Ondanks de zinderde hitte hebben de mannen van verhuisbedrijf Direct top werk afgeleverd. Kwamen op tijd, alle spullen snel en netjes over en dat voor een hele redelijke prijs. Team Dorian, heel erg b... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De verhuizing verliep soepel en zonder stress. Alles werd duidelijk uitgelegd van tevoren en op de dag zelf werd er netjes en efficiënt gewerkt. De communicatie was top, we wisten precies waar we aan... もっと見る
Ik zou ze 5 sterren hebben gegeven als ze op tijd volgens afspraak aanwezig zouden zijn geweest. Desalniettemin ben ik zeer tevreden over hun werk. Het was een bloedhete dag (35 gr) en desondanks wer... もっと見る
Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen met de verhuizing. Ondanks de warmte zijn al onze spullen heel overgekomen. Jullie waren heel erg behulpzaam, aardig en sterk. De wasmachine in zijn eentje... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede ervaring mee
Goede ervaring mee. Snelle service en helpt naar behoren met de spullen. Niets op aan te merken.
Snel geregeld
Snel geregeld, Michael goed geholpen met al onze spullen. Top service!
We zijn ontzettend tevreden en blij met…
We zijn ontzettend tevreden en blij met de snelle service maar ook zijn positieve instelling en zeer ondernemende en heeft ons enorm ondersteund buiten zijn service om ! Fantastisch zeker een aanrader . Ik beveel dit bedrijf verhuis Direct zeker aan.
Suri and Basi were great
Suri and Basi were great! They were friendly and professional, finished on time and on budget. Navigated stairs well and looked after my furniture. Thanks!!
Fijne verhuizing
Suri en Riley hebben zich kapot gewerkt. Het was meer werk dan ze dachten plus een trap extra omhoog. Beleefde en aardige mannen, die gewoon hun werk afmaakte
Bedankt jongens ga reclame maken voor jullie bedrijf .
Top mannen van Verhuisbedrijf Direct
Met Askshay, Berat en Giorgi is verhuizen een stuk leuker. Onvermoeibaar, precies en buitengewoon voorzichtig. Keiharde werkers die ons geweldig hebben geholpen met onze verhuizing. Kantoor en bedrijf in één keer verhuizen wordt met de mannen van Verhuisbedrijf Direct echt mogelijk. Los van het feit dat ze goed werk leveren, zijn ze ook de hele dag vrolijk. Heel fijn om mee te werken. Heel erg aan te bevelen!
Fijn en snel geholpen
Fijn en snel geholpen, aardige respectvolle mannen die goed hun werk doen.
Vriendelijk en meedenkend geholpen met…
Vriendelijk en meedenkend geholpen met de verhuizing, binnen de afgesproken tijd.
Top service en super vriendelijke verhuizers
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Verhuisbedrijf Direct. Twee vriendelijke en professionele verhuizers hebben mij geholpen en alles verliep super vlot. Ze werkten niet alleen snel, maar gingen ook heel zorgvuldig met mijn meubels om. Wat ik extra waardeerde, is dat ze zonder problemen een stapje verder gingen door mijn kasten te demonteren en te helpen met extra klusjes die eigenlijk niet standaard bij een verhuizing horen. Echt top service en absoluut een aanrader!
Ik zou ze iedereen aanraden
Ik zou ze iedereen aanraden. Echt vriendelijke mannen die veel zorg en trots op hun werk toonden.
Verhuizing snel en goed geregeld
Verhuizing snel en goed geregeld. Vriendelijk geholpen door Ali en Nikola! Harde werkers!
Tevreden
Het contact vooraf was prettig, snel en goed. Er werd goed rekening gehouden met de situatie ter plekke. De verhuizing verliep vlekkeloos en plezierig, terwijl het de heetste dag van het jaar was. We waren ruim binnen de tijd klaar, terwijl we drie trappen op moesten.
Gewoon top service
Ondanks dat hij wat te laat was, super service. Afspraak snel gemaakt, erg vriendelijk en bereid om handje mee te helpen.
Enorm goede medewerkers, maar nooit weer met lift!
Geen enkel ster voor de verhuislift, die eerst twee uur later dan afgesproken ter plekke was, en dan stuk ging bij een poging om hem aan ons raam op te bouwen. Ik heb zelf met de bestuurder en twee helpers mee moeten doen om de lift überhaupt weer weg te kunnen halen.
Vijf sterren voor de twee helpers, Rashid en (sorry, heb zijn naam niet onthouden... het spijt me!). Die waren ook niet blij met de situatie omdat ze eerst 4 uur later dan gepland aan de slaag konden, en dan alles zelf van de tweede verdieping door een smalle trap naar beneden moesten dragen. Ze hebben er zo kort werk van gemaakt dat de eigenlijke verhuizing bijna zo snel af was als wij verwacht hadden dat het met lift zou duren. We zijn al vaak verhuisd en helpers die zo goed werken zijn echt hard te vinden.
Perfecte hulp
Geweldige lift service, aardige jongen hielp zelfs van 3 hoog wasmachine tillen van de trap. Nog nooit zoveel hulp gehad Mike. Dankjulliewel top bedrijf
Ontzettend fijne verhuizing
Ontzettend fijne verhuizing! De mannen waren erg vriendelijk, sterk en zeer behulpzaam en flexibel. Wij bevelen Verhuisdirect iedereen aan! Van drie hoog zonder lift zijn we verhuisd naar een normale woning. Er kwam een verhuislift en alles ging soepel en snel! Ook zijn er nog kasten in en uit elkaar gehaald. Daarnaast extra service door een tafel naar mijn moeder te brengen en daar een zware bank op te halen.
Echt mega bedankt!!!!
Verhuizing Oosterhout
Gisteren, 14 mei 2025, zijn wij verhuisd in de gemeente Oosterhout door drie heren van VerhuisbedrijfDirect. Echt een enorm chappeau voor dit trio!
We hadden enorm veel te verhuizen en ervaarden ook een enorm gedreven drietal. Van begin tot en met het einde: een erg goed samenwerkend team, geen moment te beroerd om iets mogelijk te maken ook al was het regelmatig vet zwaar en/of bovenmaats.
Jongens: hartstikke bedankt nogmaals. Zeker ook voor de lol en het plezier die we hebben gehad op deze erg intensieve dag. Het is voor degene die wordt verhuisd op een andere manier zwaar dan voor de verhuizers. Men ziet vaak op tegen het onbekende. Hoe gaat het allemaal verlopen? Wat staat me te wachten?
Welnu: bij verhuisbedrijfDirect wordt je ook op dit vlak liefdevol en welgemeend meegenomen en ondersteund.
Wat een top bedrijf!
Omar en Farid hebben ons fantastisch verhuisd. Wat een harde werkers zeg. Heel keurig en achter elkaar doorgaand hebben ze ons van het ene naar het andere huis gebracht. Het liep bij ons een beetje anders door ziekenhuis opname maar na een belletje hebben jullie die zorg bij ons weg gehaald. Complimenten voor deze kanjers!
Goed aangeven wat je wilt, dan kunnen ze aangeven wat wel/niet kan.
Vorige maand verhuist met Omar, Mo, Manssour. Alles in alle rust en dergelijke in Zwolle de bakwagens gezet, en hier in Apeldoorn er weer uit. De mannen hebben hard gewerkt en waren zeer vriendelijk. Het uit elkaar halen van de klerenkast en bed ook prima. En ook alles weer goed in elkaar gezet.
Prima gedaan, ben tevreden.
Had ook van te voren goed aangegeven wat ik wilde, en ter plekke kon er goed overlegd worden. Goede tips gekregen op de dag zelf ook.
Trap er niet in
3 weken geleden verhuisd en schaden opgelopen aan een glazen blad van design salontafel. Werd ons verteld zelf maar wat te bestellen via internet en de krassen behandelen met een of ander goedje.
Ons advies trap er niet in mensen als er wat aan de hand is gooien je gelijk met de volgende regeltjes om de oren. Dus verloren energie!!!!
• 9.6 Een schadevergoeding kan nooit hoger zijn dan het bedrag van het eindbedrag/ totaalbedrag van de verhuizing.
• Het eigen risico bedraagt 250,- euro bij schade veroorzaakt door de verhuizers van Verhuisbedrijf Direct.
• 9.7 De inboedel van de opdrachtgever dient transportwaardig verpakt te zijn door de opdrachtgever zelf, tenzij anders van te voren overeengekomen in de opdracht (de inhoud van bijvoorbeeld een verhuisdoos dient zodanig ingepakt te zijn dat losse items elkaar niet kunnen beschadigen).
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。