SjÀlva tjÀnsten var fantastisk, det var vÀldigt smidigt att bara lÀmna mattan utanför dörren, och den hÀmtades och levererades tillbaka hem utan nÃ¥gra problem. Hela processen var enkel och bekvÀm.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi skickade in en vit matta i viskos som inte hade tvÀttats pÃ¥ 2.5 Ã¥r, och vi har hund.. den var grÃ¥daskig med flÀckar. Viskos Àr som bekant ett svÃ¥rt material fÃ¥ rent. TvÀttdax hÀmtade i hemmet, lÀmn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Grymt imponerad av den snabba och bra service jag fick nÀr jag hade frÃ¥gor inför min bokning. TvÀttade bÃ¥de gardiner och matta och fick hjÀlp av chauffören att bÀra in allt dÃ¥ det var för tungt för mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveransen skulle komma pÃ¥ lÃ¥ngfredagen, doch jobbade ju inte dom som tvÀttade pÃ¥ lÃ¥ngfredag. TvÀttdax ge nÀmligen tvÀttet i uppdrag och tvÀttar inte sjÀlv. Sen blev jag ocksÃ¥ debiterad för en bommuls... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stress och brist på tid har blivit en vardagskÀnsla. Idéen bakom tvÀttdax Àr att ge våra kunder tid till att göra det dem gillar och slippa tvÀtta.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra service inget o klaga på
Krympte skjortor kom ej på galge
Krympte skjortor kom ej på galge, fick inte tillbaka mina påsar för tvÀtt. Kommer aldrig mer anvÀnda mig utan detta företag
Bra service och trevlig personal.
Nöjd
Nöjd! Kommer nÀr de ska både vid hÀmtning o lÀmning. Får tillbaka tvÀtten fort. Rent o snyggt.
Snabb och smidig upphÀmtning ochâŠ
Snabb och smidig upphÀmtning och leverans. Super nöjd med resultatet
Jag Àr nöjd med hÀmtning och leverans.
Mycket vÀlgjord tvÀtt och bra serviceâŠ
Mycket vÀlgjord tvÀtt och bra service med hÀmtning och lÀmning utanför dörren.
Mycket nöjd med min tvÀtt.
HjÀlper min pappa...tredje gÃ¥ngen viâŠ
HjÀlper min pappa...tredje gången vi anlitat TvÀttdax och han Àr jÀttenöjd...tvÀtten Àr alltid fint vikt nÀr den levereras tillbaka i sÀcken!
//Gunilla
My carpet really cleaned well but theâŠ
My carpet really cleaned well but the smell hasnât disappeared.
Fungerar mycket bra.
Ãlskar allt med denna tjÀnst
Ãlskar allt med denna tjÀnst! Handdukarna och lakanen var till och med manglade nÀr de kom tillbaka. Gick ocksÃ¥ snabbare Àn vÀntat dÃ¥ TvÀttdax hörde av sig och frÃ¥gade om de fick hÀmta redan kvÀllen innan bestÀllningen. Kommer bli en frekvent kund!
Skönt att bara lÀgga in tvÀtten iâŠ
Skönt att bara lÀgga in tvÀtten i linneskåpet!
Att hÀmta och lÀmna tvÀtten fungerar bra. Trevlig personal.
Superenkelt och bra
Superenkelt att bestÀlla och mattan blev som ny. JÀttetrevliga bud som hÀmtade och lÀmnade. Mycket nöjd! :)
Smidigt med hÀmtning/lÀmning
Smidigt med hÀmtning/lÀmning! Dock hade ett samtal uppskattats nÀr leveransdag behövde Àndras frÃ¥n ert hÃ¥ll ð Annars va allt toppen!
Leveransen skulle komma pÃ¥âŠ
Leveransen skulle komma på långfredagen, doch jobbade ju inte dom som tvÀttade på långfredag. TvÀttdax ge nÀmligen tvÀttet i uppdrag och tvÀttar inte sjÀlv. Sen blev jag också debiterad för en bommuls-skjorta utan att jag hade önskat att det behandlas separat. Nja inte så farligt, men kommunikation och transparens i allmÀnhet var inte så bra. Resultatet av tvÀtten var jag dock nöjd med.
Super bra service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹