JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀtte svårt att se nummer inne i naglarna, men ellers var dom jÀttebra.
Snabb leverans,och att dom skickar med postnord.
Superfina naglar men tyvÀrr inte återanvÀndbara
Superfina naglar. Men lång leveranstid, ca 2 veckor fast det står 2-3 dagar på hemsidan. Inget svar heller varken på chatten eller via mail nÀr jag undrade var min bestÀllning var. Sen Àr det lite tråkigt att naglarna inte kan återanvÀndas. Resterna av gluetabsen Àr omöjliga att få bort.
Snygga naglar som ser Àkta ut
Snygga naglar som ser Àkta ut. Sitter bra och lÀnge. Skulle önska fler antal i de mellanstora naglarna.
Enkelt, snyggt och prisvÀrt!
Enkelt att sÀtta på och sitter kvar också. Ser ut som jag gjort de i salong, jÀttefina. Köpte tvåpack, bra pris!
Ingen existerande kundservice
Vill returnera. Mailat företaget, startat chatten som ska svara inom 15 minuter och skrivit till dem på Instagram. Nu Àr jag blockerad på instagram av dem o inget svar någonstans. Jag skulle inte rekommendera någon att bestÀlla något från det hÀr företaget.
JÀttelång leveranstid
JÀttelång leveranstid, över 2 veckor fast det står 1-3 dagar. Dag 3 har fÀrgen börjat flagna på mina franska naglar. Svåra att få tag i, ingen som svarar i chatten fast dÀr står vi svarar inom 15 minuter.
Kan inte se nÃ¥gon större skillnad pÃ¥âŠ
Kan inte se någon större skillnad på dessa och billiga naglar från tex Temu
Usel kundtjÀnst och hjÀlp
Får hem naglarna som Àr superfina nÀr man tittar snabbt på dem. Vid nÀrmare granskning visar det sig att de Àr defekta med små bubblor. Tar evigheter innan svar från chatten, mejl ska vi inte snacka om. DÀr svarar de inte ens. Mejladresser som finns på hemsidan som inte existerar och mejlen studsar tillbaka. NÀr chatten vÀl svara 5dagar senare Àr de inte behjÀlpliga med något. Tog över en månad att komma fram till ett beslut från deras sida, dÀr de inte kan se och godkÀnna en reklamation.
Nej tack denna kund har ni tappat för alltid.
Jag bestÀllde naglar med limkuddar ochâŠ
Jag bestÀllde naglar med limkuddar och fick med lim:(
Går inte komma i kontakt med KundtjÀnst
Gjorde en bestÀllning med hemleverans (1-2 dagar) då det var bråttom. Det tog 2 veckor innan paketet kom. Jag har försökt komma i kontakt med kundtjÀnst under dessa två veckor för att ångra köpet men ingen har svarat varken på mail eller i chatten på deras webbsida. Det saknas telefonnummer. Vad jag kan lÀsa mig till måste jag stå för returfrakten men vet inte hur jag ska göra returen då ingen svarar nÀr man försöker nå dom.
Egentligen Fina naglar men tyvÀrrâŠ
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1.
Limmet skiner igenom.
Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen slaviskt!
Då jag Àr en förlåtande nybörjare så har jag nu köpt en annan design med hopp om att fÀrgen inte flagnar, limmet inte lyser igenom och jag nu lÀrt mig applicera rÀtt.
KundtjÀnst tog inte 15 min att svara utan ca 6 dagar.
Så himla missnöjd
Så himla missnöjd! Ingen kundtjÀnst! Brukar i vanliga fall bestÀlla från switch nails och Àr nöjd med de. Men tÀnkte testa xnails då jag såg ett par naglar som jag tyckte va fina. NÀr jag fått hem naglarna inser jag att kvaliteten inte motsvarade förvÀntningarna men tÀnkte att jag kanske bara valde fel fÀrg. Jag kontaktade kundtjÀnst om retur och hade i åtanke att kanske testa andra naglar ifrån dem. Det står via hemsidan att man ska kontakta de via mail eller chatt. Har kontaktat de via mail inget svar, sen testade jag kontakta de via chatt dÀr det står att de ska svara inom 15 min. Har inte fått svar på nÀstan 2 dagar på mail och inget svar på chatt på hela dagen. Jag har nu returnerat paketet på egen hand, förvÀntar mig inte att få pengarna tillbaka då jag inte tror att det hÀr Àr ett seriöst företag. Kommer aldrig bestÀlla hÀr igen!
Produkten verkar ok
Produkten verkar ok, men leveranstiden var betydligt lÀngre Àn utlovat
Ville gitt 3.5 om jeg kunne men bra
Ville gitt 3.5 om jeg kunne. Måtte betale litt toll, noe jeg ikke forventet. Tok ganske lang tid fÞr de kom (over en uke). Lysere farge enn på bilde. Derimot veldig fine, mer shiny enn forventet. Perfekt lengde, alt fÞlger med og tydelig instruksjoner. Lagt på i dag så vanskelig å si noe om holdbarhet
Fina naglar, men långa leveranstider
Naglarna i sig Àr jÀttefina, jag limmade på dem och de ser naturliga ut och kÀnns som vanliga gelénaglar.
Instruktionerna var inte så tydliga som kom med, de Àr på vÀldigt dålig engelska som inte Àr helt enkla att förstå sig på. Jag har ingen lust att kika på digitala instruktioner samtidigt som man håller på med lim och annat. Alkoholpaddarna var toppen, men de torkar ut extremt snabbt, jag anvÀnde bÀgge två på en hand och fick således öppna ett nytt paket. HÀr hade det varit snÀllt om man fick med fler.
Det stora minuset för mig dock gÀller leveransen och kommunikationen med kundservice. Jag lade bestÀllningen den 7/7 och fick leverans den 22/7. Långt från de 2-3 dagar som utlovades. Jag frågade kundtjÀnst om de visste varför det tog sådan tid och fick efter ett tag svaret att de skulle undersöka. Då hade jag redan hunnit få naglarna och de har sedan dess inte återkommit.
Sammanfattningsvis; jag uppskattar naglarna som kÀnns tunna och bra, det fanns många storlekar att vÀlja på och det var relativt enkelt att sÀtta på dem. Jag har Àven provat switch och upplever dessa som bÀttre. De kÀnns framför allt tunnare. Kundservice och leveranstiderna Àr dock under all kritik, och Àr det viktigt för dig så tror jag att du bör anvÀnda ett annat mÀrke.
BestÀllde två par 27 maj
BestÀllde två par 27 maj, har vid dagens datum fortfarande endast fått ett par. Företaget Àr helt omöjligt att få tag på.
Sen leverans
Jag betalade expressleverans för att få hem innan jag åkte ivÀg i sommar, men har fortfarande inte fått leveransen 2 veckor senare..
Jag har bestÀllt naglarna för treâŠ
Jag har bestÀllt naglarna för tre veckor sedan, har Ànnu inte fått hem de
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã