Ondanks de zinderde hitte hebben de mannen van verhuisbedrijf Direct top werk afgeleverd. Kwamen op tijd, alle spullen snel en netjes over en dat voor een hele redelijke prijs. Team Dorian, heel erg b... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De verhuizing verliep soepel en zonder stress. Alles werd duidelijk uitgelegd van tevoren en op de dag zelf werd er netjes en efficiënt gewerkt. De communicatie was top, we wisten precies waar we aan... もっと見る
Ik zou ze 5 sterren hebben gegeven als ze op tijd volgens afspraak aanwezig zouden zijn geweest. Desalniettemin ben ik zeer tevreden over hun werk. Het was een bloedhete dag (35 gr) en desondanks wer... もっと見る
Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen met de verhuizing. Ondanks de warmte zijn al onze spullen heel overgekomen. Jullie waren heel erg behulpzaam, aardig en sterk. De wasmachine in zijn eentje... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verhuisbedrijf Direct heeft de perfect…
Verhuisbedrijf Direct heeft de perfecte naam! Ik ben niet alleen DIRECT geholpen, maar ook nog eens super goed, super vriendelijk, super netjes, super zorgvuldig, super snel geholpen. Voor mij sowieso het vaste bedrijf die ik bel bij elke verhuizing! Dankjulliewel❤️
Je kan beter zelf verhuizen 👍🏼
Schade? Jouw schuld. Had je maar hun dozen moeten aanschaffen 🤡 De ene toont empathie en de andere gooit alle schuld op jou. Komen niet op de afgesproken tijd. Wel verzekerd, maar je hebt een eigen risico van 250€. Alles moet aantoonbaar zijn met bonnen.
Als ik 10 sterren kon geven
Als ik 10 sterren kon geven, dan had ik dat gedaan.
Het ging vlekkeloos
Alles netjes overgeplaatst en enorm snel.
Het waren toppers
Snel geholpen
Snel geholpen! Fijne service, zelfs met een onhandige bank en een drukke straat. Thanks!
Harde werkers met humor Mo & Mo
Harde werkers met humor Mo & Mo. Zo wordt verhuizen leuk :-)
Let op!!!
Vrienden van mij zijn door deze partij geholpen, slechte service extra wagen nodig door slechte inschatting fout aan hun kant maar klant laten betalen... Eerst de dozen naar binnen dan pas de meubels en dan raar kijken dat het niet past. Schade aan meubels moet nog worden opgeslost. Alles zit in de zwarte krimpfolie dus je weet ook niet wat waar moet. Nu het grootste ding je moet dus een recensie schrijven onder toezicht... Makelijk om hoge cijfers te krijgen op google als je onder dwang (lees 2 verhuizers die controleren wat je leest.) mensen wat laat opschrijven.
Mensen let op.
Meerdere dingen mis gegaan
Omdat onze zus zeer goede ervaringen had met dit bedrijf hebben wij voor onze verhuizing ook voor Verhuisbedrijf Direct gekozen.
Hadden we dit maar nooit gedaan! Er werd niet zorgvuldig met de spullen omgegaan. O.a. dozen laten vallen. Teveel tegelijk willen vervoeren terwijl er 2 ritjes gepland waren en dit ruim voldoende was. De matrassen werden onverpakt over de trap naar beneden getrokken en zo in de vieze verhuiswagen gelegd. Matrassen zijn vies geworden, we kwamen zelfs later nog houtsnippers tegen. We hebben duidelijk aangegeven welke spullen er niet mee mochten, meerdere keren hebben we dankzij onze oplettendheid iets uit de verhuiswagen gehaald wat niet mee mocht. Waaronder een stoeltje van mijn overleden vader, deze stoel mist nu een onderdeel waardoor we deze niet meer kunnen gebruiken. Deze stoel heeft grote emotionele waarde voor ons. We hebben hierover contact gehad maar dit wordt naar ons gevoel wel heel makkelijk afgedaan.
In ons nieuwe huis misten we nog wat spullen waaronder tuinstoelen en een plant, bleken nog aan de straat te staan.
Misschien pech gehad met de verhuizers, eigenlijk zou dat geen verschil moeten maken
Michael Did a great job with getting my…
Michael Did a great job with getting my washer and dryer up to my 4th floor balcony! Perfect service, thank you again!
Michael heeft ons fantastisch geholpen…
Michael heeft ons fantastisch geholpen met zijn verhuislift. Daarnaast ook nog eens geholpen met spullen naar de bus tillen! Ondanks de smalle doorgang in onze straat en een beetje passen en meten is alles gelukt! Ontzettend blij, perfecte service. Dank!
Goede en snelle verhuizing door suri
Goede en snelle verhuizing door suri, Hassan en mo berkani, bedankt mannen
Mo bels en Michael hebben top geholpen…
Mo bels en Michael hebben top geholpen op een geweldige manier de lift weg gezet en naar binnen geholpen.. sterk en knap werk
Ik ben super goed geholpen door…
Ik ben super goed geholpen door Michael. Super vriendelijk en heeft zijn werk uitstekend uitgevoerd.
Veel dank!!
Groeten,
Martin Brandt
Suri en rayley hebben goed werk…
Suri en rayley hebben goed werk verricht aardige jongens en behulpzaam. Ik ben heel blij .
Efficient and happy
I've had a chance to move with the support of Suri and Raylay and it went really well. It was really efficient, reassuring and with a great vibe. Very much appreciated!
Suri en rayley hebben ons super goed…
Suri en rayley hebben ons super goed geholpen! Zonder schade ons wasmachine naar boven gebracht in ons smalle trapgat!
Kast besteld die niet door de gang…
Kast besteld die niet door de gang paste! Binnen 12 uur geregeld en de volgende ochtend lift voor de deur. 15 min later gepiept. Kast boven, en wij kunnen weer door de gang heen. Heeel fijn! Enorm dank, Michael!
Prima verhuisservice! Aanrader!
Dankjewel Michael, Hassan en Suri. Leuke spirit in de ochtend, echte werkpaarden en doen alles netjes volgens de afspraak. Snelle service en heel erg vriendelijk voor een scherpe prijs.
Snelle service
Snelle service, afspraak nagekomen. Het betrof een grote bank die via een klein raampje naar binnen moest. Michael heeft meegedacht en geholpen en zo de klus geklaard. Ik kan iedereen dit verhuisbedrijf aanbevelen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。