som en kvalitets krÊvende kunde). Leveringen var hurtig, og selvom et enkelt pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 氎着店
  2. アクティブりェア店
  3. フィットネス甚品店
  4. スポヌツ噚具レンタル サヌビス
  5. スむミング クラブ
  6. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi hedder SÞren og Susanne, og vi er indehavere af SvÞmmespecialisten / Swimshop. SvÞmmespecialisten er den stÞrste online specialbutik af udstyr til konkurrencesvÞmning, motionssvÞmning, Open Water svÞmning samt udstyr til svÞmmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter pÃ¥ lager. I over 30 Ã¥r har vi fokuseret pÃ¥ at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhÊngig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gÞr i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjÊlpe vores kunder med at nÃ¥ deres mÃ¥l inden for svÞmning og vandsport” – og sÃ¥ er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks stÞrste Open Water arrangement – Christianborg Rundt. Du er altid velkommen i bÃ¥de vores webshop eller butik pÃ¥ RÞdovrevej 155 i RÞdovre. Her kan du se vores store udvalg af svÞmmeudstyr og fÃ¥ den bedste vejledning af vores ”SvÞmmespecialist team”, som alle har en baggrund i svÞmmeverdenen som tidligere- og nuvÊrende elitesvÞmmere samt pÃ¥ motions niveau. Med svÞmmehilsner SvÞmmespecialisten / Swimshop ApS RÞdovrevej 155 DK- 2610 RÞdovre Tlf. (+45) 3672 0707 Email: info@svoemmespecialisten.dk

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Vildt besvÊrligt at finde ud af hvordan

Vildt besvÊrligt at finde ud af hvordan man skal få ombyttet til anden str.
Men gode produkter.

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse, som vi er meget glade for. Det har fået os til at se om vi kan forbedre kommunikationen omkring ombytning/returnering. Og takket vÊre dig, så er vi i gang med at få udarbejdet en skrivelse, der som PDF vil blive vedhÊftet alle "bekrÊftelses"-mails.

Vi håber allerede at kunne prÊsentere dette i lÞbet af nÊste uge.

Altid super service

Altid hurtig levering, god kvalitet og super service.

Hej Ann,

Mange tak for den fornemme anmeldelse. Vi er glade for din tilbagemelding og jeg lader dine bemÊrkninger blive delt med teamet.

Godt udvalg af svÞmmetÞj

Godt udvalg af svÞmmetÞj, udstyr, mv. og altid super service.

Hej Lene,

Mange tak for den fornemme anmeldelse af SvÞmmespecialisten.

Hurtig levering og gennemskuelig

Hurtig levering og gennemskuelig hjemmeside.
Dog lidt begrÊnset udvalg af konkurrence bukser i den str vi skulle bruge.

2023幎12月25日

Hej Mikael,

Tak for den fornemme anmeldelse, som vi vÊrdsÊtter og er stolte af.

Med hensyn til det begrÊnsede udvalg af konkurrence bukser, så kÊmper vi alt hvad vi kan. Men producenterne skifter modeller i dette år ud med nye OL kollektioner (som vi ikke har fået endnu) og derved kan vi ikke bestille de gamle modeller hjem. Men i lÞbet af de nÊste par måneder vil der ser bedre ud :-)

Alt godt herfra

2023幎11月24日

Hej Jens,

Mange tak for den fornemme anmeldelse.

Rigtig god jul og godt nytår herfra.

God hjemmeside

God hjemmeside, fine produkter og hurtig levering.

2023幎10月25日

Hej Sanne,

Mange tak for din fine anmeldelse af svoemmespecialisten.dk.

Jeg lader dine rosende ord gå videre til hele teamet.

SvÞmmehilsner
SÞren

De er altid hjÊlpsom og hÞflig.

De er altid hjÊlpsom og hÞflig.
Hvis du er nybegynder eller elite svÞmmer de har alt det du skal brug.
5 stjerner herfra

2023幎10月19日
自発的なレビュヌ

Hej Decebal,

Vi takker mange gange for dine rosende ord og vi er stolte, at du bedÞmmer os på den måde.

Jeg lader dine rosende ord blive spredt i teamet bag SvÞmmespecialisten.

SÞren

God service, god kvalitet og hurtig levering.

2023幎9月25日

Hej Tine,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af SvÞmmespecialisten. Det glÊder os, at du vÊrdsÊtter vores ydelser.

Rigtig god service😃

2023幎9月24日

Hej Marie-Louise,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af www.svoemmespecialisten.dk. Vi er glade for, at du vÊrdsÊtter vores ydelser.