JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket fina naglar
Mycket fina naglar. VÀldigt bra kvalitet. LÀtt att applicera . Bra lim som gör att de sitter fast vÀldigt bra. Jag Àr mycket nöjd med era naglar.
Jag Àlskar dom
Jag Àlskar dom. Fina lÀtt att sÀtta på naglarna.
Feilaktig reklamering
KjÞpte disse fordi det ble reklamert med at de var laget i en mykere gel, noe som jeg må ha da jeg har ganske krummede negler på f.eks lillefingeren. De var like harde som f.eks switch nails så de blir dessverre ikke brukt og det var bortkastede penger for min del da de ikke passer på mine negler.
Det har gÃ¥tt 10 vardagar och ingenâŠ
Det har gått 10 vardagar och ingen leverans Ànnu. Har mailat och chattat utan svar....
Bra!
Naglarna var jÀttefina! Men dem höll inte sÃ¥ lÀnge med limmet. Jag har behövt sÀtta fast dem ganska mÃ¥nga gÃ¥nger. Men kommer sÀkert köpa igen!ð
Snabb leverans och fin produkt
Snabba leveranser och en fin produkt! Naglarna Àr sköna att bÀra och sitter bra och lÀnge. Dessutom vÀldigt snygga!
4 stjÀrnor
Snygg förpackning, bra instruktioner, snygga och hållbara naglar som var lÀtta att sÀtta på och att ta av. Minus för nÀstan osynlig mÀrkning på naglarna, samt för dålig fil.
SÃ¥ himla bra
Mitt paket kom på 2dagar, dom sitter jÀtte bra, dom ser ut o va salong fixade och var enkla att sÀtta på. Man fick Àven med en beskrivning hur man skulle göra steg för steg innan man satte på naglarna
Bra kvalitet och snabb leverans!
Ikke modtaget pakke
Jeg bestilte tilbage i oktober 2024, et sÊt negle. Den fÞrste afsending kom ikke frem pga en forkert skrevet adresse, dernÊst var jeg i kontakt med kundeservice og fik at vide at en ny forsendelse var på vej. Den har vÊret på vej siden 28 oktober 2024, og står stadig som klargjort og undervejs når jeg tracker den gennem post nord. Jeg har skrevet til xnails flere gange siden d.28 oktober men får intet svar på mine mails. Jeg kan ikke anbefale at kÞbe her, deres kundeservice er komplet umulig at få kontakt til. Vil gerne have mine penge retur, men lidt svÊrt når der ikke er nogen der svarer i den anden ende.
Forsinket levering
Jeg gav min bestilling d. 26.12. 2024.
Min pakke ligger måske stadig i MalmÞ. Og leverings tidspunktet er ukendt. Derfor dårlig anmeldelse. Håber snart at modtage mine negle, som skulle vÊre brugt 31.12!!
De bÀsta av alla
De bÀsta av alla sorters âklÀm fastâ naglar! Sitter jÀttelÀnge !!
Levde upp till mina förvÀntnigar sitterâŠ
Levde upp till mina förvÀntnigar sitter jÀtte bar lÀtta ta på vÀldigt snygga
Behövde byta min bestÀllning
Behövde byta min bestÀllning. VÀldigt hjÀlpsam kundtjÀnst.
Limmet syns genom nageln
Limmet syns genom nageln. Andra mÀrkens naglar har suttit fast bÀttre.

Scam!!
Inte alls bra tyvÀrr. Jag hade starka förhoppningar om Xnails gelnaglar. Jag preppa mina naglar ett bra tag innan men Àndå så gick naglarna av efter ca 3 dagar (med deras lim). Jag köpte designen dreamy dip och kan sÀga att dom inte ser ut som på hemsidan, mycket mer ljusare i verkligheten och sen nÀr man pressar dom på naglarna ljusnas fÀrgen mer. Jag rekommenderar inte att köpa dreamy dip och nytt köp från Xnails blir det tyvÀrr inte igen då dom inte håller upp till förvÀntningarna. Att dom håller i 3 veckor Àr en ren scam. Onödiga 300 kr till spillo.

XNails ããã®åç
Snygga och frÀscha naglar ð lÀtta attâŠ
Snygga och frÀscha naglar ð lÀtta att sÀtta pÃ¥, önskar Ni sÃ¥lde gluetabs som en produkt...dom behövs.Skulle Àven vilja ha lite mer mörka fÀrger...plus limremover skulle Ni Àven ha, nÀr det ÀndÃ¥ följer med lim i paketet.
VÀnligen Anneli Widgren Råneå

Superbra naglar
Superbra naglar, mina sitter i typ 2 veckor med det starka nagellimmet. Ãlskar servicen man fÃ¥r frÃ¥n supporten. Fick svar i chatten pÃ¥ 5 minuter en lördag kvÀll. Super nöjd och superbra produkt.

Naglarna lossnade efter bara 1 dag
Naglarna lossnade efter bara 1 dag, trots en halvtimmes prepp. Försökte Àven limma tillbaka naglarna men de ramlade bara av nÀsta dag. Inte alls bra

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹