レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

SjÀlva tjÀnsten var fantastisk, det var vÀldigt smidigt att bara lÀmna mattan utanför dörren, och den hÀmtades och levererades tillbaka hem utan nÃ¥gra problem. Hela processen var enkel och bekvÀm.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Halva sidan av min matta var mycket smutsig efter ca 1 års spill men ser som ny ut efter tvÀtten. Dessutom anpassade de priset eftersom jag hade angett för många kvadratmeter. Supersmidig service.

5぀星のうち5の評䟡

Vi skickade in en vit matta i viskos som inte hade tvÀttats pÃ¥ 2.5 Ã¥r, och vi har hund.. den var grÃ¥daskig med flÀckar. Viskos Àr som bekant ett svÃ¥rt material fÃ¥ rent. TvÀttdax hÀmtade i hemmet, lÀmn... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Grymt imponerad av den snabba och bra service jag fick nÀr jag hade frÃ¥gor inför min bokning. TvÀttade bÃ¥de gardiner och matta och fick hjÀlp av chauffören att bÀra in allt dÃ¥ det var för tungt för mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. クリヌニング店
  2. カヌペット枅掃業
  3. 掗濯屋
  4. ランドリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Stress och brist på tid har blivit en vardagskÀnsla. Idéen bakom tvÀttdax Àr att ge våra kunder tid till att göra det dem gillar och slippa tvÀtta.

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Mycket Nöjd

Smidigt, snabbt och effektivt för mig att anvÀnda denna tjÀnst!

2022幎3月23日

TvÀttdax からの回答

Tack för din recension Kamuran. Vad roligt att du tycker att vår tjÀnst funkar smidigt.

5぀星のうち4の評䟡

Har angivit portkod vid bestÀllning

Har angivit portkod vid bestÀllning, men ofta ringer chauffören och begÀr den. Senast fick jag bestÀllningspappret av chauffören och dÀr finns ju koden angiven. Hur ska chauffören komma in ifall jag inte Àr hemma? Skulle önska lite mer noggrannhet av chaufförerna.

2022幎3月22日

Hej Anne!
Tack för din recension och feedback.

Vi har tagit upp det med chaufförerna och nu kan du Àven vÀlja att lÀmna tvÀtten utanför dörren nÀr du bokar.

5぀星のうち2の評䟡

Mattan blev inte riktigt ren.

Mattan blev inte riktigt ren.. ringde ej 30min innan leverans som dom påstår att dom skall göra..

2022幎3月15日

Hej Fabio!

Tack för din recension, det hjÀlper oss i vårt arbete att hela tiden förbÀttra vår service.

Du har rÀtt till en omtvÀtt utan extra kostnad om du inte Àr nöjd med resultatet.
Kontakta oss per epost eller i chatten så hjÀlper vi dig med det.

VÀldigt nöjd!

VÀldigt nöjd! Snabbt hanterat och vÀldigt bra service! Kommer absolut anvÀnda dem igen.

2022幎3月15日
自発的なレビュヌ

TvÀttdax からの回答

Tack så mycket för din recension, Ida!
Vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig bra service.

5぀星のうち3の評䟡

Bra service

Bra service, men tråkigt att betala för 5kvm nÀr mattan Àr 4,08 kvm.

2022幎3月14日

TvÀttdax からの回答

Tack för din recension Mathilda.

Som du sÀkert vet och har lÀst på vår hemsida så tar vi betalt per påbörjad kvm och jag förstår att det kÀnns tråkigt att betala det i ditt fall.

Kontakta oss gÀrna nÀsta gång du ska tvÀtta så erbjuder vi någon rabatt.

5぀星のうち1の評䟡

mattan blev inte ren

mattan blev inte ren, och kostanden blev mycket högre Àn vad jag vÀntade mig.

2022幎3月1日

Hej Leona!

Tack för att du skriver till oss!
Du bokade mattvÀtt för 2 kvm matta men mattan som vi fick in var 6 kvm dÀrav blev kostnaden högre.
Vi har Àven informerat om att vi kontroll mÀter alla mattor på tvÀtteriet och att kostnaden Àr 159 kr per kvm.

Du har rÀtt att få en omtvÀtt utan kostnad om du inte Àr nöjd med resultatet. Kontakta oss via epost så kan vi boka en returtvÀtt åt dig.

Bara gott att sÀga

Bara gott att sÀga. VÀldigt skönt att de hÀmtar upp tvÀtten, allt från chauffören till den snabba servicen har varit vÀldigt bra.

2022幎2月17日
自発的なレビュヌ

TvÀttdax からの回答

Vi Àr glada att du gillar vår service. Tack för din recension, Ann!

HÀlsningar,
Hannah
TvÀttdax

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd och tacksam för möjligheten

Mycket nöjd och tacksam för möjligheten att de hÀmtar och lÀmnar. Trevliga chaufförer och de höll tiden mycket bra. Jag rekommenderar TvÀttdax!

2022幎2月16日

TvÀttdax からの回答

Vi Àr glada att du gillar vår tjÀnst och rekommenderar oss. Tack för din recension, Pernilla!

HÀlsningar,
Hannah