Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo RÞdovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige,... ãã£ãšèŠã
Ãv jeg havde glÊdet mig sÃ¥ meget til at prÞve det men blev fÊlt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man kÞber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinÊrt god og venlig service! En ekstra bonus er, at bÞrn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... ãã£ãšèŠã
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( Ã¥rhus Ã) til vores sÞns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lÊkkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores sÞn og gÊsterne var meg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Zócalo laver vi sund og Êrlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske kÞkken mÞder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nÞje udvalgte råvarer. Du finder os i KÞbenhavn, på Frederiksberg, i RÞdovre Centrum, Aarhus og Kolding.
ãã³ããŒã¯
- soren@zocalo.restaurant
- zocalorestaurant.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Virkelig lÊkker mad, hyggelig stemning og ekstraordinÊrt god og venlig service!
En ekstra bonus er, at bÞrn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor både jeg og min sÞn elsker at komme.
Jeg kan kun anbefale restauranten på det varmeste.

zocalorestaurant.dk ããã®åç
respekt for rÃ¥varer og god mad lavetâŠ
respekt for råvarer og god mad lavet fra bunden. 12/10 herfra!

Frische vegetarische Varante!
Freundliches Personal. Cooles Ambiente - moderne Foodhall fÃŒr jede Generation. Gute Musik. Sehr gutes Essen.

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Den lÊkreste mad og super service

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Man skal ogsÃ¥ huske at sige de godeâŠ
Man skal også huske at sige de gode ting og i det her tilfÊlde der var det en god oplevelse helt igennem. Trods kÞbenhavner priser så fik jeg en burrito jeg blev mÊt af og den smagte rigtig godt! Den stÊrke Habanero sauce var intens men ikke alt i alt for lang tid. Alt i alt en lÊkker oplevelse, kan klart anbefale.

SÞdestes medarbejder!!
Jeg elsker personligt Zocalo. Det er verdens bedste spisested. Sidste gang jeg var der var en ung mand ved navn Frederik min tjener. Han havde en god positiv adfÊrd og et stort smil pÃ¥ lÊben. Alt respekt her fra min side af â

Mega lÊkkert og smagfuldt
Mega lÊkkert og smagfuldt! Virkelig god betjening - kÊmpe anbefaling!!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Mega lÊkkert mad og god service
Mega lÊkkert mad og god service!
Kan helt klart anbefales :)

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Mega lÊkkert mad og god service:)

God mad
God mad, og virkelig god service fra Magnus der stod i kassenð

Dejlig oplevelse hos ZocaloâŠ
Dejlig oplevelse hos Zocalo i Markedshallen - jeg fik deres Block party bbq burrito, smagte skÞnt.

Virkelig godt
Simpelthen den beste mad jeg har fået i Markedshallen. Super lÊkkert og frisk. Og meget serviceminded betjening som gave gode fif til valg af bowl

Mega lÊkkert mad og sÞde mennesker
Mega lÊkkert mad og sÞde mennesker

SuperlÊkker oplevelse
Fantastisk mad og i rigelige mÊngder. God og hurtig betjening.
Mine varmeste anbefalinger herfra, kommer gerne igen