Tel Sell レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn Steamtwister weigerde plotseling nadat ik hem, p.l.m. 3 maanden, tot volle tevredenheid had gebruikt Met slechts een enkel telefoontje werd mij beloofd dat ik een nieuwe zou krijgen als ik de def... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Dag, Ik wacht op een 2e bericht van de klantenservice. Ik ben binnenkort in Almere, Transistorstraat (vanuit Dronten) waardoor ik mijn kleine niet zware pakketje kan retourneren/afgeven. Maar nee,... もっず芋る

䌁業情報

1. 雑貚屋
  2. 電化補品店
  3. 庭園
  4. 健康・矎容補品店
  5. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.

連絡先

レビュヌを曞く

Correct en adequate

Correct en adequate

Hoi Leo,

Dank voor de superfijne review en de maximale sterrenscore!

Geniet van uw aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

duidelijke uitleg hoe het allemaal in

duidelijke uitleg hoe het allemaal in zijn werk ging en de afhandeling was ook goed

Beste Gerfra,

Enorm bedankt voor het fijne compliment, wij zullen de collega's in kwestie in het zonnetje zetten vandaag!

Bedankt voor u 5 sterren review!

Correct en snel.

Beste Joke,

Onze excuses voor de trage reactie onzerzijds maar enorm fijn om te horen dat de bestelling snel en correct is geleverd.

Bedankt voor uw 5 *****!

5぀星のうち1の評䟡

Verkeerde behandeling

De telefonistedrong er op een vervelende wijze op aan om extra sponsjes te nemen, terwijl ik zei dat ik het eerst uit wilde proberen. Ik kwam er niet onderuit.

Beste Marian,

Allereerst onze excuses dat het gesprek zo is overgekomen. Vanuit onze kwaliteitsdoelstelling nemen wij u klacht serieus en hebben wij daarom ook het gesprek teruggeluisterd.

Uit het gesprek bleek dat onze collega inderdaad de extra sponsjes heeft benoemd en de promotie aan u heeft verteld. Onze collega leek in het gesprek iets te scherp te zijn en de tone of voice kan inderdaad wat vervelend zijn overgekomen. Dit is zeker niet de bedoeling geweest. Het is jammer dat er later in het gesprek geen verdere melding is geweest over de extra sponsjes tijdens de samenvatting en afronding, dit is meestal een uitgelezen kans zoiets te benoemen. Hierdoor is er nu een negatief gevoel ontstaan.

Dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Zowel u als wij zijn er niet bij gebaat maar gelukkig mag u altijd producten binnen 30 dagen retourneren. Ik wil u dan ook vragen even contact met ons op te nemen op: klantenservice@telsell.com ter attentie van mij (Rene) zodat ik de kwestie naar tevredenheid kan oplossen voor u.

5぀星のうち5の評䟡

Na een jaar deed onze hydroblast het

Na een jaar deed onze hydroblast het niet, contact gehad en binnen een week een nieuwe accu gekregen.
Prima service

2025幎4月28日

Hoi Leo,

Fijn om te horen dat wij alles naar tevredenheid hebben opgelost. WIj geven je compliment graag door aan de desbetreffende collega!

5぀星のうち5の評䟡

Ik kreeg heel snel antwoord op mijn

Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vraag,
En daar ben ik heel blij mee
Probleem was meteen OPGELOST

2025幎4月16日

Hoi Lina,

Goed om te horen dat wij uw vraag snel en adequaat hebben kunnen beantwoorden.

Dank u voor de geweldige review!

5぀星のうち5の評䟡

Pakket zat niet in de pakketautomaat

Pakket zat niet in de pakketautomaat van PostNL. Na vele telefoontjes met PostNL heeft TelSell het heel snel opgelost. Mijn bestelling, opnieuw besteld door TelSell, werd de volgende dag al thuis bezorgd.
Super snelle service zonder gedoe.
Nogmaals hartelijk dank!!

2025幎4月2日

Hoi Lia,

Wat vervelend om te horen. Helaas gebeurt het soms dat er in het bezorg proces dingen fout gaan. Vaak door overmacht. Gelukkig hebben we het naar tevredenheid kunnen oplossen en bent u tevreden.

Dank voor uw prachtige review!

5぀星のうち3の評䟡

Niet op tv reclame aangeven,dat in

Niet op tv reclame aangeven,dat in termijnen betaald kan worden alles dat achteraf bij bestelling niet mogelijk is.

2025幎3月21日

Beste Henny,

Betaling in termijnen was inderdaad een van onze betaalopties.

Helaas kunnen wij door omstandigheden deze betaalmethoden op het moment niet aanbieden. Wij doen ons best om betalen in termijnen zo snel mogelijk weer mogelijk te maken.

Lees meer over de verschillende betaalmethoden op Tel Sell: Betaalmethoden | Tel Sell part of Mediashop

Onze excuses hiervoor.

Snel en correct

Heb een boenapparaat gekocht. Levertijd was snel en gemakkelijk te volgen. Wordt goed op de hoogte gehouden van de verzend status. Mogelijk om kort voor levering nog het afgeefpunt te wijzigen, wat af en toe wel heel fijn is. Dus al met al zeer tevreden. Een aanrader voor u.
Mvgr. Jan.

2025幎3月20日

Geachte heer van de Doelen,

Wat een enorm mooie review en fijn om te horen dat, los van uw boenapparaat, alle processen helemaal naar wens zijn verlopen.

Een supermooi weekend gewenst!

5぀星のうち4の評䟡

Toppie

Toppie. Heb een vloerschrobber besteld. Volgende dag al geleverd en zeer goed verpakt. Supersnelle levering

2025幎3月20日

Hoi Petar,

Dank voor uw mooie review. Altijd fijn om te zien dat alles perfect loopt!

Geniet van uw aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Had geen recht meer op garantie

Had geen recht meer op garantie, maar toch vanuit Oostenrijk nieuw onderdeel gekregen, klasse

2025幎4月5日

Goedemorgen,

Enorm bedankt voor de goede en fijne review en fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.

Super service

Super service. Waterbakje van stoom machine was kapot gegaan, zonder problemen een nieuwe ontvangen. Viel nog in garantie termijn dus geen kosten voor mij.
Zeer tevreden

2025幎4月7日

Hoi Tonny,

Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost!

Een superfijne dag gewenst!

Groetjes,

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos

Waardeloos. Wat besteld, retour gedaan omdat product niet naar wens was. Helaas moet je zelf retourkosten betalen. 8,25. Bestel nooit meer weer.

2025幎4月5日

Beste Roy,

Wat vervelend om te horen dat zo ontevreden bent over het product en de retourprocedure.

Het klopt dat wij retouren binnen 30 dagen niet gratis kunnen aanbieden. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Daar tegenover staat een ruime periode van 30 dagen waarin u onze producten vrijblijvend mag gebruiken en vervolgens zonder opgaaf van reden kunt retourneren.

Als u contact met ons opneemt via de mail (klantenservice@telsell.com) kunnen wij u een kortingsvoucher aanbieden ter waarde van uw retourkosten. Wellicht dat dit uw gevoel iets verzacht.

Snel alleen traffic niet kunnen volgen

Snel alleen traffic niet kunnen volgen
1e ervaring met de steamtwister is niet wat ik er van verwachtte
Water reservoir snel leeg en het resultaat is ook niet je van het

2025幎3月21日

Goedemiddag,

Wat vervelend dat u de track en trace niet kon volgen. Normaal gesproken stuurt PostNL deze daags voor de levering naar u toe via het bij ons bekende email adres. Ik denk dat hier misschien wat fout is gegaan. Onze excuses hiervoor. Wel fijn dat alles snel geleverd is, veel plezier met uw aankoop!

klantvriendelijk en geduldig

2025幎3月19日

Hi Joyce,

Ontzettend bedankt voor je fijne en waardevolle review!

WIj zullen de werknemer in kwestie extra in het zonnetje zetten vandaag!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb het artikel per telefoon

Ik heb het artikel per telefoon besteld.Ik wordt heel netjes geholpen. En 2 dagen later had ik het al in mijn bezit..En maak er gebruik van.Heel fijn bedankt

2025幎3月19日

Hoi Greta,

Wat fijn om te horen!. Wij geven uw complimenten graag door aan de collega's op de bestellijn!.

5぀星のうち4の評䟡

Eerste telefonische bestelling

Eerste telefonische bestelling. Vriendelijk. Klantgericht.

2025幎3月18日

Hoi Kitty,

Bedankt voor de goede review. Wij laten de collega weten dat u tevreden bent en laten haar graag het complement in ontvangst nemen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。