レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag har varit kund i många år, och det har fungerat perfekt. Det senaste året dock helt bedrövligt. Leveranserna har i princip upphört, däremot får jag med jämna mellanrum en påminnelse på faktura, fr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag har varit kund sen länge o då var det bra, men nu har leveranstiderna blivit löjligt långa, jag beställde produkter 2/7 o fick dom idag 21/7, 3 jäkla veckor ska det INTE ta! Vad hände med 3-7 ar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Skickat mail till åtminstone 4 olika mailvarianter samt använt ert forum några gånger och framförallt försökt chatta med er. Ni skicka min leverans den 21 april och idag 8 maj får jag ett mail om ja... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Jeg har vært kunde, (kundenr 301163) hos dere i flere år, men plutselig sier en kundebehandler, (i sept/okt ) at dere har mista kontonr mitt. Jeg har sendt dere utallige Mail siden, men får aldri s... もっと見る

企業情報

1. 電子タバコ店

xsmoke® について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Our communication with our customers is always of high priority to us at XSmoke®. Our experienced customer service agents will answer all your questions quickly and competently. We guarantee a high quality respond within 24 hours from Monday to Friday. All e-mails sent in the weekends will be answered Monday. Contact us at: support.uk@xsmoke.com. Our local shops: - xsmoke.de - xsmoke.dk - xsmoke.se - xsmoke.no - xsmoke.com

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Schnelle Lieferung ohne Probleme

2017年10月18日

Hallo Vrena,

Ihre sehr nette Beschreibung ist sehr Akkurat, denn wir wollen einwandfreie Produkte produzieren und die Produkte so schnell wie möglich liefern.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Xsmoke Team

5つ星のうち5の評価

Bin mit allem voll zufrieden

Bin mit allem voll zufrieden. Bei Problemen sind sie auch zu vor komment

2017年10月18日

Hallo Patric,

Wir bedanken uns für die nette Worte und hoffen, dass Sie auch in Zukunft mit uns zufrieden sein werden.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Xsmoke Team!

5つ星のうち5の評価

Ich kann xsmoke wirklich nur …

Ich kann xsmoke wirklich nur empfehlen!!! Die Lieferung erfolgt promt und zuverlässig. Die Handhabung der ezigarette ist super einfach, die Liquids ersetzen tatsächlich den Geschmack einer "richtigen" Zigarette, nur eben nicht so schädlich wie eine solche. Ich reduziere mehr und mehr den Nikotingehalt und gönne mir bislang noch 3 "Echte" pro Tag. So ist aus Gewohnheit Genussrauchen geworden. In ein paar Monaten wird es sicher nur noch xsmoke free sein. Toll, dass es xsmoke gibt und danke an das ganze team

2017年8月21日

Hallo Britta,

Vielen Dank für Ihr nettes Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie eine positive Erfahrung mit Xsmoke hatten und wir freuen uns weiterhin mit Ihnen als Kunde zu rechnen.

Beste Grüße

Ihr Xsmoke Team!

En kundservice i toppklass

En kundservice i toppklass! Min uppsägning av abonnemang hade inte gått igenom, ändå avbokar de ett utskick som skulle gjorts samma dag samt makulerar fakturan. Fick dessutom svar väldigt snabbt!
Rekommenderar starkt! Produkterna är dessutom väldigt bra!

2017年8月18日

Hej Ia,

Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss enormt. Vi önskar dig en trevlig fortsättning!

Med vänlig hälsning,

5つ星のうち5の評価

Das von mir getestete Starterpaket …

Das von mir getestete Starterpaket Menthol kam über pünktlich Bestellung war nach 2-3 Tagen bei mir zu Hause. Gebrauchtsanweisung ist leicht verständlich und benötigt keinen Akademikerabschluss. Die E-Zigarette hat mich überzeugt und erfüllt ihren zweck als Genussmittel zwischendurch. Uns auch ich bestätige keinerlei unangenehme Gerüche oder stinkende Kleidung beim dampfen. Der Mentholgeschmack fühlt sich natürlich und nicht zu künstlich an. Im Moment sehe ich mich als Kunde von xSmoke Top aufgehoben. Der Kundenservice ist sehr freundlich reagiert schnell und hilft wo er kann. Die Qualität der E-Zigarette war beimir Top es sind mir keine Verarbeitungsfehler aufgefallen.

Ich freue mich auf weitere Bestellungen von xSmoke und bedanke mich für den netten Bonus der zwei neutralen extra Refills. Selbst vor Geschlechtskrankheiten wird man von xSmoke geschützt dank dem zusätzlich beigelegten Kondom. :)

2017年8月7日

Hallo,

Vielen herzlichen Dank für Deine schöne ausführliche und so informative Bewertung. Unser ganzes Team bedankt sich bei Dir! Uns freut es sehr, dass Dir unsere Produkte so gut gefallen und hoffen, dass Du auch in Zukunft weiterhin viel Spaß damit haben würdest! Noch mal vielen Dank!!

Nur das Allerbeste,

Dein xsmoke Team!

5つ星のうち4の評価

Første gang fik jeg en gratis pakke med …

Første gang fik jeg en gratis pakke med uden at have bedt om det 😊super...
Jeg kan godt lide mentol smagen og der kommer godt med røg....

Men.... Jeg bestilte lakrids uden nicotin.
Der kommer ikke meget røg og der er ikke ret meget smag... Totalt fejlkøb.

2017年7月15日

Hej Nina,

Tak for din pæne anmeldelse. Det ser ud til, at du har fået hjælp af vores kundeservice. Vi er glade for, at i fandt en løsning sammen. Lakrids er en af vores gamle smage, hvilket betyder at denne ikke er blevet optimeret, så meget, som vores andre produkter.

Vi håber, at du finder smagen for dig, som også har nok damp :-)

my rating

Quality: 10/10
Delivery time: 9/10
Price: 8/10
Service/Support: 10/10

Hi Olivia,

Thanks for reaching out. We do a lot to reach our best potential and get really happy when it works out for us! :-)

Thanks again!

5つ星のうち5の評価

har egentlig altid været godt tilreds …

har egentlig altid været godt tilreds med xsmoke.
men de havde lidt kvalitetsproblemer efter de "opgraderede" dere e cigaret.
men kundeservice var altid flink og sendte nye produkter og nu er kvaliteten også i top igen

Hej Julia,

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for, at du er glade for de nye produkter. Der er lagt meget tid i, at sørge for at kvaliteten på disse er gode - Dejligt at det ser ud til at fungere!

5つ星のうち5の評価

dejligt at den er så lille og nem

dejligt at den er så lille og nem. en skam at de nye eu regler har forbudt de stærke varianter

Hej Kathrine,

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for, at du hænger i til trods for den nye EU regel.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og gode tilbud

Hurtig levering og gode tilbud. Derudover er der altid god dansk service

Hej Alice,

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for at være kunde hos os.

5つ星のうち1の評価

Har indtil nu været tilfreds kunde i 3 …

Har indtil nu været tilfreds kunde i 3 år. Søde og behjælpelige medarbejdere. MEN efter man skiftede producent er produktet blevet MEGET, MEGET ringe, bl.a. er holdbarheden af et "filter" næsten halveret.
Jeg er gået over til Fair smoke

Hej Annie,

Vi beklager selvfølgelig meget, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Der har været en lang fase af produktoptimering, som nu har ført til at vores e-cigaretter er forbedret bl.a. på holdbarhed. I en kort periode i denne fase har vi oplevet problemer med holdbarheden.
Det førte til, at vi gjorde filtrene længere og påfyldte mere væske. På den måde kunne øge kvaliteten af produktet.

Det æger os meget, at miste en kunde som dig, da du har været ved os så længe.
Vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen engang i fremtiden.

Lad mig endelig høre, hvis jeg kan hjælpe dig med noget.

xsmoke

god service

god service. forsendelse kune være bedre (men sådan er det når man bestiller fra tyskland).
Kundeservice svarer altid hurtigt på spørgsmål

Hej Jennifer,

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for din tålmodighed ift. forsendelse. Det er desværre et logistisk problem, som kan være svært at rette op på. Vi håber dog ikke at du er tålmodig :-)

Kundeservice er altid hjælpsom

Kundeservice er altid hjælpsom. Leveringstiden er desværre blevet lidt langsommere. Men det er vidst PostNords skyld :)

Hej Sabine,

Vi er rigtig glad for at du er tilfreds med vores service. Ja, leveringen er vi desværre ikke altid herre over - Selvom at vi af og til ville ønske det ;-)

Dog håber vi, at det ikke bliver til for meget besvær for dig.

xsmoke

5つ星のうち5の評価

Takket være xsmoke er det endelig …

Takket være xsmoke er det endelig lykkedes mig at stoppe med at ryge. kan klart anbefales

Hej Jette,

Vi er utrolig glade for, at vores xsmoke e-cigaretter har hjulpet dig til at stoppe med cigaretterne.

Vi takker dig mange gange for de pæne ord :-)

5つ星のうち5の評価

jeg har nu dampet i næste 6 mdr med …

jeg har nu dampet i næste 6 mdr med xsmoke er godt tilfreds.
en skam at man ikke længere kan få string ( pga EU loven ). Men den nye tobakssmag er også helt OK

Mvh Jan

Hej Jan,

Vi er rigtig glade for, at du er glad for vores produkt. Ja, desværre måtte vi slippe strong, pga EU loven. Derfor er vi også glade for, at høre at vores nye optimerede produkter passer dig godt.

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt, stabil levering og hurtigt svar på spørgsmål.

Hej Marianne,

Tak for de fine ord. Vi er rigtig glad for, at du har været glad for den samlede oplevelse ved at handle hos os :-)

Hav en god dag!

fast delivery

fast delivery. fast replies from customer support.

Hi Dorothy,

Thanks for your nice review - We always try to reach our best, which seems to have worked out in this case :-)

5つ星のうち5の評価

This was the first time i tried …

This was the first time i tried ordering an e-cigarette and i must admit i am very satisfied.
I was not 100% sure which flavour and nicotine level suited me but the customer service guided me through the chat.

Hi M. Rice,

Thanks for your nice review - We are really glad, that you got the help needed and the best product for you! :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。