Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo RÞdovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige,... ãã£ãšèŠã
Ãv jeg havde glÊdet mig sÃ¥ meget til at prÞve det men blev fÊlt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man kÞber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinÊrt god og venlig service! En ekstra bonus er, at bÞrn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... ãã£ãšèŠã
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( Ã¥rhus Ã) til vores sÞns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lÊkkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores sÞn og gÊsterne var meg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Zócalo laver vi sund og Êrlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske kÞkken mÞder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nÞje udvalgte råvarer. Du finder os i KÞbenhavn, på Frederiksberg, i RÞdovre Centrum, Aarhus og Kolding.
ãã³ããŒã¯
- soren@zocalo.restaurant
- zocalorestaurant.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç

Zocalo
God frisk mad, perfekt til tÞmmermÊnd og skÞnt personale :)

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Altid sÞd betjening og lÊkker mad!

Venlighed
Så venligt et personale i Nikolinehuset vi blev mÞdt af og skÞn mexicansk mad. Kommer igen.

Helt udmÊrket
Helt udmÊrket, ser frem til at få rabat igen :)

Great fast casual Mexican cuisine
Great fast casual Mexican cuisine

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Great food great vibe loved everything!

Great food
Great food! Fantastic service! - Sam Sherry (Bakken Bears)

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Jeg blev betjent af et meget venligt ogâŠ
Jeg blev betjent af et meget venligt og hurtigt personale. Der er mange mennesker i kÞ, men ventetiden var rigtig kort og maden smagte formidabelt!

God service
God service, lÊkker mad og mega flink personale!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Mega lÊkkert mad og god service!!
Mega lÊkkert mad og god service!!! Tager en splits sekund, sÃ¥ stÃ¥r du med en tallerken af gode smage!!!ð®

Hurtig og rar service(:
Hurtig og rar service(:
Meget smagfuld og perfekt spicy burrito

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Dejligt service og altid smilendeâŠ
Dejligt service og altid smilende medarbejdere ð€©

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Rigtig god mad og god service!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Havde en sÃ¥ fed oplevelse med hurtigâŠ
Havde en så fed oplevelse med hurtig betjening og frisk mad. Helt klart et besÞg vÊrd