Anwb parkeren werkt dmv yellowbrick dat power parkeerbeurt 30 cent extra vraagt een power maand 12 euro zoveel terwijl er op de site staat dat dit 2 euro zoveel is. De opzegprocedure is raar.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een ster is nog teveel!! Onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Volgens de app parkeerde ik in een zone waar je een dagkaart voor een tientje moest kopen. Dit bleek later niet te kloppen.... もっと見る
Een paar uurtjes geparkeerd, netjes telefonisch afgemeld bij vertrek, maar krijg een factuur alsof ik 10 uur in de binnenstad geparkeerd heb, van 11 tot 21 uur. Fijn dat ik 40 euro mag lappen voor nog... もっと見る
Dramatisch bedrijf. Invoice woensdag ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later is mijn account geblokkeerd.. contact alleen mogelijk via chatbox. De optie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.
連絡先
オランダ
- yellowbrick.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een nul is nog teveel...
Nadat mijn account enkele keren geblokkeerd was en na handmatige betaling i.p.v. automatisch via Visa, weer gedeblokkeerd, was ik er klaar mee. Helaas is Yellowbrick écht volledig onbereikbaar, Visa kon niet helpen en bij de ANWB hoorde ik uiteindelijk dat ze de RODE KAART van Visa hebben gekregen wegens wanbeleid. Ze kunnen en mógen dus niet meer automatisch incasseren via Visa. Ik ga mij nu beraden, wat te doen. Yellowbrick rammelt aan alle kanten.
UPDATE: Yellowbrick heeft 11-11 bovenstaande review gerapporteerd als zijnde niet oké....
Is door Trustpilot beoordeeld en volgens hun richtlijnen prima en goedgekeurd. Dit typeert maar weer. Blijkbaar heeft Yellowbrick wél tijd om reviews over hen uit te pluizen, maar klanten te woord staan...ho maar...
Keer op keer gezeik met automatische…
Keer op keer gezeik met automatische afschrijving. App wordt gelijk geblokkeerd wanneer er van hun kant een afschrijving niet gedaan wordt. Bizar. Geen reactie op mijn mails. Heb handmatig factuur betaald maar ben bang dat ze straks dubbel afschrijven. Ik ga de app niet meer gebruiken.
Voor de 2e keer word ik bedreigd door YB
Voor de 2e keer word ik bedreigd met een incassobureau door Yellowbrick omdat Yellowbrick wederom problemen ondervond met betalingen via MasterCard. Opzeggen dat account raad ik eenieder aan!
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Al ruim een jaar problemen met inloggen en NUL reactie op vragen. Chatbot met fouten en telefonisch onbereikbaar.
No contact whatsoever possible!
I have a question about my bills, because since three months I'm invoiced for three subscriptions, instead of one! No reaction on my mail (telephone is impossible) and after three weeks I decided to transfer the amount for the llast paid invoice back on my account. Then ... first my account to blocked, even before they send me a first reminder.
I mailed again, to explain why I transferred the money back and still no reaction. Now I see they send me the next invoice, which I will not pay until they react.
Everything is automated and there is no way to contact them.
I guess I have to o to another provider.
ik heb een Yellowbrick basic…
ik heb een Yellowbrick basic parkeerrecht geregistreerd op 1 x naam / 1 x auto
de parkeer app werkt prima
Echter ben ik er net achtergekomen dat men al jaren 2 x abonnements geld factureert, terwijl op de site staat dat voor basic parkeerrecht geen abonnement geld verschuldigd is??
ik ga de discussie geen eens aan want ze zijn niet te bereiken, en gelijk opgezegd
Schuiven eigen problemen af op de klant
24 okt: standaard maandelijkse mail van anwb parkeren dat dag erna parkeerkosten automatisch geincasserd worden
25 okt in de ochtend: uw account is geblokkeerd wegens niet betalen.
Op zo'n moment sta je al 1-0 achter, geen bericht van sorry we ondervinden problemen bij automatische creditcardbetalingen, maar nee direct geblokkeerd. Op deze mail heb ik ook een email gestuurd met de vraag van waarom? Enkel in de veelgestelde vragen op de website kan je uitvinden dat ze problemen hebben met creditcardbetalingen. Tot op heden ook nog geen reactie ontvangen op mijn mail. En vandaag (2 nov) een betalingsherinnering en een dreigement van als je na de volgende nog niet betaald hebt komt er nog 40eu bij.
Conclusie: dan maar met ideal betaald, en nog geen 5 minuten later mijn yellowbrick account opgeheven. De manier van meteen naar de klant wijzen ipv aangeven er gaat iets mis aan hun kant, en geen reactie krijgen van de klantenservice ondanks dat de mails voor het betalen net zo goed phishing hadden kunnen zijn, want dat was het eerste wat ik dacht.
Tip voor ANWB, breng ANWB parkeren alsjeblieft ergens anders onders, want yellowbrick loopt de kantjes er zwaar vanaf. Al had een bericht vanuit anwb ook geen kwaad gekund, want yellowbrick mailt grotendeels vanuit naam van anwb parkeren.
Ik wil contact opnemen omdat gister…
Ik wil contact opnemen omdat gister mijn app keer op keer foutmelding gaf en ik niet kon parkeren. Weggereden om geen boete te krijgen. Blijkt twee uur later dat de app die actie wel was gestart…
Vervolgens via de chat contact opgenomen vandaag. Geen reactie, gebeld meer dan een half uur in de wacht. Geen reactie… lekker geld verdienen zo.
Super slechte service en communicatie
Super slechte service en communicatie. Net zoals vele mensen die hier klagen deze maand uit het niets mijn account geblokkeerd omdat een factuur niet betaald is. Ik gebruik al jaren automatisch incasso, dus hoe kan dit ineens? Steek de beste Sven van de klantenservice dit op mij terwijl heel Trustpilot vol staat met dezelfde klacht. "Meerdere maanden niet kunnen afschrijven". Wat helemaal niet waar is. Ook aan de manier van antwoorden was duidelijk te merken dat meneer geen plezierige dag had. Toen ik wedervragen stelde kreeg ik geen antwoorden. Communiceer met "Automatisch vetaling is niet geslaagd zou je misschien handmatig willen betalen" ipv "Je hebt niet betaald we blokkeren je account". Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Mij zijn ze in ieder geval kwijt al klant.
Wat een stom bedrijf
Wat een stom bedrijf.
Iedere maand wordt het bedrag netjes afgeschreven, in een keer niet, zonder uitleg, zonder bericht, en nu is mijn account geblokkeerd, Na de blokkering gelijk betaald. Klantenservice snapt het ook niet. Wat moet ik dan als klant?
Slechtste klantervaring ooit
Slechtste klantervaring ooit. !!!
Account geblokkeerd omdat creditcard vernieuwd is en er dus geen automatische afschrijving kon plaatsvinden. Het is echter onmogelijk om deze gegevens aan te passen in de app. De chatbox werkt totaal niet en de klantenservice is onbereikbaar. Nu dus geblokkeerd..😡
Customer service is zero
Customer service is zero. Their chat bot doesn’t have a clue; they don’t answer their telephone (0900 nr), and they don’t reply to emails. Shocking how they run their business
Nu net na 18 minuten naar een bandje…
Nu net na 18 minuten naar een bandje geluisterd te hebben de verbinding verbroken.
Wat een aanfluiting, dat chat gebeuren werkt ook voor geen mallemoer!
1 ster is eigenlijk nog te royaal!
Ook ik kreeg ineens een factuur van een…
Ook ik kreeg ineens een factuur van een transactie van een jaar oud. Normaal werden de transacties altijd automatisch afgeschreven, dus dat was al vreemd. Ook kunnen de parkeerkosten niet van mij zijn aangezien het kenteken van de auto niet meer op mijn naam staat. Ze reageren niet op mijn mails maar ontvang wel een volgende aanmaning.
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf! Na bijna een jaar ineens een betalingsverzoek ontvangen over een oude factuur waar ik nooit iets over heb gehoord. Geen enkele melding, geen herinnering, niets. En dan nu opeens geld eisen? Belachelijk.
De klantenservice reageert met standaardteksten en neemt totaal geen verantwoordelijkheid. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Echt zwaar teleurstellend! ik raad iedereen af om met Yellowbrick te werken.
Heb vandaag van 10.0/11.00 geparkeerd…
Heb vandaag van 10.0/11.00 geparkeerd en de app op stop gezet.
Thuis op mijn mobiel gekeken en bleek dat ie nog aanstond is uitgezet om 11.45.
Niemand bereikbaar en de robot zwaar waardeloos
Yellowbrick is totaal onbereikbaar
Yellowbrick is totaal onbereikbaar. Account geblokkeerd om een rekening van1,70 26-12-2024 die zij automatisch horen af te schrijven. Bericht ANWB uw heeft betaald. Zeven dagen later yellowbrick uw moet nog betalen. Maar zowel telefonisch al per email is bedrijf onbereikbaar
Verschrikkelijke klantenservice
Chatbot geeft geen opties, emails worden niet beantwoord en na 2x heel lang wachten vandaag om 10:36 uiteindelijk een compleet niet geïnteresseerde medewerker zuchtend aan de lijn. Had geen oplossing...
Waardeloze klanten service
Waardeloze klanten service. Eerst sturen ze een herinnering van een factuur uit december 2024 (dus na 10 maand). Ik wist niet eens dat deze open stond en ook mijn account geblokkeerd. Als ik de factuur zou betalen via de link zou mijn account weer geactiveerd worden. Maar helaas, link werkt niet. Echter klantenservice zeer moeilijk te bereiken. En na anderhalf uur eindelijk een medewerker te pakken gekregen. Word ik zeer kortaf toegestoken. Ik moest het geld maar handmatig overmaken en toen werd de lijn verbroken. En mijn account blijft geblokkeerd tot het bedrag binnen is. Dat ik de herinnering moet betalen snap ik ook gelijk gedaan. Maar zo behandel je je klanten niet!!! Ik stap over naar een andere parkeer app
Totaal geen service
Ik heb 40 minuten geparkeerd, de app aangezet en ook netjes weer gestopt, na het stoppen heb ik een screenshot gemaakt van de parkeer actie en de 2,30 die het kostte. Vervolgens word er 13,69 van mijn rekening gehaald en na contact op te hebben genomen met de klantenservice (die heeeel slecht te bereiken is) verteld de man aan de lijn dat de actie niet goed gestopt is en ze niks kunnen betekenen. Ik heb nog wel liefs bewijs en nog wimpelen ze je af.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。