Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... もっと見る
企業が回答しました
Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan... もっと見る
企業が回答しました
Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... もっと見る
企業が回答しました
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... もっと見る
企業が回答しました
Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.
Skelbækgade 2, 6, 1717, København, デンマーク
Vi har brugt Tobi i mere end 3 år nu. Det er super nemt at komme i gang og anvendes børnenes frikort.
Afkastet er også rimeligt.
Kun anbefalinger her fra.

Tobi からの回答
Fantastisk nemt for en som aldrig har forstået en dyt af investeringer.

Tobi からの回答
Hvordan er det lige med Skat og investering på børns vegne? Risikerer forældrene ikke at blive beskattet? Eller er det noget med at bedsteforældre helst skal investere? ... og der er da også noget med udbytte at være obs på er der ikke?
Man kan også bare bruge Tobi.dk :) så slipper man for bekymringerne, de skal nok sørge for at gøre en avanceret verden nem for enhver at gå til.
Virkelig fantastisk produkt I har skruet sammen her.

Tobi からの回答
Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og brugebar info. Websidden er gode qualities.

Tobi からの回答
Fuldkommen genial ide, nemt at bruge, gode overblik og ingen undskyldning, for ikke at komme i gang med Tobi!

Tobi からの回答
Nemt, overskueligt og virkelig brugervenligt. Alle kan vitterligt være med. Er kun ked af, jeg ikke er kommet i gang noget før!

Tobi からの回答
Bruger konceptet og er meget tilfreds. Gode tanker bag.

Tobi からの回答
Har nu brugt Tobi til opsparingen for min datter i ca. 4 måneder og føler mig 100% tryg og overbevist om, at det er den bedste løsning. Afkast de første 3-4 måneder har overgået min forventning og svartiden ved henvendelser og spørgsmål er fænomenal!
Kæmpe ros herfra og en helt klar anbefaling til at Tobi er et godt sted at lave børneopsparingen.

Tobi からの回答
Har i denne uge fået oprettet en konto til begge mine børn. Er SÅ tilfreds! Nemt og overskueligt!
Glæder mig til at der kommer en app på sigt 👍🏻
Bliv ved med det gode arbejde! Jeg anbefaler Tobi til min venner, da jeg som sagt er yderst tilfreds 👌

Tobi からの回答
Meget let og overskueligt at komme i gang med.
Men stadig nyt, så kan ikke give 5 stjerner endnu.

Tobi からの回答
Vi er så glade for at vi valgte en Tobi konto til vores datter. Hold nu op et afkast! Og fedt med de lave omkostninger og intet loft på indbetalinger. Ville ønske flere kendte til Tobi, det er synd for dem der ikke gør.

Tobi からの回答
TOBI er intet mindre end en revolution inden for økonomisk læring og kontrol for familier! Det er ikke bare en tjeneste – det er et springbræt til børnenes økonomiske succes. Deres intuitive og engagerende platform gør det både sjovt og lærerigt for børn at forstå værdien af penge, samtidig med at det giver forældre fuld kontrol og overblik.
Jeg har tre konti til mine børn, og TOBI har forvandlet måden, vi taler om penge på i vores familie. Børnene elsker den interaktive tilgang, og jeg elsker den tryghed, TOBI giver. Funktionen til opsparing og målindstilling har virkelig hjulpet mine børn med at tænke langsigtet og ansvarligt.
TOBI sætter standarden for, hvordan digitale værktøjer kan være både praktiske og inspirerende. Jeg kan ikke anbefale det nok – det er et uundværligt værktøj for moderne familier! 🌟🚀

Tobi からの回答
Flot afkast på investeringerne. Rigtig god service og rådgivning. Kun rosende ord herfra. Vores egen bank kan slet ikke levere samme afkast som vi opnår via Tobi børneopsparingen. Lave gebyrer.
Varmeste anbefaling herfra

Tobi からの回答
Ønsker du, at dine børns børneopsparing skal investeres, skal man vælge Tobi. Så simpel er det.
Hvis du når frem til en anden konklusion, har du ikke forstået skattefordelen ved Tobi.
Udover den åbenlyse fordel i at beskatningen sker på dit barns frikort, er det super nemt at oprette sig og super nemt at følge med i udviklingen.

Tobi からの回答
Hjemmesiden er overskuelig. Der er gennemsigtighed, min datters opsparing giver et godt afkast, og det er nemt at overføre til kontoen.
Derudover bliver man spurgt en gang om året, om man vil fortsætte med nuværende risikoprofil.

Tobi からの回答
Min søn har oprettet konti til sine børn hos jer og jeg vil gerne hjælpe mine børnebørn på vej økonomisk. Det jeg mangler hos Tobi er at jeg kan følge udviklingen af investeringerne, det kan man andre steder?

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。