Tante Grøn レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

En ellers fin butik med et stort udvalg, men betjeningen lod desværre meget tilbage at ønske. Jeg måtte vente omkring 10 minutter på hjælp, selvom butikken var helt tom. Personalet stod bag kassen og... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Virkelig fin oplevelse! Jeg havde købt en opskrift hos Tante Grøn, men have lidt spørgsmål til den og de blevet besvaret så fint ved henvendelse på insta! Super hjælpsomme❤️

5つ星のうち5の評価

Kære alle - find tante grøn på Instagram, læs kommentarfeltet til et af de nyeste opslag. Jeg har kun en enkelt gang handlet i Tante Grøn - en helt igennem fin behandling, skønt sortiment og sød og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig hyggelig butik med fantastisk behjælpeligt personale. Har været der flere gange og er så glad for at komme der. Ærgerligt at folk skriver dårlige anmeldelser selvom de aldrig har haft noge... もっと見る

企業情報

1. 編み物店
  2. 糸店

当該企業による記述

I Tante Grøn har vi 42 års erfaring med garn og strik. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet og lægger stor vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning. Butikken har udviklet sig gennem mange år, men vi har stadig fokus på at inspirere både hæklere og strikkere. Hos os er god service og vejledning i højsædet, og vi gør vores bedste for at give hver kunde en god oplevelse. Vores butik ligger i hjertet af Odense på gågaden, lige over for rådhuset. Her finder du en skøn blanding af kvalitetsgarner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Derudover har vi også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

Varm anbefaling!

Super god oplevelse at handle hos Tante Grøn! Jeg købte garn til en sweater i den fysiske butik i Odense. Jeg fik rigtig god og nærværende vejledning, fik lov at prøve en sweater fra vinduet på for at fornemme kvaliteten af det garn, jeg overvejede. Min oplevelse var, at den søde medarbejder virkelig glædede sig med mig over mit projekt og mit køb - ikke bare for salgets skyld, men ren og skær venlighed og interesse. Tak for en god oplevelse og godt garn!

2020年4月29日

Fin, fin service

Jeg køber 5 nøgler garn, og bliver så senere i tvivl, om det er nok. Tager med toget ind til Odense medbringende bandarolen, og køber endnu et nøgle. Ved hjemkomsten konstaterer jeg ,at ekspeditricen ved en fejl, har udleveret mig en forkert nuance. Jeg ringer op. Få en fin undskyldning og tilbud om at få et nøgle sendt. Det er ankommet på eén dag. Fin service

2016年9月22日
5つ星のうち1の評価

Manglende og dårlig service.

Jeg bestilte varer for lidt over 1000kr lørdag aften d.10.oktober og 6 dage efter spørger jeg om de har afsendt varerne. Om tirsdagen d.20.oktober gider de at svare mig: -at de ikke har 4 af de varer jeg bestilte, om jeg stadig vil have varerne. Jeg skriver tilbage at jeg hellere er interesseret i at de bytter varerne ud med noget andet tilsvarende. Og siden har de Ikke svaret. DET er for dårligt.
Vil bestemt ikke opfordre folk til at handle der.
Elsemarie Asmussen

2015年10月25日
5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service

Jeg købte en taske hos Tante Grøn, der desværre var for stor. Jeg retunerede den og efter få dage, var pengene retur på min konto.
Jeg bestilte dernæst tasken i en mindre størrelse, som blev sent dagen efter jeg havde bestilt.
Så alt i alt, er det et nemt sted at handle, med god service.
Og oven i købet medsendes gratis hækleopskrift; skønt når man hækler! :D

2015年7月29日

Trustpilot エクスペリエンス