Op 8 februari 2026 meubels besteld voor +- 6000â¬. Na 29! weken hebben wij pas alles ontvangen. Daarbij zit dus ook een verkeerde salontafel, als we de juiste wilde moesten we dus nog eens 20... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eindelijk zouden wij vandaag onze nieuwe zitbank geleverd krijgen. Veel energie in de voorbereding gestoken, kregen we te horen dat de bank niet compleet is en dat de poten ontbreken. Wel jammer ,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben afgelopen week eem bank gekocht en werden geholpen door Olaf. Een ontzettend aardige man die weet wat hij verkoopt. Hij geeft goed advies, goede tips en niet opdringerig. Kortom, een hele f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de eigen unieke collectie; van stijlvolle kasten, trendy eetkamerstoelen tot hoogwaardige comfortabele banken. Naast onze prachtige showroom hebben we ook een uitgebreide webshop waar je terecht kunt voor onze unieke eigen collectie en diverse topmerken. Deze bestel je heel eenvoudig online. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt.
Graafseweg 781, 6603 CG, Wijchen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze dringen zich niet op en laten je rustig rond kijken. Als je hulp/advies nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Zeer groot en gevarieerd assortiment.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Tussenstand, zen lifestyle heeft netjes contact opgenomen en geprobeerd mee te zoeken naar een passende tijdelijke oplossing, voor nu kijk ik vooral uit naar de levering van de tafel waar ik dan nog even naar mag uitkijken. Bedankt voor het opnemen van contact en het toelichten van de situatie.
Tafel besteld die aangegeven stond als âdirect leverbaarâ vervolgens e-mail krijgen dat deze in week 50 geleverd gaat worden (wat acceptabel is) om vervolgens 6 dagen (4 werkdagen) na bestelling bericht te ontvangen dat deze met nog eens 10 extra weken vertraagd is. I.p.v. direct leverbaar nu 14 weken te moeten wachten op de tafel.
Het mooiste is, de dag dat deze naar achteren werd geschoven (dus 6 dagen na mijn bestelling) stond deze nog steeds als âdirect leverbaarâ online.
Bij deze geloof de leverdatums dus niet op de site.
Ik baal ontzettend gezien in de tafel besteld had om vervolgens ook de stoelen en tv meubel hier te bestellen, waar ik dus nu over twijfel.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Heb een kast gekocht en aanbetaling gedaan. Ze konden blijkbaar niet via de lift bezorgen en ook niet via de trap(2e verdieping) dus heb ik maar gebruik gemaakt van de herroepingsrecht en wou mijn aanbetaling terug. Maar dit is dan niet mogelijk en ze zoeken alle smoesjes om dat niet terug te betalen.
Wat een ellende. Ik zal nooit meer iets daar kopen.

Geweldige service!
Helaas wederom wat pech gehad met onze mango houten tv kast. Maat tot tweemaal toe fantastisch gratis opgelost door de service monteur. Echt top service. Complimenten. ðð»

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Helaas zeer slechte ervaring met zen-lifestyle. Afgelopen mei 2025 zes stoelen via zen-lifestyle aangekocht, op de site stond beschreven dat de stoelen âdirect uit voorraad leverbaarâ waren. Wij ontvingen echter kort hierna een e-mail waarin benoemd werd dat de stoelen niet leverbaar waren en de nieuwe levertijd maar liefst 20-24 weken bedroeg. Hierna volgende meermaals mailcontact waarin ik om duidelijkheid vroeg m.b.t. de leverdata. Er werd meermaals bevestigd dat wij de stoelen eind oktober konden verwachten. 20 okt heb ik wederom zelf contact opgenomen aangezien we de stoelen nog niet hadden ontvangen maar ook geen data van bezorging ontvingen. In de volgende mail gaf zen-lifestyle aan dat er miscommunicatie is geweest tussen collegaâs en de container eind oktober pas zou vertrekken. Kort hierna volgende er opnieuw een e-mail waarin werd medegedeeld dat de levertijd is gewijzigd naar februari 2026 en onduidelijk wanneer deze dus daadwerkelijk wordt bezorgd. Daarnaast hebben wij helaas ook het contact met de klantenservice niet als meedenkend of behulpzaam ervaren.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Zeer tevreden met mijn aankoop van een schitterende âboomstamâ eettafel. In de winkel werd ik geholpen door de vriendelijke en professionele verkoopster Lena.
Binnen een week stond mijn nieuwe eettafel bij mij thuis, naast een schitterende industriële boekenkast al eerder aangeschaft bij de Woon Outlet. Ze passen zo mooi bij elkaar, super blij mee!

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Ik heb begin juni een bank, een eettafel en 10 stoelen besteld bij Zen in hun winkel. bij het kiezen van de bank hebben wij aangegeven dat wij een koof van 320cm hebben waar de bank tussen zou moeten passen en dus hebben we gekozen voor een bank van 315cm zodat we nog wat speling zouden hebben. De verkoopmedewerker zei nog: dat past dan perfect. zoals verwacht wel een lange levertijd op de bank en de tafel. Deze werd nog met 2 extra weken verlengd omdat er iets mis was gegaan bij de leverancier. (kan gebeuren). De levering ging ook goed, aardige mensen die het kwamen leveren.
Tafel met poten zonder handleiding in elkaar moeten zetten. Er stond nergens hoe ver de poten uit elkaar moesten staan, uiteindelijk wel gelukt op goed geluk. Stoelen waren makkelijk in elkaar te zetten zonder handleiding. Maar toen begon de ellende...
De bank die 315cm had moeten zijn bleek 327cm breed te zijn en paste dus niet in de koof van 320cm. Meteen de klantenservice gebeld en te horen gekregen dat ik foto's moest sturen van mijn bevindingen. Ik kreeg als reactie dat ik waarschijnlijk verkeerd had gemeten en daarnaast werd er aangegeven dat de bank een marge mag hebben van 3%? Dus dat de bank van 315cm ook 324cm zou mogen zijn want dat stond in het boekje dat ergens in de winkel lag. De verkoopmedewerker heeft dit nooit verteld(en wist er ook niks van), bij het aankopen kregen we documenten mee en daar stond ook niks over de 3% dus dit was een fikse verrassing. Ik moest dus opnieuw gaan meten met een plank op de bolle kant. Super logisch? dus nog een keer gedaan met een plank en toen bleek dat hij 330cm was, dus nog groter dan eerst gemeten. Ik heb mijn bevindingen weer verstuurd en gevraagd of de leverancier alvast een oplossing kon gaan zoeken. Dit kon niet omdat ik nogsteeds verkeerd aan het meten was en de klacht dus nog niet gegrond was. Hun eigen monteurs konden langskomen om de bank op te meten, maar als de bank kleiner bleek dan 324cm dan werden de kosten van de monteur(49â¬) op mij verhaald en als ik hem wilde laten repareren het 65⬠per uur was. Dat kon over 2 weken... Hier had ik geen zin in omdat er 2 halve stukken bank in mijn woonkamer stonden en ik wilde dat er zsm een oplossing zou komen. Na lang aandringen aan de telefoon konden de monteurs na een week al komen, nou fantastisch. De monteurs kwamen dus een week later en zijn 1,5 minuut binnen geweest. "Ja klopt, je hebt goed gemeten, de bank is ongeveer 330cm." Dus ik kreeg later die dag een mail van de klantenservice dat ze een mail hebben gestuurd naar de leverancier en dat zij nu ook niks meer kunnen doen alleen een leenbank sturen en de huidige bank ophalen. In de reviews had ik al gelezen dat de leenbanken van Zen heel vies kunnen zijn en heb ik dat aanbod afgewezen. Afgelopen week kreeg ik een mailtje dat ze een week later nog geen reactie hebben ontvangen van hun leverancier en dat ze zonder medewerking van hun leverancier niets voor mij kunnen doen. Gisteren 3 weken na levering en 2 weken na de officiële gegronde klacht, heb ik weer een mail gestuurd om te vragen of er al iets meer duidelijk is omdat er nu alweer een week geen communicatie is. Zojuist krijg ik een mail dat er nog geen definitieve oplossing is, maar dat ze wel contact hebben met de leverancier. De toon in de mail is erg dwingend: "U dient ons als klant in de gelegenheid te stellen de klacht te onderzoeken". Ik zit nu al 3 weken met 2 losse stukken bank in mijn woonkamer en mag niet na een week radiostilte vragen hoe het ervoor staat en of het ÃŒberhaupt opgelost gaat worden. De toon van de eerdere mailtjes is ook al erg onprofessioneel en er wordt totaal niet meegedacht en naar een oplossing toegewerkt. Ze verschuilen zich achter leveranciers en voorwaarden die niet van tevoren zijn gecommuniceerd om zo maar zelf niet met een oplossing te hoeven komen. Heel slecht. Ik ga hier in elk geval nooit meer iets bestellen. Ik hoop wel dat er ooit nog een oplossing komt voor de 2 losse stukken bank in mijn woonkamer...
Update 20-2-2026
Na wederom 4 maanden wachten zou mijn nieuwe bank, exact dezelfde bank maar dan zou er aan beide kanten 7cm af worden gehaald waardoor hij in de koof zou passen, worden geleverd en omgeruild met de 2 losse stukken die al 5 maanden in mijn woonkamer staan. Om nog zo'n debacle te voorkomen heeft Zen lifestyle beloofd om de bank na te meten en hem dan pas naar mij te sturen. Je raadt het al, de bank past weer niet. De bank is exact even groot en die nieuwe bank staat dus nu in 2 delen in mijn woonkamer, want de 1ste bank was al in de bus geladen. Daarnaast laten de stiksels los van de 1ste bank en zitten er meerdere fouten in de stiksels van de 2de bank. Ik heb gebeld, maar degene die erover ging was niet beschikbaar, maar die zou terugbellen. Natuurlijk niet gedaan en een mailtje gestuurd met dat ik 75⬠krijg voor het ongemak. Lachwekkend en ze zijn te bang om te bellen.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
De eerste winkel ervaring bij zen lifestyle was, dat ik meeging met een vriendin.
Zij ging voor een totaal styling advies. Dit was ontzettend leuk. Bij dit bezoekje heb ik een mooie eettafel gevonden namelijk de Roland eettafel.
Een paar weken later terug gegaan om deze dan te kopen bij jullie. Ook hierbij ontzettend leuk geholpen.
Ik kijk uit naar de levering!
Bedankt.
Groetjes,
Eveline

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Nadat we binnen waren hebben we gelijk ons bankstel gevonden wat we in gedachten hadden. Het model, kleur en stof alles in een. En super snel geholpen door een lief medewerster Daisy. Ik ben blij dat ik toch nog hier ben wezen komen kijken.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Van begin t/m garantie een fijn bedrijf.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Ontzettend blij met mijn mooie meubels die ik ben Zen-lifestyle heb gekocht! Jammer dat de levertijd van de tafel wat vertraging had en langer duurde. Fijne service. Ze hebben mijn tafel netjes in elkaar en op de juiste plek gezet. Twee stoelen kreeg ik zelf niet in elkaar gezet, maar na contact met de service afdeling stond er binnen twee dagen iemand bij mij thuis om het probleem te verhelpen. Erg fijn!

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Fijne hulp, veel expertise en hebben en nemen de tijd voor de dienstverlening. Mooie prijs-kwaliteit verhouding!

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Duidelijk en eerlijk verkoopadvies, bestelling snel afgehandeld.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Ik heb onlangs een adviesgesprek gehad met Zhenli Shen voor de herinrichting van mijn woonkamer, en ik ben ontzettend blij met het resultaat!
Zhenli luistert heel goed naar je wensen en weet precies hoe ze jouw ideeën kan vertalen naar een mooi, harmonieus ontwerp. Haar oog voor detail en gevoel voor balans en sfeer zijn indrukwekkend.
Ze gaf me praktische, creatieve oplossingen waar ik zelf nooit op was gekomen, en alles past nu perfect bij mijn stijl en de ruimte. Het hele proces voelde persoonlijk, rustig en inspirerend aan.
Ik kan Zhenli van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een interieurontwerp dat echt tot rust brengt én karakter heeft.
~ Een zeer tevreden klant

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Heel veel keus en we zijn door Diana erg goed geadviseerd. Door haar advies hebben we een weloverwogen beslissing gemaakt.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Prachtige winkel met veel mooie items. Wij komen hier regelmatig en hebben al vaker wat gekocht. Voor ieder wat wils en goed advies! Enige verbeterpuntje zou zijn om op een drukke dag een aparte kassa beschikbaar te stellen voor het âsnelâ afrekenen van âaccessoiresâ of losse items die direct meegaan. En deze rij niet te combineren met mensen die aangekochte meubels moeten afrekenen, bezorging moeten inplannen etc.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Gisteravond een Moodboard workshop gehad van Cora.
Wat een geweldige ervaring en wat een mooie tips meegekregen.
Dank je wel Cora, wat ben jij een prachtig mens met ontzettend veel ervaring.

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Een fijne winkel met heel veel mooie artikelen. We zijn goed geholpen door Daisy!

www.zen-lifestyle.nl ããã®åç
Ondanks de drukte in de winkel was er snel en zeer goed advies over de tafel en stoelen!.
Daisy heeft ons heel goed en kundig geholpen. Er werd ook goed meegedacht met de mogelijkheden.
Ook de service qua opslag en bezorging! Top!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã