レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. NÃ¥r man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis ogsÃ¥ friske rÃ¥varer og ordentligt tilber... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super lÊkker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. MÃ¥ske et smil nÃ¥r man kommer ind, og et besÞg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... もっず芋る

Super dÃ¥rlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utÃ¥lmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis Wedo Þnsker at eksistere pÃ¥ lÊngere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstÞrrelserne og fastholde prisen pÃ¥ uÊndret niveau. Vi har kÞbt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen f... もっず芋る

䌁業情報

1. サラダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Wedo laver vi lÊkre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gÊst får nemt ved at vÊlge det grÞnne til i en hektisk hverdag.

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Bille i maden

Jeg havde igår aftes d. 14 april 2019, en rigtig ubehagelig oplevelse. Som jeg spiste min salat fra jeres en af jeres restauranter, fandt jeg en meget stor og levende bille i min salat. Jeg ringede straks til restauranten for at underrette jeres personale, så andre ikke får samme oplevelse. Til min store forbavselse og forargelse, informerer en ansat mig om, at I er klar over problemet og at det er sket flere gange fÞr. Jeg bliver ydermere informeret om, at I har problemer med jeres leverandÞrer og at de også er klar over problemet.

Da jeg bestilte min salat, blev jeg oplyst om at der ikke var mere tilbage. Så derfor skulle der skÊres noget nyt. Jeg har til mistanke, at der har vÊret for travlt og at salaten derfor ikke er blevet skyllet ordenligt - hvilket muligvis kan vÊre grunden til den levende bille. Når salat ikke bliver skyllet ordenligt, kan der sidde patogene bakterier tilbage, hvilket er sundhedsskadeligt. Har selvfÞlgelig ikke belÊg for hvor grundigt salaten er skyllet, men at der er en bille i min salat, kunne godt tyde på det ikke er grundigt.

Jeres ansatte tilbÞd mig en gratis salat - men jeg har spist for sidste gang på wedo. Efterspurgte en refundering, men får beskeden om at det gÞr Wedo sig ikke i..

Personalet har min fulde respekt, de var meget sÞde i butikken og ved mit efterfÞlgende opkald meget forstående og kede af det på mine vegne!

Har sendt ovenstående information til wedo info og har fået svar på min henvendelse.

2019幎4月15日

KÊre Mie,
Jeg er endnu engang ked af at lÊse at du ikke finder vores besvarelse tilfredsstillende, og stadig ikke Þnsker at vÊre gÊst hos os lÊngere. Vi har på bedste hvis forsÞgt at besvare din henvendelse, og samtidig forklaret at vi ikke selv arbejder med at skylle vores salater, for helt at undgå jord og andre ligneden bakterier i vores kÞkkener. Netop derfor kommer alt vores salat skyllet og pakket i lufttÊtte poser for at undgå bakterier.
Jeg har samtidig vÊret i dialog med personalet som talte med dig denne aften og tilbÞd et gavekort på nye salater, og de melder intet om tilbagebetaling, ligesom dette heller ikke er et Þnske i din henvendelse til os på mail.
Skulle du Þnske at tage imod vores tilbud og kompensation må du meget gerne rette henvendelse til os igen :) Vi Þnsker kun at alle vores gÊster er glade, og skulle man vÊre uheldig som dig, så gÞr vi alt for at nÊste oplevelse hos os er bedre :)
Kimmie Wedo

Best salad pushers in town!

If you need to feed your habit, if you need your salad fix, you can't go wrong with Wedo!
I use Wedo very often for large orders for courses and workshops, were allergies and intolerances have to be taken into consideration, along with trying to please everyones needs and with Wedo I can achieve that. There isn't one bad thing I can say. They deliver on time everytime and the standard of the food is always very high. The staff are always so helpful over the phone, always offering solutions rather than problems. The people we have on the workshops and courses always comment on how good the lunches are. Their focaccia bread is commonly named 'Crack' bread n the office, it's that good!

2019幎3月29日

Øv Þv Þv

IgÃ¥r var jeg inde og kÞbe salat til frokost. (Jeg kÞber tit wedo og er meget glad og tilfreds) Hende der blander salaten glemmer to ingredienser (ud af 5) sÃ¥ jeg kommer hjem til en nÊsten ren bÞnnesalat... kedelig oplevelse og bestemt ikke pengene vÊrd. Øv Þv Þv.

2019幎3月27日
自発的なレビュヌ

LÊkre salater og god service.

I dag har jeg vÊret i wedo food i Valby for at kÞbe to salater. Som altid mÞder jeg nogle sÞde ansatte som er smilene og mÞder en med et Hej. Det er super rart at komme ind i en butik hvor dem der arbejder der, har tid og overskud til at kigge en i Þjnene og byde en velkommen med et hej og et smil. I dag kÞbte jeg en Wild child og en bÞf bearnaise salat, som er mine to favoritter. Salaterne er altid så lÊkre og jeg kan nÊsten aldrig vente med at smage dem til jeg er kommet hjem. I dag fik jeg også kÞbt en romkugle med på vejen, og hold nu fast, det er den bedste romkugle jeg nogensinde har smagt. Håber I får tid til at lÊse denne anmeldelse herfra, da jeg er stor fan af jeres salater, og det altid er dejligt at få ros med på vejen. Pssst I må sige til hvis I en dag skal bruge en smagsdommer til nye salater, så kommer jeg ihvertfald gerne ;-p 5 stjerner til jer.

2019幎3月22日

Det endte godt

Vi bestiller to salater, frikadeller, kyllingspyd og romkugler til dessert (fra frederiksberg).
Vi blev ringet op 2 gange efter vi havde lavet vores bestilling. FÞrste gang ringede de for at fortÊlle at der ikke var flere kartofler, anden gang fordi der ikke var flere frikadeller. Begge gange blev vi tilbudt frit at vÊlge noget andet. Da vi fik maden var det en fantastisk salat nicoise og min kÊreste fik pull pork, desuden fik vi de bedste romkugler vi nogensinde har fået. Vi blev også glÊdeligt overrasket over at vi fik frikadeller alligevel.
På trods at oplevelsen startede lidt Êrgeligt, så er det bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.

2019幎3月3日
自発的なレビュヌ

God service og gode salalter

God service og positivt imÞdekommende personale. Salaterne er gode og har fortsat en god stÞrrelse men prisen er måske forholdsmÊssig hÞj taget i betragtning at flere af ingredienserne ikke er Þkologiske.
Til gengÊld forstår jeg ikke at lammefrikadellerne laves af Halal kÞd for som personalet sagde at "ramme en bredere målgruppe" når det reelt drejer sig om at lefle for en mindre målgruppe. Den overvejende målgruppe er ikke-muslimsk og halal er udansk. En halv stjerne ned for det så 3œ stjerne herfra.

For nu at gÞre en stor sag ud af det. Mens valget eller fravalget af bestemte fÞdevarer hos de grupper der foretrÊkker vegansk, gluten- og laktosefri mad - som Wedofood nÊvner nedenfor - bygger på ernÊringsmÊssige eller dyreetiske hensyn, bygger fravalget af den danske slagtemetode til fordel for halalslagtning alene på irrationelle religiÞse hensyn. Dermed vÊgter Wedofood hensynet til religion hÞjere end sund dansk praksis. Hvis Wedofood også tilbÞd ikke-halal lammefrikadeller var det problem lÞst. Men det gÞr de ikke.

Bortset fra det er Wedofood som sagt et godt valg med gode enkle salater

2018幎11月4日

KÊre Morten,

Mange tak for din feedback og dine positive kommentarer. MÊngden i vores salater har ikke Êndret sig, og har altid heddet at en bland selv salat skal veje 400-430g, og at vores klassiske salater skal veje 430-450g. alt efter ingredienser. Så de er ikke blevet mindre. Vi har derimod fået nyt miljÞvenligt og bÊredygtigt emballage, som syner mindre da det er smallere men hÞjere end det gamle plastik emballage vi havde. Men mÊngden er den samme.

Vi forsÞger på bedste vis at blive mere og mere Þkologiske, og har pt ret mange af vores produkter som er Þkologiske. Men det skal stadig vÊre så salaterne er til at betale for alle vores kunder, og derfor er det en lÊngere proces at få alle vores varer til at vÊre Þkologiske.
Men det er bestemt noget vi arbejder på.
Vi har valgt at have halal lammefrikadeller på kortet, for ja som vores personale har fortalt, at have noget for alle. Lige så vel som at vi får flere og flere ting som er veganske, gluten- og laktosefri. Dette er jo alle mindre målgrupper, men vi håber at lave noget for alle, så vi på den måde får en bredere kundegruppe:)

Med venlig hilsen Kimmie WEDO

tidligere mit yndlings sted at kÞbe

tidligere mit yndlings sted at kÞbe salat, desvÊre bliver portionerne mindre og mindre. SÅ nu synes jeg Wedofood er urimeligt dyre. DesvÊrre... Man er nÞd til at kÞbe noget ved siden af, for at blive mÊt. Min kÊreste kÞber adrig noget derfra pgr. dette. Jeg sikkert engang imellem, fordi jeg elsker selve maden. Men der er virkelig for lidt i bÞtten.

2018幎11月2日

KÊre Liv,

Mange tak for din feedback. Vi har rigtig meget fokus på mÊngde og vÊgten af salat vi har i vores bÞtter. VÊgten har altid vÊret 400-430g i vores bland selv. Og 430-450 i vores klassiske salater, alt efter ingredienser. Vi har fokuseret meget på at det er den korrekte mÊngde vi servere, og derfor vejer vores personale altid salaten flere gange undervejs. Dog har vi godt bemÊrket at synsmÊssigt, efter vi er gået over til bÊredygtigt og miljÞ venligt emballage, at det syner af mindre, da de bÞtter vi nu bruger er smallere men hÞjere i det. Men det er dog stadig samme mÊngde som tidligere. Man kan altid kontakte os og blive refunderet eller kompenseret, hvis man har vÊret uheldig og fået en salat som vejer under hvad salaterne skal veje.
Med venlig hilsen Kimmie

For små portioner

Jeg har i mange år vÊret glad for a kÞbe en god og mÊttende salat hos wedofood.. men de tider er da forbi, eftersom jeg de sidste mange gange har set a portionen bliver mindre og mindre.. jeg spurgte ekspedienten omkring dens vÊgt, som var på 115g.. det er en lille portion til et aftensmåltid samt prisen taget i betragtning.. Þv..
tidligere kunne man knap nok lukke bÞtten da salaten var en stor, rimelig portion, men nu er det halve salater til fuld pris.. gode salater, men alt for lidt for pengene..:

2018幎5月28日

KÊre Ann Katrine

Tusinde tak for at give dig tid til at skrive om din oplevelse med din salat. Vi havde for 3 år siden, fokus på salaternes stÞrrelse. Grunden til dette var at vores vareforbrug over en periode steg voldsomt. Det har altid heddet sig at vores bland selv salat skulle veje 400-430 gram og klassisk, lidt mere afhÊngig af ingredienser. Således at vores salater og priser går på vÊgt frem for hvor meget de fylder. Ligeledes skal det vÊre den samme mÊngde, smag og kvalitet hver gang man kommer hos os. Det har aldrig vÊret meningen at man nÊsten ikke skulle kunne lukke låget på vores salater men jeg er bevidst om at det er sket tidligere men dettte skyldes manglende kontrol fra min side.

Så når vi vejer de dyre ingredienser og har fokus på at stÞrrelsen ikke bliver 20% stÞrre end de er tÊnkt, er det ikke for at skumme flÞden men fordi vi ikke vil arbejde i en lavere kvalitet. Vi har ingredienser som indgår i vores klassiske salater der koster op til kr. 160,- pr kilo.

Med venlig hilsen Andreas

Gode salater, men skuffelse over app'en

Virkelig gode salater og god service.
Jeg har dog ikke hel tiltro til appen som jeg troede skulle vÊre en fordel ift at hoppe kÞen over. Fx så lavede jeg en bestilling mandag aften da jeg kÞrte fra arbejde på Amager jeg ville hente på Vesterbro. Jeg fik iflg appen af vide at hurtigste tidspunkt var 30 minutter efter. Fint nok og jeg betalte via mobile pay. Kort efter fik jeg så en SMS om at I havde brug for 15 minutter mere til at lave salaten. Altså en besked jeg fik efter pengene er overfÞrt. Den viden ville jeg gerne have haft inden jeg bestilte, så jeg evt. kunne finde på noget andet. Måske overså jeg noget info om at jeg godt kunne påregne 15 minutter ekstra, men i hvert fald var det ikek tydeligt. Jeg kunne evt også have ringet og aflyst ordren, men bed irritationen i mig og undredes over hvorfor det skulle vÊre en fordel med app og kÞrte mod butikken og besluttede mig bare at vente på maden.
Da jeg ankom var der ret få mennesker så jeg undrede mig over hvorfor der overhovedet var ekstra ventetid på min levering. Jeg stillede mig i app-ventekÞen som den eneste og fik hurtigt betjening. Vel at mÊrke kun ca 20 minutter efter jeg havde bestilt, og derfor 25 minutter fÞr forventet levering. Jeg viste hende min kvittering og hun lavede salaten med det samme.
Det var selvfÞlgelig fedt med hurtig betjening og til det ville jeg have givet 5 stjerner, men den dårlige app-oplevelse trÊkker ned. Det er nemlig alfa omega for mig at I har den mulighed, at jeg kan bestille på forhånd og det virker.

2017幎10月10日

Service i top!!!!!

Vi kom hjem med en salat uden kylling - havde frabedt gulerÞdder, men de havde byttet rundt på kylling og gulerÞdder.
Ringer til WeDoFood Frederiksberg og inden for 20 min har de leveret en helt ny salat plus 2 kager. Stjerne service - kan kun anbefales!

2017幎9月15日

UtilstrÊkkelig salat

Har idag bestilt salat via. App, der står jeg kan afhente kl 18.44, jeg er der dog bevidst 5 min. senere fordi jeg er i bil og ved det måske er svÊrt at holde der lÊnge - og vil derfor gerne hurtigt ind og hente ordren jeg har bestilt. Jeg får parkeret lidt halv ulovligt, men tÊnker det går fint for de 5 min. det maks. Kan tage at få salaten jeg har betalt for under armen. Da jeg kommer ind er det meget uoverskueligt hvor jeg skal henvende mig når jeg har bestilt mad og INGEN henvender sig til mig. Jeg går ned til disken og kan se der er en i gang med at lave ordrer. Ingen af dem ligner min ordre og da jeg efter noget tid for gjort mig tilstrÊkkeligt opmÊrksom til at nogen svarer mig og jeg får spurgt efter min ordre, får jeg at vide at den ikke er klar, men hun går i gang nu.. Ja ikke så fedt når man forventer maden er klar :-( Jeg beder hende lave den hurtigt og der går da også kun et par min., så er den klar, men 15 min forsinket i alt. Jeg skynder mig ud og er glad ved at der i det mindste ikke er en bÞde.
Da hun pakker min salat studser det mig at den ser lidt lille ud i forhold til det jeg plejer at fÃ¥. Det fik jeg sÃ¥ bekrÊftet da jeg kom hjem, der plejer at vÊre rigeligt tilovers i en salat, men idag var der intet tilbage. Æsken plejer at vÊre fuldt ud og det var den slet ikke! Det vÊrste er dog at jeg i min salat som ingrediens har bestilt avokado og der er i alt 2-3 meget smÃ¥ stykker avokado i hele salaten! Virkelig skuffende! Jeg sidder tilbage med fÞlelsen af at have fÃ¥et en kedelig salat til dyre penge, og alt besvÊret med at bruge app kunne have vÊret ligegyldigt da folk der kom efter mig direkte til kassen fik mad fÞr mig.. og man fÃ¥r ikke en gang et undskyld for forsinkelsen :-(

Jeg har på baggrund af det positive svar på min anmeldelse og undskyldning Êndret min oplevelse til det positive. Jeg har fået refunderet min ordre og ser frem til at prÞve igen. Virkelig god kundeservice og man fÞler sig bestemt taget alvorligt på trods af at det kun er "en enkelt salat". Dejligt!

2017幎3月1日

Hej LÊrke

Det er med stor beklagelse jeg lÊser om din oplevelse i en af vores butikker. Vi er til for jer, ikke omvendt og man skal som minimum have det man har betalt for og en undskyldning hvis ikke vi har vÊret i stand til at få din bestilling fÊrdig til tiden. Så her har du min uforbeholdne undskyldning, det er ikke den oplevelse vi vil levere. Jeg vil sÊtte pris på at du skriver lidt mere om tidspunkt og sted på info@wedofood.dk samt sende mig et nummer til mobilepay. Så skal jeg refundere det fulde belÞb i håbet om at du vil give os endnu et forsÞg.

Andreas Boros

SÃ¥ glad. Tak!

Jeg har i aften hentet salater og kager pÃ¥ Gl. Kongevej. Halleluja, som det smagte godt. Kunne leve af salater fra jer. Og da isÊr af jeres kager! Er meget glad for at have fundet jeres fantastiske butik med sÞde medarbejdere ❀👍

2017幎2月26日

Fremragende kundeservice

Jeg har spist hos jer massere gange, prisen er som man kan forvente for det produkt man får, og jeg har aldrig oplevet problemer udover lang ventetid på halmtorvet.

Men det der gÞr at jeg absolut synes i fortjener 5 stjerner er den måde i håndtere folk herinde på, folk der brokker sig over at "alt det lÊkre koster ekstra" eller at i ikke tager bestilling over telefonen. Den tålmodighed i udviser, og at i samtidig står fast i jeres (efter min mening) gode principper, betyder meget for mig som kunde.

At i virker til at gå ind for gode arbejdsforhold og generelt virker meget medmenneskelige, gÞr at jeg vil komme hos jer igen og igen.
Hellere betale 30kr mere, og vide at der er styr på alt fra lÞn til betaling af skat, tak for det.

2016幎11月15日

Hej Pelle

Tusinde tak for din tilbagemelding, den betyder meget for mig og den betyder meget for vores personale :-)

Andreas

Flabede medarbejdere uden service-gen!

Mam betaler for meget i forhold til den kvalitet man får.

2016幎11月13日

Hej Nick

Det er med stor beklagelse at jeg lÊser at du har oplevet at få en flabet behandling hos os. Vi gÞr ekstremt meget ud at lÊre vores personale om vigtigheden ved at levere en ordentlig service. Vi er til for jer, ikke omvendt. Jeg ville sÊtte pris på hvis du vil uddybe din oplevelse, ved at skrive til mig på info@wedofood.dk. Ligeledes tilbyder jeg dig fuld refusion hvis du har oplevelsen af ikke at have fået det du har betalt for.

Med Venlig hilsen

Andreas

Halve portioner til meget "hele" priser!

Jeg har gentagne gange besÞgt Wedo samt anbefalet stedet til masser af venner og bekendte. Har besÞgt stedet tit på Halmtorvet og senere nu på den nye afdeling på Gammel Kongevej.
Har altid ment at de lavede fantastiske og meget nuancerede salater til dog en smule for hÞje priser. Men det betalte jeg gerne, da man fik mÊngder og kvalitet for pengene.
Har nu gentagne gange oplevet en meget dalende kvalitet i form af primÊrt mÊngderne i deres bÞtter. De er seriÞst halve stÞrrelser, hvor man tidligere dårligt kunne lukke låget! De vejer deres hovedingredienser såsom kylling, laks og oksekÞd mm. Det giver mening så alle kunder får den samme mÊngde, men noget er der sket med vÊgten i hvert fald.
Jeg giver nu ca. 150-160 kr for to salater som man overhovedet ikke bliver mÊt af mere. Har tilligemed taget billeder af dem, da det simpelthen er til at grine af.
Det er sÃ¥ Êrgerligt og desvÊrre typisk at populÊre steder begynder at tage hÞjere priser for mindre portioner for at tjene mere. Det gÞr sÃ¥ desvÊrre at omtale/anbefalinger bliver helt modsat og man finder et nyt sted. Øv!

2016幎9月26日

Hej Amanda

Tusinde tak for at give dig tid til at skrive om din oplevelse med din salat Vi har haft fokus internt om stÞrrelsen på salater da vores vareforbrug over en periode er steget voldsomt. Det har altid heddet sig at vores bland selv salat skulle veje 400-430 gram og klassisk op til 50 gram mere afhÊngig af ingredienser. Således at vores salater og priser går på vÊgt frem for hvor meget de fylder. Ligeledes skal det vÊre den samme mÊngde, smag og kvalitet hver gang man kommer hos os. Det har aldrig vÊret meningen at man nÊsten ikke skulle kunne lukke låget på vores salater men jeg er bevidst om at det er sket tidligere men dettte skyldes manglende kontrol fra min side.

Til salaten lander hos vores gÊster går et rigtig stor arbejde forud. I KÞdbyens sÞrger 3 kokke og 2 fuldtidsansatte for at producerer dressinger, vaske alle salater og snitte mange af vores grÞntsager. Bage brÞd, lave kager, crutoner, pestoer osv. Hertil kommer husleje, kÞl, el, vand og meget mere. Opvask af skål og tang som salater er blandet med. De fleste af vores gÊster har et 10 turs kort, hvilket svarer til en rabat på 12 procent. 20 procent ryger videre til skat i moms. Emballage og pose til salaten samt lÞn og ordenlige forhold til vores dygtige personale.

Med det sagt så skal man blive mÊt af af vores salater og der har vi vidst fejlet, hvilket jeg beklager. Må jeg ikke invitere på en ny salat eller overfÞre belÞbet så du kan kÞbe en ny? Skriv gerne til info@wedofood.dk. Med venlig hilsen Andreas

God service og lÊkker mad

Jeg har kun vÊret få gange på WEDO. Alle gangene har jeg fået rigtig god service. Medarbejderne er smilende og imÞdekommende. De salater jeg har valgt, har altid vÊret lÊkre. Kun positiv herfra.

2016幎8月11日