JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Amazing girl who looks after herâŠ
Amazing girl who looks after her customers. She give her best and make sure youre happy..I hope.to see you again soon. Wife is happy too
har ikke mottatt min bestilling fraâŠ
har ikke mottatt min bestilling fra dere enda ,for lang leveringstid
Naglarna Àr helt okej!
Jag tycker att de Àr helt okej men fÀrgen lossnar jÀttesnabbt Àven fast jag har top lack över och utvÀxten ser ganska dålig ut. Men annars tycker jag att det Àr jÀttefina naglar. De Àr lÀtta att sÀtta på och nÀr jag hade satt på de så fick jag komplimanger om att det såg ut som att jag hade gjort de på salong vilket Àr ett pluss!!
Ãr förvÃ¥nad över hur dÃ¥ligt naglarnaâŠ
Ãr förvÃ¥nad över hur dÃ¥ligt naglarna satt, följde instruktionerna noga och anvÀnde limmet som följde med, dÃ¥ Jag vill att de skulle sitta extra lÀnge. Första dagen ramlade en nagel efter bara nÃ¥gra timmar. Dagen efter hade jag tappat sju naglar. Riktigt dÃ¥ligt limm. Samt var formen pÃ¥ naglarna vÀldigt ovala sÃ¥ de liksom slÀppte frÃ¥n naglarna. Kommer inte köpa igen.
Leveransen tog lång tid
Leveransen tog lång tid, de naglar som sitter bra håller Àn, men det Àr 50% och topparna börjar bli slitna, på en vecka
Dåligt material och håller inte
Dåligt material och storlekar som inte passade samt att dem åkte av varannan dag trotts korrekt applicering
Svarar inte på mail eller chat!
Naglarna ser fejkade ut och jag ville returnera naglarna. Har nu mailat deras kundtjÀnst 4ggr på ALLA mail adresser som uppgetts på deras hemsida och Àven skrivit i deras chat - inget svar eller återkoppling från dem!
Har nu stoppat min betalning hos Klarna.
Oseriöst företag!!
Dom Àr kanon till mig som inte fÃ¥r haâŠ
Dom Àr kanon till mig som inte får ha långa naglar på jobbet, lÀtta att sÀtta på och ta av.
Perfekt passform
Perfekt passform! Mjuka och tunna! Har testat ett annat mÀrke som var alldeles för tjocka och hÃ¥rda samt att det blev luft mellan min nagel och press on nageln, upplevde inte alls det med dom hÀr. Såå bra Àr dom, rekommenderar!ð¥³
Elsker!
Dette var mitt andre kjÞp og denne gang til bryllupet mitt. Fine design, perfekt lengde og sitter mye lengre enn andre press-on negler jeg har prÞvd. Kommer garantert til å kjÞpe igjen.
Fina naglar men vÀldigt tjocka nÀr jagâŠ
Fina naglar men vÀldigt tjocka nÀr jag jÀmför med de jag brukar anvÀnda frÃ¥n Switchnails. SÃ¥ de sÃ¥g inte riktigt bra ut pÃ¥ tyvÀrr. Men snabb leverans â€ïž
JÀttefina och sitter bra
JÀttefina och sitter bra! Mina blev slitna ganska fort men jag tror det kan lösas men att anvÀnda en bra Top coat nÀr man satt pÃ¥ dem âºïž
LÃ¥ng leveranstid
Lång leveranstid. I övrigt har jag ingen uppfattning då jag inte hunnit anvÀnda dem då de kom igår. BestÀllde 26/4 och de kom fram till ombud 9/5
Inte helt prisvÀrt tyvÀrr
JÀttefina naglar, lÀtta att sÀtta pÃ¥ och ser vÀldigt âÀktaâ ut. De satt en vecka pÃ¥ mig sen började de glappa. TyvÀrr blev naglarna under nÀstan lika förstörda som efter nagelförlÀngning pÃ¥ salong nÀr jag anvÀnde limmet.
VÀntar på paket, inget svar från kundtjÀnst
Fick inte mitt paket på en vecka, vÀntar fortfarande, inget svar från kundtjÀnst
Jag fÃ¥r inte kontakt med er trots bÃ¥deâŠ
Jag får inte kontakt med er trots både mail och chatt!
Alla naglarna har en utbucktning lÀngst fram som jag behövt fila ner o försöka få snyggt
Så ska det vÀl inte vara? Ma skulle ju bara behöva sÀtta på dem.
Jag Àr possitivt överraskad
Jag Àr possitivt överraskad! Brukar ha akrylnaglar men ville ge mina naturliga naglar en paus så provade dessa. Superenkelt att sÀtta på med klisterlapparna och ser professionella ut! Jag har haft dom nu i 5 dagar utan något problem med lyft. Hoppas de håller 5 dagar till som utlovat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹