www.zen-lifestyle.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Op 8 februari 2026 meubels besteld voor +- 6000€. Na 29! weken hebben wij pas alles ontvangen. Daarbij zit dus ook een verkeerde salontafel, als we de juiste wilde moesten we dus nog eens 20... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Eindelijk zouden wij vandaag onze nieuwe zitbank geleverd krijgen. Veel energie in de voorbereding gestoken, kregen we te horen dat de bank niet compleet is en dat de poten ontbreken. Wel jammer ,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben afgelopen week eem bank gekocht en werden geholpen door Olaf. Een ontzettend aardige man die weet wat hij verkoopt. Hij geeft goed advies, goede tips en niet opdringerig. Kortom, een hele f... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイナー
  2. 寝室家具店
  3. 家具店

当該企業による記述

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de eigen unieke collectie; van stijlvolle kasten, trendy eetkamerstoelen tot hoogwaardige comfortabele banken. Naast onze prachtige showroom hebben we ook een uitgebreide webshop waar je terecht kunt voor onze unieke eigen collectie en diverse topmerken. Deze bestel je heel eenvoudig online. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 204

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Heel goed geholpen en geadviseerd in de…

Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel, er werd echt de tijd voor ons genomen. En ook nog eens levering uit voorraad! Ik ben erg tevreden.

2025年12月6日

Beste Pien,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel! We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. En geweldig dat we direct uit voorraad konden leveren.

Bedankt voor het mooie bericht en graag tot een volgende keer!

Fijne ervaring bij zen-lifestyle

Fijne ervaring bij zen-lifestyle. Aangezien wij vanuit de maten van een bouwtekening moesten werken was dit wat lastig, de medewerker van zen heeft ons hier enorm mee geholpen. Samen alles goed uitgemeten en eerlijk advies gekregen. Hierdoor hele mooie nieuwe meubels uit kunnen zoeken! Bedankt!

2025年12月7日

Beste DaniSan,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat dat een 5-sterrenreview heeft opgeleverd! We wensen je veel plezier van je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst nog eens te zien in onze winkel.

Eetkamertafel

Een mooie, moderne tafel gevonden voor een hele aangename prijs. Ook na een probleem met de eerste tafel werd alles zeer netjes opgelost. Ik zou hier zeker terug komen. Gewoon top!

2025年11月19日

Beste Peter,

Bedankt voor uw 5-sterren review, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod en dat de service u goed is bevallen. We hopen u nog eens terug te zien in de toekomst, maar wensen u voor nu veel plezier van uw nieuwe tafel!

5つ星のうち5の評価

Fantastische winkelervaring bij Zen…

Wij hebben onlangs Zen Lifestyle in Wijchen bezocht en zijn enorm tevreden over de hele winkelervaring. Het is een prachtige zaak met een zeer gevarieerde en stijlvolle collectie meubels.
Het winkelen zelf was erg fijn en ontspannen. We willen in het bijzonder de vriendelijke verkoopster bedanken. Ze was absoluut niet opdringerig en gaf ons alle ruimte en tijd om zelf een beslissing te nemen. Dit heeft enorm bijgedragen aan een plezierige sfeer.

Dankzij de mogelijkheid om rustig de kleurstaaltjes te bekijken, hebben we een uitstekende keuze kunnen maken voor een prachtig bankstel en bijpassende stoeltjes.

We zijn erg blij met het resultaat!
Mijn tip: U hoeft echt niet het hele land door te reizen om te slagen voor uw interieur. Bij Zen Lifestyle in Wijchen vindt u alles wat u zoekt, gecombineerd met top service.

Echt een aanrader!

2025年12月7日

Beste Ed,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview, dat waarderen we enorm! We zijn blij om te horen dat alles zo naar verwachting is verlopen en wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels.

5つ星のうち3の評価

Mooi merk

Mooi merk, veel in de winkel als showmodel te zien.
Medewerker vinden was een uitdaging, ze komen niet naar je toe om te vragen of ze je kunnen helpen. Maar de medewerker die ons uiteindelijk hielp was geduldig en vriendelijk.
Leveringstijden van 12 tot 20 weken zijn m.i. onacceptabel.

2025年12月5日

Beste Ilse,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het merk en de showmodellen in de winkel in de smaak vielen. Wel jammer dat je even moest zoeken naar hulp, dat nemen we zeker mee. Goed om te horen dat de collega die heeft geholpen geduldig en vriendelijk met je om ging.

Wat betreft de lange levertijd: helemaal begrijpelijk dat je dat vervelend vindt. We proberen deze altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren en waar kan te verkorten.

Dank voor je feedback!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn heel goed geholpen door Zhenli! Heel vriendelijk en denkt goed mee. Luisterd ook echt naar je wensen en denkt vanuit belang van de klant :)

2025年12月6日

Beste Dalila,

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent over Zhenli.

5つ星のうち5の評価

Ik was op zoek naar salontafeltjes en…

Ik was op zoek naar salontafeltjes en vond een leuke set in jullie showroom. Het leuke was dat ik ze meteen kon meenemen. De medewerkster was heel behulpzaam, beantwoordde mijn vragen en deed moeite om mij als klant in het systeem te vinden. Ook al lukte dat eerst niet. Ze wees me de weg naar het ophaalpunt en ook daar was de medewerker zo vriendelijk om het zware pakket naar mijn auto te brengen en in te laden. Ik ben alleen en deze hulp was zeer welkom. Ik had een fijne klantervaring. Net als even daarvoor toen ik een eetkamerstoel wilde omruilen. Hoewel niet gebruikelijk en volgens het servicepunt geen productiefout begreep zij waarom ik niet blij was en mocht ik de stoel omruilen voor een showroommodel. Wat ook mijn wens was. Kortom, ik ben blij met de wijze waarop medewerkers moeite doen om klanten tevreden te laten zijn met hun aankoop. Ga zo door!

2025年11月7日

Beste heer/mevrouw Vermoet,

Dank je wel voor je uitgebreide review!
Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel verliep. Ook goed om te horen dat het omruilen van de eetkamerstoel netjes is opgelost zoals jij het graag wilde.

We geven je complimenten zeker door aan het team. Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Zen heeft een ruime keus aan mooie…

Zen heeft een ruime keus aan mooie meubels. Debby heeft ons goed geholpen om de bank samen te stellen naar onze wensen.

2025年11月30日

Beste Ilse,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en dat Debby jullie goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van de bank. We wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe aanwinst!

Goed geholpen!

Vandaag ontzettend goed geholpen door Debby. We kwamen eigenlijk voor een tv meubel wat helaas al gereserveerd was voor een ander. Ik vroeg aan Debby of er nog andere opties waren. Ik vond het zelf lastig om keuzes te maken aangezien het aanbod in deze winkel erg groot is. Ze nam ons meteen mee door de hele winkel. Uiteindelijk geslaagd voor een tv meubel, salontafel, eettafel en eetstoelen. Super fijn! Dat was ons zelf nooit zo snel gelukt. Onder het genot van een kop thee en koffie hebben we alles nog nabesproken en de bestelling werd geplaatst.
Nu wachten op onze mooie meubels!😊

2025年12月2日

Beste Angelique,

Wat een prachtige review, bedankt dat je dit met ons deelt! Wat fijn om te horen dat Debby jullie zo goed heeft kunnen helpen en heeft meegedacht in de zoektocht naar het juiste meubel. Het klinkt alsof jullie samen een geslaagde route door de showroom hebben gemaakt.

Heerlijk dat jullie met een compleet nieuwe set naar huis zijn gegaan! We hopen dat alles straks net zo mooi staat als jullie voor ogen hebben.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens bij Zen Lifestyle!

5つ星のうち5の評価

Super snelle en goede service geleverd…

Super snelle en goede service geleverd nadat er een probleem was met het hout van mijn tafel

2025年12月1日

Beste Johan,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en goede service bij het oplossen van het probleem met je tafel. We wensen je veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち5の評価

Serviceafdeling Zen-Lifestyle is top.

De Serviceafdeling van Zen-Lifestyle is top. Tussen aankoop tot en met levering kan er altijd is misgaan. Wij bestelden twee fauteuils met een hoge leuning en kregen ze met een lage rugleuning. Vanaf dat moment ben je overgeleverd aan de serviceafdeling van een bedrijf. Eerdere ervaringen met andere bedrijven maakte ons een ietwat ongerust. Die bezorgdheid verdween door doortastendheid en heldere communicatie van de Serviceafdeling van Zen-Lifestyle (lees:Meike). Stoelen werden keurig opgehaald, we kregen leenfauteuils aangeboden. Inmiddels zitten we in onze fauteuils met hoge rugleuning. Nogmaals: de Serviceafdeling van Zen-Lifestyle is top.

2025年11月24日

Beste van Hoven,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat onze serviceafdeling, en Meike in het bijzonder. jullie zo goed heeft kunnen helpen. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te communiceren, zeker wanneer er bij een levering iets misgaat.

Goed om te horen dat alles netjes is opgelost en dat jullie inmiddels in de juiste fauteuils kunnen genieten. We waarderen jullie vertrouwen enorm!

⭐ WAARSCHUWING voor andere klanten

⭐ WAARSCHUWING voor andere klanten — Zen Lifestyle Wijchen

Ik wil andere klanten écht waarschuwen voor Zen Lifestyle Wijchen, omdat de manier waarop ik ben behandeld ronduit schandalig is. Dit hoort NIET in een winkel die zichzelf serieus neemt.

We hadden een boekenkast gezien die uit het assortiment ging. Jessica bood het showmodel aan voor €900 (van €1550), mits we het zelf zouden ophalen. Prima — duidelijke afspraak, dachten we.

Wat volgde was één grote chaos:

🚫 1. Ik regel vervoer → afspraak wordt ineens ontkend

Ik heb een hele dag besteed om vervoer te regelen:

Bakwagen in Ede ophalen

Palletwagen in Duiven regelen

En daarna helemaal naar Wijchen rijden

Kom ik daar… Jessica is er niet en haar collega zegt doodleuk:

“900 euro? Dat is onmogelijk.”

En dat woord bleef ze herhalen.
Ongelooflijk respectloos, alsof ik aan het liegen was.

Waarom zou ik al dat moeite doen als dit niet was afgesproken?

🚫 2. Geen enkele verantwoordelijkheid

In plaats van mee te denken werd ik alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd.

Geen oplossing.
Geen begrip.
Gewoon: “onmogelijk”.

En ik kon weer vertrekken. Zonder kast.

🚫 3. Slecht bereikbaar — bijna onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen

Mij werd gezegd dat ik ZONDAG terug kon komen omdat Jessica er dan zou zijn.

Gelukkig belde ik eerst…
Maar:

2 keer een half uur gebeld

Niemand nam op

Toen eindelijk iemand opnam kreeg ik als reactie:
“Je hebt me nu toch aan de lijn?”

Alsof dat de slechte service en bereikbaarheid ineens goedmaakt.

En natuurlijk… Jessica bleek die dag toch niet te werken.
Als ik was gegaan, had ik weer voor niets gereden.

🚫 4. Onbetrouwbare afspraken

Uiteindelijk zou Jessica mij dinsdag terugbellen.
Eerlijk? Ik ben benieuwd of dat überhaupt gebeurt.

---

❗ Mijn conclusie

Zen Lifestyle Wijchen laat klanten:

voor niets komen,

afspraken ontkennen,

zelf opdraaien voor hun fouten,

en totaal niet serieus nemen.

Ik ben een hele dag kwijtgeraakt, heb veel moeite gedaan, en sta nog steeds zonder kast en zonder respectvolle behandeling.

Dit is geen manier van werken.
Andere klanten: wees gewaarschuwd

2025年11月30日

Beste Yurt,

Wat vervelend om te lezen dat dit traject voor u zo rommelig en frustrerend is verlopen. Onze oprechte excuses voor de miscommunicatie en de verwarring rondom het showmodel en de gemaakte afspraak. We begrijpen goed dat u hier veel tijd en moeite in heeft gestoken en dat het teleurstellend is als dit niet loopt zoals afgesproken.

We willen daarbij wel graag benoemen dat we uiteindelijk samen tot een oplossing zijn gekomen en dat u alsnog een kast bij ons heeft aangeschaft. Dat neemt niet weg dat de weg ernaartoe beter en duidelijker had moeten zijn.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze interne communicatie en bereikbaarheid verder te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Team Zen Lifestyle Wijchen

Zeer goed advies

We werden geholpen door Olaf in Wijchen. Hij heeft ons goed en eerlijk advies gegeven voor een nieuwe eethoek, waardoor we heel blij zijn met onze uiteindelijke keuze. Zijn humor en openheid gaf ons een erg welkom gevoel. We komen hier zeker terug!

Beste Willemijn,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Olaf! Fijn dat zijn eerlijke advies heeft geholpen bij het kiezen van jullie nieuwe eethoek en dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat.

Zijn humor en openheid zijn precies waarom hij zo’n fijne adviseur is, dus geweldig dat dat jullie ook zo’n welkom gevoel gaf.

Dank jullie wel voor deze mooie review — we kijken ernaar uit jullie weer terug te zien!

Geholpen door Olaf

Geholpen door Olaf,
Heeft ons fantastisch geholpen met onze droomkeuzes voor onze nieuwe woning.
Was een vriendelijke en gezellige man!
We zijn super blij met onze aanschaffen.
Hopen dat hij nu lekker na een goede werkdag aan een bacotje zit te borrelen
Groetjes,
Peter en Jolijn

www.zen-lifestyle.nl からの回答

Wat een fijne review om te lezen, Peter en Jolijn! Wat fijn dat Olaf jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het maken van jullie droomkeuzes voor de nieuwe woning. We geven hem jullie complimenten — én die knipoog naar zijn welverdiende borrel 😉 — zeker door.

Fantastisch dat jullie zo blij zijn met de aankopen. Dank jullie wel voor deze leuke woorden, en hopelijk zien we jullie snel weer bij ons!

5つ星のうち5の評価

Mooie meubels na een eerlijk advies

Vandaag meerdere meubels gekocht voor mijn nieuwe huis, waarbij ik enorm geholpen ben door Debby! Na eerst rustig een rondje te hebben gelopen heeft ze de tijd genomen om te luisteren naar mijn ideeën en vervolgens een passend advies te geven. Het fijnste bij deze winkel vind ik dat niemand opdringerig is en dat ze ook een eerlijke mening laten horen.

Beste Demi,

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Debby en dat je meerdere mooie meubels voor je nieuwe huis hebt kunnen vinden! Geweldig dat haar luisterend oor en advies precies aansloten bij jouw ideeën.

We zijn ook blij dat je onze rustige, niet-opdringerige sfeer waardeert — en dat je de eerlijke mening van ons team als prettig hebt ervaren.

Dank je wel voor deze mooie review, en heel veel plezier met het inrichten van je nieuwe huis. Hopelijk zien we je snel weer!

5つ星のうち5の評価

We hebben een geweldige ervaring gehad…

We hebben een geweldige ervaring gehad bij Zen Lifestyle. Vanaf het begin werden we heel goed begeleid en geholpen. In het bijzonder willen we Daisy bedanken voor haar professionele, vriendelijke en persoonlijke aanpak. Ze nam alle tijd om ons te adviseren en voelde precies aan wat we nodig hadden. Dankzij haar voelden we ons volledig op ons gemak.

Een absolute aanrader-
mede dankzij Daisy!

Beste Aysel,

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij ons! Geweldig dat de begeleiding vanaf het eerste moment prettig voelde.

Wat leuk ook dat jullie Daisy speciaal benoemen — we geven jullie complimenten zeker aan haar door. Ze vindt het ontzettend belangrijk om de tijd te nemen en écht mee te denken, dus het is mooi om te horen dat dit zo goed is overgekomen.

Dank jullie wel voor deze mooie review, en hopelijk zien we jullie snel weer bij Zen Lifestyle!

5つ星のうち5の評価

Mooie kast gekocht voor een goede…

Mooie kast gekocht voor een goede prijs. Ook hele goede service. Nadat ik mail had gestuurd naar de service afdeling dat de gasveer kapot was en of ik een nieuwe kon bestellen kreeg ik binnen dag antwoord dat ik gratis een gasveer opgestuurd zou krijgen. Nu werkt het kastje weer prima!

2025年11月26日

Beste Angela,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop én onze service. Goed om te lezen dat de nieuwe gasveer snel is aangekomen en je kastje weer helemaal naar wens werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring!

5つ星のうち1の評価

Van kastje naar de muur....

Halverwege 2022 hebben wij bij Zen lifestyle een bank gekocht van >€2000-,. Daarnaast hebben wij bovenop de standaard 2 jaar een extra garantie bijgekocht, waardoor we in totaal 7 jaar garantie hebben op onderhoud van de bank. Helaas hebben we in de afgelopen periode al meerdere keren gebruik moeten maken van de garantieservice (via een externe partij) vanwege doorgezakte zitvlakken.

Ondanks eerdere reparaties zijn er nu opnieuw meerdere zitvlakken doorgezakt. Ook is de stof door het doorzakken dusdanig uitgeleefd dat het uiterlijk van de bank niet meer is zoals voorheen. Dit is voor ons een duidelijk teken dat de kwaliteit van de bank bij lange na niet voldoet aan wat je redelijkerwijs mag verwachten bij deze prijsklasse. Een bank van dit bedrag zou zijn kwaliteit en uitstraling moeten blijven behouden voor langere tijd.

Wij hebben onze zorgen en klacht neergelegd bij de winkel, maar helaas worden we telkens doorverwezen naar de externe garantiepartij. Naar onze mening is dit onterecht: wij hebben de bank bij de winkel gekocht, en zij hebben hem geleverd via hun leverancier. De garantiedienst staat daar helemaal los van. Als consument mogen wij verwachten dat de verkopende partij onze klacht serieus oppakt en verantwoordelijkheid neemt.

Ook de externe partij die de garantiedienst levert geeft aan dat dit probleem bij de verkopende partij ligt.

Wij wensen een passende oplossing, zoals een degelijke reparatie van zitvlakken en stof of – indien nodig de vervanging van de bank. Tot nu toe voelen wij ons echter van het kastje naar de muur gestuurd, en dat vinden wij erg teleurstellend.

Hopelijk wordt onze klacht alsnog serieus behandeld, zodat dit probleem op een nette manier kan worden opgelost. Op dit moment kunnen wij helaas absoluut geen positieve review geven.

Update 27-11: Zoals te lezen is in de reactie van de winkel nemen ze niet hun verantwoordelijkheid en blijven ze deze verschuiven naar All in house terwijl deze los staat van de garantie die ze als verkopende partij verplicht zijn te geven. Hun eigen garantietermijn van 2 jaar is ook anders als 'wettelijke garantie'. Ze reageren snel op mail of reviews dat hebben ze goed geregeld maar een probleem oplossen voor de klant echter niet.

Wettelijke garantie: Je hebt als koper recht op een deugdelijk product. In de periode dat je mag verwachten dat een product goed werkt, heb je bij problemen recht op kosteloze reparatie of vervanging.

Het is vaak zo dat verkopende partijen terughoudend zijn. Dat komt doordat ze op dat moment nog niet zeker weten of het product gratis wordt gerepareerd door hun producent. Maar zeggen dat er na 2 jaar geen garantie meer is, is absoluut niet in lijn met de wet.

Ik verwacht een goede oplossing en geen tijdelijke oplossingen die All in House verzorgd.

Update 2 27-11:

Dank voor jullie reactie, maar helaas blijven jullie hiermee voorbijgaan aan de kern van het probleem.

Allereerst: wettelijke garantie kan nooit “verlopen” na 2 jaar. Die is niet tijdsgebonden, maar gebaseerd op wat je van een product mag verwachten. Bij een bank van meer dan €2.000 en met een normale levensduur van vele jaren is het doorzakken en slijten na deze relatief korte periode niet normaal. Dat is precies waarom ik bij jullie een beroep doe op wettelijke garantie.

Daarnaast:

Ik heb de bank bij Zen Lifestyle gekocht, niet bij All in House.
Jullie blijven verwijzen naar All in House, terwijl die aanvullend is en nooit de wettelijke plichten van de verkoper mag vervangen of beperken.

Ook All in House geeft inmiddels aan dat dit probleem bij de verkopende partij ligt. Dat jullie dit blijven ontkennen, is zorgelijk.

De eerdere “reparaties” door All in House zijn tijdelijke oplapmiddelen gebleken, niet een structurele oplossing. Dat bevestigt juist dat de bank niet voldoet aan wat redelijkerwijs verwacht mag worden.

De verkoper blijft onder de wet verantwoordelijk voor een deugdelijk product, óók als er een aanvullende garantie is afgesloten. Die extra garantie staat los van de wettelijke rechten. Het is dus niet toegestaan om klachten af te schuiven met de mededeling dat “de wettelijke garantie verlopen is” of dat de klant “voor All in House heeft gekozen”.

Mijn verzoek blijft dus ongewijzigd: een passende oplossing; bijvoorbeeld een structurele reparatie of vervanging van de bank.
Niet opnieuw een tijdelijke opvulling die na enkele maanden weer inzakt.

Ik verwacht dat Zen Lifestyle zijn wettelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en het gesprek hierover niet langer afschuift.

Update 24-12:
Ze hebben achter de schermen geprobeerd onder de klacht uit te komen maar daar ga ik niet mee akkoord. Bovenstaande blijft staan en ze willen hier niet hun verantwoordelijkheid voor nemen en draaien het nu zo dat het onze eigen schuld is. Erg gemeen

2025年11月18日

Beste Henk,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de situatie rond uw bank. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling.

Wij hebben uw dossier zorgvuldig nagekeken, inclusief de rapportages van All in House. Uw wettelijke garantie via ons is inmiddels verlopen, en daarom heeft u destijds gekozen voor een aanvullende All in House-garantie. Deze verlengde garantie staat los van Zen Lifestyle en biedt juist bescherming voor situaties zoals vlekken en het opvullen van kussens.

All in House is inmiddels meerdere keren bij u langs geweest voor zowel reiniging als het opvullen van zitvlakken, en hierbij heeft u telkens bevestigd dat de werkzaamheden naar tevredenheid waren uitgevoerd. Zij hebben ons laten weten dat zij uw melding niet naar Zen Lifestyle hebben doorverwezen en dat zij op 3 december opnieuw bij u langskomen om het probleem verder te beoordelen en, waar mogelijk, op te lossen.

Omdat uw lopende garantie via All in House loopt en u daar ook voor heeft gekozen én voor betaald, kunnen wij uw melding helaas niet via onze eigen service behandelen. De garantievoorwaarden bepalen dat klachten zoals deze via All in House lopen, zodat zij u optimaal kunnen helpen.

We begrijpen dat dit vervelend voelt, en dat u liever rechtstreeks door ons geholpen zou worden. Toch zijn we ervan overtuigd dat All in House de juiste partij is om dit voor u op te lossen — zij zijn hier gespecialiseerd in en hebben toegang tot alle materialen en procedures rondom uw garantie.

Mocht All in House na het bezoek van 3 december nog vragen of aanvullingen voor ons hebben, dan staan wij vanzelfsprekend klaar om dit te ondersteunen.

5つ星のうち5の評価

Wat een fantastisch mooie winkel is…

Wat een fantastisch mooie winkel is dit! Er is voor iedereen wel iets naar eigen smaak te vinden.
Klantvriendelijk personeel, we zijn heel goed geholpen! Ook de aflevering van de goederen was een heel positieve ervaring, de monteurs hebben alles netjes en zorgvuldig opgebouwd! Onze complimenten!

2025年11月25日

Beste Stefanie,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad in onze winkel. Fijn dat jullie goed geholpen zijn en dat de aflevering en montage ook helemaal naar wens waren.

Bedankt voor jullie complimenten. We hopen dat jullie lang plezier hebben van de nieuwe aankoop en we helpen jullie in de toekomst graag opnieuw.

Prachtige meubels

Prachtige meubels, anders dan de bekende landelijke winkels.
Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken.
Via internet een een jaar geleden bij Zen lifestyle uitgekomen voor een salontafel, nu een prachtig tv meubel erbij gekocht.

2025年11月23日

Beste Dorine,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent en dat u nu voor de tweede keer een aankoop heeft gedaan bij ons. We wensen u veel plezier van uw nieuwe tv-meubel en hopen u in de toekomst nog eens te zien!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。