JÀttegoda smakbitar frÃ¥n restauranger vi inte kÀnde till och trevligt bemötande överallt. Det negativa var att en restaurang var Chokladfabriken, inget ont om dom, men vi hade velat ha en till matbit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har blivit ombokad till tvÃ¥ andra bokningar efter min första bokning och detta genom ett e-post utskick. Senaste ombokning skede idag 4 dagar innan eventet och nÀr man har anpassat sitt job... ãã£ãšèŠã
Mycket trevlig stund me en personal med en hÀrlig personlighet som tog oss genom dessa 3 viner frÃ¥n olika delar av vÀlden.. en minnebevarande stund och upplevelse som jag eller vi kommer ha med oss re... ãã£ãšèŠã
Det framgick tyvÀrr lite dÃ¥ligt i infon nÀr man bokade, att man skulle spela rollspelet sjÀlv. Vi trodde att vi skulle se en "mordgÃ¥ta". Lokalen hade kunnat göras mysigare och det saknades efterrÀtt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Taysta anvÀnder oss endast av högkvalitativa produkter som för tankarna till varmare breddgrader och outforskade platser. Med en lÀttsam och avslappnad stÀmning i kombination med en hÀrlig atmosfÀr erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och kÀnsel. Med hjÀlp av mÀnniskans fem sinnen strÀvar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvÀrd erfarenhet. VÀlkommen till att prova på något nytt! ->www.taysta.se
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra blandning av restauranger
Bra blandning av restauranger, lite smÃ¥ portioner men gott! Och skönt att slippa beslutsÃ¥ngest ð
SpÀnnande
SpÀnnande, och interessant blanding av spÀnning och historia. Kanske kunde lite mera fiktiva, lÀskigare spökhistorier göra det Ànnu mer spÀnnande.
Var tydligare i er presentation
Rolig och lÀttsam förelÀsning. Tråkigt att man kunde vÀlja till charkbricka. En vinprovning för oss Àr att allt ingår i det man bokar och inte tillkommer.
Vi var bara intresserade av vinet, och dÀrav bokade det eftersom det stod så. Var tydligare i er presentation.
JÀttebra provning med otroligt kunnigâŠ
JÀttebra provning med otroligt kunnig personal.
Personalen var helt otrolig ochâŠ
Personalen var helt otrolig och upplÀgget på kvÀllen var perfekt! En helt underbar och rolig kvÀll som vi kommer minnas lÀnge!
En trevlig kvÀll
Vi uppskattade variationen pÃ¥ mat ochâŠ
Vi uppskattade variationen på mat och miljö. Det var Àven lagom långt mellan de olika stÀllena. Chokladfabriken hade Àven vÀldigt trevlig personal.
Toppen trevliga Àgare och personal
Toppen trevliga Àgare och personal! Bra och intressant information om både Rom och choklad. HÀrligt att vi fick smaka på fÀrsk kakaoböna samt torkad, för att jÀmföra. Chokladbitarna hade kunnat vara större, man ville liksom smaka flera gånger för att verkligen förstå och kÀnna efter. Men rekommenderar absolut!!!
Mycket trevlig och lÀrorik kurs.
Fantastisk ölprovning med en otroligâŠ
Fantastisk ölprovning med en otrolig vÀrd!
Jag hade nöjet att vara med pÃ¥ en ölprovning dÀr Lars var vÀrd, och det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Han var bÃ¥de duktig och otroligt kunnig, med en passion för öl som verkligen smittade av sig. Lars guidade oss genom olika ölstilar med bÃ¥de djup kunskap och ett varmt bemötande. Jag lÀrde mig massor och hade samtidigt riktigt trevligt. Rekommenderas varmt till alla som Àr intresserade av öl â nybörjare som entusiast!
JÀttekul och intressant
JÀttekul och intressant. Goda drinkar ny smakupplevelse:)
Ãver förvÀntan
Ãver förvÀntan, mysiga smÃ¥ restauranger, med goda smÃ¥ förrÀtter. Dock för tight pÃ¥ sista stÀllet, Zinnia. För lite sittplatser, hade behövt veta. För att planera in & inte ta det stÀllet sist. Eftersom det öppnade först 16.00, sÃ¥ gjorde alla likadant & tog det stÀllet sist. DÀrav propp, kö pÃ¥ det stÀllet. Synd om restaurangpersonalen. Annars supergott & det gick fint till slut.
Tack!
Tack för idag Regina! KÀndes fint att få lÀra sig mer om Peru och maten och vi kÀnner oss inspirerade att lÀra oss mer och fortsÀtta laga hemma!
VÀldigt trevlig och kunnig personal
VÀldigt trevlig och kunnig personal, goda och spÀnnande viner. Rekommendera verkligen! ð«¶
Mycket trevlig och lÀrorik gelatokurs
Mycket trevlig och lÀrorik gelatokurs!
HÀrlig personal och bra upplÀgg!
Mycket bra
Mycket bra, nöjd med de som presenterade whiskyprovningen och de var proffsiga samt utförliga i sin information, rekommenderar att genomföra detta.
Ett mÃ¥ste för alla Whisky Ãlskare
Riktigt trevligt hÀrlig atmosfÀr. Expert på whisky En provning dÀr jag som kund fick en hÀftig upplevelse med mycket information och mycket lÀrande Fem av fem stjÀrnor
Mycket trevlig eftermiddags förströelse
Trevligt
Trevligt, men saknade mer tips angående vad man ska tÀnka på angående smak-kompositioner, vad som passar bra ihop mm.
För den kostnaden kunde det vara 4-5 drinkar istÀllet för 3 st.
Trevlig och kunnig personal.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹