Yarden Uitvaartorganisatie レビュー 636

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In één telefoontje waren al mijn vragen netjes beantwoord, mijn wijziging doorgegeven. Binnen 10 minuten kreeg ik de gewijzigde polis toegestuurd. Heel erg warm en prettig gesprek! Dankjewel Frank!!

5つ星のうち1の評価

Nadat ik mijn verzekering 35 jaar geleden premievrij heb gemaakt, heb ik besloten het openstaande bedrag van bijna € 400 te laten uitkeren. Deze polis hoefde immers nooit meer uit te keren dan d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Verschrikelijk bedrijf. Nadat Yarden aankondigde niet meer te kunnen voldoen aan de, bijna 20 jaar geleden overeengekomen, begrafenisverzekering, heeft Yarden zonder enige vorm van overleg ongeve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Chat wordt zomaar gediscontinueerd, na alle gegevens te hebben ingevuld nota bene, en op de chat wordt niet gereageerd. Op de brief over kostenstijging staat niet de nodige info zoals klantnummer e.... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店
  2. 葬儀社

当該企業による記述

Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Yarden uitvaartorganisatie

当該企業による記述

100% keuzevrijheid in samenstelling van de verzekering. Ook tijdens de looptijd kunt u samenstelling en hoogte verzekerd bedrag wijzigen.
Vrije keuze uitvaartverzorging. U kiest wie de uitvaart verzorgt, waar deze plaatsvindt en hoe het afscheid eruit ziet. Yarden kan uw uitvaart verzorgen.
Yarden is een vereniging zonder winstoogmerk.
Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en altijd bij u in de buurt.
Yarden heeft ruime keuze aan locaties waar de uitvaart kan plaatsvinden.
Uw laatste wensen vastleggen. Dit helpt uw dierbaren uw afscheid te regelen. Leg uw uitvaartwensen zelf vast of doe het in samenwerking met één van onze vrijwilligers.
10% ledenvoordeel over het verzekerd bedrag dat u bij Yarden aan uitvaartgerelateerde diensten besteedt.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

ik heb een tijdje geleden had ik ook…

ik heb een tijdje geleden had ik ook begravenis verzekering bij yarden maar als zei jouw moeten betalen dan duurt het heel lang maar als jij hun moet betalen dat zitten zei de hele tijd achter jouw aan met brieven of mail of smsjes vind ik niet kloppen en als je dan wilt stoppen met yarden dan doen zei er moeilijk over

2020年4月8日

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答

Dank u voor uw bericht mevrouw Schubert.

Ik vind het naar dat u dit zo heeft ervaren. Uiteraard is het nooit onze intentie geweest dit gevoel bij u op te roepen. Bedankt dat u, ondanks uw vervelende ervaring, toch de moeite heeft genomen uw ongenoegen aan Yarden kenbaar te maken. U stelt ons hiermee in de gelegenheid de kwaliteit van onze dienstverlening en medewerkers te verbeteren.

Sylvia van de Bunt

Chronisch ziek

Chronisch ziek ?
Dan kunt u zich niet verzekeren.
Het risico voor Yarden is dan te groot dat ze vroegtijdig moeten uitkeren.

2020年3月23日

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答

Bedankt voor uw bericht meneer Veenstra,
"Yarden stelt drie gezondheidsvragen waarop het antwoord telkens nee moet luiden om voor de verzekering geaccepteerd te worden" Wij kunnen uw aanvraag bij twijfel laten beoordelen door een onafhankelijk medisch adviseur. Mijn collega's kunnen u hier telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800-1292 optie 1 mee helpen. Vriendelijke groet, ^Wouter

5つ星のうち1の評価

Yarden is een oplichters organisatie.

Yarden is een oplichters organisatie.
Omdat ze een monopoliepositie hebben kunnen ze antwoord geven zoals aan mijn vrouw: "de corona crisis is niet ons probleem, iemand moet het betalen". Ongelooflijk dat zo iets bestaat.
Ivo Martinovic

2020年3月22日
5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden en dankbaar ben ik

Zeer tevreden en dankbaar ben ik. Ons hele gezin is al sinds jaren bij Yarden verzekerd.

2020年3月19日

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答

Bedankt voor dit mooie compliment meneer Van den Berg.
Vriendelijke groet, ^Wouter

zeer tevreden

Mijn moeder overleed op 23-12. Moeilijk ivm kerst, weekend en oud en nieuw. Maar er werd uitstekend meegedacht en werkbare opties aangedragen.
Geen dienst gehouden maar een afscheid in een familiekamer die prima was ingericht daarvoor. We hebben op een sfeervolle en respectvolle manier afscheid kunnen nemen.

Al met al zeer tevreden over Yarden.

2020年2月27日

Erg tevreden.

Alles is perfect verlopen. Van begin tot aan het eind.Met een geweldige begeleiding van Dhr. Piet Baneman. Hij wist precies wat wij wilden, heeft meegedacht en enorm geholpen. En dat werkte erg rustgevend bij mij en mijn kinderen.Wij voelden ons gehoord. Er werd ook ruimschoots de tijd genomen. De plechtigheid, de crematie, de koffiekamer...alles ging naar tevredenheid. Ondanks dat er meer bezoekers waren dan wij verwacht hadden. Ook met het uitzoeken van de urn werd er meegedacht door de medewerkster. Dus, alom...Wij zijn erg tevreden.

2020年2月25日

Perfecter dan perfect!

Het verlies van je moeder valt enorm zwaar; Fijn om te zien dat Yarden & De Vries uitvaartzorg voortreffelijk werk heeft geleverd en van ons een dikke 10+++ krijgt, omdat 12 niet mogelijk is :-)

Dit is de eerste keer dat een bedrijf mij heeft doen verbazen. Er was werkelijk geen enkel punt waar ik vraagtekens bij had of waar ik ontevreden over was.

De aanloop naar, het regelen, afspraken rondom de uitvaartwensen, de communicatie, het verloop van de dag tijdens de uitvaart, de zaken die ik NIET en WEL wilde, de rit naar de begraafplaats, even gestopt bij Mama's huis en de dragers voor de kist alsmede de afsluiting van de dag. Alles liep perfect en iedereen was te spreken over de uitvaart.

Yarden & De Vries uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat het afscheid van onze moeder, schoonmoeder en Oma toch nog een mooie dag was. eigenlijk een prachtige dag.

Ik kan mijn dank, tevredenheid en respect niet in woorden uitdrukken!

2020年2月21日
5つ星のうち4の評価

Tevreden

Ze hebben de uitvaart van mijn moeder heel netjes geregeld kan niks anders er van maken en zelfs de rekening viel mee want we wisten dat we bij moesten betalen , maar viel reuze mee . Werd ook later nog gebeld door Karin hoe het nu met ons ging en kon altijd bellen 👍🏻

2020年2月20日

Aanmaken inlog: mijn yarden

Inloggen op mijn Yarden een heilloze excercitie:

Werkt slecht, geen herkenning bij relatienummer, (14 cijfers nodig terwijl er toch maar echt 7 op staan,)noch bij polisnummer, 3 verschillende polisnummers voor dezelfde hoofdverzekerde niet bekend. Dan maar bellen, helaas, door onvoorziene omstandigheden niemand bereikbaar. Je wordt vriendelijk terugverwezen naar de website. Incasseren van de premie gaat overigens altijd goed.

2020年2月15日
5つ星のうち1の評価

Vraag mij af heb ik nu een woekerpolis…

Vraag mij af heb ik nu een woekerpolis afgesloten????? Alles waar ouderen voor hebben gewerkt betaald en gespaard, is afgenomen en nu ook nog eens de begrafenispolis die op de schop gaat. In plaats van een leuke oude dag zijn er alleen maar zorgen en angsten. Tevens kan ik nergens iets vinden over de overname van Dela, veel woorden en weinig daden. Van de zomer nog contact gehad met Yarden en volgens hen was alles nog prima in orde, rijk worden over de rug van hardwerkende burgers schijnt in de mode te zijn.!!!!!!!!!

2020年1月21日

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答

Bedankt voor uw bericht mevrouw,
Wanneer u naar webcare@yarden.nl uw achternaam, geboortedatum en telefoonnummer stuurt dan kan ik u informeren over uw verzekering.
Er is sprake van een voorgenomen overname door Dela.
De toezichthouders moeten de overname nog goedkeuren.
Als de overname van Yarden door DELA een feit is, informeren wij u verder.
Op onze website kunt u op de onderstaande pagina meer informatie over de voorgenomen overname lezen. https://www.yarden.nl/dela
Vriendelijke groet, ^Wouter

Slechte service.

Website werkt prut, kent de gegevens uit mijn polis niet. Voor een simpele vraag moet ik vele persoonsgegevens invoeren. Relatienummer of polisnummer moet toch echt genoeg zijn om al het nodige te vinden. Binnen 10 werkdagen antwoord zegt het formulier vervolgens.... dat is toch niet van 2020.

Vervolgens krijg ik een "Mail delivery failed" op mijn emailadres omdat het systeem van Yarden mijn e-mailadres spoofed - wat identiteitsfraude is.

Deze partij heeft zaken duidelijk niet op orde.

Edit: mijn gegevens hebben jullie al omdat ik jullie directe emailadres achterhaald heb uit de "Mail delivery failed" melding. Dus daar kunnen jullie op antwoorden. Dat is tot vandaag (7 dagen) niet gebeurd.

2020年1月20日

Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te lezen, graag help ik u verder. Kunt u hiervoor uw achternaam, geboortedatum en telefoonnummer naar webcare@yarden.nl sturen? Vriendelijke groet, ^Wouter

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。