Ik ben onlangs teruggekeerd naar Yoin na een minder prettige ervaring met de klantenservice van Base. Het was een verademing hoe vlot de bestelling en de nummeroverdracht werden afgehandeld. De... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Het abonneren verliep opmerkelijk vlot! Op de tweede dag na het afsluiten ervan stak de nieuwe SIM-kaart al in de bus en binnen het uur was mijn contract bij de vorige provider opgezegd en kon ik geni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NL: Yoin is een Belgisch telecommunicatiebedrijf die GSM-abonnementen aanbiedt. FR: Yoin est une entreprise belge de télécommunications qui propose des abonnements GSM.
ãã«ã®ãŒ
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levenslang Promoprijs voor alle nieuwe klanten.... Maar als bestaande klant (2 simkaarten ) kan je deze prijs niet krijgen volgens de klantendienst, zelfs niet als je naar pakket met meer data overstapt: dan zal u eerst moeten overstappen naar andere provider en terugkomen meneer: triest, dus hey telecom, here we come.
Bespaar toch de "dank voor uw feedback" nonsense als jullie er niets mee van plan zijn. U hebt onze klantennumers, dus als u het spijtig vindt dat we deze promo niet krijgen: los het dan op!!!!
Ik zal deze week jullie klantendienst nog 2x bellen dagelijks met dezelfde vraag, indien geen positief antwoord, wordt het levenslang hey telecom voor mezelf en m'n zoon.

Yoin ããã®åç
Voorziene overstap was gepland op 11/05/2026.
Op 07/05/2026 kreeg ik bericht dat mijn gsm geen connectie meer had bij de huidige provider en de Yoin simkaart geactiveerd was...

Yoin ããã®åç
Erg behulpzaam en heel vriendelijk
Alles snel inorde

Yoin ããã®åç
Yoin doet geen moeite om trouwe klanten te behouden. Als je een nieuwe klant bent kan je hetzelfde abonnement veel goedkoper krijgen. Een nieuwe klant betaald bijvoorbeeld 7 euro voor hetzelfde abonnement waar een trouwe klant 9 euro voor blijft betalen. Als bestaande klant kan je het abonnement niet aanpassen naar het goedkopere tarief. Wat yoin dan aanraad is om even over te stappen naar een andere provider en dan terug te komen. Belachelijke service.

Yoin ããã®åç
2 jours que je suis abonnée chez vous et toujours pas moyen d'utiliser mon smartphone

Yoin ããã®åç
Na 2 maand minder goeie ervaring met netwerkkwaliteit van DIGI beslist op Yoin te testen met e-sim. Overgang zonder problemen, inmiddels bijna eind van de 6 maand promotie. Storingvrije werking, vlotte facturatie, geen pijnpunten. Ik ga nog wel even verder met Yoin.

Yoin ããã®åç
Heel goed. Een netwerk dat heel België bestrijktEen netwerk dat heel België bestrijkt

Yoin ããã®åç
Goede tarieven, veel data voor de dochter, vlotte overgang en goede communicatie

Yoin ããã®åç
J'ai demandé mon transfert de numéro vers Yoin, avec eSim pour un traitement rapide... J'ai demandé une ligne le 23 avril, payé les 2 centimes pour authentifier la commande mais depuis, rien. Pas de mail, de lettres ou d'informations. Super !

Yoin ããã®åç
Ik ben een nieuwe klant. Ik ben er nu een paar dagen klant. En tot nu toe ben ik tevreden over uw telecommunicatiebedrijf.

Yoin ããã®åç
I ordered an eSIM and they cut me the service on my old SIM immediately and not on activation even when they told me there would be no disruption!!!! Then 4 days without being able to contact customer support as they were closed for a long weekend. To top things they charge 5⬠when most of eSIM providers do it for free. CANNOT IMAGINE WORSE CUSTOMER CARE
UPDATE to Yoin response: they say to contact them? Let me laugh. I did 4 days ago and again today and they don't even bother to answer. RADIO SILENCE.

Yoin ããã®åç
Même pas 10 jours que je me sers de vos service et vous commencez déjà a envoyer des demandes d avis ben pour le moment rien a dire pas encore eu le temps de vraiment essayer votre réseau donc pour le moment rien

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã