レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

"Miliardy mebli" zgodnie z hasłem reklamowym, na które czekasz w nieskończoność a wszystko zabezpieczone "regulaminem". Wybralam kontenerek pod biurko (z oferty a nie wymyśliĺam sobie sama) i półkę (t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałuję ÅŒe wcześniej nie sprawdziłam rzetelnych opinii, a nie te sztucznie zachwalające na stronie. Jakość słaba, wyrób wygląda na chałupniczą robotę, niby meble na zamówienie a widać ÅŒe słabe wykonani... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałuję, ÅŒe szybciej nie sprawdziłam opinii. Półka przyszła uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiało zostać świadomie wysłane, poniewaÅŒ opakowanie nie nosiło śladów uderzeń, nie stało się to w t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nie polecam . Na stół biały blat i 4 dokręcane nogi czekałam 43 dni .Dodzwonić się nie moÅŒna. Po otrzymaniu i dokręceniu nóg stół się chwiał . Zwrotów nie ma bo na zamówienie, przysłali nowe mocowania... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

2 miesiące oczekiwania na biurka i ubytki na blatach

2 miesiące oczekiwania na biurka, wielokrotne opoznienia, biurka dojechaly z ubytkami

2025幎3月4日

Dzień dobry,

W przypadku konieczności zgłoszenia reklamacji związanej z otrzymanym towarem prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji: reklamacje@yrke.pl

Biurko zamówione 20 grudnia

Biurko zamówione 20 grudnia, jutro zaczyna się marzec
. Na pomocy klienta cały czas jestem informowany ze w przyszłym tygodniu wysyłka i tak od 6 tygodni. Jeśli nie zaleÅŒy wam na czasie to yrke idealnie spełni wasze oczekiwania.

2025幎2月28日

BIurko i regał

Zamówienie regał i biurko - zamówienie podzielone na 5 róŌnych paczek z czego wysyłane były w róŌnych dniach co logistycznie bardzo utrudniało przyjęcie paczek. Musiałam dopominać się o brakujące elementy.
Regał finalnie OK, biurko bardzo nie stabilne - strach coś na nim kłaść.

2024幎8月31日

YRKE

YRKE, fatalna firma, lekcewaÅŒy klienta, nie jest w stanie przyznać się do swoich błędów.
Zamówione meble dostałam z duÅŒym opóźnieniem (ok.miesiaca). Ponadto meble przyszły nie kompletne i cześć uszkodzona. Montera musiałam wzywać dwukrotnie. Stres i dodatkowe koszty.
Jakość mebli teÅŒ pozostawia wiele do ÅŒyczenia.
Absolutnie nie polecam firmy YRKE.

2025幎1月28日

nie kupować

Nie polecam .Paczka szła ponad 2 miesiące,po licznych zapytaniach kiedy wyślą odpowiadali ÅŒe za 2 tygodnie potem jeszcze ÅŒe na pewno w następnym tygodniu . po zadzwonieniu okazało się ÅŒe zapomnieli i niezwłocznie wyślą . po przybyciu biurka okazało się ÅŒe nie ma wywierconych dziur + nie ma instrukacji jak zmontować biurko. Ponadto blat klejony na szybkości,pozastawiona naklejka "zrobić i dziś wysłać,, Maskara A spawanie nóg pozostawię bez komentarza.

2025幎2月20日

Przekładane terminy dostawy małego

Przekładane terminy dostawy małego zamówienia (pojedynczego blatu o prostokątnym kształcie). Strach pomyśleć jak wyglądałby proces realizacji przy zamówieniu wielkogabarytowym. W przypadku prośby o anulację zamówienia, obsługa nie odpowiada na wiadomości. Szczerze nie polecam, konkurencja realizuje meble na wymiar zdecydowanie szybciej.

2025幎2月20日

Blat

Zamówiłem blat za ponat 500zł w listopadzie 2024, po 40 dniach piszę mail-a bo telefonów nie odbierają, w odpowiedzi dostaję info ÅŒe mieli opóźnienie i do końca tygodnia wyślą zamówienie. Mijają następne dwa tygodnie i zero kontaktu. MoÅŒe przy zamówieniach za kilka tysięcy są bardziej uprzejmi. Uprzedzam potencjalnych klientów tej firmy krzak szkoda Waszych pieniędzy i straconego czasu. Nie polecam

2025幎1月31日

3 miesiące czekania na fatalny produkt

Na biurko czekaliśmy około 3 miesiące. Kontakt mailowy był ignorowany, konsultant odpisywał nam wiadomości w stylu: zamówienie jest w drodze, odpowiem za 3 dni robocze itd. Innego kontaktu brak. Telefony zablokowane, na fanpegu na fb zostałam zablokowana pod dodaniu reakcji WRR do posta. Towar dostaliśmy dopiero po listownym wysłaniu przedsądowego Ōądania do wydania towaru. Biurko cudem zostało wysłane 2 dni po odebraniu listu :).
Jakość fatalna. Kosztowało ok 800zl. Zwykla tania cienka sklejka. Po miesiącu wygięło się w okrągły nawias przez cięŌar, uwaga, laptopa. Jeśli chcecie, aby stało i nie było uÅŒywane, to polecam.

2024幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Za drogo, za długo, zbyt niechlujnie

Biurko za miliony zamówione 5 października przyszło 27 listopada. No ok. Ale okleina obrabiana przez ucznia 1 klasy szkoły zawodowej nie przystoi w tej cenie. Jak dodam, ÅŒe po złoÅŒeniu biurko okazało się dramatycznie niestabilne (pomimo wzięcia większych nóg) to mamy komplet wyrzuconych w błoto pieniędzy. Ale ÅŒeby tego było mało to domówiłem dodatkowy kawałek blatu (bo w trakcie długiego czasu oczekiwania zmieniła się koncepcja) i oczywiście wymiar 60 cm jest innym wymiarem niÅŒ 60 cm szerokości biurka:). Choć tutaj trzeba podkreślić błyskawiczny czas realizacji.
No po prostu firma się uczy. Ale za taką cenę oczekiwałem czegoś znacznie lepszego. Zdecydowanie nie polecam.

2024幎12月20日
5぀星のうち5の評䟡

Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony

Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony. Solidna, dobrze wykonana, a moÅŒliwość dopasowania wymiarów to super opcja. Dostawa na czas, wszystko zgodne z oczekiwaniami

2024幎12月23日

modernhomedesign.com からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe wszystko przebiegło pomyślnie. Pozdrawiamy!

Zamówienie złoÅŒone

Zamówienie złoÅŒone. Czas realizacji według regulaminu sklepu 3-30 dni roboczych. 2 miesiące i zamówienie nie dotarło. Kpina to nie sklep. Zero szacunku do klienta. Stanowczo odradzam ten pseudo sklepik

2024幎12月18日
5぀星のうち2の評䟡

Nie polecam, nie dość ÅŒe mega długie terminy to jakość szafki jest naprawdę słaba a tanio nie było. Lepiej zamówić od stolarza

2024幎12月16日

Zakupy dla wytrwałych

Po zakupach w tej firmie pozostały mieszane uczucia - na zamówione biurko z betonowym blatem czekałam ponad 30 dni roboczych (słowo klucz) co w praktyce oznacza 2 m-ce. Kontakt z firmą był mailowy. Po ponad miesiącu czekania i kilku mailach, ostatni z prośbą o natychmiastową wysyłkę lub zwrot środków - zadzwonił Pan podając w końcu konkretny termin realizacji zamówienia. Biurko przyszło o czasie ale... tu niespodzianka...bez nóg. Nikt o tym nie raczył poinformować. Nogi dosyłają w oddzielnej przesyłce o czym dowiedziałam się po napisaniu kolejnego juÅŒ maila. Paczka dotarła do mnie po kilku dniach. Czyli blat leÅŒał w salonie i czekał na nogi. Trzeba go było przecieÅŒ rozpakować ÅŒeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Pakowanie blatu muszę przyznać solidne. I nastąpił montaÅŒ... Samemu trzeba było przymocowywać nogi (brak otworów) i resztę zamówionego wyposaÅŒenia. Ładowarka indukcyjna pasowała, przepust kablowy, gniazda równieÅŒ, chociaÅŒ nie powiem, ÅŒe idealnie... wieszak na słuchawki to poraÅŒka szkoda nawet 10 zł. Podświetlenie biurka panelem LED trzeba było dopasowywać, docinać. Natomiast rynnę na przewody trzeba było montować wg własnego uznania, poniewaÅŒ konstruktor nie przewidział jej rozmieszczenia przy szerszym profilu nóg.
Podsumowując: mebel po czasochłonnym montaÅŒu wygląda nieźle (syn zadowolony), chociaÅŒ sam goły blat mnie przeraził. Zakupy w sklepie yrke wydają się być zakupami dla osób mniej nerwowych, chyba ÅŒe z góry nastawimy się na długi czas realizacji, dzieloną przesyłkę i samodzielny, kreatywny montaÅŒ. Pozdrawiam

2024幎12月3日

modernhomedesign.com からの回答

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i szczegółowym opisem doświadczeń związanych z zakupem naszego biurka. Cieszymy się, ÅŒe syn jest zadowolony z efektu końcowego, a mebel spełnia swoje funkcje. Jednocześnie przepraszamy za wszelkie niedogodności, które wpłynęły na komfort realizacji zamówienia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, ÅŒe wysyłka blatu oraz nóg w oddzielnych paczkach wynika z optymalizacji logistycznej oraz zapewnienia bezpieczeństwa transportu. Blaty o duÅŒych wymiarach i wadze są odpowiednio zabezpieczane, aby uniknąć uszkodzeń w trakcie przewozu, a oddzielna przesyłka nóg pozwala na ich precyzyjne dopasowanie i bezpieczne dostarczenie. Informacja o podziale przesyłek znajduje się w mailu potwierdzającym zamówienie. Jeśli ta wiadomość nie była wystarczająco jasna lub nie dotarła w oczekiwany sposób, bardzo przepraszamy za ewentualne niedopatrzenie – dołoÅŒymy starań, aby w przyszłości komunikacja była jeszcze bardziej przejrzysta.

Pragniemy równieÅŒ przypomnieć, ÅŒe nasze zamówienia są realizowane w przedziale od 3 do 30 dni roboczych, zgodnie z informacjami zawartymi na podstronach sklepu, w regulaminie oraz w oparciu o aktualny harmonogram produkcyjny. ZróŌnicowanie tego czasu wynika z wysokiego stopnia personalizacji naszych produktów oraz dynamicznych harmonogramów produkcji, które dostosowujemy do indywidualnych wymagań naszych klientów.

Dziękujemy takÅŒe za uwagi dotyczące montaÅŒu i dodatków – z pewnością wykorzystamy je do dalszego udoskonalania naszych produktów. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy etap współpracy z naszą firmą był jak najbardziej satysfakcjonujący.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół YRKE®

Tragedia

Tragedia! Oszuści i naciągacze! 8 miesięcy oczekiwania na meble - zwykłe szafy! Nie udałoby się odzyskać pieniędzy gdyby nie wielokrotne próby kontaktu, powoływanie się na prawo konsumenta i w końcu wejście na drogę prawną. Polska marka, a ma w bardzo głębokim powaÅŒaniu klienta. Unikajcie ich! Wszędzie tylko nie u nich!

2024幎11月1日

BIurko

Po 2 miesiącach przyszło biurko gamingowe z 2 metalowymi nogami, nie było rewelacji. Trzeba było nawiercić otwory, aby przykręcić blat i to wszystko. Samo wykonanie blatu i nóg metalowych, pomalowanie ich zostawia wiele do ÅŒyczenia. Córka bardzo chciała ten stolik, ale ja bym go nie zamówiła drugi raz. Nie jest wart czekania dwóch miesięcy. Jestem bardzo rozczarowana tym meblem i tak długim czekaniem.

2024幎11月28日

Biurko

Biurko zamówione w połowie marca dotarło w połowie czerwca. Oczekuję jeszcze na nadstawkę ale jeszcze nie dotarła. Brak kontaktu z firmą, nie odpowiada na maile. Bardzo nie polecam.

2024幎11月25日

Totalna ignorancja konsumenta.

8 października zamówiłam biurko. Na dzień 22 listopada ani zamówienia, ani ÅŒadnych informacji. Nie polecam firmy.

Moja aktualizacja to komentarz na odpowiedź firmy.
Z moich wyliczeń dzień 22 listopada jest 30 dniem odliczając soboty niedziele i 1 oraz 11 listopada, a nie jak podaje firma w odpowiedzi, ÅŒe to dzień 25 listopada. Moja informacja jest zatem rzetelna. Nie umieściłam równieÅŒ takiej informacji, ÅŒe nie dotrzymano terminu. To juÅŒ interpretacja firmy.

2024幎11月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ