zocalorestaurant.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo Rødovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige,... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Øv jeg havde glædet mig så meget til at prøve det men blev fælt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man køber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig lækker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinært god og venlig service! En ekstra bonus er, at børn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi fik den bedste mad fra zocalo ( århus Ø) til vores søns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lækkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores søn og gæsterne var meg... もっと見る

企業情報

1. レストラン
  2. 持ち帰りサービス

当該企業による記述

Hos Zócalo laver vi sund og ærlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske køkken møder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nøje udvalgte råvarer. Du finder os i København, på Frederiksberg, i Rødovre Centrum, Aarhus og Kolding.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 153

レビューを書く

Lækker lækker mad

Lækker lækker mad. Vi prøvede det nede i Nicolinehus, hvor deres søde personale hjalp os med at beslutte hvad vi skulle prøve. Kæmpe anbefaling herfra!!!

2025年10月15日

5つ星のうち5の評価

Jeg synes maden var virkelig lækker og…

Jeg synes maden var virkelig lækker og smagsfuld. Personalet var super imødekommende, venlige og søde, så alt i alt en hyggelig og god oplevelse😁

Kan anbefales

2025年10月16日

God mad og service

Maden var rigtig god og medarbejderene var rigtig hjælpsomme. 5 stjerner for god mad og service. Store smil smil bag kassen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage :)

2025年10月13日

Mange tak!

5つ星のうち4の評価

Prisvenligt

Om onsdagen er der en gratis menu til børn for hver voksenmenu, incl. Et glas saft. Saft kan man ovenikøbet få genopfyldt en gang.
Dog var der rigeligt ris i min bourritos.

2025年10月15日

zocalorestaurant.dk からの回答

Tak - vi går videre med dint input!

5つ星のうち4の評価

Første gang jeg har været her

Første gang jeg har været her. Virkelig gode Nachos og Guacamole. Betjening var virkelig sød og imødekommende, og besvarede vores spørgsmål til de forskellige ingredienser m.m.

2025年10月14日

Trustpilot エクスペリエンス