レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En virksomhed der slÃ¥r sig op pÃ¥ billig helsekost hvis man tilmelder sig et abonnement der giver 20% rabat. Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om... もっず芋る

Uanset hvad der skrives som svar til deres abn er det fup. Jeg sÃ¥ ejnheller dette skjulte belÞb om de 89kr. Troede ellers dette fÊnomen var vÊk men tilsyneladende ikke? Sjovt nok virkede afmeldings fu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan ikke genkende alle klagerne over Viivaa. De beskriver klart og tydeligt, at fÞrste mÃ¥ned er gratis, hvorefter det koster 89 kr pr md at vÊre medlem. Min oplevelse er gode varer til billige pri... もっず芋る

KÊre Viivaa, WOW, min stÞrste kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lÞrdag) med... もっず芋る

3.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Waou, det var sindssygt.

Det må jeg sige, super super gode priser, fri fragt på fÞrste ordre. Men det der imponerede mig aller mest var at, jeg bestilte omkring kl 10 den ene dag, og nÊste morgen hang mine vare i en pose på min hoveddÞr. Aldrig i mit liv har jeg fået en pakke så hurtigt, Waou . Den var faktisk leveret kl 04:30.
Jeg har lige pt afmeldt mig det mådelige abonnement, hvilket var super nemt. Jeg må indrÞmme jeg har ikke helt fået sat mig ind i hvad jeg får ud af et abonnement.

2017幎5月24日

Sikke en oplevelse...

KÊre Viivaa,

WOW, min stÞrste kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lÞrdag) med Dao. Jep, de stod pÊnt foran min dÞr....AMEN! Det er den nemmeste og aller hurtigste bestilling og modtagelse jeg nogensinde har foretaget ( og jeg er "sortbÊlte-shopper" pÃ¥ nettet) - det mÃ¥ jeg give jer......5 ✹ pÃ¥ service og handel.

Tak for den oplevelse og jeg vender helt sikkert tilbage👍😁

Bedste hilsner
A. Ireland

2017幎5月6日
自発的なレビュヌ

Viivaa er ganske enkelt et forsÞg pÃ¥

Viivaa er ganske enkelt et forsÞg på snyd. Virksomheden har bevidst gjort det (meget) besvÊrligt at afmelde abonnementet, som i Þvrigt ikke kan undgås ved kÞb på deres hjemmeside.

2017幎5月1日

Hej Philip,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af, at du har fået det indtryk af os, at vi er ude på at snyde dig. Dette er vi på ingen måde.

Vi har forsÞgt at gÞre det så gennemsigtigt som muligt, med hensyn til abonnementet på vores side. Hvis ikke vi havde dette abonnement, ville det ikke vÊre muligt at sÊlge produkterne til den pris, som vi kan nu.

Jeg er meget interesseret i at hÞre, hvad der gÞr det besvÊrligt at afmelde abonnementet hos os. Det skal naturligvis vÊre nemt og ligetil. Hvis du har lyst til at uddybe det, må du meget gerne sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk.

Oplever du problemer med at afmelde dig, vil vi også altid meget gerne hjÊlpe dig med dette.

Vi beklager endnu engang, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi håber, trods alt, at vi vil få dig at se en anden gang.

Viivaa.dk

Skal til at bestille probiotica og

Skal til at bestille probiotica og konstaterer en prisstigning på ikke mindre end 28% siden 22/3 -17 ? TÊnker det er helt hen i skoven siden Engholm NDS har ikke hÊvet deres vejl. forbrugerpris ?

2017幎4月29日

Hej Anne,

Vi beklager at prisen på probiotica ikke er tilfredsstillende. Det kunne desvÊrre tyde på, at der har vÊret en prisstigning hos vores leverandÞr. Dette får vi lige undersÞgt nÊrmere.

Vi ville vÊre meget glade for, hvis du ville sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk omkring dette.

Så kan vi nemlig også få fat i dig, når vi lige har undersÞgt sagen omkring prisen.

Vi håber at hÞre fra dig.

Viivaa.dk

Har forsÞgt at afmelde abbonement flere

Har forsÞgt at afmelde abbonement flere gange og får den samme mail retur, hvor der står at de ikke kan afmelde fÞr efter 24 timer efter ordrens afsendelse, selv om det er mere end 24 timer siden ordren blev afsendt.
Handler ikke her en anden gang!!!

2017幎4月25日

Hej Mille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget, at vores udmeldingssystem ikke har virket, og jeg har netop vÊret inde og afmelde dig vores abonnement.
Hvis du har lyst og ikke har slettet dine mails om, at du ikke kan afmelde abonnementet, så må du meget gerne videresende dem til vores kundeservice: kundeservice@viivaa.dk

SÃ¥ vil vi grave i, hvorfor du ikke har kunnet afmelde det.
Det vil nemlig hjÊlpe os til at kunne forbedre vores andre kunders oplevelser, hvis der nu ligger en fejl gemt i vores system.

Hvis du har spÞrgsmål til noget af det, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Så skal vi nok gÞre hvad vi kan for at hjÊlpe dig videre.

Ha' en rigtig god dag.

Viivaa.dk

Jeg skulle bruge et smerte lindrende

Jeg skulle bruge et smerte lindrende produkt, som jeg sparede meget på hos Viivaa. Dog skulle jeg bruge det hurtigt pga. en rejse få dage senere. Har kun ros til overs for deres venlige, professionelle og hurtige kundeservice, som sikrede at varerne nåede frem i tide. At medlemskabet koster efter prÞveperioden (medmindre man afmelder) var meget tydeligt hele vejen igennem. Så man kan ikke bebrejde Viivaa. Det er jo tilladt at lÊse medlemsbetingelserne. Kan kun anbefale og kÞber helt sikkert mere i fremtiden.

2017幎4月24日

Meget langsom levering

Meget langsom levering. Bestilte noget den 15/4 det er fÞrst blevet sendt idag. Når jeg forsÞger at afmelde mit abonnement, kommer der besked om at det ikke er muligt. Vil ikke tvinges til at betale 89 kr om måneden når jeg ikke Þnsker at bruge dem mere.

2017幎4月21日

Hej Rebecca,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har forsÞgt at finde din ordre - uden held - da jeg gerne vil fÞlge op på, hvorfor det har taget så lang tid for os, at få den sendt afsted til dig.
Hvis det er, må du meget gerne skrive til os på kundeservice@viivaa.dk.
Så kan vi nemlig få kigget på, hvorfor det har taget så lang tid, og få rettet op på tingene, så vi kan undgå det i fremtiden.

I forhold til at opsige dit abonnement, så er det fÞrst muligt, når ordren er afsendt - og det er også fÞrst der, du bliver aktivt medlem.
Du kan lÊse meget mere her: https://www.viivaa.dk/faq#afmelding
Du skal naturligvis ikke tvinges til at betale for noget, som du ikke Þnsker at bruge, så 24 timer efter at din ordre er afsendt, kan du altid opsige dit abonnement - enten ved at skrive til os eller via din konto på Viivaa.

Jeg håber, at du har fået svar på nogle af dine spÞrgsmål - og ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi nok hjÊlpe dig.

Lidt bÞvlet.

Ingen problemer med det bestilte og havde helt styr på det med de 89kr hvis man ikke afmeldte. Ja troede jeg da jeg havde. PrÞvede flere gange selv at afmelde uden held. Ringede til dem og her var andet Þv så. Da jeg ringede op sagde stemmen: Du er nummer et i kÞen. Fedt. Da stemmen så havde gentaget det samme i 19 minutter var jeg lidt trÊt af Viivaa.
Nå, men 19,5 minutter gået da en venlig dame svare. Jamen man kunne ikke afmelde sit abonnement fÞr de havde sendt varen, men nu ville hun da lige gÞre det for mig. Alt i skÞnneste orden. Not. Tjekkede lige op dagen efter og der stod sÞrme da at jeg endnu ikke kunne afmelde mit abonnement. For Sa... da også. Skrev så en mail og fÞrst der lykkedes det at blive afmeldt. Så Viivaa kom nu ind i den kamp med det abonnement.

2017幎2月28日

Hej Thomas,

Vi beklager, at der har vÊret så mange problemer med at få dit abonnement afmeldt, og at du har fået forkerte informationer fra os.

Det er nemlig sådan, at man fÞrst kan afmelde sig, når ordren er afsendt, da det fÞrst er her det bliver aktivt.

Jeg er glad for at hÞre, at alt er i orden nu.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Bondefangeri

Efter at have handlet inde på deres hjemmeside, fandt jeg ud af at de hver måned trak et belÞb på kr. 89,00 for at vÊre medlem, hvilke jeg aldrig har bedt om eller givet min tilladelse til. Deres begrundelse efterfÞlgende var, at man blev medlem fordi at man handlede til indkÞbspriser............:-((((. Så husk! at lÊse alt hvad der står med småt inden du handler på nettet.

2017幎2月20日

Hej Anita,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os - det Þnsker vi ikke.

Vi prÞver på ingen måde at skjule, at dette medlemskab automatisk medfÞlger når man handler hos os.

Derfor er det også beskrevet flere steder, såsom på forsiden, når man lÊgger noget i kurven, på hver vare og i vores bestingelser.

Jeg kan forstå på dig, at du har vÊret i kontakt med os, så sagen skulle vÊre lÞst.

Hvis der er noget vi kan hjÊlpe dig med, må du endelig sige til.

Lumsk biks - men ok

Jeg er også blevet fanget af deres abonnement. på 89 kr. men jeg tjekkede, og det står på ens faktura at de trÊkker dette belÞb efterfÞlgende. Så synes ikke folk kan tillade sig at hÞvle dem ned! Jeg har ringet til dem og får belÞbet tilbage og er afmeldt, meget god behandling. Det er dog stadigvÊk lidt lumsk forretningsmodel de kÞrer, de skyder sig selv i foden.

2017幎2月17日

DÃ¥rlig moral

Når så mange bliver fanget af jeres abonoment, og I ikke laver det tydligere at i tager 89 kr pr måned i al evighed fremover. Så er det sku dårlig moral!! Et godt bondefanger koncept I åbenbart fortsÊtter med!
Jeg håber virkelig jeg nu er afmeldt Viivaa!!

2017幎1月29日

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi synes dog ikke at vi kan gÞre det mere tydeligt, at dette abonnement er påkrÊvet for at handle hos os.

Det står beskrevet på forsiden, ved hver eneste vare, når man lÊgger noget i kurven og også i betingelserne. Så vi gÞr det meget tydeligt.

Vi fortsÊtter med vores koncept, da vi har rigtig mange kunder, som er glade for det, da de kan handle produkterne meget billigt.

Du har desvÊrre ikke sendt nogle oplysninger med til os, så jeg kan ikke tjekke op på om du er afmeldt fra os, men du er altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@viivaa.dk, så kan vi tjekke op på det.

Viivaa.dk

LÊs og forstå, inden du kÞber!

Jeg er helt igennem tilfreds med mit kÞb, og jeg anbefaler andre at handle der. Det er dog vigtigt, at man lÊser betingelserne igennem, så man forstår det med abonnementet. Man kan ikke bare kÞbe og melde sig ud den ene måned og så handle igen nÊste måned uden at betale abonnement - men det står alt sammen i betingelserne.
Der er ikke noget lusk her. Hvis man fÞler sig snydt, er det fordi man har sovet i timen.

2016幎12月21日

Shady business model

Jeg kÞbte d. 18/8 noget kokossukker på jeres webshop og derefter har i åbenbart trukket 89 kr. pr. måned fra min konto. Jeg kan kun sige at det virkelig er noget shady business I har gang der. I trÊkker 89 kr. om måneden uden at levere nogen modydelse. I tilmelder kunden et "abonnement" som jeg ikke mener er synligt for kunden. Desuden er jeg ret sikker på at definitionen abonnement involverer en modydelse af en eller anden art.

I skulle sgu skamme jer. Jeg regner i med at I refunderer 4x 89 kr - 356 kr.. som I har trukket uden mit informerede samtykke på mit betalingskort?

Til andre som overvejer denne webshop - lad vÊre.

Nu hvor jeg har set jeres standardsvar. Vil jeg lige vÊre proaktiv og nÊvne hvorfor jeres markedsfÞring ikke er retvisende eller tilstrÊkkelig.

1. Der er meget information på hjemmesiden og man lÊser ikke nÞdvendigvis det hele, men går hurtigt videre til at sÞge efter det man gerne vil kÞbe.

2. Det står nÊvnt med en lille kursiv tekst at man tilmeldes et abonnement hos jer. Denne tekst er i min optik ikke tilstrÊkkeligt.

3. Det er ikke normalen for handel på nettet. Jeg formoder at folk regner med at denne webshop fungerer ligesom nÊsten alle andre webshops derude. Man kÞber et produkt i bytte for penge og så er den retshandel slut. Jeg formoder ikke at folk regner med at man skal vÊre betalende medlem af et abonnement på hvad? Hvad er det i grunden man får i jeres abonnement? Det er kun retten til at handle på jeres webshop. Dette kan jeg ikke tro er branchestandard nogen steder.

Med jeres ekstremt kreative forretningsmodel burde I skrive det med store rÞde bogstaver og lave en kaptcha hvor folk skal skrive "Jeg tilmelder mig hermed denne vanvittige ordning".

Redigeret da virksomheden har forholdt sig til kritikken og har refunderet belÞbet. Tilfredsstillende sagsbehandling omend mystisk forretningskoncept. Jeg mener stadig at når jeres koncept er så kreativt bÞr I have en captcha. Ja I skriver flere steder med små kursive bogstaver at man skal vÊre med i klubben, men helt Êrligt, hvem lÊser alle de mange sider med skrammel blot for at kÞbe 4 poser kokossukker?

2016幎12月20日

Hej Frank.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er rigtig kede af at du har dette syn på en forretning som vores.

Modydelsen man får ud af dette abonnement er, at man får vores produkter til noget nÊr indkÞbsprisen, og dette ville ikke vÊre muligt hvis ikke abonnementet var en del af det. En modydelse skal ikke nÞdvendigvis vÊre et produkt eller lignende, men kan også vÊre en ekstra fordel ved handel, som det fx er her hos os.

Vi har forsÞgt at gÞre dette abonnement så gennemsigtigt som muligt. Derfor står det også beskrevet flere steder, så som på forsiden, i indkÞbskurven og også i betingelserne, som man jo altid skal krydse af at man har lÊst.

Jeg har besvaret din mail til os også, og skulle der vÊre yderligere vi kan gÞre for dig, er du meget velkommen til at besvare den.

meget uheldig markedsfÞring

Når man som forbruger kÞber et produkt og derefter bliver taget et bestemt sted... ved at hÊve 89 kr hver måned uden at få et nyt produkt.. og her på trustpilot kan lÊse rigtig mange som har det samme oplevelse.. som vivaa.dk ikke vÊlger at gÞre noget ved det ???
Jeg handler ALDRIG mere hos dem... ! og nej jeg behÞver ikke et standard svar fra kundeservice !!!
SÞren

2016幎12月9日

Hej SÞren.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af, at du ikke har vÊret tilfreds med din oplevelse hos os.

Viivaa.dk kan kun eksistere fordi vi netop har dette abonnement på 89 kroner om måneden, og for mange er det en rigtig god service, hvis man ofte benytter sig at kosttilskud og lignende.

Vi prÞver på ingen måde at skjule det, men tvÊrtimod gÞre det så gennemskueligt som muligt, og derfor står det også rigtig mange stedet på siden.

Vi beklager endnu engang at din oplevelse har vÊret dårlig.

Revurdering af Viivaa.dk. 1. del som nyt medlem 2. del som udmeldt medlem

Det er bestemt de få medlemskroner vÊrd. Hold op hvor jeg sparer mange penge ved, at kÞbe mange af vores sÊdvanlige Þkologiske varer her. Også gode priser på helse og vitaminer. Herhjemme bruger vi mÊrket Biozym, som de har meget forskelligt af - også med stor besparelse.

Der er intet skjult medlemskab, man skal handle med lukkede Þjne for at overse det.

!!!

EDIT: Jeg er nu udmeldt igen. For meget bÞvl med lagerstatus, fejl/sjusket kundeservice og for lang leveringstid. Derudover fik jeg en pakke i begyndelsen af januar, som var pakket skidt, så der var knuste kiks og sesamfrÞ ud i pakken. Det er hvad der kan ske, men 4. januar fik jeg lovning på erstatningsvarer, som jeg rykkede for lidt under 2 uger efter. Svaret var at der var sket en fejl, men nu ville de blive sendt.. Vi har nu 11. februar og jeg venter endnu.. Det var heller ikke helt nemt, at melde sig ud. Det måtte jeg skrive til kundeservice om. Jeg skal lige forbi den 22. februar, for at sikre, at jeg faktisk er udmeldt (altså at der ikke trÊkkes 89 kr.), for med de fejl der hele tiden sker, fÞler jeg mig ikke sikker på, at de har gjort det de har lovet. SUPER Êrgerligt, for det er virkelig gode varer til gode priser!

2016幎12月3日

Hej Viktoria,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er rigtig kede af, at vi ikke har kunnet leve op til det vi har lovet dig. Det er på ingen måde godt nok.

Jeg kan desvÊrre ikke finde dig i vores system, da du ikke har noteret et referencenummer i din anmeldelse.

Jeg vil derfor hÞre dig, om jeg kan få dig til at skrive til os på kundeservice@viivaa.dk.

Så jeg vil jeg meget gerne tjekke op. Både på den manglende pakke og at du er meldt helt ud.

Jeg håber meget på at hÞre fra dig.

Julie // Viivaa.dk

Luske firma

Jeg kÞbte glas vitaminpiller i juni måned til 158 kr. og ja de var lidt billigere end de andre på nettet. Jeg snorksov desvÊrre i forbindelse med bestillingen og fandt efterfÞlgende ud af at man tegner et såkaldt abonnement til 89 kr./måned. Efter kÞbet bruger de slet og ret de oplyste dankortkoder til at berige sig 89 kr. hver måned. Det er et trÊk på kontoen som fortsÊtter måned efter måned indtil man får det stoppet. De sender ingen oplysninger ud forud for hvert trÊk.

2016幎11月28日

Hej Arne.

Tak for din anmeldelse af os.

Viivaa er en medlemsklub hvor du skal vÊre medlem for at handle. De produkter du har kÞbt vil du bemÊrke at prisen er langt under markedspris. Medlemskabet hos Viivaa gÞr det nemlig muligt for dig som forbruger at kÞbe produkterne til tÊt på indkÞbspris. Du sparer altid min. 40% og ofte helt op til 70%.

Så du skal ikke handle meget hos os fÞr de 89 kr. om måneden er tjent hjem. Tager du blot 1-2 kosttilskud om måneden, så kan det hurtigt blive dyrt. Med Viivaa.dk kan du ofte skÊre over 50% af denne udgift.

Når du handler på en webshop skal du selv klikke af, at du accepterer betingelserne. Vi beklager selvfÞlgelig hvis du
ikke har fået lÊst betingelserne ordenligt og fÞler dig snydt.

Vi oplyser om medlemskabet fÞlgende steder:

- Forsiden

- Produktsiden

- I indkÞbskurven

- I vores betingelser – som du finder lige her: http://www.viivaa.dk/forretningsbetingelser/

Vi prÞver at gÞre det så tydeligt som muligt og prÞver bestemt ikke at skjule vores medlemskab.

Skulle du i fremtiden få brug for kosttilskud eller sunde fÞdevarer til markedets bedste priser, så håber vi på at se dig tilbage i butikken.

Det stÃ¥r dig dog helt frit for om du vil vÊre medlem og du kan afmelde dig til hver en tid – enten pÃ¥ din konto eller ved at skrive til os :-)

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。