Det blir straffavgift fast man har betalat med ocr som kommer frÃ¥n originalfakturan pÃ¥ skatten. StÀllde av den sista och pÃ¥ i mÃ¥naden efter. Tydligen fel MEN har man E-faktura och det inte kommer nÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var inte mÃ¥nga femmor hÀr inte Statlig myndighet med sÃ¥ lÃ¥ga omdöme sÀjer en del. Mig skickade dom till kfm för 124 kr. Fick rÀkningarna pÃ¥ dom 2 andra bilarna sÃ¥ ringde dom för förra Ã¥ret sk... ãã£ãšèŠã
Ett enkelt Àrende tog nÀstan ett helt Ã¥r att lösa. SÃ¥ mycket fel information man fÃ¥r innan man kommer till nÃ¥gon som faktiskt vet vad hen hÃ¥ller pÃ¥ med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... ãã£ãšèŠã
Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulÀr hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Transportstyrelsen arbetar med jÀrnvÀgs-, luftfarts-, sjöfarts- vÀgtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.transportstyrelsen.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Påminnelseavgift för att deras miss
Påminnelseavgift för att de missat skicka inbetalningsavi.
Jo, jag vet att de hÀvdar att det Àr den enskildes ansvar att betala in fordonsskatt i tid, Àven om man inte får avi. Men vÀldigt mÀrkligt att påminnelseavi fungerar bra att skicka, men inte den ursprungliga.
Fullkomligt orimliga vÀntetider
Fullkomligt orimliga vÀntetider. Det måste vara underbemannat för att vÀnta i 4-6 veckor på godkÀnnande av ett lÀmplighetsintyg med friska ögon och frisk hÀlsodeklaration då finns det för mycket uppgifter och förlite anstÀllda. Jag tycker att det Àr så sjukt superdåligt. Skaffa nya rutiner eller Àndra på prioriteringar eller bli driftig med reklam om lediga jobb så att det inte kan vara såhÀr urusla vÀntetider.
Ett gÀng ligister som tror de vet hurâŠ
Ett gÀng ligister som tror de vet hurâŠ
Ett gÀng ligister som tror de vet hur mÀnniskors syn Àr i dagliga livet.
Det enda ni har Àr en ögonblicks bild av synen hos mÀnniskor, ni har inte en aning om hur vår syn Àr till vardags.... Vilken syn vi Àr vana vid.
paragrafryttare.
Kriminell organisation
Kriminell organisation vars enda syfte Àr att komplicera livet för mÀnniskor som försöker sköta sina dagliga liv och leva i fred med sin fordonsadministration. Extremt ohjÀlpsamma och orsakar bara problem. - minus 10 stjÀrnor.
Tog körkortet för tvÃ¥ mÃ¥nader senâŠ
Tog körkortet för två månader sen ungefÀr och fick ingen info om att man ska betala en tillvÀrknings avgift på kortet. Fick hem ett brev om att den var försenad med en tilllÀgsavgift. Har aldrig fått någon information om denna avgift från första början, inget mejl, på kivra eller brev. Ringde och förklarade detta och bad dom ta bort tilllÀgsavgiften då jag anser att jag inte gjort något fel och dom ville inte ta bort det. Riktigt dåligt nÀr man inte ens får ett mejl direkt utan nÀr fakturan Àr försenad. Dålig service!
Statslig scamforretning
De er snedige de svenskere. De opkrÊver gennem EPASS24 Þjensynligt helt små belÞb, hvor udsendelse af opkrÊvning helt sluges af udgifterne til inddragelse. Men her er tricket! Ofte nok sender de slet ikke den fÞrste opkrÊvning, men hopper direkte til en opkrÊvning med et saftigt forsinkelsesgebyr. Så er det KATJING! Penge i kassen. Lad bare vÊre med at klage, De ved hvad de laver, og har lovgivet at selv om man ikke får en opkrÊvning så skal man betale i tide. Så vÊr opmÊrksom når du kÞrer i Sverige, og få oprettet din vogn hos EPASS24 inden, for måske misser du at der skal betales, og så kan det vÊre svÊrt at "huske" at betale inden rykkergebyret tager fat.
En pojk pÃ¥ 16 Ã¥r blir stoppad avâŠ
En pojk på 16 år blir stoppad av polisen då han har bytt avgassystem på sin moped. Böter mm till följd efter förhör, utrednbing, beslagtaget bevismaterial, och domstolsförhandlingar. Så långt allt bra Àven om det hade rÀckt med böterna direkt och spara pengarna på det resterande.
Men nu skickas Àrendet till transportstyrelsen för beslut om åtgÀrd gÀllande körkortet. 10 månader senare får han meddelande om att körkortet blir indraget i 4 månader pga olovlig körning. Detta trots att han några dagar innan skickat in en redogörelse för hÀndelsen, hur han tagit till sig lÀrdomen och att han kommer att bli av med sommarjobbet om han måste lÀmna ifrån sig körkortet. Han tvingas då avsluta sitt sommarjobb och arbetsgivaren står utan arbetskraft. Vare sig pojken eller arbetsgivaren får tid på sig att planera om. Om en vuxen person kör för fort och blir tagen av polisen tar de körkortet direkt och spÀrrtiden påbörjas i direkt anslutning till hÀndelsen. Varför sÀrbehandlas ungdomarna negativt och respektlöst på detta sÀttet? Det som hÀnder Àr att vi vuxna har svårt att förklara varför de skall ha respekt för myndigheterna nÀr myndigheterna inte behandlar dom med respekt.
Det Àr inte pÃ¥följden jag vÀnder mig emot, det Àr hur man har hanterat Àrendet. Om man vÀntar i 10 mÃ¥nader med att genomföra Ã¥tgÀrden, mÃ¥ste man dÃ¥ omkullkasta ungdomens möjlighet till sommarjobb? Ãr det inte smakfullt att lÃ¥ta honom arbeta klart och lÀmna in sitt körkort nÀr anstÀllningen Àr slut en mÃ¥nad senare?
Jag förstår ungdomens uppgivenhet och ilska över hÀndelsen. Att straffet dessutom Àr det samma om moppen kommer upp i 55km/h och har ett ostrypt avgassystem eller om han kört en 500cc motorcykel Àr högst mÀrkligt. Olovlig körning oavsett menar myndigheterna. Så signalen till ungdomarna Àr att skall man få moppen att gå snabbare Àn 30km/h i uppförsbackarna (det Àr det som moppen orkar i originalutförande) så kan man lika gÀrna trimma den riktigt rejÀlt eller köra motorcykel. Straffet Àr det samma.
Om myndigheterna vill att ungdomarna skall ha respekt för dom i framtiden mÃ¥ste den respekten vara ömsesidig. Ãndra rutinerna och hanteringen, det skulle dessutom spara alla inblandade myndigheter vÀldigt mycket pengar.
- Ta kortet på plats
- Klart bötesbelopp för olovlig körning alt fortkörning men bot som ges på plats.
- Allvarssamtal med polisen
- Ombesiktning av mopeden vid modifiering
(inte demonterng och genomgång i polisens utredningslabb för att sedan genomgå en fullskalig rtegistreringsbesiktning)
VÀrsta site jag varit på ..
VÀrsta site jag varit på ... eran inkompetens duger inte på en statlig myndighet.
Riktigt dålig service
Riktigt dÃ¥lig service. Ãver 60 pers i kö nÀr man Àn ringer.
En slÀkting 83Ã¥r med alzheimers görâŠ
En slÀkting 83år med alzheimers gör körkortstest och kör mot rött efter uppgifter som nått mig idag 3/8. Provet utfördes för ca 4 veckor sedan. Varför dras inte körkort in direkt? Ska något tragiskt hÀnda först? Ska återkallas om 2 veckor. Förtroendet Àr lika med 0.
En skam för landet
Det Àr pinsamt att ett civiliserat land som Sverige tillåter en myndighet med så otroligt lågt förtroende och hög grad av missnöje att verka. Den hÀr typen av nivå på myndigheter Àr annars sånt man ser i korrupta lÀnder eller bananrepubliker.
För det första Àr de snubb på omöjliga att nå och för det andra kan man tro att det Àr robotar som arbetar dÀr, helt utan kÀnslor eller förståelse för att vi alla Àr mÀnniskor och att fel begås.
De verkar heller inte förstå att deras nitiska, nÀra fascistiska instÀllning till hur de gör sina bedömningar inte enbart skadar körkortsinnehavaren, utan ett helt nÀtverk av mÀnniskor runtomkring - familj, arbetsgivare, anstÀllda, konsulter. Dvs, hela samhÀllet tar skada. Jag Àr övertygad om att denna fyrkantiga instÀllning bidrar till att hålla Sverige tillbaka.
Transportstyrelsen borde lÀggas ner. Om det Àndå Àr kÀnslolösa robotar som dehumaniserat mÀnniskor som ska göra bedömningar kan man lika gÀrna låta AI göra jobbet.
Vilken katastrof..
Vilken katastrof..
Köpte en bil och kontrollera med Transportstyrelsen att dÀr inte fanns skulder.
2 mån senare dyker ett brev upp dÀr det finns skatteskuld och bilen har haft brukande förbud i 10 dagar.
Detta Àr nu fredag kvÀll, betalar in summan som står på mina sidor direkt.
Ringer Transportstyrelsen på måndagen och då visar det sig att i den summan finns påminnelseavgift osv som ej Àr bunden till bilen, detta kan personen inte skicka tillbaka till mig.
Får tag i chefen Lena Nilsson som påstår att summan Àr bokförd och då kan man inget göra.
Dagen fortgår men brukandeförbudet ligger kvar.
Tisd morgon ringer jag o frågar varför det ligger kvar, då sÀger kvinnan på andra sidan att summan Àr inte bokförd vilket Lena påstod det var.
Vidare sÀger kvinnan att detta görs automatiskt alt manuellt, ok kan du fixa detta nu?
NÀ det funkar såklart inte så sen lÀgger idioten på luren i örat på en.
Transportstyrelsen Àr alltså bara en sekreterare till Skatteverket med noll kunskap tydligen.
Denna myndighet tvingar oskyldiga mÀnniskor att driva in deras skulder till dom Àven om man gjort allt man kan för detta inte ska ske.
Nu sitter man och har betalt skulder man inte borde och Àndå får jag inte anvÀnda bilen.
Så gott folk akta er för att betala för mycket till dessa då dom suger dom pengarna direkt och vÀgrar betala tillbaka.
LÀgg ner denna verksamhet med vÀrdelösa chefer och anstÀllda.
Hur kan Transportstyrelsen rÀttfÀrdigaâŠ
Hur kan Transportstyrelsen rÀttfÀrdiga en behandlingstid på 6-7 veckor för ursprungskontroll? Obegripligt! Står massa med bilar ( man får inte köra efter sju dagar) och rostar eller blir Àldre. Dessutom högre försÀkringspremie innan bilen Àr reg.besiktad.
Kapitalförstöring!
Troligen inkompetent ledning och ej personalfel!
Privatisera med konkurrens.
ME
Nyregistrering
Uppdatering!
Vi fick tillslut tag på en tjej, uppfattade tyvÀrr inte hennes namn men hon var super trevlig och hjÀlpsam, hon löste vårt problem utan omsvep så det som från början var en hemsk upplevelse Àndrades raskt !!!
Att det inte skall gå att köpa en ny bil pga att ni har fruktansvÀrt långa handlÀggningstider Àr så dåligt att klockorna stannar!
Att man som statlig myndighet inte kan se till att bemanna upp tillrÀckligt under hela året tyder på att ni inte har resurser och det Àr synd att Sverige skall stanna pga det
VÀrsta företaget i hela Sverige
VÀrsta företaget i hela Sverige! Först betalade jag min bilskatt i förskott, och de skrev på min sida att bilen Àr anvÀndningsförbud. Jag ringde i nÀstan två veckor, utan resultat. För det andra svarar de bara i den automatiska maskinen och sÀger att man måste ringa igen senare! ... de har ingen fysiskt kontor i Stockholm. Den svenska myndigheten borde stÀnga ner transportstyrelsen och överlÀmna den till vÀgverket som har fysiskt kontor i hela landet.
Idioterna tar tar ut pengar pÃ¥ enâŠ
Idioterna tar tar ut pengar på en avstÀlld bil helt helskotta fel från deras mab ska inte betala någonting för att bilen att Àr avstÀlld
FÃ¥r ikke logge inn
Får ikke logge inn. Automatisk betaling av bompassering fungerer ikke og vi får alle passeringer fÞrst på faktura med 500.- i gebyr. Elendig kundservice og svarer sent på mail. Tragisk for alle brukere med en slik monopolvirksomet.
Inkompetenta idioter som njuter av attâŠ
Inkompetenta idioter som njuter av att förstöra folks liv helt i onödan
Blir mycket förvÃ¥nad och undrar om detâŠ
Blir mycket förvånad och undrar om det Àr lönsamt att sÀnda en rÀkning om infrastrukturavgift till mig på 4:-??
Har inte ens Ã¥kt fast för gÃ¥ng fylla pÃ¥âŠ
Har inte ens åkt fast för gång fylla på över tjugo år... Àndå tycker transsport styrelsen att jag ska ta peth tester fy lÀgg ner skiten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ