レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. NÃ¥r man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis ogsÃ¥ friske rÃ¥varer og ordentligt tilber... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super lÊkker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. MÃ¥ske et smil nÃ¥r man kommer ind, og et besÞg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... もっず芋る

Super dÃ¥rlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utÃ¥lmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis Wedo Þnsker at eksistere pÃ¥ lÊngere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstÞrrelserne og fastholde prisen pÃ¥ uÊndret niveau. Vi har kÞbt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen f... もっず芋る

䌁業情報

1. サラダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Wedo laver vi lÊkre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gÊst får nemt ved at vÊlge det grÞnne til i en hektisk hverdag.

1.7

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service og gode salater!

Jeg havde bestilt en salat fra deres afdeling på Frederiksberg og bragte maden med hjem, og da fandt jeg ud af, at min salat manglede en af ingredienserne. Det var smadder Êrgerligt, så jeg kontaktede dem, og deres service-niveau var helt i top, da de tilbÞd mig en gratis salat som undskyldning. Fantastisk service og vildt gode og friske salater:-)

2020幎9月29日

Hej Julie,
Mange tak for din besked og for din anmeldelse! :)
Dejligt at hÞre, at du er glad for vores salater, og at du havde en god oplevelse på trods af en lille fejl fra vores side.
Rigtig god dag til dig.
De bedste hilsner, Emma / Wedo

DÃ¥rlig service, men gode salater

Jeg har prÞvet salaten "favoritten", som smager super dejligt, dog er der VIRKELIG mangel på god service. FÞrste gang jeg skal prÞve konceptet, bliver jeg ekspederet af en sur og tvÊr ung pige, hvilket trÊkker lidt ned på oplevelsen. Anden gang prÞver jeg at bestille over nettet, hvilket åbenbart ikke er muligt. Derfor prÞver jeg at ringe til butikken for at hÞre om de har mere salat tilbage (ellers må jeg kÞre efter noget andet). Telefonen bliver taget og så bliver der lagt på efter et minut, hvor jeg har hÊngt i rÞret. Derefter ringer jeg tre gange, men uden svar. På nettet står der at butikken lukker 21.00 og jeg ringer 20.15. Så altså, dejlig mad, men så meget mangel på god service! Disse oplevelser er fra butikken i Lyngby

2020幎9月25日

Hej Julie,
Tak for din besked og for at gÞre os opmÊrksomme på problemet. Vi er selvfÞlgelig meget Êrgerlige over, at du ikke har oplevet at få den service, som du havde håbet på, og det skal jeg nok fÞlge op på med mine kollegaer, så vi kan få rettet op på dette.
Kunne jeg få dig til at sende os en email på feedback@wedogreens.com? Så vil vi meget gerne vÊre behjÊlpelige med at kompensere dig for den dårlige oplevelse.
De bedste hilsner, Emma / Wedo

Havde glÊdet mig til at prÞve konceptet

Havde glÊdet mig til at prÞve konceptet og kÞbte 3 salater i jeres afdeling i Lyngby. Det var bestemt ikke den sagsoplevelse, jeg havde forventet. Salaterne var kolde og kÞlskabsagtige i smagen og isÊr Asian salaten manglede smag. Ikke et hak bedre end noget man kan kÞbe på en tankstation.

2020幎9月19日

KÊre EKP,
Tak for din feedback. Jeg er ked af at hÞre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.
Jeg ville sÊtte stor pris på, hvis du vil uddybe din oplevelse ved at kontakte os på feedback@wedogreens.com, da vi bestemt har ambitioner om at tilbyde et friskt og velsmagende produkt.
Marie-Louise

Enten eller ...

Wedo salater kan vÊre den bedste salat, men også en trist skuffelse.
Jeg er fast kunde i butikken pÃ¥ Østerbro, og det er virkelig begyndt at irritere mig, at man ikke kan regne med, at salaten er ens (alt med mÃ¥de). Men bÃ¥de smag, stÞrrelse, mÊngde dressing og fordelingen af indholdet varierer betydeligt.

2020幎8月26日

Manglende dressing og blomkål

Jeg modtog den mest triste salat i dag. For det fÞrste manglede både dressing og en af de valgte ingredienser. For det andet var den ca halv stÞrrelse af, hvad en salat derfra plejer at vÊre.

2020幎8月14日

KÊre ?
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kan desvÊrre ikke se, hvad du hedder men du er velkommen til at kontakte os på feedback@wedogreens.com, så vi forhåbentligt kan finde ud af noget.
Marie-Louise, Wedo

Anbefaler dette sunde alternativ!

Jeg anbefaler som familiefar dette meget sunde alternativ, som jeg synes er meget fair prissat.

Kanon ide og koncept!

2020幎7月26日

KÊre M. Andersen,
Tusind tak! Vi er glade for at du benytter os til hele familien!
Wedo

Den tÞrreste salat jeg nogensinde har

Den tÞrreste salat jeg nogensinde har fÃ¥et. Handler normalt pÃ¥ Frederiksberg men tog en favorit salat pÃ¥ Amager. Hold op de er nÊrige med dressingen. Øv det ikke er ens i alle butikkerne. Gammel Kongevej er de ihvertfald venlige og ikke nÊrige med dressingen.

2020幎6月29日

KÊre Oscar,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en uheldig oplevelse med for lidt dressing på din salat. Det vil jeg selvfÞlgelig fÞlge op på med mine kollegaer på Amager.
Kan jeg få dig til at kontakte mig på feedback@wedogreens.com, så vi forhåbentlig kan finde en lÞsning.
Emma / Wedo

Vi kÞbte to salater to-go igÃ¥r aftes i

Vi kÞbte to salater to-go igår aftes i KÞdbyen. Vi endte med at smide dem ud, de var så salte, at de var uspiselige. KÊmpe Þv!

2020幎5月29日

KÊre Rikke,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Stadig kaotisk på Amagerbro med

Stadig kaotisk pÃ¥ Amagerbro med forudbestillingerne ! Yderst ubehagelig mÃ¥de at afhente pÃ¥. Det krÊver vel ikke den store planlÊgning og udvalgsmÞder at sÊtte et papskilt op med “afhentning her” eller et seperat nummersystem til afhentning ! Adspurgt kunne personalet ikke engang fortÊlle nÞjagtigt hvor folk der skulle afhente skulle placere sig, man skulle bare mase sig frem gennem kÞen og rÃ¥be op ! Nu er de fleste mennesker hÞflige, sÃ¥ det er nok de fÊrreste der afbryder det fortravlet personalet nÃ¥r de er igang med en anden ekspedition ! Det er bare ikke godt nok Amager ! Fremtidigt benytter jeg Frederiksberg afdelingen sÃ¥ vidt det er muligt.

2020幎5月28日

KÊre Lise-Lotte
Du har helt ret i, at vi ikke har gjort det godt nok ift. skiltning af afhentning af bestillinger via appen og vi arbejder på hÞjtryk for at finde en lÞsning i butikken med den lidt skÊve planlÞsning.
Vores hold skal vi selvfÞlgelig også sÞrge for bliver klÊdt på til opgaven, og det arbejder vi også lÞbende på.
Jeg håber du vil give os en chance mere derude i håbet om at vi bliver mere tjekkede.
Rigtig god pinse!

Ikke pengene vÊrd

Alt for få ingredienser for 89 kr. efter min mening og virkelig overpriced ift. hvad man får for pengene. Hverken min kÊreste eller jeg var sÞnderligt imponeret. For at vÊre Êrlig, så smagte begge salater lidt af kÞleskab eller som resterne fra i går.. :(

2020幎5月19日

KÊre Ida,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Du er meget velkommen til at kontakte os på feedback@wedogreens.com så vi forhåbentlig kan finde en lÞsning, så du har lyst til at besÞge os igen.
Marie-Louise, Wedo

Vi er store fans af Wedo

Vi er store fans af Wedo herhjemme og glÊder os til at de snart åbner på Amager.
Vi har oplevet en enkelt smutter (ved 30+ bestillinger), og den blev lÞst så fint så snart vi henvendte os. Så vi har kun gode ting at sige om Wedo.

2020幎4月27日
自発的なレビュヌ

Her er lidt feedback på min oplevelse

Her er lidt feedback på min oplevelse med en af jeres medarbejdere i dag 7. april 2020. Brug det hvis I finder det relevant.

Jeg ringede idag for at bestille mad fra jeres sted i VanlÞse. Jeg kommer igennem til en medarbejder men da jeg gerne vil bestille, bliver jeg bedt om at bestille på en app i stedet. Jeg spÞrger om jeg ikke må bestille hos medarbejderen, nu hvor jeg alligevel taler med hende. Hun siger at hun vil foretrÊkke at jeg bestiller over nettet i stedet for. Jeg beder altså to gange om at bestille, men bliver begge gange bedt om at gÞre det, på anden vis. Jeg tÊnker det er en underlig tilgang til at yde service.

Når man nu har muligheden for at tale direkte med kunder som agter at kÞbe hos jer, så forstår jeg ikke man vÊlger at slippe dem uden man har en bestilling. Den direkte kontakt, er en god mulighed for at give en god kundeoplevelse og selvfÞlgelig mulighed for opslag og mersalg. I dette tilfÊlde, gav det et indtryk af virkelig dårlig service og en fÞlelse af ikke at fÞle mig vÊrdsat som kunde. Jeg havde egentlig set frem til at prÞve jeres mad, men valgte på baggrund af ovenstående at bestille fra en anden restaurant. De tog med glÊde min bestilling med det samme og kan se frem til en anmeldelse for god mad og god service.

I får til gengÊld en stjerne for den dårlige service og får nok meget svÊrt ved at få mig til at handle hos jer fremadrettet.

God påske.

2020幎4月7日

Halve portioner

Jeg elsker jeres salater og har lÊnge vÊret fan af Wedo. Men de sidste mange gange jeg har kÞbt salater hos jer, har portionerne vÊret under al kritik. For de priser i tager for jeres salater er halve portioner ikke ok (det var ikke tilfÊldet i starten). Det er pointeret overfor personalet hver gang, men ingen Êndring! Så jeg stopper desvÊrre med at komme på Wedo.

2019幎12月8日

Wedofood からの回答

KÊre Michelle, mange tak for at du har taget dig tid til at give os din feedback. Det sÊtter vi altid pris på. Vi har ikke Êndret vores stÞrrelse på vores salater siden Wedo startede, så det skulle gerne vÊre samme stÞrrelse i alle vores afdelinger. Men vi har også måtte sande at de retningslinjer som vi havde sat i starten for vejning af vores produkter ikke blev overholdt, og har derfor strammet op på dette.
Vores salater ligger på mellen 400-450g alt efter hvilken salat, bland selv eller klassisk man vÊlger.
Kostpriser på vores råvarer så som salat, grÞntsager ect. er 3 gange hÞjere end f. eks. udgifterne til at lave pizza, burger med mere. Du skal vÊre meget velkomment til at komme med din dine inputs på feedback@wedofood.dk
Mvh. Kimmie Wedo.

Jeg elsker jeres salater

Jeg elsker jeres salater! Det er en fornÞjelse, at få mad fra jer. Jeg Þnsker, I åbner en i Aarhus. Please!

2019幎12月5日

KÊre Amalie,
mange tak for de fine ord, det glÊde os :) Man skal aldrig sige aldrig, sÃ¥ mÃ¥ske fremtiden vil bringe at vi kommer til Århus.
Mvh. Kimmie Wedo

Normalt er jeg glad for at spise en

Normalt er jeg glad for at spise en salat fra jer. Men ikke i dag. Der var utrolig meget sand/jord i min mad. Hver en bid knaste og det var simplethen bare for ulÊkkert. Jeg smed desvÊrre maden ud. Øv Þv.

2019幎10月30日

KÊre Rikke,
FÞrst og fremmest skal jeg beklage din dårlige oplevelse. Har du mulighed for at kontakte mig på mlm@wedofood.dk, så vi forhåbentlig kan finde en måde at rette op på det?
Marie-Louise, Driftschef Wedo

Sten i maden

Den 26. juni kÞbte jeg mÃ¥nedens salat - den mexicanske - pÃ¥ Østerbrogade. Den smagte godt, men under spisningen fik jeg noget hÃ¥rdt i munden. En sten eller et stykke af en flise - rÞdbrunt. SelvfÞlgelig burde jeg straks have reklameret, men jeg blev trÊt ved tanken. Smed mad og sten ud. Men jeg synes, man bÞr vide, at noget mÃ¥ vÊre gÃ¥et galt i kÞkkenet.

2019幎7月8日

KÊre Bodil,
Tak for din anmeldelse og for at gÞre os opmÊrksom på denne fejl, som selvfÞlgelig ikke må ske, og som vi beklager.
Kan jeg lokke dig til at sende mig dine kontaktoplysninger på mlm@wedofood.dk? Så sÞrger vi for at kompensere for din dårlige oplevelse.
Marie-Louise Madsbjerg