Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... もっと見る
企業が回答しました
Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... もっと見る
企業が回答しました
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... もっと見る
企業が回答しました
Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.
Skelbækgade 2, 6, 1717, København, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Intet mindre end Genialt!
Nemt, Overskueligt, Du er hurtigt igang og du behøver ikke at investere end formue fra start!
Store anbefalinger herfra!

Tobi からの回答
Det er en nem og nok den bedste form for børneopsparing, hvor formuen forvaltes professionelt.

Tobi からの回答
Tusinde tak for en fantastisk løsning til vores børn og travle hverdag, hvor jeg aldrig selv havde fundet ud af alle reglerne om investering for børn 🙏
Jeg anbefaler Tobi til alle jeg kender med børn (på vej) 💰

Tobi からの回答
Tobi er intuitivt, nemt og med godt afkast. Løsningen er langt bedre, end de børneopsparinger, som banken kan tilbyde og jeg føler, mine børns opsparinger er i de bedste hænder.
Og så elsker jeg deres måde at kommunikere på - specielt i nyhedsbrevene.

Tobi からの回答
Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan dele link og anbefalinger på SoMe. En guide til hvordan man som ikke-forælder hurtigt kan oprette som gave ville også være fedt.
Et stort 5-tal herfra 😃

Tobi からの回答
Fantastisk produkt og service - alle burde give dette til sine børn

Tobi からの回答
Det er et flot nyhedsbrev. Resultaterne er mere end pæne. Godt gået.

Tobi からの回答
Jeg er forholdsvis ret ny som kunde hos tobi. Jeg åbnede en tobi investeringskonti til min datter, da jeg fik hjemmesiden anbefalet af min søster som allerede er kunde hos jer.
Af hvad jeg har oplevet til dags dato, så er jeg virkelig yderst tilfreds. Dejlig nem og overskuelig investeringskonto til børn.
Man bliver rigtig godt guidet igennem de forskellige stadier som der måtte være undervejs.
Jeg henvendte mig til tobi pr mail fordi jeg havde nogle spørgsmål, og indenfor ganske kort tid fik jeg svar tilbage fra en af jeres meget søde medarbejdere, som tog sig tid til at besvare mit spørgsmål på en detaljeret måde og meget grundig.
Alt i alt er vi rigtig tilfredse med tobi!

Virkelig godt produkt!
Er vild med den løsning, som Tobi har lavet. Det er så enkelt og velfungerende! Derudover ufattelig kompetent kundeservice. Tak 👌🏻

Tobi からの回答
Meget nemt og brugervenligt. Har ingen problemer haft so far og har brugt appen fra de udkom ☺️

Tobi からの回答
Nemt og bekvemt at gå til, god information undervejs, så kan vi kun håbe for et godt afkast til fremtiden 😊

Tobi からの回答
Dejligt sted og lave børneopsparing, meget nemt og overskueligt.

Tobi からの回答
Super hurtig kundeservice med grundige svar på de spørgsmål man har

Tobi からの回答
5 stjerner herfra. Vi har 3 børn som alle har fået en børneopsparing hos Tobi, og på 2 år har de alle 3 fået et positiv afkast på 12 %. Med andre ord har de hver især tjent ca.1200kr om året:) hos banken havde vi de første 3 år af vores ældste barn tjent ca. 50kr . Så for mig er det en no brainer ikke at lave en børne opsparing hos Tobi, det bliver i sidste ende til rigtig mange penge som vores børn kan få glæde af.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。