レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har brugt Tobi i 4,5 Ã¥r uden problemer til mine to bÞrn. Det kÞrer automatisk, og man fÃ¥r besked, nÃ¥r der er noget, man skal tage stilling til, sÃ¥ man ikke skal gÃ¥ og bekymre sig om at logge ind... もっず芋る

䌁業が回答したした

Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige lÞsning til bÞrnenes opsparing. ALLE burde kende til dette sÃ¥ lav gerne en knap pÃ¥ hjemmesiden hvis muligt sÃ¥ man kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to bÞrn, som har deres bÞrneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen sÃ¥ godt. OpsÊtningen var nem, og det hele kÞrer automatisk, hvil... もっず芋る

䌁業情報

1. 投資サヌビス
  2. ファンド マネゞメント䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Tobi hjÊlper travle bÞrnefamilier med at investere deres bÞrns opsparinger. Med mange Ã¥rs tidshorisont kan selv smÃ¥ opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til bÞrn. Der er ingen begrÊnsninger pÃ¥ indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, sÃ¥ mange bÊkke smÃ¥ kan gÞre en stor Ã¥. Tilmed har barnet mulighed for at opnÃ¥ et stort skattefrit afkast gennem mange Ã¥r 🥳 Kom igang allerede i dag.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

118件のレビュヌ

SpÊndende ivÊrksÊtteri

God information, opleves gennemsigtigt, brugervenligt, fremragende initiativ.

2026幎4月28日

Hej Leon
Tusind tak for de fem flotte stjerner 🀗

Og ekstra tak for at sende ros vores vej for ivÊrksÊtteriet bag Tobi. Det er ingen hemmelighed at det har vÊret en benhÃ¥rd fÞdsel og opvÊkst gennem snart 10 Ã¥r. Men anmeldelser som din gÞr det hele vÊrd 🙏

Jacob, stifter af Tobi

Fantastisk platform og produkt!!!

Fantastisk platform og produkt!!!
Vildt intuitiv opsÊtning af konto. Kan på det varmeste anbefale TOBI

2026幎4月13日

Hej Troels
Hvor er det bare dejligt at lÊse. Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi 🙏

Jeg er glad for at vi har hjulpet dig godt i gang og vi glÊder os til at hjÊlpe mange Ã¥r frem 🀗

Jacob, stifter af Tobi

En virkelig god måde at lave en

En virkelig god måde at lave en opsparing til dine bÞrn. Jeg har også lavet til mine bÞrnebÞrn. Nemt hurtigt og billig måde at investere på.

2026幎4月26日

Hej Lisbet
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Jeg er meget glad for at vi lever op til dine og familiens forventninger 🀗

Genial platform

Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to bÞrn. Det kÞrer automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind i ny og nÊ. Det kÞrer bare af sig selv. Deres guide igennem systemet og beskrivelser af de forskellige risikoprofiler rammer rigtig godt.

Selve systemet er meget transparent og nemt at finde rundt i, og man fÞler, man har bedre kontrol over opsparingen, samt indsigt, sammenlignet med en mere traditionel bÞrneopsparing i banken. Jeg kan varmt anbefale andre forÊldre at bruge Tobi, og jeg er glad for, at jeg faldt over det, dengang jeg skulle oprette en opsparing til min Êldste.

2026幎4月23日

Hej Kaspar
Wow. Sikke en flot anmeldelse af Tobi. Tusind tak, fordi du har valgt at dele dine mange års gode oplevelser med Tobi 🙏

Det er virkelig flotte ord, som vi vil gÞre vores bedste for at fortsÊtte med at leve op til i mange år frem.

Jacob, stifter af Tobi

Super nem opsÊtning og virker

Super nem opsÊtning og virker upåklageligt indtil videre.

2026幎3月30日

Hej Casper
Mange tak fordi du deler din oplevelse af Tobi her 🙏

Og hvor er jeg glad for at din oplevelse har vÊret til 5 stjerner. Det er lige sÃ¥dan det skal vÊre 🀗

Jacob, stifter af Tobi

Virker som en god måde at investere for

Virker som en god måde at investere for sine bÞrn. Lidt trÊt brugerflade på telefon, men fint overblik.

GlÊder mig til at fÞlge med i fremtiden

2025幎12月29日

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse af Tobi. Vi hÃ¥ber altid pÃ¥ fuld plade pÃ¥ stjernerne, men er ogsÃ¥ glade for at der nÊsten er bingo i dit tilfÊlde 😊

Lad mig prÞve at sÊtte lidt ord på ift. brugerfladen. Det er den man (primÊrt) mÞder som kunde, men er blot én del af hvordan Tobi hjÊlper travle bÞrnefamilier med at give deres bÞrn den bedste Þkonomiske start på voksenlivet.

Hver dag arbejder vi således på at forbedre Tobi til gavn for bÞrnene. Både brugerfladen til de voksne (og på lÊngere sigt bÞrnene), men i hÞj grad også det der sker under overfladen.

For det vigtigste er i sidste ende at bÞrnenes penge får de bedst mulige rammer for at vokse gennem årene.

Og her er brugerfladen ikke altid det vigtigste ift. de ressourcer vi har til rådighed.

Vi bruger f.eks. uanede ressourcer på det politiske arbejde. Så bankernes monopol på at udbyde bÞrneopsparingskonti kan blive brudt og flere bÞrn kan få investeret deres langsigtede opsparinger.

Samtidig gÞr vi rigtigt meget for at udbrede viden i medierne om investering af sine bÞrns langsigtede opsparinger. Enten selv eller via Tobi. Simpelthen fordi det er så vigtigt og en opgave bankerne ikke har evnet godt nok gennem årene.

Dertil kommer at vi arbejder for at opnå lavere produktomkostninger og at kunne tilbyde nye relevante investeringsprodukter pba. de Þnsker vi hÞrer fra vores mange kunder.

Frugten af dét arbejde er ikke noget man altid kan se, men er for os en vigtig prioritering da det spiller ind i en stÞrre agenda om at hjÊlpe flest mulige travle bÞrnefamilier med at trÊffe det rigtige valg for deres bÞrns langsigtede opsparinger. Et valg bankerne typisk ikke hjÊlper med.

Vi er egentligt ret glade for brugerfladen, men helt cool hvis den synes trÊt. Vi har ogsÃ¥ selv bÞrn sÃ¥ det er mÃ¥ske derfor 😂

Generelt anbefaler vi at man sjÊldent besÞger brugerfladen. Faktisk lige så sjÊldent som man ser på sin egen pensionsordning. Dette fordi der typisk er mange, mange år fÞr bÞrnenes opsparinger skal bruges. Og derfor kan man ende med at få dårlig nattesÞvn hvis der har vÊret kortvarige bÞlgeskvulp på aktiemarkederne, som dog historisk set vil rette sig op set over den lange tidshorisont.

Dét sagt er brugerfladen naturligvis ogsÃ¥ vigtig. For det er den man mÞder som kunde gennem Ã¥rene. Har du konkrete idéer og tanker til hvordan vi kan forbedre den mÃ¥ du endelig skrive til os pÃ¥ hej@tobi.dk 👏

Og endnu engang tak fordi du tog dig tiden til at give en anmeldelse. Det vÊrdsÊtter jeg meget 🙏

Jacob, stifter af Tobi

Kan kun anbefale alle med bÞrn at

Kan kun anbefale alle med bÞrn at oprette deres bÞrneopsparing gennem Tobi. Det er sÃ¥ vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, nÃ¥r det kommer til bÞrneopsparing. Hvor man rent faktisk fÃ¥r et afkast pÃ¥ en mangeÃ¥rig investering.

2026幎3月18日

Hej Simon
Hvor er jeg glad for at du har valgt at dele din anmeldelse af Tobi.

Det giver energi pÃ¥ rejsen at vide at kampen for at bÞrns penge bliver taget lige sÃ¥ alvorligt som voksnes bliver pÃ¥skÞnnet 🙏 Det betyder mere end du tror.

Jeg ser frem til at vi kan hjÊlpe mange år frem og at endnu flere bÞrnefamilier får hjÊlp til at give deres bÞrn den bedste Þkonomiske start på voksenlivet.

Nem at oprette konto

Nem at oprette konto. Dagen efter kontaktede de os angående oprettelse med hjÊlp, god tone og forklaring i top klasse. Godt tilfreds håber jeg forsÊtter de nÊste 20 år.

2026幎3月10日

Hej Mai
Tusind tak for dine fem flotte stjerner til Tobi 🙏

Hvor er jeg glad for at vi har hjulpet dig godt i gang og vi vil gÞre vores bedste for at hjÊlpe de nÊste mange, mange Ã¥r 🀗

Jacob, stifter af Tobi

Vi har haft en virkelig god oplevelse :-)

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to bÞrn, som har deres bÞrneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. OpsÊtningen var nem, og det hele kÞrer automatisk, hvilket gÞr det overskueligt i en travl hverdag.

Det er helt klart noget af det bedste, vi har gjort for vores drenge. En af de helt store fordele er, at vi får udnyttet deres personfradrag, så afkastet på aktierne automatisk bliver beskattet via deres frikort. Det giver en kÊmpe langsigtet fordel, som virkelig kan mÊrkes over tid.

Vi fÞler os trygge ved lÞsningen, og det er rart at vide, at bÞrnenes opsparing arbejder for dem allerede nu. Kan varmt anbefales til andre forÊldre, der vil investere for deres bÞrn på en enkel og smart måde.

2026幎3月4日

Hej Patrick
Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi.

Jeg blev simpelthen så glad da jeg lÊste din anmeldelse. Ja, faktisk måtte jeg lige lÊse den en ekstra gang. For du beskriver spot on hvad vi gennem årene har forsÞgt at lÞse for travle bÞrnefamilier.

Så tusind tak fordi du tog dig tiden til at skrive din anmeldelse. Vi vil gÞre vores bedste for fortsat at leve op hertil i mange år frem.

Det gik bare som smurt 😎

Det gik bare som smurt 😎
OpsÊtning og kontotilknytning var super nemt, og nu kÞrer det hele perfekt.
Virkelig godt koncept! 💪✚

2025幎12月30日

Hej Christian
Fantastisk at hÞre – det glÊder mig at I har haft en god oplevelse og tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glÊder os til at hjÊlpe mange Ã¥r frem!

Jacob, stifter af Tobi

Meget klar information og guidning til

Meget klar information og guidning til oprettelsen.

2025幎12月30日

Hej Henrik
Tak for de fem flotte stjerner og hvor er jeg glad for at vi har fÃ¥et hjulpet jer godt i gang. Vi prÞver virkelig at skrive og tale i ÞjenhÞjde sÃ¥ alle kan vÊre med. Derfor er det dejligt at hÞre at vi er lykkedes med det 🀗

Genialt service/produkt

Genialt service/produkt. Vi er meget glade for Tobi og ville have Þnsket at vi fandt dette produkt/service inden vi havde oprettet en almindelig bÞrneopsparingskonto i banken.

2026幎1月5日

Hej Morten
Wow, sikke en anmeldelse at fÃ¥ sÃ¥dan en vinterkold januardag 🀗 Hvor er jeg glad for at vi har kunnet hjÊlpe jer godt i gang og ser frem til at hjÊlpe jer mange Ã¥r frem.

Tusind tak fordi du tager dig tiden til at skrive og heppe på os. Det betyder rigtigt meget! 🙏

Rigtig god oplevelse

Super nemt at oprette en bÞrneopsparing.
God guide gennem processen..
Og 2 dage efter overfÞrsel er pengene investeret..

2025幎12月4日

Hej Allan
Hvor er det dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse. Mange tak fordi du tager dig tiden til at dele din flotte anmeldelse af Tobi 🙏

Vi glÊder os til at hjÊlpe mange år frem.

100% digital onboarding

100% digital onboarding, gennemsigtigt product og verdensklasse support

2025幎12月4日

Hej Kristian
Tusind tak for de fantastisk flotte ord om Tobi 🙏

Jeg er virkelig glad for at du fÞler at vi er transparente i vores produkt og kommunikation. Det er nemlig en af de ting vi går rigtigt meget op i. Der er nok kompleksitet ude i verden. Så det mindste vi kan gÞre er at gÞre det let at forstå hvad der er op og ned. Så man kan fÞle sig tryg som travl bÞrnefamilie.

Samtidig er jeg glad for at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det er det vi er her for 🀗

Jacob, stifter af Tobi

Jeg har haft min sÞns konto i over to

Jeg har haft min sÞns konto i over to år og er meget glad for det. Tobi er nemt og vil anbefale det til alle, der leder efter et alternativ til den traditionelle bÞrne opsparing.

2025幎12月2日

KÊre Kristin
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi 🙏

Hvor er jeg glad for, at vi har kunnet hjÊlpe gennem Ã¥rene 🀗 Vi glÊder os til at hjÊlpe mange Ã¥r frem.

Hurtigt og klart svar

Hurtigt og klart svar, rigtig god service! Generelt meget tilfreds!

2025幎10月31日

Hej Torsten
Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med at bruge Tobi. Jeg er ekstra glad for at den ogsÃ¥ har vÊret god 😊

Hej
Tusind tak for de fem flotte stjerner 🀗

Der er mere end nok at se til som travl bÞrnefamilie og derfor er jeg er virkeligt glad for at vi har kunnet gÞre det nemt at komme i gang for jer.

Jacob, stifter af Tobi

Super koncept og exeptionel god

Super koncept og exeptionel god kundeservice.
Kan kun anbefale TOBI!

2025幎10月7日

Hej Klaus
Tusind tak fordi du deler din flotte 5-stjernede anmeldelse af Tobi. Det er meget vÊrdsat og jeg er virkeligt glad for at vi har kunnet hjÊlpe dig godt i gang 🀗

Jacob, stifter af Tobi

God opstart og nemt at komme i gang

God opstart og nemt at komme i gang, god service😉

2025幎9月8日

KÊre Mia
Hvor er jeg glad for at du er kommet godt i gang med Tobi. Tusind tak for de flotte ord 🀗 Vi glÊder os til at hjÊlpe mange Ã¥r frem.

Jacob, stifter af Tobi

Kun anbefalinger her fra.

Vi har brugt Tobi i mere end 3 år nu. Det er super nemt at komme i gang og anvendes bÞrnenes frikort.
Afkastet er også rimeligt.

Kun anbefalinger her fra.

2025幎7月15日

Hej Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi! Hvor er det bare dejligt at hÞre at vi har kunne hjÊlpe gennem Ã¥rene 🀗

Vi glÊder os til at hjÊlpe mange år frem.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。