Onze schutting 26500923 laten plaatsen. De mannen waren rond 8 uur aanwezig en een paar uur later stond onze hout en beton schutting. Offerte was duidelijk, betaling eenvoudig. Er was nog iets over, w... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer tevreden over de schutting voor onze tuin! De onderkant met rotsmotief ziet er prachtig uit en geeft de schutting een mooie, stevige uitstraling. De werklui waren snel, vakkundig en netjes. Zeke... ãã£ãšèŠã
Duidelijke afspraken, zowel over de offerte als over levering en plaatsing van de schutting. Twee ferme knapen die om 7.30 uur aan de slag gingen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat resulteerde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb 4 sterren gegeven. Eigenlijk moet dat 5 sterren worden maar ik geeft nooit de hoogste score. Na aankomst om kwart voor 8 hebben ze eerst even een kop koffie gedronken. Daarna aan de slag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zuidema Schuttingen â Specialist in hout-beton schuttingen en erfafscheidingen Bij Zuidema Schuttingen draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en een strak eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van hout-beton schuttingen in heel Nederland. Met meer dan 85.000 geplaatste schuttingen en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om een schutting te leveren én te plaatsen die jarenlang mee gaat. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle erfafscheiding, een functionele schutting voor meer privacy of een robuuste oplossing voor je tuin: bij Zuidema Schuttingen ben je aan het juiste adres. Dankzij onze eigen montageteams, hoge materiaalkwaliteit en heldere werkwijze kunnen wij garanderen dat iedere klant tevreden is â van offerte tot oplevering. Complete levering én professionele montage Zuidema Schuttingen regelt alles voor je: van inmeten tot monteren, van advies tot nazorg. Wij leveren niet alleen alle materialen voor een hout-beton schutting, we komen ook op locatie om deze professioneel te plaatsen. Je hoeft dus zelf nergens achteraan â wij zorgen ervoor dat het gewoon goed komt. Ons montageteam bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze werken vlot, netjes en zorgen ervoor dat jouw schutting strak en waterpas staat. Altijd volgens afspraak, zonder gedoe. En dankzij onze efficiënte werkwijze is je nieuwe schutting vaak in één dag geplaatst. Toch liever zelf aan de slag? Geen probleem. Je kunt bij ons ook alle materialen los bestellen via de webshop. We leveren de bestelling netjes bij je thuis, zodat je direct aan de slag kunt. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zelf controle houdt over het project. Inmeetservice voor een perfect resultaat Een goed geplaatste schutting begint bij een nauwkeurige meting. Daarom bieden wij een inmeetservice aan. Onze specialist komt bij je thuis om de situatie te bekijken, alles precies op te meten en je te adviseren over de beste indeling. Daarbij letten we op: De juiste lengte en hoogte van de schutting Hoogteverschillen, schuine stukken of obstakels in de tuin De exacte plek voor poort(en), hoekpalen of passtukken De beste oplossing qua fundering, ligging en afwatering Na het inmeten ontvang je van ons een offerte op maat, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. In veel gevallen is de inmeetservice gratis bij opdracht voor montage, of verrekenen we deze achteraf. Wel zo eerlijk. Stel je eigen schutting samen met onze configurator Op onze website kun je gebruikmaken van een uitgebreide schuttingconfigurator. Hiermee stel je eenvoudig en snel jouw ideale hout-beton schutting samen. Je kiest zelf: Het type schutting: standaard, semi-luxe of luxe De houtsoort: Grenen, Douglas, Nobifix of Red Class Wood De betonkleur: antraciet, wit/grijs of taupe De hoogte: van 1.00 tot 2.20 meter Het aantal planken: 21 of 23-planks schermen De afwerking: met of zonder houten afdekkap Het motief van de betonplaat (glad of dubbelzijdig motief) De kopvorm van de betonpalen: punt, bol of vlak Zodra je alles hebt ingevuld, zie je direct een prijsindicatie, inclusief levering én montage (indien gewenst). Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen, geen verborgen kosten â dat vinden wij vanzelfsprekend. Levering in heel Nederland Waar je ook woont in Nederland, wij leveren en monteren bij jou thuis. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede: we rijden dagelijks het hele land door om onze klanten te helpen met hun nieuwe tuinafscheiding. Dankzij onze slimme planning en eigen montageteams kunnen we snel schakelen, ook bij grotere projecten of maatwerkoplossingen. En altijd met heldere communicatie over levering, planning en uitvoering. Waarom kiezen voor Zuidema Schuttingen? â Meer dan 85.000 geplaatste hout-beton schuttingen â Actief in heel Nederland â 10+ jaar ervaring in schuttingen en poorten â Klantbeoordeling 4.5 / 5 op Trustpilot â Alleen gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen â Eigen montageteams en professioneel gereedschap â Snelle levering en strakke plaatsing â Uitgebreide keuze aan houtsoorten, betonkleur en motieven â Eerlijke prijzen en offerte op maat â Gebruiksvriendelijke schutting configurator online Eerlijk advies en klantgerichte service Bij Zuidema Schuttingen vinden we dat je als klant goed geholpen moet worden â vóór, tijdens én na je bestelling. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Of je nu wilt weten welke houtsoort het langst meegaat, hoe je zelf een poort monteert, of hoeveel betonmortel je nodig hebt: wij denken met je mee. Je kunt ons bellen op 0524 â 223477, mailen of een bericht sturen via de website. We helpen je snel en persoonlijk. Betrouwbaarheid die je terugziet in reviews We zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Op Trustpilot worden we beoordeeld met een TrustScore van 4.5 uit 5, op basis van meer dan 200 onafhankelijke reviews. Klanten waarderen onze duidelijke communicatie, strakke montage, en goede prijs-kwaliteitverhouding. Transparantie, betrouwbaarheid en service zijn voor ons geen loze woorden â we doen gewoon wat we beloven. En dat zie je terug in de reacties van klanten, het aantal terugkerende opdrachtgevers én onze groei. Volg ons online Wist je dat al meer dan 70.000 mensen ons volgen op Facebook? Daar delen we regelmatig voorbeelden van recent werk, klantreviews, acties en handige tips voor onderhoud of inspiratie. Ook kun je ons volgen op andere platforms waar we actief laten zien waar we voor staan: vakwerk, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ben jij klaar voor een nieuwe hout-beton schutting? Of je nu een erfafscheiding zoekt voor je achtertuin, een veilige poort wilt plaatsen, of een complete schutting met betonplaten en motief â Zuidema Schuttingen staat voor je klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, gebruik de configurator op onze website of neem contact op voor persoonlijk advies. Zuidema Schuttingen. Vakwerk. Snel geregeld. Vakkundig geplaatst.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Onlangs onze poorten bij ZuidemaâŠ
Onlangs onze poorten bij Zuidema Schuttingen besteld. Zondag eind van de dag besteld, en dinsdag morgen werden we al gebeld dat het diezelfde morgen geleverd werd!
Helaas is er tijdens transport iets kapot gegaan, kan altijd gebeuren, maar na prettig contact, waarbij we goed en netjes te woord zijn gestaan, met het bedrijf werd dit op een fijne manier opgelost. Zeer tevreden met het bedrijf.
25500892 / 000003570

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
Het was tijd voor een nieuwe schutting
Het was tijd voor een nieuwe schutting. Deze eerst door Zuidema laten inmeten. Dit gebeurde al binnen 2 weken. Kort daarna ontving ik de offerte en na goedkeuren kon de schutting ook na een week of 2 al geplaatst worden. Vanwege mijn vakantie de datum iets opgeschoven. Het plaatsen (en verwijderen oude schutting) ging heel snel. De jongens zijn zeer ervaren en weten wat ze moeten doen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe schutting en zullen ze zeker aanraden.

Schutting 25500919
Afspraak gemaakt voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden. Duidelijke uitleg en een rondleiding gekregen langs alle materialen/mogelijkheden. Flexibel in het maken van een afspraak voor levering. Snelle levering van de schutting (binnen een week)!
Schutting werd zelfs nog in de tuin afgeleverd, top service!!! Schutting zelf geplaatst, met vooraf een duidelijke uitleg. Zeer tevreden!

Vakkundige
Vakkundige , plezierige mensen die een top schutting hebben geplaatst. Communicatie vanuit kantoor is voor verbetering vatbaar.

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, flexibel, je kunt ze altijd bellen met vragen en ze staan je altijd vriendelijk te woord. Ruime contact mogelijkheden tot 22.00 uur. We zijn heel tevreden.

Schutting online besteld
Schutting online besteld, na een paar dagen telefonisch contact op genomen om te checken. Was allemaal goed binnen gekomen. Offerte bevestigd, materiaal gingen ze bestellen en datum gepland. Afgesproken datum kwamen de werknemers met 10+jaar ervaring. 15.00 stond er een prachtige schutting. Materiaal wat over was werd genoteerd en bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. Conclusie: dik tevreden!

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
Mooi product netjes voor de deur afgeleverd. En de prijs is een stuk goedkoper dan in brabant. Goede service .

Onverwacht goede service
Online poortdeur besteld om af te halen door een vriend die in die week in Drenthe was.
Zou op voorraad zijn maar bleek van niet.
Heb dit uitgelegd en zonder dat ik het wist werd hij vandaag bezorgd zonder kosten :-)

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
Zeer goed geholpen met advies
Zeer goed geholpen met advies, daarna schutting laten plaatsen.
Heel deskundige vakmensen!!
Super netjes afgewerkt, wij zijn heel tevreden!!

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
Zeer snelle levering op verzoek enâŠ
Zeer snelle levering op verzoek en kwalitatief prima
1 minpuntje , vergeten om bestelde en betaalde schroeven mee te leveren ,dit gemeld maar geen reactie (beetje jammer)

Zeer teleurstellende ervaring
Recent heeft de firma Zuidema bij mij een nieuwe poort en het bijbehorende kozijn geplaatst. Al kort na oplevering bleek de poort niet goed bevestigd. Dit is door het bedrijf erkend en vervolgens hersteld. Helaas bleek de poort na deze herstelwerkzaamheden nog steeds niet goed te sluiten. Bij nadere inspectie bleek door herstelwerkzaamheden het houten kozijn gespleten waarin de poort en schutting zijn bevestigd gespleten is. Dit in eerste instantie als gevolg onzorgvuldige montage en het latere herstel. Het is onacceptabel dat een constructief element kort na plaatsing al dergelijke gebreken vertoont en dat dit niet wordt opgelost onder garantie voorwaarden.
Meerdere pogingen tot contact na de herstelwerkzaamheden zijn vervolgens genegeerd. WhatsApp-berichten aan de eigenaar blijven onbeantwoord en een aangetekende brief is niet opgehaald. Ik had verwacht zaken te doen met een vakbekwaam en klantgericht bedrijf. De praktijk blijkt helaas anders: slechte afwerking, gebrekkige nazorg en volledige radiostilte bij klachten. Ik kan Zuidema dan ook niet aanbevelen.

Beton verf besteld
We hebben betonverf besteld. De bestelling was makkelijk te plaatsen en te voldoen via de site.
Het enige min puntje was dat we niet op de hoogte werden gehouden over de bestelling. We hebben na een aantal zelf een mail verstuurd over hoe ver het stond met de bestelling. Daarna netjes reactie dat het is verstuurd.

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
We zijn tevreden over de plaatsing vanâŠ
We zijn tevreden over de plaatsing van onze schuttingen. Het contact verliep prettig, afspraken werden nagekomen en de werkzaamheden zijn vakkundig en netjes uitgevoerd door vriendelijke mensen. Het enige minpuntje is dat bij twee palen de topjes zijn afgebroken, wat jammer is. Verder niets dan lof! 25500830 Factuurnummer

Plaatsing Hout-Betonschutting 25500842
De doorlooptijd van het offerte traject heeft bij mij even geduurd, maar dat lag niet aan Zuidema. Zij reageren heel snel als je een wijziging wil doorvoeren en denken ook mee, waardoor bij eventuele vervanging van de andere delen van de schutting dit al is voorbereid daarop. In de tussentijd waren de kosten van de materialen ook gedaald en na een telefoontje hierover werd de offerte gelijk aangepast.
Na acceptatie van de offerte hoefde ik maar anderhalve week te wachten voordat men tijd had. Dat was snel ingepland. De plaatsing verliep soepel. De mannen werken netjes en snel. Eén paal met toebehoren is niet gebruikt i.v.m. de fundering van het huis en het schuttingdeel is rechtstreeks aan de woning bevestigd. Voor het niet gebruikte materiaal wordt (nog) een creditfactuur gestuurd.
Mocht ik de buren aan de andere kant van het huis overtuigen om de oude schutting te vervangen, dan zou ik zo Zuidema weer bellen.

Maandag 4 augustus een schutting latenâŠ
Maandag 4 augustus een schutting laten zetten door
Zuidema,ziet er goed en netjes uit.
De mannen zijn daar om door ons goed verzorgd
Met natje en een droogje.
Fam Almoes.
Vlot en duidelijk
Eerst schutting laten inmeten, hierbij werd gelijk duidelijk wat de keuze moest worden. Na de offerte geaccepteerd te hebben, kon de schutting al snel geplaatst worden. Helaas was de poortdeur beschadigd tijdens transport, de monteurs wouden deze niet plaatsen, maar kwamen een paar dagen later terug om een nieuwe deur te monteren.
Super tevreden met het eindresultaat, de tuin ging van een 3 naar een 10!!

Zeer tevreden.
Op de website gekeken naar de schuttingen die wij wouden hebben en laten plaatsen. In overleg met dit bedrijf en de keuze die je kunt maken op de site, was vandaag de dag dat het werd geplaatst. Ze waren vanmorgen mooi op tijd, half 8, en tegen 10 uur was het klaar. Ik kwam van mijn werk weer en kwam aanrijden en dacht zo dat ziet er goed uit. 25500794 Ja we zijn zeer tevreden. Het is netjes geplaatst en precies zoals wij het hebben wilde.

Betrouwbaar, snel en netjes uitgevoerd 25500761
We hebben vandaag een douglas-beton schutting laten plaatsen door Zuidema Schuttingen en zijn erg tevreden over het resultaat. Een van onze wensen bleek in de praktijk niet haalbaar, maar daar werd direct in meegedacht en een passende oplossing voor gevonden.
De eigenaar is prettig in de omgang, houdt zich aan afspraken en werkt snel en netjes. De schutting staat er strak bij en we zijn blij met hoe alles is verlopen.
Aanrader voor wie op zoek is naar degelijk werk en een partij die met je meedenkt.

Zuidema-schuttingen.nl ããã®åç
Geen oplossing als er dingen mis gaan!
Voor ik ging bestellen heb ik telefonisch contact gehad om te vragen wanneer de levering zou gaan plaats vinden. Er werd toegezegd 1 week later. Een week later heb ik gebeld en bleek dat ze mijn bestelling waren vergeten en nog bij hun leverancier moesten plaatsen. Na dreigen met annuleren was het mogelijk de levering nog eind die week te krijgen. Dit leverde al 2 dagen vertraging op in de planning.
Tijdens het plaatsen van de schutting in het weekend bleek:
Ander bevestigingsmateriaal dan besteld
Ontbrekende schroeven
Zwarte verf op verschillende schermen
Veel niet geschaafde planken
Schroeven die te diep zaten dus uitstaken (erg pijnlijk bij plaatsen van de schermen)
Betonnen palen zijn niet volledig beton dus brokkelen af bij boren, ondanks dat Zuidema aangeeft dat je gewoon kunt boren in deze palen om de kozijnbouten erin te zetten
Al deze dingen wilde ik laten gaan tot ik bij het oliën van de douglas schermen merkte dat drie van de vier 180 x 180 schermen 19 planks waren in plaats van 21 planks.
Over alle bovenstaande heb ik een mail gestuurd waarop ik, wel snel, een reactie kreeg dat ik het eerder had moeten melden. Ondanks dat ze goedkopere spullen hebben geleverd dan afgesproken doen ze niets en onttrekken ze zich van hun verantwoordelijkheid. Nu zit ik met een schutting met verschillende schermen en afgebrokkelde palen en een bedrijf dat zich onttrekt aan iedere verantwoordelijkheid! Zeer onverwachts en teleurstellend!
Naar aanleiding van de reactie van het bedrijf telefonisch contact gehad. Ondanks de prachtige woorden hieronder, is er helemaal niks mogelijk in de oplossende sfeer. Wat een tijdverspilling!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã