レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

JÀttegoda smakbitar frÃ¥n restauranger vi inte kÀnde till och trevligt bemötande överallt. Det negativa var att en restaurang var Chokladfabriken, inget ont om dom, men vi hade velat ha en till matbit... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har blivit ombokad till tvÃ¥ andra bokningar efter min första bokning och detta genom ett e-post utskick. Senaste ombokning skede idag 4 dagar innan eventet och nÀr man har anpassat sitt job... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevlig stund me en personal med en hÀrlig personlighet som tog oss genom dessa 3 viner frÃ¥n olika delar av vÀlden.. en minnebevarande stund och upplevelse som jag eller vi kommer ha med oss re... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det framgick tyvÀrr lite dÃ¥ligt i infon nÀr man bokade, att man skulle spela rollspelet sjÀlv. Vi trodde att vi skulle se en "mordgÃ¥ta". Lokalen hade kunnat göras mysigare och det saknades efterrÀtt.... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Taysta anvÀnder oss endast av högkvalitativa produkter som för tankarna till varmare breddgrader och outforskade platser. Med en lÀttsam och avslappnad stÀmning i kombination med en hÀrlig atmosfÀr erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och kÀnsel. Med hjÀlp av mÀnniskans fem sinnen strÀvar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvÀrd erfarenhet. VÀlkommen till att prova på något nytt! ->www.taysta.se

3.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 47ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Vill dela med mig av mina erfarenheter

Vill dela med mig av mina erfarenheter av detta företag.
Första provningen jag skulle gå på blev utan förvarning instÀlld så dÀr stod jag utanför en nedslÀckt lokal i mörkret, inga journummer eller annat sÀtt att få tag i dem efter kontorstid.
De har kommit med ett mycket bra kompensationserbjudande som jag Ànnu inte provat att utnyttja.
Andra provningen blev instÀlld och framflyttad två månader.

Vill du vara sÀker på att din upplevelse faktiskt blir av så får man nog vÀnda sig till någon annan.

2023幎3月30日

Veldig bra vandring

Veldig bra vandring, med mye interessant informasjon om Þlets historie i Sverige og GÞteborg.

Fine stopp, men kunne gjerne hÞrt litt mer om de to Þlene vi smakte.

2024幎2月17日

Rekommenderas

Det var verkligen toppen. Engagerad och kunnig person som höll ölprovningen så vi fick mycket ny kunskap. Fick Àven prova många sorter så som lager, Ipa, suröl mm

2024幎2月10日

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Vi hade presentkort hÀr för flera år sen, det kom aldrig ut chokladprovning i VÀsterås, Vi stÀllde oss nÀstan 10 pers på kö men Àndå ingen provning, vi vÀntade i nÀstan 2 år och sen fick jag tjatat mig till att få pengarna tillbaka. Det kom aldrig upp någon provning. Nu fick vi presentkort igen i maj, har vÀntat snart 6 månader - ingen provning uppe och har heller aldrig kommit upp någon. Kunde "tyvÀrr inte få pengarna tillbaka eftersom vi inte hade någon bokning" (nÀ..vi kunde ju aldrig boka för det kommer aldrig upp bokningar.....) men nÀr vi hotade med andra instanser och att vi sett deras betyg och att de verkar satt detta i system så kunde de gladeligen ge oss pengarna tillbaka.
Kommer aldrig mer köpa något genom detta företaget, ytterst oseriöst, inte vÀrda en stjÀrna ens.

2023幎10月14日

StÀller in dagen före

Uppdatering:
Nu har Taystas eventchef Patrik tagit tag i detta. Vi har fÃ¥tt en ursÀkt och en förklaring. Dessutom har vi som kompensation fÃ¥tt tvÃ¥ gratis eventbiljetter och hjÀlp med ombokning till ett datum som passar oss bÀttre. Allt gott sÃ¥ lÃ¥ngt. Återkommer med ett förhoppningsvis positivt omdöme efter sjÀlva provningen i augusti.
// Lars

Vi har i present fått två biljetter till champagneprovning. Taysta stÀller in dagen före eventet vi vÀntat lÀnge på (sjÀlv krÀver de att ev ombokning sker senast 14 dagar i förvÀg). Anger inte ens något skÀl. De skickade bara ut nya biljetter till en helt oönskad tidpunkt två månader fram i tiden, mitt i sommaren. De verkar helt sakna backup. Jag klagar i mail och begÀr återbetalning men det mailet orkar man inte ens svara på.
Skulle aldrig köpa presentkort att ge bort hÀrifrån eller köpa för egen del.

2023幎5月17日

Lurendrejeri?

Vid bokning fanns platser och vi betalade. NÀr det Àr 12 dagar kvar får vi meddelande att eventet Àr fullt - och inga pengar tillbaka.
Lurendrejeri?

2023幎3月9日

StÀller bara in evenemang

Fick ett presentkort och la till lite för att ta med min far på något roligt men det verkar inte som det kommer bli av.

Nu har dom stÀllt in det för andra gången och bara skickar ut en biljett med ett nytt random datum.

Hade kanske funkat om man bodde i nÀrheten men nÀr man skall planera resa och logi funkar det inte.

Hade inte köpt något presentkort från detta företag för att ge bort.
Betalar du sjÀlv kan du åtminstone begÀra pengarna tillbaks men inte om man har presentkort.

2022幎10月28日

Bra provning!

Jag tyckte det var en riktigt bra provning! Mysig atmosfÀr med tÀnda ljus och dov belysning. SpÀnnande lokal på Sheraton Hotell, mitt i centrala Stockholm. Framförallt en kunnig och glad sommelier! Ett minus var att det stundtals var hög ljudnivå i bakgrunden så man inte hörde sommelieren, så ett minus för det.

2016幎9月13日
5぀星のうち5の評䟡

Fick riktigt bra service!

Johan på Taysta var vÀldigt snÀll och omtÀnksam. Han hjÀlpte mig med att köpa presentkort och biljetter till en provning samt att boka presentkorten till just den provningen. Allt gick vÀldigt smidigt och levererades snabbt. Ett stort plus var Àven designen på presentkorten, mycket eleganta. Stort tack för all hjÀlp!!

2016幎4月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス