"Miliardy mebli" zgodnie z hasÅem reklamowym, na które czekasz w nieskoÅczonoÅÄ a wszystko zabezpieczone "regulaminem". Wybralam kontenerek pod biurko (z oferty a nie wymyÅliĺam sobie sama) i póÅkÄ (t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Å»aÅujÄ ÅŒe wczeÅniej nie sprawdziÅam rzetelnych opinii, a nie te sztucznie zachwalajÄ ce na stronie. JakoÅÄ sÅaba, wyrób wyglÄ da na chaÅupniczÄ robotÄ, niby meble na zamówienie a widaÄ ÅŒe sÅabe wykonani... ãã£ãšèŠã
Å»aÅujÄ, ÅŒe szybciej nie sprawdziÅam opinii. PóÅka przyszÅa uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiaÅo zostaÄ Åwiadomie wysÅane, poniewaÅŒ opakowanie nie nosiÅo Åladów uderzeÅ, nie staÅo siÄ to w t... ãã£ãšèŠã
Nie polecam . Na stóŠbiaÅy blat i 4 dokrÄcane nogi czekaÅam 43 dni .DodzwoniÄ siÄ nie moÅŒna. Po otrzymaniu i dokrÄceniu nóg stóŠsiÄ chwiaÅ . Zwrotów nie ma bo na zamówienie, przysÅali nowe mocowania... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
2 miesiÄ ce oczekiwania na biurka i ubytki na blatach
2 miesiÄ ce oczekiwania na biurka, wielokrotne opoznienia, biurka dojechaly z ubytkami

Biurko zamówione 20 grudnia
Biurko zamówione 20 grudnia, jutro zaczyna siÄ marzecâŠ. Na pomocy klienta caÅy czas jestem informowany ze w przyszÅym tygodniu wysyÅka i tak od 6 tygodni. JeÅli nie zaleÅŒy wam na czasie to yrke idealnie speÅni wasze oczekiwania.
BIurko i regaÅ
Zamówienie regaÅ i biurko - zamówienie podzielone na 5 róŌnych paczek z czego wysyÅane byÅy w róŌnych dniach co logistycznie bardzo utrudniaÅo przyjÄcie paczek. MusiaÅam dopominaÄ siÄ o brakujÄ
ce elementy.
RegaÅ finalnie OK, biurko bardzo nie stabilne - strach coÅ na nim kÅaÅÄ.

YRKE
YRKE, fatalna firma, lekcewaÅŒy klienta, nie jest w stanie przyznaÄ siÄ do swoich bÅÄdów.
Zamówione meble dostaÅam z duÅŒym opóźnieniem (ok.miesiaca). Ponadto meble przyszÅy nie kompletne i czeÅÄ uszkodzona. Montera musiaÅam wzywaÄ dwukrotnie. Stres i dodatkowe koszty.
JakoÅÄ mebli teÅŒ pozostawia wiele do ÅŒyczenia.
Absolutnie nie polecam firmy YRKE.
nie kupowaÄ
Nie polecam .Paczka szÅa ponad 2 miesiÄ ce,po licznych zapytaniach kiedy wyÅlÄ odpowiadali ÅŒe za 2 tygodnie potem jeszcze ÅŒe na pewno w nastÄpnym tygodniu . po zadzwonieniu okazaÅo siÄ ÅŒe zapomnieli i niezwÅocznie wyÅlÄ . po przybyciu biurka okazaÅo siÄ ÅŒe nie ma wywierconych dziur + nie ma instrukacji jak zmontowaÄ biurko. Ponadto blat klejony na szybkoÅci,pozastawiona naklejka "zrobiÄ i dziÅ wysÅaÄ,, Maskara A spawanie nóg pozostawiÄ bez komentarza.
PrzekÅadane terminy dostawy maÅegoâŠ
PrzekÅadane terminy dostawy maÅego zamówienia (pojedynczego blatu o prostokÄ tnym ksztaÅcie). Strach pomyÅleÄ jak wyglÄ daÅby proces realizacji przy zamówieniu wielkogabarytowym. W przypadku proÅby o anulacjÄ zamówienia, obsÅuga nie odpowiada na wiadomoÅci. Szczerze nie polecam, konkurencja realizuje meble na wymiar zdecydowanie szybciej.
idÄ wyczekiwane póÅki,na które czekaâŠ
idÄ
wyczekiwane póÅki,na które czeka remont od 5 tygodni.Gdyby byÅo wyraziÅcie napisane,ze dostawa za 5 tyg,zapewne bym nie dokonaÅa zakupu. Na dniach siÄ okaÅŒe jaki to produkt.
Blat
ZamówiÅem blat za ponat 500zÅ w listopadzie 2024, po 40 dniach piszÄ mail-a bo telefonów nie odbierajÄ , w odpowiedzi dostajÄ info ÅŒe mieli opóźnienie i do koÅca tygodnia wyÅlÄ zamówienie. MijajÄ nastÄpne dwa tygodnie i zero kontaktu. MoÅŒe przy zamówieniach za kilka tysiÄcy sÄ bardziej uprzejmi. Uprzedzam potencjalnych klientów tej firmy krzak szkoda Waszych pieniÄdzy i straconego czasu. Nie polecam
Nie lubiÄ pisaÄ takich opinii ale nieâŠ
Nie lubiÄ pisaÄ takich opinii ale nie mam wyboru. Zamówienie 12.11, ÅŒadnego kontaktu ze strony firmy. Towar dostarczyli 20.01 w dodatku biurko uszczerbane na rogu. Nie polecam i nigdy nie skorzystam.
Brak wysyÅki towaru w okreÅlonymâŠ
Brak wysyÅki towaru w okreÅlonym terminie (30 dni roboczych).
Po kilku wiadomoÅciach e-mail i zapewnieniach, ÅŒe do koÅca tygodnia towar zostanie wysÅany przesyÅka nie zostaÅa nadana.
Nie polecam usÅug tej firmy.
3 miesiÄ ce czekania na fatalny produkt
Na biurko czekaliÅmy okoÅo 3 miesiÄ
ce. Kontakt mailowy byÅ ignorowany, konsultant odpisywaÅ nam wiadomoÅci w stylu: zamówienie jest w drodze, odpowiem za 3 dni robocze itd. Innego kontaktu brak. Telefony zablokowane, na fanpegu na fb zostaÅam zablokowana pod dodaniu reakcji WRR do posta. Towar dostaliÅmy dopiero po listownym wysÅaniu przedsÄ
dowego ÅŒÄ
dania do wydania towaru. Biurko cudem zostaÅo wysÅane 2 dni po odebraniu listu :).
JakoÅÄ fatalna. KosztowaÅo ok 800zl. Zwykla tania cienka sklejka. Po miesiÄ
cu wygiÄÅo siÄ w okrÄ
gÅy nawias przez ciÄÅŒar, uwaga, laptopa. JeÅli chcecie, aby staÅo i nie byÅo uÅŒywane, to polecam.
Za drogo, za dÅugo, zbyt niechlujnie
Biurko za miliony zamówione 5 października przyszÅo 27 listopada. No ok. Ale okleina obrabiana przez ucznia 1 klasy szkoÅy zawodowej nie przystoi w tej cenie. Jak dodam, ÅŒe po zÅoÅŒeniu biurko okazaÅo siÄ dramatycznie niestabilne (pomimo wziÄcia wiÄkszych nóg) to mamy komplet wyrzuconych w bÅoto pieniÄdzy. Ale ÅŒeby tego byÅo maÅo to domówiÅem dodatkowy kawaÅek blatu (bo w trakcie dÅugiego czasu oczekiwania zmieniÅa siÄ koncepcja) i oczywiÅcie wymiar 60 cm jest innym wymiarem niÅŒ 60 cm szerokoÅci biurka:). ChoÄ tutaj trzeba podkreÅliÄ bÅyskawiczny czas realizacji.
No po prostu firma siÄ uczy. Ale za takÄ
cenÄ oczekiwaÅem czegoÅ znacznie lepszego. Zdecydowanie nie polecam.
KupiÅem szafÄ jestem bardzo zadowolony
KupiÅem szafÄ jestem bardzo zadowolony. Solidna, dobrze wykonana, a moÅŒliwoÅÄ dopasowania wymiarów to super opcja. Dostawa na czas, wszystko zgodne z oczekiwaniami

Zamówienie zÅoÅŒone
Zamówienie zÅoÅŒone. Czas realizacji wedÅug regulaminu sklepu 3-30 dni roboczych. 2 miesiÄ ce i zamówienie nie dotarÅo. Kpina to nie sklep. Zero szacunku do klienta. Stanowczo odradzam ten pseudo sklepik
Nie polecam, nie doÅÄ ÅŒe mega dÅugie terminy to jakoÅÄ szafki jest naprawdÄ sÅaba a tanio nie byÅo. Lepiej zamówiÄ od stolarza

Zakupy dla wytrwaÅych
Po zakupach w tej firmie pozostaÅy mieszane uczucia - na zamówione biurko z betonowym blatem czekaÅam ponad 30 dni roboczych (sÅowo klucz) co w praktyce oznacza 2 m-ce. Kontakt z firmÄ
byÅ mailowy. Po ponad miesiÄ
cu czekania i kilku mailach, ostatni z proÅbÄ
o natychmiastowÄ
wysyÅkÄ lub zwrot Årodków - zadzwoniÅ Pan podajÄ
c w koÅcu konkretny termin realizacji zamówienia. Biurko przyszÅo o czasie ale... tu niespodzianka...bez nóg. Nikt o tym nie raczyÅ poinformowaÄ. Nogi dosyÅajÄ
w oddzielnej przesyÅce o czym dowiedziaÅam siÄ po napisaniu kolejnego juÅŒ maila. Paczka dotarÅa do mnie po kilku dniach. Czyli blat leÅŒaÅ w salonie i czekaÅ na nogi. Trzeba go byÅo przecieÅŒ rozpakowaÄ ÅŒeby sprawdziÄ czy wszystko jest ok. Pakowanie blatu muszÄ przyznaÄ solidne. I nastÄ
piÅ montaÅŒ... Samemu trzeba byÅo przymocowywaÄ nogi (brak otworów) i resztÄ zamówionego wyposaÅŒenia. Åadowarka indukcyjna pasowaÅa, przepust kablowy, gniazda równieÅŒ, chociaÅŒ nie powiem, ÅŒe idealnie... wieszak na sÅuchawki to poraÅŒka szkoda nawet 10 zÅ. PodÅwietlenie biurka panelem LED trzeba byÅo dopasowywaÄ, docinaÄ. Natomiast rynnÄ na przewody trzeba byÅo montowaÄ wg wÅasnego uznania, poniewaÅŒ konstruktor nie przewidziaÅ jej rozmieszczenia przy szerszym profilu nóg.
PodsumowujÄ
c: mebel po czasochÅonnym montaÅŒu wyglÄ
da nieźle (syn zadowolony), chociaÅŒ sam goÅy blat mnie przeraziÅ. Zakupy w sklepie yrke wydajÄ
siÄ byÄ zakupami dla osób mniej nerwowych, chyba ÅŒe z góry nastawimy siÄ na dÅugi czas realizacji, dzielonÄ
przesyÅkÄ i samodzielny, kreatywny montaÅŒ. Pozdrawiam

Tragedia
Tragedia! OszuÅci i naciÄ gacze! 8 miesiÄcy oczekiwania na meble - zwykÅe szafy! Nie udaÅoby siÄ odzyskaÄ pieniÄdzy gdyby nie wielokrotne próby kontaktu, powoÅywanie siÄ na prawo konsumenta i w koÅcu wejÅcie na drogÄ prawnÄ . Polska marka, a ma w bardzo gÅÄbokim powaÅŒaniu klienta. Unikajcie ich! WszÄdzie tylko nie u nich!
BIurko
Po 2 miesiÄ cach przyszÅo biurko gamingowe z 2 metalowymi nogami, nie byÅo rewelacji. Trzeba byÅo nawierciÄ otwory, aby przykrÄciÄ blat i to wszystko. Samo wykonanie blatu i nóg metalowych, pomalowanie ich zostawia wiele do ÅŒyczenia. Córka bardzo chciaÅa ten stolik, ale ja bym go nie zamówiÅa drugi raz. Nie jest wart czekania dwóch miesiÄcy. Jestem bardzo rozczarowana tym meblem i tak dÅugim czekaniem.
Biurko
Biurko zamówione w poÅowie marca dotarÅo w poÅowie czerwca. OczekujÄ jeszcze na nadstawkÄ ale jeszcze nie dotarÅa. Brak kontaktu z firmÄ , nie odpowiada na maile. Bardzo nie polecam.
Totalna ignorancja konsumenta.
8 października zamówiÅam biurko. Na dzieÅ 22 listopada ani zamówienia, ani ÅŒadnych informacji. Nie polecam firmy.
Moja aktualizacja to komentarz na odpowiedź firmy.
Z moich wyliczeÅ dzieÅ 22 listopada jest 30 dniem odliczajÄ
c soboty niedziele i 1 oraz 11 listopada, a nie jak podaje firma w odpowiedzi, ÅŒe to dzieÅ 25 listopada. Moja informacja jest zatem rzetelna. Nie umieÅciÅam równieÅŒ takiej informacji, ÅŒe nie dotrzymano terminu. To juÅŒ interpretacja firmy.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã