Anwb parkeren werkt dmv yellowbrick dat power parkeerbeurt 30 cent extra vraagt een power maand 12 euro zoveel terwijl er op de site staat dat dit 2 euro zoveel is. De opzegprocedure is raar.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een ster is nog teveel!! Onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Volgens de app parkeerde ik in een zone waar je een dagkaart voor een tientje moest kopen. Dit bleek later niet te kloppen.... もっと見る
Een paar uurtjes geparkeerd, netjes telefonisch afgemeld bij vertrek, maar krijg een factuur alsof ik 10 uur in de binnenstad geparkeerd heb, van 11 tot 21 uur. Fijn dat ik 40 euro mag lappen voor nog... もっと見る
Dramatisch bedrijf. Invoice woensdag ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later is mijn account geblokkeerd.. contact alleen mogelijk via chatbox. De optie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.
連絡先
オランダ
- yellowbrick.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veel duurder geworden
Veel duurder geworden, heb er lange tijd plezier van gehad maar er zijn inmiddels veel betere en goedkopere alternatieven. Voor mij houd het hier op.
Ik heb net mijn ANWB-Yellowbrick…
Ik heb net mijn ANWB-Yellowbrick parkeerabonnement opgezegd nadat ik iedere keer een betalingsherinnering kreeg + direct een blokkade van de parkeermogelijkheid. Ik heb een automatische incasso afgegeven maar er werkt er iets niet goed. Bij de ANWB krijg ik geen gehoor voor mijn klacht, zij verwijzen mij door naar Yellowbrick. En daar hoor ik helemaal niets terug van. Jammer hoor!
Demande de remboursement à yellowbrick à cause d'un bug interne
Bonjour,
Est il normal d'avoir à payer une facture de 34,82€ suite à un problème interne en guise de dédommagement? Nous ne sommes pas responsables de leurs dysfonctionnements.
Zeer slechte bereikbaarheid van klantenservice…
Zeer slechte bereikbaarheid van klantenservice. En in 1 keer wordt wachtwoord gevraagd. Heb je niet allemaal in de auto. En als je via de ANWB doet ga je natuurlijk het wachtwoord van de ANWB doen. Niet goed, Yellowbrick heeft eigen wachtwoord. Jammer ANWB. Niet doen dus.
Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!
Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Altijd op tijd de rekening betaald, door een storing bij Yellowbrick zelf kon niet geïncasseerd worden. Toch blokkeren ze het account direct. Er wordt verzocht anders te betalen. Direct gedaan en de blokkade zou opgegeven worden, mooi niet dus. Inmiddels een week verder en nog steeds kan er niet geparkeerd worden. Klantenservice gebeld voor hulp. Helpen is er niet bij, moet bij een andere afdeling worden uitgezegd, hoe lang dat gaat duren, geen idee meneer. Wat een soap is dit! Toch maar naar een andere parkeer-app overstappen.
niet te bereiken
niet te bereiken, zowel geen reactie via mail als via spraakcomputer.
ANWB Parkeren
ANWB Parkeren wordt onder water uitgevoerd door Yellowbrick. Ik betaal automatisch met creditcard maar sinds twee weken krijg ik betaalherinneringen. En ze blokkeren dan ook gelijk maar je account; lekker klantvriendelijk. Klantenservice benaderd maar geen reactie; wel een nieuwe herinnering. Klantenservice maar eens geprobeerd aan de telefoon te krijgen. Die zijn niet thuis maar helemaal aan het einde van 'het bandje' dan toch de melding dat ze problemen hebben met creditcardafschrijvingen. Daar zou je ook pro-actief de klanten van op de hoogte kunnen stellen. Maar goed, het feit dat je al (meer dan) 2 weken problemen hebt, en niet hebt kunnen oplossen, wat zegt dat dan?
Onbetrouwbaar en onbereikbaar
Onbetrouwbaar. Jarenlang naar tevredenheid gebruikt. Nu gaan ze opeens gratis uren negeren en vervolgens onnavolgbaar hoge bedragen rekenen. Telefonisch onbereikbaar. Na 10 dagen nog geen reactie op mail. Dit was
De laatste transactie. Ik ga over op
Qpark.
Slechte bereikbaarheid klantenservice
Wat een ellende om de klantenservice te bereiken. 5 dagen achter elkaar gebeld. Niet te bereiken! Email gestuurd over frauduleuze transacties. Na een week nog steeds geen antwoord ontvangen! Gebruik deze app beslist niet weer. Heel slechte ervaring, vanwege onbereikbaarheid!
Transactie bij strand parkeren niet…
Transactie bij strand parkeren niet aangezet want je kreeg gelijk een hele dagkaart. Via andere app gedaan.
Yellow brick heeft alsnog dagkaart afgeschreven terwijl transactie bewust niet gestart was.
Onbereikbaar voor service.
Dubbel betaald
Ik ging parkeren en wilde via de app het regelen. Uiteindelijk kreeg ik de melding dat het via de app niet ging lukken en ik naar de parkeerautomaat moest gaan.
Gedaan en daar betaald. Achteraf blijkt dat het bedrag dan ook nog via de app is afgeschreven! Dubbel dus.
Als je dan contact zoekt heb je gewoon pech, er was geen storing en het ligt niet aan hun. Super onaardig en onsympathieke antwoorden krijg je. Meteen opgezegd!
Slechtste parkeerapp ooit. ANWB geïnformeerd met klacht
Voor de zoveelste keer problemen met deze app. Kan weer niet afsluiten en ook niet bellen. Overigens is dat niet zo erg want ze gebruiken een bandje met Nederlands, dat niet tot de meeste intelligente behoort.
Kost mij weer 46 euro per dag (2e keer al). Krijg bijna 1 jaar gebruik nog steeds wekelijkse facturen. Kunnen ze niet veranderen zegt men bij de klantnservice. Ik stop met deze shite app. Heb nog nooit zoiets slechts meegemaakt
Totaal geen hulp van Yellowbrick – zeer teleurgesteld
Ik ben inmiddels al dagenlang bezig om toegang te krijgen tot mijn Yellowbrick-account, maar zonder enig resultaat. Na meerdere mislukte pogingen om in te loggen, heb ik contact opgenomen met ANWB, die mij doorverwezen naar Yellowbrick. De medewerker van Yellowbrick vertelde dat mijn account door de bank geblokkeerd zou zijn. Toen ik contact opnam met mijn bank, bleek daar niets van te kloppen — er was géén blokkade.
Na nogmaals contact te hebben gehad met de klantenservice van Yellowbrick, kreeg ik weer een ander verhaal. Mij werd beloofd dat mijn account binnen 24 uur geactiveerd zou worden. Ook dat is niet gebeurd. Inmiddels word ik al dagenlang van het kastje naar de muur gestuurd, zonder enige oplossing, duidelijkheid of opvolging.
Ik heb ook een formele klacht ingediend en gevraagd om een reactie binnen 7 dagen, maar zelfs daar wordt niet op gereageerd. Het is werkelijk onacceptabel hoe er met klanten wordt omgegaan. Geen communicatie, geen verantwoordelijkheid, alleen maar verkeerde informatie.
Zeer frustrerende ervaring. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.
volle dag parkeerkosten centrum Amsterdam betalen door fout in systeem yellowbrick
Na een normale transactie met telefonisch aanmelden en afmelden een uur later, krijg ik nu een rekening van een volledige dag tot 00 uur 's avonds in Amsterdam omdat ik niet afgemeld zou hebben. Ik kan mijn afmelding aantonen via mijn telefoonhistorie, dus de fout ligt bij het systeem van Yellowbrick, maar na een bezwaar met bewijsmateriaal van afmelding is het antwoord dat ik het volledige automatische bericht had moeten afluisteren en nu toch de volledige dag in Centrum Amsterdam parkeerkosten moet betalen. Overigens is yellowbrick niet te bereiken en krijg je alleen een chatbot te 'spreken' en pas reactie na een aangetekende brief. Wel onmiddellijk dreigen met incassokosten. Een waardeloos bedrijf. Ga er niet mee in zee.
Un abonnement automatique dès la première et unique utilisation!
Dès que vous utilisez Yellowbrick, un abonnement se déclenche avec un paiement automatique mensuel, même sans utilisation! Je ne le savais pas et ce n'est pas vraiment explicite quand on se retrouve devant une borne de paiement en rue, sous la pluie et que le système de paiement en cash est inopérant. Dans la précipitation, j'ai donc réglé par carte. C'était une utilisation unique dans une ville que je ne fréquente que rarement, et surtout pas en voiture! Pourtant, l'appli s'est servie chaque mois avant que je n'en rende compte... Impossible d'avoir une réponse de leur part. C'est de ma faute et "légal", ça n'en reste pas moins une escroquerie.
De meest onbetrouwbare app
De meest onbetrouwbare app! ze hebben om de haverklap een storing zonder dit van te voren te melden. Hier kom je pas achter nadat je de boetes op de mat heb liggen. Wanneer je hun klantenservice belt krijg je de meest sympathieke persoon die kan bevestigen dat ze op die dagen storing hadden, maar meteen erachteraan vermeld dat het je eigen probleem is. Want je had in een garage kunnen staan of ergens anders parkeren (in Amsterdam waar de hele stad betaald parkeren is). Of op dat moment had ik ergens anders even snel een abonnement moeten nemen. Ja hoe realistisch is dat als je haast hebt.
Yellowbrick wil van hun klanten af.
Ruim 7 jaar tevreden klant geweest bij Yellowbrick. Maar elke keer staan die vaste abonnementskosten à €3,99 weer aan. Gebeld, ge-appt... brengt allemaal niets. Yellowbrick doet er alles aan om hun klanten zo hard mogelijk weg te jagen. Dat doen ze wel goed.
Parkeersessies konden niet worden afgesloten
Parkeersessies konden niet afgesloten worden.
Is aangetoond met correspondentie, foto's en screenshots.
Betaalde bedragen worden niet geretourneerd!
Heel slecht!
Heel slecht!! Niet te bereiken per e mail 0 reactie. Als je belt wordt je eerst een half uur in de wacht gezet en heb je contact wordt de verbinding verbroken. Ze hebben bij mij een hele dag parkeren gerekend terwijl het 1 uur was en ook bewijs heb . Nu 50 euro afgeschreven ipv 4 euro. Bedrag op me rekening terug laten storten. Gelijk dreigementen dat je geblokkeerd bent ik had het via anwb dacht toch echt dat het dan wel betrouwbaar was
Opzeggen account onmogelijk?
Het lijkt onmogelijk om ons account op te zeggen. Hoe slecht! Nooit in zee gaan met deze oplichters!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。