レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... もっと見る

企業情報

1. 投資サービス
  2. ファンド マネジメント会社

当該企業による記述

Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.

4.9

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Intet mindre end Genialt

Intet mindre end Genialt!

Nemt, Overskueligt, Du er hurtigt igang og du behøver ikke at investere end formue fra start!

Store anbefalinger herfra!

2024年10月4日

Kære Steffen
Hvilken måde at starte ugen på 🤗 Tusind tak for de flotte ord om Tobi. De er virkelig værdsat 🙏

Nok den bedste børneopsparing

Det er en nem og nok den bedste form for børneopsparing, hvor formuen forvaltes professionelt.

2024年10月1日

Kære Per
Tusind tak for de fem stjerner til Tobi 🙏 Jeg er glad for at vi kan hjælpe i en travl hverdag!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk platform med fantastisk service

Tusinde tak for en fantastisk løsning til vores børn og travle hverdag, hvor jeg aldrig selv havde fundet ud af alle reglerne om investering for børn 🙏
Jeg anbefaler Tobi til alle jeg kender med børn (på vej) 💰

2024年9月30日

Kære Camilla
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Det varmer helt ind i hjertet at vide at vi gør en forskel.

Den bedste børneopsparing

Tobi er intuitivt, nemt og med godt afkast. Løsningen er langt bedre, end de børneopsparinger, som banken kan tilbyde og jeg føler, mine børns opsparinger er i de bedste hænder.
Og så elsker jeg deres måde at kommunikere på - specielt i nyhedsbrevene.

2024年8月15日

Kære Michela
Tusind, tusind tak for de fantastiske ord om Tobi 🙏 Og hvor er det dejligt at se at det ekstra vi prøver at gøre for at kommunikere i øjenhøjde bliver værdsat!

5つ星のうち5の評価

Genialt produkt som alle børn burde ha!

Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan dele link og anbefalinger på SoMe. En guide til hvordan man som ikke-forælder hurtigt kan oprette som gave ville også være fedt.
Et stort 5-tal herfra 😃

2024年8月3日

Kære Sara
Tusind, tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Tobi. Wow! Jeg skulle lige knibe mig selv i armen 🤗

Vi er ikke så gode til at tale højt om os selv, men det kan da bestemt være at vi skal gøre det nemmere for vores mange Tobi-familie at gøre det for os 😊

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt og service - alle burde give dette til sine børn

2024年8月2日

Hej Josefine
Wow - sikke nogle flotte ord du sætter på Tobi 🤗 Af hjertet tak!

5つ星のうち5の評価

Det er et flot nyhedsbrev

Det er et flot nyhedsbrev. Resultaterne er mere end pæne. Godt gået.

2024年8月1日

Hej Jacob
Mange tak fordi du giver sådan en flot bedømmelse af Tobi. Vi gør os meget umage med at kommunikere i øjenhøjde så jeg er glad for at høre at vi er lykkes hermed - også med resultaterne 😊

Nemt og gennemsigtigt

2024年8月1日

Kære Mads
Tusind tak for den flotte bedømmelse af Tobis investerede børneopsparing. Jeg er så glad for at din opfattelse af Tobi matcher hvad vi prøver at levere hver dag 🙏

Fantastisk service

Rigtig god og kompetent service

2024年6月24日

Hej
Hvor er jeg glad for at du har haft en god kundeserviceoplevelse hos os 🤗 Det vil vi bestræbe os på at fortsætte med 😊

5つ星のうち4の評価

Tilfreds med tobi

Jeg er forholdsvis ret ny som kunde hos tobi. Jeg åbnede en tobi investeringskonti til min datter, da jeg fik hjemmesiden anbefalet af min søster som allerede er kunde hos jer.

Af hvad jeg har oplevet til dags dato, så er jeg virkelig yderst tilfreds. Dejlig nem og overskuelig investeringskonto til børn.
Man bliver rigtig godt guidet igennem de forskellige stadier som der måtte være undervejs.

Jeg henvendte mig til tobi pr mail fordi jeg havde nogle spørgsmål, og indenfor ganske kort tid fik jeg svar tilbage fra en af jeres meget søde medarbejdere, som tog sig tid til at besvare mit spørgsmål på en detaljeret måde og meget grundig.

Alt i alt er vi rigtig tilfredse med tobi!

2024年6月26日

Kære Tina
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobis investerede børneopsparing. Jeg er glad for at høre at vi lever op til dine forventninger og at du har fået svar på dine spørgsmål 😊

Virkelig godt produkt!

Virkelig godt produkt!
Er vild med den løsning, som Tobi har lavet. Det er så enkelt og velfungerende! Derudover ufattelig kompetent kundeservice. Tak 👌🏻

2024年7月2日

Kære Kasper
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse og bedømmelse af Tobis investerede børneopsparing. Det varmer at høre at du har haft en god kundeserviceoplevelse 🤗

Meget nemt og brugervenligt

Meget nemt og brugervenligt. Har ingen problemer haft so far og har brugt appen fra de udkom ☺️

2024年6月10日

Kære Mia
Tusind tak for de flotte ord vi får med på vejen. Det luner og vi er glade og stolte over at du har være med helt fra start. Af hjertet tak 🙏

Anbefaler

Nemt og bekvemt at gå til, god information undervejs, så kan vi kun håbe for et godt afkast til fremtiden 😊

2024年5月23日

Kære Nicklas
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi og de lige så flotte ord med på vejen. Vi skal gøre vores bedste for at skabe forudsætningerne for et godt langsigtet investeringsafkast 👍

Super nemt at gå til

Super nemt at gå til. God information, og altid god service.

2024年4月23日

Kære Linda
Tusind tak fordi du tager dig tiden til at skrive din flotte bedømmelse af Tobi. Vi gør hver dag vores bedste og jeg er glad for at det lykkes 🤗

5つ星のうち5の評価

Dejligt sted og lave børneopsparing

Dejligt sted og lave børneopsparing, meget nemt og overskueligt.

2024年4月22日

Kære Anders
Tusind tak for din flotte bedømmelse og anmeldelse af Tobi. Vi er glade for at vi kan hjælpe dig med en investeret børneopsparing, som giver dig overblik i en travl hverdag.

5つ星のうち5の評価

Jeg tror på dette project.

Jeg tror på dette project.. why no?.

2024年4月19日

Kære Tobias
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi.

Vi er tusindvis af børnefamilier, der bruger Tobi, så jeg er glad for at vi også er noget for dig.

Nemt

Nemt, overskueligt, trygt og (indtil nu) godt afkast 😊

2024年4月12日

Kære Simone
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Vi er stolte over at du føler dig i gode og trygge hænder hos os.

Virkelig overskueligt og nemt

2023年4月10日

Kære Dorte
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi. Det er så dejligt at høre at vi har gjort det let at investere børneopsparingen.

5つ星のうち5の評価

Super hurtig kundeservice med grundige…

Super hurtig kundeservice med grundige svar på de spørgsmål man har

2024年4月4日

Kære Gudrun
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice i Tobi. Vi er glade for at du føler dig godt hjulpet 🤗

Vi har 3 børn som alle har fået et positiv afkast

5 stjerner herfra. Vi har 3 børn som alle har fået en børneopsparing hos Tobi, og på 2 år har de alle 3 fået et positiv afkast på 12 %. Med andre ord har de hver især tjent ca.1200kr om året:) hos banken havde vi de første 3 år af vores ældste barn tjent ca. 50kr . Så for mig er det en no brainer ikke at lave en børne opsparing hos Tobi, det bliver i sidste ende til rigtig mange penge som vores børn kan få glæde af.

2024年3月18日

Kære Habib
Tusind, tusind tak for dine flotte ord om Tobis investerede børneopsparing.

Jeg er rigtig glad for at vi kan hjælpe børnene godt på vej til en bedre økonomisk start på voksenlivet. Vi glæder os til fortsat at hjælpe mange år frem 😊

De bedste hlisner,

Trustpilot エクスペリエンス