KÊre Josefine
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering.
Vi er dog kede af, at du har haft udfordringer undervejs. Det lyder til, at lynlåsen desvÊrre ikke blev lagt i kurven under bestillingen, og derfor ikke kom med i din ordre. Vi kan godt forstå, at det kan vÊre forvirrende, når man oplever, at man har bestilt en vare, som så ikke fÞlger med. Da lynlåsen er et tilkÞb til clutchen, skal den tilfÞjes i kurven separat, og vi vil derfor se på, hvordan vi kan gÞre det endnu tydeligere fremover.
Vi kan se, at du har fået den mÊngde garn, der hÞrer til opskriften. Hvis man hÊkler lidt fastere end designeren, kan det dog ske, at man skal bruge mere garn end beregnet, og derfor kan der vÊre behov for at bestille et ekstra nÞgle. Det er netop derfor, at de angivne hÊklenåle altid kun er vejledende, og man skal huske at hÊkle en hÊkleprÞve, og eventuelt justere med en stÞrre nål.
Vi er lidt usikre på, hvad du mener med, at opskriften ikke er konsekvent i sine termer. Du er meget velkommen til at skrive til os på salg@tantegroen.dk, hvis du oplever udfordringer med en opskrift, så hjÊlper vi gerne og kan samtidig tage det med videre til designeren. Umiddelbart kan vi dog ikke se uoverensstemmelser i den opskrift, du har kÞbt.
Vi tager naturligvis også dine input om hjemmesiden til efterretning og arbejder lÞbende på forbedringer. Skulle du få lyst til at handle hos os igen, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjÊlpe dig med vejledning og sikre, at du får en god oplevelse.
Tante GrÞn Odense