SÀmsta handlÀggningstiden som finns. SÃ¥lde ett fordon den 13/7. Idag Àr det den 24/7 och överföringen till nya Àgaren Àr Ànnu inte gjord. Vid samtal med myndigheten skyller man pÃ¥ semester. Jag ska... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hiding rats to put parking tickets on people anytime of the day just for stealing money from taxpayers. Rubbish road system overall but more relevant is to collect and steal for someone parking 2m too... ãã£ãšèŠã
Ett enkelt Àrende tog nÀstan ett helt Ã¥r att lösa. SÃ¥ mycket fel information man fÃ¥r innan man kommer till nÃ¥gon som faktiskt vet vad hen hÃ¥ller pÃ¥ med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... ãã£ãšèŠã
Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulÀr hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Transportstyrelsen arbetar med jÀrnvÀgs-, luftfarts-, sjöfarts- vÀgtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.transportstyrelsen.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blir mycket förvÃ¥nad och undrar om detâŠ
Blir mycket förvånad och undrar om det Àr lönsamt att sÀnda en rÀkning om infrastrukturavgift till mig på 4:-??
Har inte ens Ã¥kt fast för gÃ¥ng fylla pÃ¥âŠ
Har inte ens åkt fast för gång fylla på över tjugo år... Àndå tycker transsport styrelsen att jag ska ta peth tester fy lÀgg ner skiten.
SÃ¥ otrevliga
Aldrig blivit så illa bemött. Inte nödvÀndigtvis det hon sa, det lÀt Àndå rimligt. Men det fanns 1000 bÀttre sÀtt att sÀga det på. man behöver inte ha en dryg ton och dum förklara personen som ringer och bara vill ha hjÀlp och svar. Man kan inte hjÀlpa alla men man kan åtminstonde vara trevlig och visa grundlig humanitet.
Ãverförmyndare bestÀmma hur mycket alkohol vuxna mÀnniskor fÃ¥r dricka för att inte bli av med körkort
På allt idiotregler om alkoholvanor och körkorts lÀmplighet
my daughter was coming home from workâŠ
my daughter was coming home from work as a nurse . the weather was atrocious. blank ice no sand down or grit. slowly coming towards traffic lights. brakes in time. but the car just keeps going forwards. went over the lights about a couple of feet. police were behind her. a very young and horrible cop rips in to her. my daughter is in tears. a older woman git out and took over. gave my daughter a fine which she paid. but not the dirty rotten transportstyrelsen have taken her driving licence away. she only hay 6 weeks left of her 2 year probation licence. she needed that licence for her job with handicapped children plus help her mum. its a absolut joke. her handlÀggare was a absolut pug as well. rant over. she now has to wait 2 months to retake it. I hope you sleep well ... ....... ..... had my daughter paper today. First the police report stated the weather was fine and good driving condition. complete lie we contacted smhi today it stated red stom warning especially for ice. second my wife freind who works at skellefteå police station says iff the driving offence was that bad they would have taken the licence straight away and not just given a fine. he is going to help uss with this and we are going to the station tomorrow for a meeting. we are going to appeal this decision as lies have been told by the police involved which has probably affected the decision. I am totally disappointed and angry by all concerned in this.
TrÀngselskatt transit E4 vÀg mot Uppsala/GÀvle/Sundsvall
Har kört till GÀvle med min bil.
Hela vÀg var E4 och E4 Àr en transit vÀg som går genom Stockholm.
Transportstyrelsen tog betalt trÀngselskatt fast man kör transit vÀg E4 mot GÀvle. Varför trÀngselskatt kameror på E4 nÀr man kör på E4 genom Stockholm ?Varför omfattas E4 som Àr endast transit vÀg mot Uppsala/GÀvle/Sundsvall ? Jag har inte kommit in i lokala Stockholms stad vÀgar.
Det Àr inte seriös att man trÀngselskatta bilar som anvÀnder E4 som transit vÀg som går E4 igenom Stockholm mot Uppsala/GÀvle/Sundsvall !
Ringer till Transportstyrelsen och âŠ
Ringer till Transportstyrelsen och kundtjÀnst svarar. Jag behöver hjÀlp med att få intyg till en bank som rör min fars dödsbo vÀgtrafik register faktura. Och får till svar att det var det dummaste de har hört och att jag sjÀlv får lösa det med bank.
Då sa jag tack för detta otrevliga bemötande.
Som myndighet så bör man hjÀlpa till med intyg.
Och att jag får höra att jag får lösa det sjÀlv.
Så sjukt otrevligt. Som myndighetsperson får detta bara ett dåligt rykte ytterligare nÀr myndigheter har svårt nog generellt få förtroende för allmÀnheten.
9kr blir til 520kr - uten krav på 9 fÞrst.
Sender Vippskrav med tillegg på 500kr, uten at noen har sendt faktura i posten.
Var innom GÞteborg, og der var det visst rushtid avgift. 9,00 SEK ble til 520,60 NOK.
Har lest at mange andre har opplevd det samme. Ekstra krav, men aldri mottatt faktura.
Og Sverige Þnsker norsk handel?!?
SÀmst nÀr man ringer
SÀmst nÀr man ringer, "just nu Àr det många som ringer...." och så lÀgger de på Àndra så att man kan vara i kö. Sen i kö (som alla andra) berÀtta vilken plats man har vÀnta lite sen kanske det kanske gå snabbt. En gång var jag på plats 60 något, strax 53, 47, 41, 35 etc. gick det snabbt. Så lÀgg INTE på och låt oss höra vilken plats man Àr i och bestÀmma sjÀlv om man kan/vill vÀnta eller lÀgga på!!!!! Har viktiga saker, och nu i flera dagar har man bara velat slÀnga telefonen nÀr ni lÀgger på!
Transportstyrelsen tog bort min bilâŠ
Transportstyrelsen tog bort min bil från svenska bilregistret och kontaktade mig 3 veckor senare så jag kört min bil i Spanien 3 veckor utan försÀkring utan att veta om det.
Sparka dessa inkompetenta mÀnniskor snarast
VÀgrar upphöra med felaktigt brevutskick
Skickar ut brev adresserat till folk som inte bor på adressen och vÀgrar sedan upphöra med utskick pga. deras system inte kan söka på annat Àn bilar och personnummer.
Man hÀnvisas istÀllet till Skatteverket dÀr jag tydligen ska få ut denna mÀnniskas personnummer?
Karl Marx's nya stat.
Sovjetunionen splittrades aldrig. Den hamnade i Sverige.
Jag har varit i kontakt med de hÀrâŠ
Jag har varit i kontakt med de hÀr typerna 2 ggr ena ggn tog dom mitt taxi kort för att jag greps för fylla till fots. Andra ggn nu vill dom varna mig för en fortkörning vid 05 på morgonen nÀr det var helt tomt på bilar på motorvÀg. Det gÀller 80 dÀr. På motorvÀg. Helt öde. Inte nog med böter på 3700 nu vill dom ta körkortet eventuellt som jag behöver för att ta.mig till och från jobbet. Fyrkantigt och utan medkÀnsla. Maktmissbrukare. Varför betalar vi skatt? Ska dom pengarna gå till det hÀr? NEJ TACK
De sÀljer dina person uppgifterâŠ
De sÀljer dina person uppgifter indirekt. Vart noga med att lÀsa detta på deras hemsida. Om undrar varför du får 1 brev i veckan från olika besiktnings bolag 6 månader innan din besiktning! LÀs nedanstående fins på deras hemsida
Om registret NIX-adresserat
Efter den 5 december 2024 lÀser Transportstyrelsen inte lÀngre in registret NIX-adresserat. Det innebÀr att du som tidigare anmÀlt en reklamspÀrr till NIX-adresserat i stÀllet måste göra det direkt till myndigheten.
En anmÀlan om reklamspÀrr gör du skriftligt till adressen nedan eller via vÃ¥rt kontaktformulÀr (vÀlj kategori Ãvriga frÃ¥gor). Kom ihÃ¥g att ange ditt personnummer. SpÀrren gÀller endast nÀr nÃ¥gon genomför ett adressuttag frÃ¥n vÀgtrafikregistret.
Transportstyrelsen
701 88 Ãrebro
De en statlig myndighet och då gÀller tydligen inte GDPR. De kommer sÀkert med en förklaring eller bollar de dig vidare till en annan statlig myndighet
PÃ¥minnelseavgift
Fick en påminnelse på obetald forsonsskatt. Ingen påminnelse och direkt 100 kr i påminnelseavgift. Denna las på nÀr jag redan betalat det ursprungliga beloppet. LÀgg på beloppet direkt i så fall, inte i efterhand!
Under all kritik
VÀldigt okompetent och otrevligâŠ
VÀldigt okompetent och otrevlig personal. FrÃ¥gade om vem som Àr ansvarig för böter nÀr man sÃ¥lt en bil. Ny eller gammal Àgare. Det har de inga uppgifter om blev svaret.. sÃ¥ fruktansvÀrt okompetent att man inte vet det nÀr man jobbar pÃ¥ TS. Hör med en advokat sa hon dessutom..Dessutom var hon superotrevlig o tvingade mig att lyssna pÃ¥ nÀr hon förklarade en regel som inte ens hade med saken att göra.. Helt absurt. Ãrendet Àr vÀrre Àn jag orkar förklara hÀr..
PÃ¥stÃ¥r sig skicka rÀkningar men fÃ¥r ejâŠ
PÃ¥stÃ¥r sig skicka rÀkningar men fÃ¥r ej dem. Bara pÃ¥minnelserna med 500 kr extra! Bara deras som âinte kommer framâ. 2 pÃ¥ rad nu. De har en bugg i systemet antagligen. Fult och oÀrligt!
Allt funkar smidigt
Jag pratade med en Susanne
Jag pratade med en Susanne, otrevligare mÀnniska får man leta efter. Men det kanske Àr ett krav för att få arbeta på transportstyrelsen.
Bedrövligt kundbemötande i kontakt medâŠ
Bedrövligt kundbemötande i kontakt med Transportstyrelsen.Trots att de gav mig fel information om blanketten vid Àgarbyte, slår man ifrån sig md en axelryckning och konstaterar att så varit fallet. SkÀmsvarning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã