JÀttegoda smakbitar frÃ¥n restauranger vi inte kÀnde till och trevligt bemötande överallt. Det negativa var att en restaurang var Chokladfabriken, inget ont om dom, men vi hade velat ha en till matbit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har blivit ombokad till tvÃ¥ andra bokningar efter min första bokning och detta genom ett e-post utskick. Senaste ombokning skede idag 4 dagar innan eventet och nÀr man har anpassat sitt job... ãã£ãšèŠã
Mycket trevlig stund me en personal med en hÀrlig personlighet som tog oss genom dessa 3 viner frÃ¥n olika delar av vÀlden.. en minnebevarande stund och upplevelse som jag eller vi kommer ha med oss re... ãã£ãšèŠã
Det framgick tyvÀrr lite dÃ¥ligt i infon nÀr man bokade, att man skulle spela rollspelet sjÀlv. Vi trodde att vi skulle se en "mordgÃ¥ta". Lokalen hade kunnat göras mysigare och det saknades efterrÀtt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Taysta anvÀnder oss endast av högkvalitativa produkter som för tankarna till varmare breddgrader och outforskade platser. Med en lÀttsam och avslappnad stÀmning i kombination med en hÀrlig atmosfÀr erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och kÀnsel. Med hjÀlp av mÀnniskans fem sinnen strÀvar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvÀrd erfarenhet. VÀlkommen till att prova på något nytt! ->www.taysta.se
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.taysta.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God Champagne och intressant förelÀsare.
God Champagne och intressant förelÀsare.
VÀldigt nöjd
VÀldigt bra personal som höll i vinprovningen.
Han va duktig.
Svarade på allas frågor vÀl ingående.
Nackdel va att de va lite kallt i lokalen. Då de va vÀldigt kallt ute.
Mycket trevlig upplevelse
Mycket trevlig upplevelse, med Dwayne som verkligen tycker om sitt uppdrag. Rekommenderar varmt
Trevligt och lÀrorikt!
FamiljÀr miljö
FamiljÀr miljö, avslappnad stÀmning och vinprovningen anpassades till gruppens nivå. KÀndes vÀldigt hemtrevligt!
Jag kan absolut inte kunna komma iâŠ
Jag kan absolut inte kunna komma i kontakt med företaget. Telefonnummer fungerar inte eller inte ens existerar.
Verkligen ett trevligt event
Verkligen ett trevligt event! Professionell och vÀnlig kursledare. Kan varmt rekommendera detta!
Trevligt och lÀrorikt
En trevlig och intressant provning, med glad stÀmning.
Bluff? (LÀs åtgÀrd)
Jag och min vÀn möttes upp i Linköping och skulle spela sjÀlvguidad-mordgÃ¥ta. VÀl pÃ¥ plats förstod vi inte vart vi skulle gÃ¥ för det fanns ingen skylt eller info. Vi lÀste mejlet igen och igen och insÃ¥g att all info mÃ¥ste finnas i âmord-appenâ. Men hur mycket vi Àn googla, kolla mejl, logga in pÃ¥ mina sidor pÃ¥ företagets hemsida osv. Hitta vi inte vad appen som ska laddas ner heter. (Vi testa massa olika namn) Det sluta med att vi kÀmpade i 45min utan resultat och fick Ã¥ka hem utan att genomföra upplevelsen. Vi mejla och ringde till kundtjÀnst men dÃ¥ det var helg fick vi ingen hjÀlp.
Vi Àr så besvikna !!!!
Ã
tgÀrd.
Det hade blivit fel och vi hade inte fått all info den aktuella dagen. KundtjÀnst har varit tillmötesgående och vi erbjöds att ta mer extra personer utan kostnad eller att få en till gratis mordgåta att gå på om vi kÀnde att det var roligt.
Vi har nu varit på mordgåtan och det var ett roligt upplÀgg med mycket motion på ett bra sÀtt..
Vi Àr nöjda över kompensationen och dagen. Vi kommer köra detta igen i vår.
/ Jennifer
Riktigt bra
Riktigt bra! Avslappnad kÀnsla och fantastiska vÀrdar med god mat och vin.
Mycket trevlig upplevelse pÃ¥ GÀvleâŠ
Mycket trevlig upplevelse på GÀvle teater
På varje bord fanns en tallrik med ost, tomat, jordgubbe, ost, korv, citron. Det hade varit trevligt att få veta lite mer om vad som passade till vilken champagne.
VÀrt en upplevelse
Mycket mysig lokal och kunnig föredragshållare. Kan varmt rekommendera någon av hans provningarna.
Gott,trevligt och underhållande
Bra vÀrdpar som guidade oss igenom viner på en bra nivå och som bjussade på sig sjÀlva
Proffsig sommelie
Proffsig sommelier som guidade oss, en bra bredd på utbud och information. Kunde ha varit lite mysigare lokal/omgivning samt bÀttre information om vad maten var till för.
Super trevlig lokal och kunnigâŠ
Super trevlig lokal och kunnig personal, fantastiskt kul att få lÀra sig om, och testa kombinationen öl och ost. Till nÀsta ostbricka blir det öl istÀllet för vin. Kan starkt rekommendera!
Riktigt bra provning
Riktigt bra provning, vår första! Och vi lÀrde oss massor av Michel! Han Àr vÀldigt kunnig och vÀldigt rolig vilket gör deg till både en lÀrorik och hÀrlig upplevelse! Rekomenderar starkt!
Riktigt besviken
Riktigt besviken! Jag fick i 40års present en whiskyprovning som skulle ske i februari. Denna vart framflyttad så vi vart tvugna att boka om vårt hotell till extra kostnad till det nya datumet. Nu fick vi reda på att det NYA datumet Àn en gång blivit flyttad till en vecka tidigare Àn bestÀmt datum så nu står vi med ett hotellrum som vi inte kan avboka och blir av med dom pengarna!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹