JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt klart de bÀsta lösnaglarna somâŠ
Helt klart de bÀsta lösnaglarna som finns. De har hållit igenom en hel volleyboll match och jag har duschat med dem. De har inte Àn lossnat en enda nagel. Jag rekommenderar starkt.

Xnalis omdöme h Àr
Naglarna höll inte så lÀnge som jag hade velat men de var vÀldigt fina

SÃ¥ himla bra naglar!
Sjukt bra! Jag har testat olika press on nails i 6 Ã¥r och dessa Àr 100% dom bÀsta. SÀtter man pÃ¥ dom rÀtt sÃ¥ sitter naglarna som sten och har fÃ¥tt hur mÃ¥nga komplimanger som hÀlst frÃ¥n kompisar, lÀrare och slÀktingar. Recommend!ð«¶

JÀttebra
JÀttebra, blir precis som på salong.
Enkelt och tidsbesparande:)

XNails ããã®åç
Snabb leverans och fina naglar somâŠ
Snabb leverans och fina naglar som kÀnns vÀlgjorda och Àkta. De var lite lÀngre och spetsigare Àn jag ville ha men det var inga problem att fila ned toppen till önskad lÀngd.

XNails ããã®åç
Jag tycker naglarna Àr jÀttefina ochâŠ
Jag tycker naglarna Àr jÀttefina och superbra kvalite!! Rekommenderar verkligenðDet ÀndÃ¥ Àr att dom Ã¥ker av ganska fort (efter en vecka) men annars Àr dom superbra!

XNails ããã®åç
Superbra kvalité på naglar!
Super bra kvalité pÃ¥ naglarna & vÀldigt bra hÃ¥llbarhet. Dottern har haft sina nu i 3 veckor och de sitter som sten! Rekommenderar verkligen, speciellt om du har en tajt budget och ÀndÃ¥ vill ha snygga naglar! ð ðŒ

XNails ããã®åç
Verkligen superfina naglar och deâŠ
Verkligen superfina naglar och de hÃ¥ller jÀttebra!! ska definitivt köpa igenðð

Ãlskar dessa naglarna
Ãlskar dessa naglarna, dom höll nÀr jag blekte mitt hÃ¥r, en hel nyÃ¥rsfest och flera dagar efter det va dom fortfarande pÃ¥. Kan verkligen rekommendera dessa naglarna. Dom Àr bÃ¥de snygga och Àr i ett mycket bra kvalitet. I Love!

Toppenkvalitet!
LÀtta att applicera, sitter som berget 3 veckor minst. Ser naturliga ut. JÀttenöjd, rekommenderas!

XNails ããã®åç
SÃ¥ bra för dom som inte vill gÃ¥ pÃ¥âŠ
Så bra för dom som inte vill gå på salong hela tiden! Mina höll verkligen i 4 veckor och satt som sten. Så bra kvalité och så bra service

XNails ããã®åç
Jag tycker naglarna hade bra kvaliteâŠ
Jag tycker naglarna hade bra kvalite och kÀnns nÀstan som salongsnaglar, dom håller sig också vÀldigt bra

BÀsta naglarna
Jag Àr sÃ¥ sjukt nöjd med naglarna. Sitter pÃ¥ lÀnge och Àr i dunder kvalité. Extremt prisvÀrda ocksÃ¥!ð

dålig kvalité
dålig kvalité, sitter i minst 4 dagar MED limmet, genomskinliga, blir mjuka i kanterna efter någon dag

JÀttefina och naglarna sitterâŠ
JÀttefina och naglarna sitter ordentligt men gelén på sidorna Àr ganska tunn vilket gör att dem böjer sig på sidorna och det knÀcks en del dÀr.

XNails ããã®åç
Jag blev jÀtte nöjd med naglarna
Jag blev jÀtte nöjd med naglarna, bra kvalité jÀmfört med andra lösnaglar. NÃ¥got jag starkt rekommenderar att köpa! JÀtte sparsamt och samma sak som att gÃ¥ pÃ¥ en nagel salong men Ànnu snabbare.ð

XNails ããã®åç
Jag blev vÀldigt nöjd med naglarna
Jag blev vÀldigt nöjd med naglarna. Designen va sjukt vacker och kvaliten var mycket starkare Àn vanliga press on naglar. De bÀsta var också att limmet gjorde som de stod att de skulle göra, de satt som berget!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã