XXLhoreca レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Probeer al meerdere weken in contact te komen met dit bedrijf, order is volgens 2 bezorgservices nooit aangemeld bij de bedrijven. Krijg geen gehoor en ben bang dat ik ben opgelicht! Kijk uit.

5぀星のうち1の評䟡

Waar gaat het mis als een bedrijf op geen enkele manier in contact treedt met betalende klanten. Wel een bevestiging en factuur na betaling, maar geen enkele update over de levering. Telefoon wordt au... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nieuw kastje gekocht, maar nadat ik het na een week uitpakte zag ik dat het meerdere beschadigingen had. Hierover gemaild, maar blijkbaar moet je het binnen 24 uur uitpakken en checken op (transport... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verschrikkelijk bedrijf, verschrikkelijke klantenservice, verschrikkelijke producten. Ik bestelde een parasol, topkwaliteit volgens de site. Na exact 2x gebruikt te hebben ontstaat er een scheur in... もっず芋る

䌁業情報

1. 卞売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

XXL Horeca is an online wholesaler in the field of non-food. XXL Horeca has very fast delivery, competitive prices and service is our main priority.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Wij stonden op het punt hier te

Wij stonden op het punt hier te bestellen .
Tot ik zij wacht toch eerst even reviews kijken op Trustpilot Blij dat ik even gekeken heb hier bestellen we dus niks Alleen al het feit dat wij hier geen enkele reactie van de eigenaars vinden zegt genoeg Niet aan beginnen dus

2021幎9月21日

Beste Ruud Boon,
Bedankt voor uw reactie. Wij doen ons uiterste best om op alle reviews op alle mogelijke kanalen een reactie te geven. Helaas is dit nog niet altijd gelukt, daar heeft u een punt. Wij zijn erg druk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, helaas schiet het reageren op een review er dan soms bij in. We doen ons uiterste best ook hier zo goed mogelijk van repliek te voorzien!

5぀星のうち3の評䟡

Nu 2 keer kleine bestelling gedaan

Nu 2 keer kleine bestelling gedaan, goeie kwaliteit maar dat je zelf verzendkosten moet betalen omdat ik een product had terug gestuurd( wel weer wat besteld) dat vind ik geen service . Verzendkosten omdat je wat koopt ok maar terug sturen en dan weer betalen vind ik geen service

2021幎3月16日
5぀星のうち4の評䟡

Diverse aankopen gedaan; op een enkel punt na, van A tot Z in orde !

Diverse malen contact gehad met de klantenservice, die helpende antwoorden gaf en spoedig terugbelde wanneer ze dit beloofde.
Ik vind de site en het proces van bestellen t/m bezorgen duidelijk en up to date.

Een order voor verzending laten annuleren. Er was een contact -ticket nodig om de creditering adequaat te maken en ontving ik verkeerde gegevens.

Vandaar de vier sterren ;-)

2021幎3月11日
5぀星のうち5の評䟡

Zeker een aanrader

Vreemd om de negatieve ervaringen te lezen van andere mensen. Ik heb hier zelf meerdere keren besteld, en nog nooit problemen gehad met XXLhoreca. Ja, een pakketje wat iets te laat geleverd wordt, dat kan natuurlijk gebeuren...

Nooit hier bestellen

Jammer dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Ik bestel aluminium halve liter winkelscheppen, krijg plastic 0.25 liter scheppen. Bel en hang 10 minuten aan de lijn. U moet maar een mail sturen. Dan moet ik een foto mailen. Allemaal tijd die besteed moet worden voor niets. Ik vraag gewoon om prijsverschil tussen die twee terug te betalen, maar meneer wil die plastic scheppen eerst terug hebben. Losers. Laatste keer dat ik iets besteld heb. Duur en wat je bestelt gaat nog fout ook. Niet doen dus.

Beste Dirk,

Bedankt voor uw review.

Het lijkt er op dat het niet helemaal goed is gegaan bij uw bestelling... Onze oprechte excuses hiervoor.

We zullen dit direct voor u oplossen.

Groet, XXLhoreca

5぀星のうち1の評䟡

'vandaag besteld morgen in huis'..

'vandaag besteld morgen in huis'... net niet gered.

Exact 40 dagen later werd mijn product bezorgd. Een echte aanrader voor mensen met geduld.

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend dat de levering zo lang geduurd heeft! Onze excuses daarvoor.

Op uw naam kunnen wij helaas uw order niet vinden, maar we willen dit graag met u oplossen. Kunt u een e-mail sturen naar info@xxlhoreca.com zodat wij contact met u op kunnen nemen?

Nogmaals onze oprechte excuses en wij vernemen graag van u.

5぀星のうち1の評䟡

komen hun afspraken niet na - slechte service

Ik heb voor 6000€ materiaal besteld op 19/11.
Moest dit dan ook direct betalen. Na verschillende keren bellen ontving ik een leveringsdatum 15 dec dus.
Dit nog een week van tevoren laten checken.
Ja de 15de dus.
Op de 15de niets... Gebeld zeiden dat het inderdaad de 15de was toegekomen op stock maar leveren????
Na nieuwjaar misschien??
Helpen nee dus
Bovendien ontving ik nog een mailtje out of the blue.
Dat ze de 16de na 18u30 gingen leveren met de vraag of dit OK was.
Heb gereageerd natuurlijk OK.
Wat blijkt nu dat dit een mailtje voor een andere klant was.
Dank u voor de goede hoop.
Service een dikke nul verdiend.
Ik zit hier nog te wachten op mijn volautomatische koffiemachines.
Belofte maakt schuld of op zijn minst helpen en niet handen in onschuld wassen en zeggen : daar kunnen we niets aan doen want........
Schaam jullie.
Nu kunnen we zelf proberen koffie te maken in ons woon- en zorgcentrum. In naam van de bejaarden bedankt!!! SONL06018
M Jacob Oostvleteren (Wzc Benaja)

Geen goed antwoord op mijn review.
Steeds het schuilen terwijl er duidelijk afspraken gemaakt werden en steeds door mij telefonisch door zelf te bellen bevestigd werd. 15dec

Avontuur gaat verder: Beloofd dat men op de 31ste dec. ging installeren. Raad maar eens. Op de 30ste ontving ik telefoon dat de installatie niet door ging wegens ziekte van de monteur.
Nog steeds staan we te blinken zonder koffieapparaten in ons woonzorgcentrum en moeten we ons plan trekken. Nogmaals gelukkig nieuwjaar in naam van de bejaarden.
Nu is het de 4de januari geworden.
Wordt vervolgd.

2020幎12月18日

Hi Jacob,

Bedankt voor uw review.

Zoals ik hier lees is het niet helemaal goed gegaan en ben op onderzoek uit gegaan. Uw koffiemachines waren onderweg naar de installateur om vanaf daar naar u gebracht te worden met de monteur, vandaar de miscommunicatie met levering.

Omdat alle werknemers thuis zitten, komt het inderdaad wel eens voor dat de communicatie niet helemaal lekker verloopt, waarvoor onze excuses.

Een collega zal vandaag contact met u opnemen om alles door te spreken en een goede planning te maken van hoe en wanneer de machines geplaatst zullen worden.

Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor en wij komen snel bij u terug.

5぀星のうち4の評䟡

Met haken en ogen, maar toch netjes afgehandeld

De levering liep dik fout. Het adres dat door XXL aan DPD was doorgegeven, was niet correct (zonder uitbreiding huisnr - belangrijk detail in mijn regio) . Duurde even vooraleer , eerder bij toeval, het pakket bij ons raakte. Waarbij het beschadigd bleek. Terug contactname met klantendienst. Reactie bleef uit. Nogmaals contactname paar dagen later, bleek dat al het nodige toch in gang was gezet , een nieuw produkt dezelfde dag zou worden geleverd en defecte mee retour mocht. Wat geschiedde . Beetje met haperingen, maar al bij al wel netjes opgelost door klantendienst. Kwaliteit product was prima

2020幎12月9日

Hi Walter,

Hartelijk dank voor uw review!

Het ging inderdaad niet helemaal lekker, maar we zijn blij dat het nu goed is gekomen.

Graag tot ziens :)

5぀星のうち1の評䟡

Laag serviceniveau, geen kennis van zaken

In november 2019 droogkast besteld die niet bleek te doen wat was beloofd. Wekenlang heen en weer gemaild totdat uiteindelijk in maart 2020 werd verteld wat er aan de hand was. Geen vertrouwen in de geboden oplossing en uiteindelijk werd ik in juli benaderd door de fabrikant, die uitlegde dat er nieuwe machines zouden komen. In november, een jaar na de aankoop, kreeg ik te horen dat de kast zou worden omgeruild, maar verder geen enkele uitleg. De kast moest ÂŽin de verpakking en op een palletÂŽ klaarstaan. Dat was voor mij de druppel. Klantenservice (een foutieve benaming) communiceert traag, arrogant en heeft geen kennis van zaken en er worden onredelijke voorwaarden gesteld. Klassieke voorbeelden van hoe je niet met klanten moet omgaan als internetverkoper.

2020幎11月26日

Verschrikkelijke klantenservice.

Verschrikkelijke klantenservice.
Eerst duurt het 2 weken voor het eerste deel van mijn bestelling toekomt. Waar het tweede deel is weten ze niets van bij de klantendienst. Op antwoorden op je mails hoef je ook niet te hopen. Bleek dan ook een kutproduct te zijn dus wil ik de retour aanvragen. Wat een gekloot was me dat. 2 weken was het al geleverd volgens Bpost en ze zeggen doodleuk dat ze vanuit het magazijn nog geen bevestiging hebben gekregen.
En dit alles na tot 5x opnieuw vragen om te antwoorden want daar hebben ze zwaar schijt aan.

2020幎11月9日

Goedemorgen Doshi,

Bedankt voor uw review!

Het ziet er naar uit dat het bij u niet helemaal lekker is verlopen, waarvoor onze excuses.

Kunt u mij uw SONL nummer geven zodat ik dit tot op de bodem voor u uit kan zoeken?

Ik verneem graag van u.

5぀星のうち1の評䟡

Komt afspraak van leveren niet na.

2020幎10月5日

Beste New Vegas,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat de levering niet gelukt is. Kunt u mij uw ordernummer geven om dit voor u na te kijken?

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Ik verneem graag van u.

na 58 geen product

2 frietmanden besteld, 1 ontvangen. Kan gebeuren toch?
inmiddels ben ik 58 dagen, 7 telefoontjes verder en heb ik zowel mijn betaalde product, als het geld terug. Zelfs in de wacht gezet, meneer komt na 20 minuten nog niet terug. Bel ik met een andere telefoon, neemt ie gewoon weer op. 3 verschillende werknemers aan de telefoon gehad en iedere keer hetzelfde excuus dat diegene die erover gaat er niet is. Ellende!

2020幎10月2日

Goedemiddag Roel,

Bedankt voor uw review.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Eén van onze collega's heeft ondertussen met u gesproken en dit voor u opgelost.

Wij gaan ervan uit dat u het resterende mandje snel zult ontvangen.

5぀星のうち2の評䟡

Hier ook laatste keer dat ik besteld

Hier ook laatste keer dat ik besteld heb bij xxlhoreca.
Men kan toch tegenwoordig verwachten dat de producten die ze aanbieden ook voorradig zijn of ten minste als niet beschikbaar worden geafficheerd. Deze aanbieder van horecamateriaal doet niet wat het belooft en gezien de grote concurrentie op dit vlak lijkt me ook deze firma geen lang leven meer beschoren. Terecht trouwens. Foute informatie via de chat, de goederen worden eind deze week geleverd (Niet dus), tja...

2020幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス