VARNING!!! för Thomas LIndberg Dalarna han Àr HEMSK elak i munnen frÃ¥n första stund, idiot förklarar en och sÀger elaka krÀnkande saker, otydliga förklaringar sÃ¥ man inte förstÃ¥r, jag var livrÀdd, och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Djupt besviken pÃ¥ Landskronas trafikverk Ger underkÀnt för minsta lilla Och minst 1 mÃ¥nads vÀntetid Försöker göra det sÃ¥ svÃ¥rt sÃ¥ möjligt för att kunna ens bli godkÀnd + Flera rykten som gÃ¥r at... ãã£ãšèŠã
Jag gjorde uppkörning idag, jag hade en trafiklÀrare vid namn Malin Lindkvist som Àr en underbar mÀnniska med jÀtte fint bemötande. Jag var vÀldigt nervös och det tror jag att hon mÀrkte och hon gjor... ãã£ãšèŠã
Idag hade jag provet klockan 14:50 i sal nummer 3 i centrala Stockholm och jag Àr kÀnslig mot starkt ljus, vilket lampan lyste sÃ¥ starkt ovanför skÀrmen. Jag var tydlig med personalen innan provet st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
The Swedish Transport Administration is a government agency in Sweden, controlled by the Riksdag and the Government of Sweden.
é£çµ¡å
Röda vÀgen 1, 781 70, BorlÀnge, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.trafikverket.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MÃ¥ste sÀga att Tony inspektör iâŠ
Måste sÀga att Tony inspektör i Karlskrona trafikverket Àr så duktig på ge tydliga instruktioner nÀr man kör...... han e så lugn så man vet hur man ska köra och han upprepar instruktioner också så man förstår ordentligt.
Trasigt lok
Hur kan det ta mer Àn 3 timmar att få bort ett tåg som inte funkar? 15 maj, Triangeln Malmö. Underhåll och förmåga i allmÀnhet att lösa problem Àr undermåligt. 1 år till och sedan kommer jag inte att vara beroende av tåg resor, utan mer i undantagsfall. Urban Crona
Alltid nåt som Àr instÀllt i Skåne
Banarbete, instÀllt tåg, banarbete, instÀllt tåg, instÀllt, instÀllt, instÀllt, instÀllt, ja så ser verkligheten ut för Skånes pendlare, DAGLIGEN !!!
Ni har banarbeten bara för att j*vlas med resenÀrerna, ingenting annat, rÀlsen och kontaktledningarna behöver inte bytas varannan vecka, nej det Àr bara för att stoppa folk från att åka tåg som ni gör så !!
Ni hatar verkligen tågresenÀrer !!
VÀrldens sÀmsta kundservice/reception!
Trafikverket på HållnÀsgatan 8 i Uppsala har vÀrldens sÀmsta kundservice! De som arbetar i receptionen Àr extremt otrevliga och vet ingenting om hur man behandlar sina kunder. Det kostar inget att vara lite trevlig och human! Det hade varit bÀttre att ha en obemannad reception med digital betjÀning eftersom de som jobbar i receptionen bara gör upplevelsen skrÀmmande och otrevlig med deras elaka och omÀnskliga beteende. KÀnner mig fruktansvÀrt dåligt behandlad och Àr jÀttebesviken. Byt ut personalen eller trÀna dem i hur man behandla kunder!
Allt dom försöker göra Àr att mjölkaâŠ
Allt dom försöker göra Àr att mjölka folk på pengar.
Gamla skruttiga gubbar som inte kan köra bil i 2023 som bedömer⊠de har inte heller rÀtt utbildning.
Spelar ingen roll om man kör bÀttre Àn 90% av folket på vÀgarna och kollar och gör allt rÀtt.
Du kommer bli nekad körkort om du inte stannar bilen, kliver ur bilen för att kolla döda vinkeln.
Helt bedrövligt att Trafikverket inte har rÀtt kompetens på sina anstÀllda
Vi hade ganska olika uppfattning om att hjÀlpa till...
Jag hade en viktig trafik/vÀgfråga till trafikverket, de började med att bestÀmt hÀnvisa till LantmÀteriet. LantmÀteriet hÀnvisade bestÀmt tillbaka. Jag hade en lång diskussion med Trafikverket om en vÀgfråga. Det viktigaste för tjÀnstekvinnan var att försöka uppfostra mig och tala om att inte hette VÀgverket, som jag råkade sÀga ett antal gånger (jag Àr snart 60 år så lÀtt hÀnt...) TjÀnstekvinnan försökte också lÀra mig att en vÀg inte går i öst/vÀstlig riktning, enligt den kunniga tjÀnstekvinnan på Trafikverket kan man bara sÀga östlig riktning...OK Trafikverket har sina regler om hur man sÀger :) Bra att bli fostrad... Jag försökte få svar på hur jag skulle gå vidare med min fråga, då tydligen inget av det jag frågade om hade med dem att göra och reda på vilka som gör vÀgkartor i Sverige och lÀmnar vidare till GPS företag. Det var kunskap som Trafikverket absolut inte kan ha, de har ju inte hand om sånt. Blev vÀldigt irriterad och hade sÀkert en otrevlig röst eftersom jag kÀnde att jag inte nådde fram. TjÀnstekvinna nr 2 som sa hela tiden vi hjÀlper dig... vet inte vad de menade med det eftersom de verkligen inte kunde hjÀlpa mig (eftersom ingen på hela Trafikverket vet något om vÀgkartor och GPS enligt tjÀnstekvinnorna). Nåja tjÀnstekvinnorna försökte lite, frågade kollegor och var vÀldigt duktiga på att uppfostra. Kommer aldrig mer våga sÀga VÀgverket för det Àr viktigare Àn att man tÀnker en runda till och verkligen försöker hjÀlpa.
Riktig scam-myndighet
Riktig scam-myndighet! Fick hem en rÀkning för en s.k. infrastruktursavgift på 800kr. Orginalsumman låg på 9kr. Har ALDRIG tidigare fått en påminnelse om denna Àckliga avgift. Smart sÀtt att lura trafikanter...
Trafikverket Hudiksvall
Trafikverket Hudiksvall. Så sjukt oproffsiga, håller inte koll på eleven som kör och Àr i sin egna vÀrd. Blir otrevlig och letar fel, berÀttar endast fel men berÀttar inte någonting som eleven gjorde bra eller rÀtt.
FullstÀndigt inkompetent personal somâŠ
FullstÀndigt inkompetent personal som jobbar hos er. Har varit tvungen att ringa och prata med er vid två tillfÀllen och inte fått ett vettigt svar någon av gångerna. Första gången gÀllde det var jag ska lÀmna tillbaka mina fönster som monterades av Trafikverket på grund av buller från nÀrliggande vÀg. Stod i avtalet att dem skulle lÀmnas tillbaka till Trafikverket nÀr de var uttjÀnta. Vet fortfarande ett år senare inte vart de vill ha dem. Andra gången så pratade jag med en som jag tror jobbar extra på regeringskansliet med lagstiftning då han kom på lite extra regler nÀr det gÀllde att flyga drönare i nÀrheten av allmÀn vÀg. Den anstÀllde menade att det var förbjudet och absolut inte tillåtet. Diskuterade inte emot utan tackade bara för hans tid och ringde istÀllet upp polisen som menade att det inte alls finns några sådana regler nÀr det gÀller flygning på ens privata tomt. Hur en myndighet kan ha en sådan person anstÀlld Àr för mig en gåta.
En stjÀrna Àr för mycket
En stjÀrna Àr för mycket! En myndighet till i total haveri! Går inte att anmÀla för polisen Àr i samma haveri! Man kör sönder sina fordon och trafikverket har tydligen inget ansvar! Man vÀntar över ett år på svar, Man skickar bilder och beskriver hur det ser ut! Och fortfarande har trafikverket inget ansvar?!
Uppsala trafikverket
Vad hÀnder i Uppsala trafikverket? Nu Àr det mer Àn 4 månader som de avvisar elever vÀldigt ofta.
Efter mycket trÀning med trafikskola och privat handledare har jag gjort körprov tre gånger. Och jag har kört bra utan några allvarliga misstag. Men jag kuggade utan någon specifik anledning (endast en generell kommentar om att jag inte körde sÀkert).
I forum kan jag lÀsa folk köra i motsatt riktning men de får godkÀnt för att de inte Àr en fara för trafiken! Det kÀnns att VISSA blir godkÀnda i Uppsala trafikveket ! KOM IGEN Uppsala!
Sådana inspektörer Àr sjÀlva en fara för trafiksÀkerheten i Sverige. så hÀr kan jag inte förstå vad som Àr fel med min körning och kan betala dem 1300/prov vid slutet av mitt liv.
Jag hoppas att någon organisation kan utreda detta i Uppsala trafikverket.
Håll koll på bokning. Kan inte lita.
Besviken. Får betala för extra avgift Àven om jag avboka oh har bevis med ögon vittne till det samt att jag lova med samvete att jag omboka och hade Àven dÀr vittne till.
Sveriges absolut vÀrsta myndighet
Katastrofalt dåliga, inom alla områden. De får alla andra myndigheter att se fungerande ut i jÀmförelse, absolut noll Àr betyget de förtjÀnar. Dåligt bokningssystem, inga tider, vÀrdelösa anstÀllda. Jag Àr sÀker på att ingen annan myndighet Àven om det försökte skulle kunna göra ett sÀmre jobb Àn trafikverket, fundamentalt fungerande. Alla involverade bör avskedad och svartlistas från att någonsin arbeta med uppgifter som har någon effekt på mÀnniskors liv.
Vad gör dem på Trafikverket?
Helt seriöst det Àr Ã¥r 2022 och jÀrnvÀgen i SkÃ¥ne Àr skandalöst dÃ¥lig, om man bara tittar pÃ¥ Ãsterlen banan, dÀr sÀger dem att det ska ta upp till 10-15 Ã¥r för och fixa trÀden lÀngs med tÃ¥gbanan, alltsÃ¥ va?!? Vem f** Àr det som jobbar dÀr och vad gör dem ens dÀr inne? Ãr det för mycket fokus pÃ¥ grÀddtÃ¥rtan Àn att göra sitt yttersta bÀsta för sina medborgare?
Trafikverket förarprov Kungsbacka
Trafikverket förarprov Kungsbacka.
Trafikinspektören Birgitta Lindgren Schörnig måste tas ur tjÀnst. Idag förstörde hon ytterligare ett B-prov med sin negativa stil och totala brist på förståelse för att en aspirant behöver kÀnna sig trygg med inspektören. Hon ingriper i onödan utan att ge aspiranten de chanser som man normalt ger vid eventuella misstag under körning. Hon förstör inte bara proven utan skadar definitivt Trafikverket med sitt oprofessionella sÀtt att arbeta.
Skulle ge 0 (NOLL) stjÀrna men tyvÀrrâŠ
Skulle ge 0 (NOLL) stjÀrna men tyvÀrr det går inte att göra så. Ordlöss med hur de som jobbar i körkortsavdelning vågar utföra sina ansvar med nuvarande sÀttet och få lön varje månad.
SÃ¥ uselt system att bokaâŠ
Så uselt system att boka körprovstider!!! Måste klicka på varje stad för att se tid. Ingen överskådlig lÀtthanterlig sida.
De Àr inte ens vÀrda en stjÀrna
De Àr inte ens vÀrda en stjÀrna, jÀrnvÀgen omkring Flen Àr ett Ànda STORT skÀmt! De sÀger att det skulle bli bÀttre nÀr de fixade nya rÀls! Men tyvÀrr så fortsÀtter problemen med jÀrnvÀgsbommar som står nere över 40-60 min. Jag förstår att folk springer på spåren nÀr man får vÀnta så pass lÀnge. Det en Ànda STOR skandal och skÀmt. De skriver att de ska rusta för framtiden! Var då någonstans? Inkompetent personal som inte klarar av att hålla jÀrnvÀgs spåren iordning! Det Àr vad vi betalar skatt till.
Så fruktansvÀrt dålig service
SÃ¥ fruktansvÀrt dÃ¥lig service! Jag kommer i tid till min tid kl.08:30. NÀr jag kommer dit möts jag av beskedet att de har tekniska problemâŠacceptabelt! Jag vÀntar i 1h och 15 min, sedan kommer systemet igÃ¥ng. Jag hade ett lÀkarbesök efter provet, och ber personalen dÀrför att boka om min tid. Dà MÃTS JAG AV SVARET ATT JAG Mà STE BETALA FÃR TEORIPROVET IGEN, OCH ATT JAG Mà STE VÃNTA 1H INNAN JAG KAN BOKA. Trots att jag gjort allt rÀtt och varit i tid och att de var dom som orsakade att jag inte gjorde provet, ska jag betala för en ny tid och boka om. Villkoret var att jag skulle vara dÀr och göra provet 08:30, men de Àndrar sÃ¥ jag inte kan göra provet den tiden! Ãr det inte deras ansvar att prioritera alla som inte kunde göra provet och erbjuda en ny tid? Nu har jag hursomhelst bokat en ny tidâŠOM TVà VECKOR!! Alla tider var fullbokade. Trafikverket och den svenska staten mjölkar pengar frÃ¥n unga vuxna som sparat ihop till körkort, heltâŠsjukt!!!
SÃ¥ hemskt att man behöver vÀnta iâŠ
SÃ¥ hemskt att man behöver vÀnta i Mà NADER för att fÃ¥ en uppkörnings tid. Dessutom Àr man sÃ¥ himla strÀnga pÃ¥ Trafikverket och krÀver att personen ska köra perfekt, alltsÃ¥ hur ska jag bli âperfekt och erfarenâ om jag inte ens fÃ¥r möjligheten att köra med körkortet i min hand utan att nÃ¥gon ska sitta bredvid varje gÃ¥ng liksom!!??
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã