XNails レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagar
.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Helt klart de bÀsta lösnaglarna som

Helt klart de bÀsta lösnaglarna som finns. De har hållit igenom en hel volleyboll match och jag har duschat med dem. De har inte Àn lossnat en enda nagel. Jag rekommenderar starkt.

2024幎3月14日

Hej BÀsta!

Tack så otroligt mycket för din positiva recension. Det betyder mycket för oss!

Ha det bÀst sålÀnge!

Xnalis omdöme h Àr

Naglarna höll inte så lÀnge som jag hade velat men de var vÀldigt fina

2024幎3月4日

XNails からの回答

Tack så otroligt mycket för din positiva feedback!

Om naglarna inte hållit i mer Àn 2,5 veckor så måste det blivit något fel i monteringen. Om du vill så kan vi skicka våran alldeles egna guide till dig dÀr vi visar hur vi gör det.

Kontakta oss på help@xnails.se om du Àr intresserad.

BÀsta hÀlsningar.

SÃ¥ himla bra naglar!

Sjukt bra! Jag har testat olika press on nails i 6 Ã¥r och dessa Àr 100% dom bÀsta. SÀtter man pÃ¥ dom rÀtt sÃ¥ sitter naglarna som sten och har fÃ¥tt hur mÃ¥nga komplimanger som hÀlst frÃ¥n kompisar, lÀrare och slÀktingar. Recommend!🫶

2024幎3月19日

JÀttebra

JÀttebra, blir precis som på salong.
Enkelt och tidsbesparande:)

2024幎3月16日

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och fina naglar som

Snabb leverans och fina naglar som kÀnns vÀlgjorda och Àkta. De var lite lÀngre och spetsigare Àn jag ville ha men det var inga problem att fila ned toppen till önskad lÀngd.

2024幎3月4日

5぀星のうち4の評䟡

Jag tycker naglarna Àr jÀttefina och

Jag tycker naglarna Àr jÀttefina och superbra kvalite!! Rekommenderar verkligen💕Det ÀndÃ¥ Àr att dom Ã¥ker av ganska fort (efter en vecka) men annars Àr dom superbra!

2024幎3月13日

Heej BÀsta Edith!

Tack så otroligt mycket för din positiva feedback!

Om naglarna endast hållit i 1 vecka så måste det blivit något fel i monteringen. Jag mejlar över våran egna kurs/guide till dig - dÀr finns tydligare instruktioner om hur man ska montera naglarna så de håller 3+ veckor.

BÀsta hÀlsningar.

5぀星のうち5の評䟡

Superbra kvalité på naglar!

Super bra kvalité pÃ¥ naglarna & vÀldigt bra hÃ¥llbarhet. Dottern har haft sina nu i 3 veckor och de sitter som sten! Rekommenderar verkligen, speciellt om du har en tajt budget och ÀndÃ¥ vill ha snygga naglar! 💅🏌

2024幎3月12日

5぀星のうち1の評䟡

de ramla av efter en

de ramla av efter en dag:((((((((((((((((((((

2024幎1月28日

Hej Carola Russmark

Om de ramlade av efter en dag så har de inte monterats korrekt enligt anvisningarna som medföljer vid bestÀllning.

Det medföljer två olika lim, först har vi Glue Tabs, de ska endast hålla i 4-10 dagar medans super-hold limmet ska hålla Ànda upp till 4 veckor ( med rÀtt montering ).

Om du behöver ytterligare instruktioner om hur våra naglar ska monteras så hÀnvisar vi dig till våran kundsupport på help@xnails.se.

Ha en fortsatt god fortsÀttning!

Personal på XNails SE

Älskar dessa naglarna

Älskar dessa naglarna, dom höll nÀr jag blekte mitt hÃ¥r, en hel nyÃ¥rsfest och flera dagar efter det va dom fortfarande pÃ¥. Kan verkligen rekommendera dessa naglarna. Dom Àr bÃ¥de snygga och Àr i ett mycket bra kvalitet. I Love!

2023幎12月31日

Toppenkvalitet!

LÀtta att applicera, sitter som berget 3 veckor minst. Ser naturliga ut. JÀttenöjd, rekommenderas!

2024幎1月30日

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ bra för dom som inte vill gÃ¥ på

Så bra för dom som inte vill gå på salong hela tiden! Mina höll verkligen i 4 veckor och satt som sten. Så bra kvalité och så bra service

Älskar

Älskar, så enkelt och smidigt!😍

BÀsta naglarna

Jag Àr sÃ¥ sjukt nöjd med naglarna. Sitter pÃ¥ lÀnge och Àr i dunder kvalité. Extremt prisvÀrda ocksÃ¥!💓

2023幎12月22日

5぀星のうち1の評䟡

dålig kvalité

dålig kvalité, sitter i minst 4 dagar MED limmet, genomskinliga, blir mjuka i kanterna efter någon dag

2024幎1月8日

Hej

Jag förstår att du blivit missnöjd med ditt reklamationsÀrende hos oss. Det Àr inte alltid som det rÀcker till med att vara lösnings-orienterad.

I våra nagelkit så följer det med 2 olika lim, små limkuddar och ett lim som vi kallar "superhold". De limkuddarna håller i ungefÀr 4 dagar som du skriver, ibland också lÀngre. Det superhold limmet håller med rÀtt prepp betydligt mycket lÀngre Àn så.

Alla våra naglar har en genomskinlig effekt , samma effekt som kommer ifrån gelén som vi anvÀnder i alla våra naglar. De flesta tycker om den genomskinliga effekten och tycker det ger en mer naturlig look.

Ha en god fortsÀttning!

HÀlsningar.

JÀttefina och naglarna sitter

JÀttefina och naglarna sitter ordentligt men gelén på sidorna Àr ganska tunn vilket gör att dem böjer sig på sidorna och det knÀcks en del dÀr.

2024幎1月19日

5぀星のうち5の評䟡

Jag blev jÀtte nöjd med naglarna

Jag blev jÀtte nöjd med naglarna, bra kvalité jÀmfört med andra lösnaglar. NÃ¥got jag starkt rekommenderar att köpa! JÀtte sparsamt och samma sak som att gÃ¥ pÃ¥ en nagel salong men Ànnu snabbare.😍

5぀星のうち5の評䟡

Jag blev vÀldigt nöjd med naglarna

Jag blev vÀldigt nöjd med naglarna. Designen va sjukt vacker och kvaliten var mycket starkare Àn vanliga press on naglar. De bÀsta var också att limmet gjorde som de stod att de skulle göra, de satt som berget!

2024幎1月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス