VistaPrint SEレビュー

2,067
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Visitkorten är fina och leverans var snabbare än utlovat vilket ju var bra. Möjligtvis var de vita askar som som korten låg i vid tidigare beställning från er lite finare än den bruna lite grövre papp... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag blev väldigt nöjd med kepan men besviken på att dekalerna var så väldigt små! Jag måste ha missuppfattat storleken eller missat att läsa om hur stora dom var. Beställer en större storlek nästa gån... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det var svårt att se när jag hade beställt eftersom blocken var konstigt vända. Så var fyra skadade och jag reklamerade dem direkt och det skulle beställas nya men har tilldags dato inte hört något... もっと見る

企業情報

1. ポスター専門店

当該企業による記述

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

(2,067)

過去12か月のレビュー数: 695

レビューを書く

Bra!

Smidigt, snabbt och bra grejer.

2026年5月8日

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att höra att du hade en tillfredsställande upplevelse på alla sätt med oss.

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att dina vackra album faller i smak, faktiskt väljer vi bara de bästa materialen som vi trycker med den bästa tekniken. Glad att veta att du är lycklig.

5つ星のうち2の評価

trycket var upp och ned på baksidan

trycket var upp och ned på baksidan

VistaPrint SE からの回答

Vi är ledsna att utskriften gjordes baklänges på baksidan av ditt visitkort. När vi granskar produkten från ditt konto ser vi att du har satt en vertikal design på ett horisontellt kort. I det här fallet måste du vända den bakvända designen upp och ner så att den kommer ut i rätt riktning. Det vore bättre att använda ett porträttformat när designen är vertikal. För att göra dina kort användbara för dig har vi gjort nödvändiga ändringar. Den 16 juni får du dina nya visitkort. När du har lämnat fabriken får du ett mejl med spårningslänken så att du kan hålla koll på orderns status.
Vi hoppas att du är nöjd med vår service.

Egen prägel

Mkt bra om sätta din egen prägel på
mindre serier utan kosta skjortan.

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att höra att du har varit nöjd både med hur din stämpel har blivit och med priset den kostat dig.

5つ星のうち5の評価

I wish the delivery service could do better

I wish the delivery service could come in contact with you at delivery time. Since the delivery guy (from FedEx in my case) can never enter the building without a code, he always reports that I was not at home. But I am at home, but without a more precise time, I can't wait at the window all day long.

2026年5月13日

VistaPrint SE からの回答

Thank you for sharing your feedback with us. We are sincerely sorry to hear about the ongoing frustration you are experiencing with your deliveries. We completely understand how stressful it is to be waiting at home, only for the courier to report a missed delivery because they cannot enter the building or provide a precise arrival window.

We have fully acknowledged your comments regarding courier communication and delivery scheduling, and we have shared this feedback directly with our logistics team for continuous improvement. While courier tracking and exact delivery windows are managed by the shipping carriers themselves, we constantly review our shipping partnerships and options to find ways to make the delivery experience smoother and more convenient for our customers.

We highly recommend adding any necessary entry codes or delivery instructions directly into the shipping address field during your next checkout, as this information is passed along to the courier's delivery label. Thank you again for taking the time to share your experience with us—your feedback is incredibly valuable as we work to improve our services.

5つ星のうち5の評価

Bra designtjänst och supersnabb…

Bra designtjänst och supersnabb leverans. Inom en vecka.

2026年5月13日

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att veta att både kvaliteten på vårt arbete och leveranshastigheten gav dig full tillfredsställelse.

5つ星のうち5の評価

En fantastisk kundtjänst och fina produkter

Det är få gånger jag ger ett företag en recension. Men efter upplevelsen av VistaPrint kände jag verkligen att jag måste skriva hur min upplevelse var. Jag fick en leverans av PVC-skivor till ett event vi ska ha inom närtid. Jag ser att en vara är betydligt sämre i bildkvaliteten är resterande. Jag kontaktar kundtjänst och får direkt otroligt tillmötesgående och fin hjälp. Allt blev ersatt och min oro lugnades. Jag fick verkligen fantastisk support.
Jag är så nöjd! Stort tack! :)

2026年5月20日
自発的なレビュー

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att höra att du har funnit vår kundservice fantastisk och att du tyckte att våra produkter var utmärkta. Vi märker hur nöjd du har varit med vårt arbete och det fyller oss med stolthet.
Tack så mycket för att du delade med dig av din erfarenhet till oss.

5つ星のうち4の評価

Bra och smidig leverans

Bra och smidig leverans. Löste snabbt ett problem på bästa sätt!

VistaPrint SE からの回答

Det är ett nöje för oss att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt och veta att du är nöjd med både leveransen och den erbjudna tjänsten.

5つ星のうち1の評価

Inte bara material

Inte bara material

2026年5月5日

VistaPrint SE からの回答

Tack för din recension. Vi beklagar att meddela att vi inte har förstått ditt meddelande. Kan du förklara det för oss, tack? Tack på förhand.

5つ星のうち4の評価

Snabbt

Snabbt. Bra kvalité. Däremot sämre med leverans - budet.

2026年5月6日

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att höra att du har fått dina visitkort snabbt och att du har varit nöjd med kvaliteten som erbjuds. Vi beklagar dock att du inte gillade hur transportören behandlades. Kan du ge oss fler detaljer om det, tack? Tack på förhand.

VistaPrint är otroligt snabba

VistaPrint är otroligt snabba, noggranna och proffsiga!

2026年5月12日

VistaPrint SE からの回答

Vi vill betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt, vilket är anledningen till att vi arbetar på bästa möjliga sätt och med professionalism. Verkligen glad att kunna läsa om din tillfredsställelse.

5つ星のうち5の評価

Bra hemsida och mycket variation på…

Bra hemsida och mycket variation på utseendet till vald produkt. Snabb leverans. Riktigt snygga produkter.

2026年5月5日

VistaPrint SE からの回答

Våra designers arbetar så att du kan hitta många designer att välja mellan och hitta det du gillar, sedan väljer vi utmärkta produkter som vi trycker i bästa möjliga form och när de är klara skickar vi produkterna så att du kan få dem snabbt. Vi är glada att veta att du är nöjd.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra pris!

Snabb leverans, bra pris och enkelt verktyg för att redigera trycksaker!

VistaPrint SE からの回答

Tack för recensionen och vi är glada att höra om din tillfredsställelse med de produkter du har valt. Var säker på att vi fortsätter att erbjuda dig fantastiska produkter till de bästa priserna.

5つ星のうち5の評価

Det är enkelt att beställa skapa egna…

Det är enkelt att beställa skapa egna produkter som är med riktigt god kvalitet.
Ett plus är en snabb leverans 👍🏻👍🏻👍🏻

2026年5月11日

VistaPrint SE からの回答

Vi är glada att veta att allt från användningen av vår webbplats till leveransen av produkterna var precis som du ville.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。