Wij hadden verstopping. Aantal bedrijven gebeld en die wilden het wel oplossen voor bedrag rond 250-350 euro met wachttijd 2-3 dagen. Via iemand bij Zeker&mobiel terechtgekomen. Zij wilden het gratis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verkoper kwam aan de deur zoals ik hier al meerdere keren las. Over het feit dat de hele straat al lid was en dat er veel geur/ riool problemen waren. In eerste instantie niks gedaan maar ze werde... ãã£ãšèŠã
Hele vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als degenen die komen. Heb al zeker 15jr een abbonnement bij hun.
De uitvoerder was dezelfde dag van de melding al ter plekke en haalde de prop haren er al snel uit. Toen hij wegging liep alles nog erg langzaam door, maar de volgende dag liep alles prima en snel le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Géén ster eigenlijk
Géén ster eigenlijk. Eind juli 2026. Verkoper aan de deur met een sticker. âOf deze al in de meterkast zit. Bij de huurwoningen in de wijk zit die er nl wel. Er zijn veel problemen met de riolering in de buurt.
Huurders betalen â¬30 per maand aan de woningbouw voor de diensten van Zeker&Mobiel, voor koopwoningen mag ik een aanbod doen van maar â¬14,95.â
Hij wil gegevens op zijn formulier gaan invullen. Ik onderbreek hem, benoem dat het erop lijkt dat hij een contract wil verkopen en zeg dat ik de deur niet langer open wil houden vanwege de hitte. Het formulier en folder mag hij achterlaten, omdat ik nooit direct wat teken.
Ineens in zijn vriendelijke houding verdwenen, duwt me een 2e sticker in de hand en zegt âdan kun u het wel op internet opzoeken.â Hij draait zich om en loopt weg.
Géén ster dus.

Zeker & Mobiel ããã®åç
Een erg vlotte babbelaar aan de deurâŠ
Een erg vlotte babbelaar aan de deur die net als andere begon over een stikker in de meterkast en het vele overlast die de oude bewoonster van dit huis zou hebben gehad. Erg vriendelijke in eerste instantie en vroeg of hij even binnen mocht komen om het verder uit te leggen want hij had last van zijn rug. Ik gaf aan dat ik hier wel even over wilde nadenken en dat was geen probleem dan kon ik op een bellijst gezet worden voordat ik iets zou aangaan. Tot mijn grote verbazing moest daar toen al wel een IBAN en handtekening gezet worden en toen ik herhaaldelijk vroeg of dit voor een bellijst was of dat ik nu al een servicecontract aan het tekenen was kreeg ik vooral geen antwoord behalve dit ik dit binnen 14 dagen kon opzeggen. (wettelijke bedenktijd) Oftewel een direct een contract. Toen ik nogmaals aangaf dit niet nu te willen tekenen en of het niet een optie was dat ik zelf contact op zou nemen bij interesse was hij opeens een stuk minder aardig en kwam hij hier (ongevraagd) voor ons en niet voor hem. Bij navraag blijkt ook dat al die buren die volgens hem ook een contract hadden dat toch niet bleken te hebben. Oppassen dus met deze mensen en je niet gek laten maken. Ten slotte dat als die positieve review erg op elkaar lijken en flink wat weg hebben van bots...

Zelfs 1 ster is nog te veel voor dezeâŠ
Zelfs 1 ster is nog te veel voor deze bende. Ze komen aan je deur en liegen je voor dat mensen in je buurt gebruik maken van hun diensten en beloven dat je nog nergens aan vast zit. Het voelde al niet fijn maar ik heb me om laten praten door mooie verkooppraatjes dat ik gebeld zou worden en er nog vanaf kon zien. Nou ik ben natuurlijk nooit meer gebeld maar er werd wel geïncasseerd. Ow en navraag gedaan en niemand hier in de buurt maakt gebruik van hun service. Wat een leugenachtig bedrijf dat op een slinkse manier mensen een contract aansmeert. Tip van mij: stuur alsjeblieft de verkopers van zeker en mobiel van je deur af.

Zeker & Mobiel ããã®åç
Wij zijn heel erg snel en makkelijkâŠ
Wij zijn heel erg snel en makkelijk verholpen van onze verstopping in de badkamer. Erg bedankt.
Verkoper niet transparant
Zie alle andere eerdere reviews over opdringerige verkoper aan de deur. Ik heb precies hetzelfde verkoopverhaal gekregen (is er een sticker in de meterkast, alle buren hebben dit, er zijn veel klachten in deze wijk over riool en geur etc.). Zijn niet meteen transparant over wat ze willen en wat je aangaat. Geven aan dat ze je op de bellijst zetten zodat je na kunt denken, maar met de gegevens die je noteert ga je meteen al een contract aan wat je dan zelf weer tijdig moet opzeggen. Kreeg dit op tijd door met doorvragen, dus niets getekend. Wellicht een prima bedrijf als je graag zo'n service wilt, maar zo'n verkooptactiek vind ik onprettig en geeft mij geen vertrouwen.

We hadden gebeld
We hadden gebeld, dezelfde dag zijn ze geweest. Alles is bekeken, ook uitgelegd aan ons. Helaas kon hij het niet maken, moet een ander bedrijf komen, om de buizen te vervangen. Jullie werknemer was een hele aardige man, krijgt een 9. Top bedrijf.
Vandaag een meneer van dit bedrijf aanâŠ
Vandaag een meneer van dit bedrijf aan de deur gehad die vertelde dat ze al 15 jaar bij ons in de buurt werkzaam waren en 5 jaar geleden ook bij ons aan de deur zijn geweest voor rioolinspectie. Wij hebben deze man en dit bedrijf echter nog nooit gezien. Komt er op neer dat ze je een contract willen voor rioolontstopping. Ik heb hem in 1e instantie afgepoeierd. Na 5 minuten kwam hij weer terug dat hij ook bij de buren is geweest en het maar raar vond dat ik geeb contract wilde. Vond mijn reactie maar raar. Ik hou niet van dit soort agressieve verkoop en heb dat ook duidelijk gemaakt.

Zeer snelle service enâŠ
Zeer snelle service en klantvriendelijke medewerkers zowel telefonisch als op locatie. Goede technische kennis van zaken. Probleem was ook zeer snel opgelost en had extra onderdelen toegevoegd aan onze afvoer om toekomstige problemen eventueel te voorkomen. Zeker een aanrader om gebruik te maken van hun service.
Top en Aardige monteur
Wij hadden het te doen met de beste man, maar hij heeft ons enorm geholpen.
2x langsgeweest, omdat wij een zoon hebben die doekjes in de wc doorspoelde. Ook kmdat onze leiding smerig waren door de vorige bewoners. Die monteur mag altijd wel langskomen ð
Sewer Smell
In their web site, it says Suffering from a sewer smell in your house?
I have been paying my insurance since 4 years. This is the second time I called them and I explained that I am suffering with the sewer smell.They send me somebody let alone they couldn`t fix it, also they wanted me to pay for it.
Snel en deskundig geholpen
Snel en deskundig geholpen. Voor het eerst na 20 jaar moest ik gebruik van maken. Top service
Ondanks een geen verkoop sticker onderâŠ
Ondanks een geen verkoop sticker onder deurbel toch een verkoper aan de deur. Hij ontkende iets te verkopen maar na 2 zinnen bleek dat wél het geval waarop ik het gesprek netjes afkapte ("u komt wel iets verkopen, ik wil dat nooit aan de deur, daarom heb ik een sticker")
Vervolgens verhief hij zijn stem en begon verbaal agressief te zeggen dat ze al jaren hier in de wijk goede service verleend of iets dergelijks.
Ik ben niet vlug bang maar dit maakte me wel even ongemakkelijk, durfde ook geen weerwoord te geven voor het geval het allemaal een staartje zou krijgen.
De positieve reviews snap ik niet. Vraag me ook af of dat wel klopt. Ze lijken allemaal op elkaar.
Deceptive door-to-door sales tactics â Do NOT sign anything!
A sales representative named Lianne came to my door on the 16th offering a monthly plumbing subscription service. I explicitly told her that I was not ready to commit and only wanted a phone call to get more information and have my questions answered.
She assured me that if I filled out their formâwhich included my contact details, bank information, and a signatureâit was strictly so they could call me within 5 days to ask if I wanted to proceed with a contract. I trusted her word and signed.
The 5 days have passed, and I never received a call. It is now completely clear that this was a deliberate lie and a trap to trick people into signing a direct debit mandate under false pretenses.
I have officially revoked my signature, cancelled any supposed agreement using my 14-day statutory cooling-off period, and demanded a full removal of my personal data from their systems in accordance with the GDPR.
I strongly refuse to do business with a company that resorts to tricking consumers to trap them into subscriptions. Be warned and do not give them your details!
Pretty fast and professional work
Pretty fast and professional work. Nice and professional Man!
Patrick heeft het heel goed en netjesâŠ
Patrick heeft het heel goed en netjes opgelost. Vriendelijke en snelle service.
De Beste mens met ervaring ergâŠ
De Beste mens met ervaring erg beschaafd, zeer te vreten, en Respeckt aan hun Servises
Very good and efficient service
Very good and efficient service. Have used at multiple occasions and have always received efficient and flexible service.
I am a client from almost 2 years and IâŠ
I am a client from almost 2 years and I can say the company is reliable and customer service is 5 stars.
I would never change it for another company.
Compliment aan Marley
Compliment aan Marley, had hem al een positieve review gegeven maar was zijn naam vergeten te noemen. Petra uit Den Haag
Hartelijk bedankt
Hartelijk bedankt. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã