レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... もっと見る

企業情報

1. 投資サービス
  2. ファンド マネジメント会社

当該企業による記述

Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kun anbefalinger her fra.

Vi har brugt Tobi i mere end 3 år nu. Det er super nemt at komme i gang og anvendes børnenes frikort.
Afkastet er også rimeligt.

Kun anbefalinger her fra.

2025年7月15日

Hej Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi! Hvor er det bare dejligt at høre at vi har kunne hjælpe gennem årene 🤗

Vi glæder os til at hjælpe mange år frem.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk nemt for en som aldrig har…

Fantastisk nemt for en som aldrig har forstået en dyt af investeringer.

2025年6月8日

Hej Aja
Hvor er jeg glad for at du deler din gode oplevelse med Tobi og at vi kan hjælpe i en travl hverdag. Og så naturligvis tusind tak for de fem flotte stjerner 🤗

5つ星のうち5の評価

Gode rammer for langtidsholdbar…

Gode rammer for langtidsholdbar investering

2025年5月26日

Hej Allan
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi. Jeg er glad for at vi matcher dine behov og kan være med hele vejen 👏

Fantastisk produkt

Hvordan er det lige med Skat og investering på børns vegne? Risikerer forældrene ikke at blive beskattet? Eller er det noget med at bedsteforældre helst skal investere? ... og der er da også noget med udbytte at være obs på er der ikke?

Man kan også bare bruge Tobi.dk :) så slipper man for bekymringerne, de skal nok sørge for at gøre en avanceret verden nem for enhver at gå til.

Virkelig fantastisk produkt I har skruet sammen her.

2025年4月22日

Hej Jesper
Wow. Jeg er simpelthen så glad og stolt over din flotte anmeldelse af Tobi 🤗

Du rammer hovedet på sømmen af hvorfor Tobi eksisterer. Vi er her nemlig lige præcis for at fjerne kompleksiteten og bekymringerne for travle børnefamilier når det kommer til investering af deres børns langsigtede opsparinger. For så kan forældrene fokusere på de vigtigste i deres liv: deres børn ❤️

Tusind, tusind tak 🙏

5つ星のうち5の評価

Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og…

Jeg har fäet åbent ,Direkte,concrete og brugebar info. Websidden er gode qualities.

2025年4月16日

Hej Selamaweit
Mange tak for de fem flotte stjerner! Jeg er glad for at du ville dele din oplevelse med Tobi her og jeg er glad for at læse at vi har hjulpet dig godt på vej.

Fuldkommen genial ide

Fuldkommen genial ide, nemt at bruge, gode overblik og ingen undskyldning, for ikke at komme i gang med Tobi!

2025年4月9日

Hej Martin
Wow! Sikke en fantastisk anmeldelse af Tobi 🤗

Tusind, tusind tak for de ekstraordinært flotte ord om Tobi og fordi du tager dig tiden til at dele dem her. Vi håber at mange vil følge din opfordring 😊

Brugervenligt og super service

Nemt, overskueligt og virkelig brugervenligt. Alle kan vitterligt være med. Er kun ked af, jeg ikke er kommet i gang noget før!

2025年4月7日

Hej Anna
Mange, mange tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Og tak fordi du har delt den her. Jeg er simpelthen så glad for at vi kan hjælpe i en travl hverdag og vi glæder os til at hjælpe i mange år frem.

Først lige oprettet

Først lige oprettet, men super nemt at bruge 🙏

2025年4月3日

Hej Dorthe
Tusind tak for dine fem flotte stjerner til Tobi. Dem værdsætter vi meget. Jeg er glad for at vi har været nemme at komme i gang med i en travl hverdag 🤗

5つ星のうち5の評価

Bruger konceptet og er meget tilfreds

Bruger konceptet og er meget tilfreds. Gode tanker bag.

2025年3月18日

Hej Rasmus
Tusind tak fordi du tog dig tiden til at give en flot bedømmelse af Tobi. Det værdsætter jeg meget 🙏

Der ligger rigtigt mange tanker bag Tobi. Jeg er derfor utroligt glad over at det skinner igennem.

Kæmpe ros herfra

Har nu brugt Tobi til opsparingen for min datter i ca. 4 måneder og føler mig 100% tryg og overbevist om, at det er den bedste løsning. Afkast de første 3-4 måneder har overgået min forventning og svartiden ved henvendelser og spørgsmål er fænomenal!

Kæmpe ros herfra og en helt klar anbefaling til at Tobi er et godt sted at lave børneopsparingen.

2024年10月4日

Hej Oliver
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Det er fantastisk at høre at vi har overgået dine forventninger 🤗 Vi vil gøre vores allerbedste for at leve op til dette fremad også.

5つ星のうち5の評価

Har i denne uge fået oprettet en konto til begge mine børn. Er SÅ tilfreds! Nemt og overskueligt!
Glæder mig til at der kommer en app på sigt 👍🏻
Bliv ved med det gode arbejde! Jeg anbefaler Tobi til min venner, da jeg som sagt er yderst tilfreds 👌

2025年1月17日

Hej Morten
Tusind tak fordi du deler din oplevelse her. 🙏 Hvor er det dejligt at læse at vi har hjulpet dig godt i gang og mange tak fordi du spreder det gode budskab om Tobi 🤗

God oplevelse!

Rigtig god oplevelse!

2024年12月5日

Hej Frederik
Tusind tak for de fem flotte stjerner 🤗

Jeg er glad for at vi har hjulpet dig godt i gang og håber at vi kan fortsætte den gode oplevelse mange år frem.

5つ星のうち4の評価

Meget let og overskueligt at komme i…

Meget let og overskueligt at komme i gang med.
Men stadig nyt, så kan ikke give 5 stjerner endnu.

Hej Mathias
Tusind tak for din anmeldelse af Tobi. Jeg er glad for at det var let at komme i gang med Tobi.

Jeg håber at vi over tid gør os fortjent til den femte stjerne 😊

5つ星のうち5の評価

Vi er så glade for at vi valgte en Tobi…

Vi er så glade for at vi valgte en Tobi konto til vores datter. Hold nu op et afkast! Og fedt med de lave omkostninger og intet loft på indbetalinger. Ville ønske flere kendte til Tobi, det er synd for dem der ikke gør.

2024年12月7日

Hej Christel
Hvor er det en fantastisk flot anmeldelse du har lavet. Tusind tak 🙏 Jeg håber at vi også i mange år frem kan hjælpe til!

5つ星のうち5の評価

TOBI er intet mindre end en revolution…

TOBI er intet mindre end en revolution inden for økonomisk læring og kontrol for familier! Det er ikke bare en tjeneste – det er et springbræt til børnenes økonomiske succes. Deres intuitive og engagerende platform gør det både sjovt og lærerigt for børn at forstå værdien af penge, samtidig med at det giver forældre fuld kontrol og overblik.

Jeg har tre konti til mine børn, og TOBI har forvandlet måden, vi taler om penge på i vores familie. Børnene elsker den interaktive tilgang, og jeg elsker den tryghed, TOBI giver. Funktionen til opsparing og målindstilling har virkelig hjulpet mine børn med at tænke langsigtet og ansvarligt.

TOBI sætter standarden for, hvordan digitale værktøjer kan være både praktiske og inspirerende. Jeg kan ikke anbefale det nok – det er et uundværligt værktøj for moderne familier! 🌟🚀

2024年12月6日

Hej Benji
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi.

Vi har kun taget de første skridt på rejsen til at hjælpe travle børnefamilier med at give deres børn den bedste økonomiske start på voksenlivet. En del af dette er også at børnene lærer om værdien af langsigtet investeringer.

At vi allerede med vores få skridt har hjulpet jeres familie og børn med dette gør mig glad at høre. Tak fordi du deler 🙏

Flot afkast på investeringerne

Flot afkast på investeringerne. Rigtig god service og rådgivning. Kun rosende ord herfra. Vores egen bank kan slet ikke levere samme afkast som vi opnår via Tobi børneopsparingen. Lave gebyrer.
Varmeste anbefaling herfra

2024年12月3日

Hej Emilie
Tusind tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner til Tobi. Wow, jeg kniber mig lige i armen! 🤗 Tak!

5つ星のうち5の評価

Tobi er svaret, hvis dine børns børneopsparing skal investeres

Ønsker du, at dine børns børneopsparing skal investeres, skal man vælge Tobi. Så simpel er det.
Hvis du når frem til en anden konklusion, har du ikke forstået skattefordelen ved Tobi.

Udover den åbenlyse fordel i at beskatningen sker på dit barns frikort, er det super nemt at oprette sig og super nemt at følge med i udviklingen.

Hej Anders
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at give så fin en anmeldelse af Tobi. Det værdsætter jeg meget 🙏

Og ja, der er virkeligt mange penge børnene kan få ekstra i skattefrit investeringsafkast når man bruger Tobi. Penge, der kan bruges til at barnet kan realisere sine drømme om mange år. Tak fordi du gør opmærksom på dette!

5つ星のうち5の評価

Det er lige til at gå til

Hjemmesiden er overskuelig. Der er gennemsigtighed, min datters opsparing giver et godt afkast, og det er nemt at overføre til kontoen.
Derudover bliver man spurgt en gang om året, om man vil fortsætte med nuværende risikoprofil.

Hej Laura
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Det er simpelthen så dejligt at læse at du har haft en god oplevelse.

Og så gør det mig ekstra glad at vi er lige til at gå til. Det er nemlig præcis sådan det burde være. Så er der mere tid og overskud til at være sammen med sine børn med god samvittighed 🤗

Super

Super nemt at komme igang med

2024年11月4日

Hej Jacob
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi. Det er dejligt at læse at vi kan hjælpe i en travl hverdag.

5つ星のうち3の評価

Jeg mangler at kunne følge udviklingen.

Min søn har oprettet konti til sine børn hos jer og jeg vil gerne hjælpe mine børnebørn på vej økonomisk. Det jeg mangler hos Tobi er at jeg kan følge udviklingen af investeringerne, det kan man andre steder?

2024年10月22日

Hej Benny
Tak for din anmeldelse af Tobi.

Som stifter af Tobi håber jeg altid at ramme fem stjerner i vores bedømmelser. Jeg har dog også fuld forståelse for at vi ikke kan ramme alle behov. Så er der også noget at arbejde på 😊

Som vi talte om i telefonen er netop deling af konti under udvikling. Så det du står og mangler i Tobi er heldigvis på trapperne 👍

Lad mig kort uddybe vores prioriteringer:

Vores primære fokus indtil nu har været at gøre det så let som muligt for forældre at starte med at give deres børn en god økonomisk start på voksenlivet gennem en investeret børneopsparing.

I forlængelse af dette er anden funktionalitet som f.eks. deling af konti kommet i anden række. Ikke at de ikke er vigtige, men i det større billede var det vigtigere for os at forældre kom godt i gang. Givet de flotte Trustpilot-anmeldelser fra glade forældre synes vi at vi er lykkedes ret godt med dette.

Jeg håber dette giver lidt lys over vores prioriteringer og at det forhåbentligt kan give anledning til en fornyet vurdering af Tobi evt. når deling af konti er lanceret.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。