Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo RÞdovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige,... ãã£ãšèŠã
Ãv jeg havde glÊdet mig sÃ¥ meget til at prÞve det men blev fÊlt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man kÞber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinÊrt god og venlig service! En ekstra bonus er, at bÞrn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... ãã£ãšèŠã
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( Ã¥rhus Ã) til vores sÞns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lÊkkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores sÞn og gÊsterne var meg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Zócalo laver vi sund og Êrlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske kÞkken mÞder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nÞje udvalgte råvarer. Du finder os i KÞbenhavn, på Frederiksberg, i RÞdovre Centrum, Aarhus og Kolding.
ãã³ããŒã¯
- soren@zocalo.restaurant
- zocalorestaurant.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Great service
Great service, good food, highly recommend adding the guacamole

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Good food and good and fast service.
Good food and good and fast service.

Mega godt mad
Mega god service, rigtig smagfuldt mad. Skal helt klart prÞves igen.

Mega god service i Nikolinehus
Mega god service i Nikolinehus. SÞde unge mennesker og maden smagte fantastisk. Mega god stemning.

Food was absolutely delicious
Food was absolutely delicious! Really nice people, would definitely recommend it!

Meget nÊrig
Maden var kold, servicen var langsom, der lugtede af prut, fik lidt bÞvl med maven efterfÞlgende ,små potioner,og meget nÊrig med dressingen.
Alt i alt en dårlig oplevelse.
ðïžâðŸ

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. En pige ved navn Johanne var meget udadvendt, smilende og meget behjÊlpelig.
Rigtig god mad og hurtig betjening!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Maden er smagfuld og frisk.

Banken/Aarhus âïžâïžâïžâïžâïž
Banken/Aarhus
SUPER god betjening, 3 friske unge damer, der alle var venlige og super informative om alle muligheder. Maden var lÊkker, sprÞdt salat, iskolde sodavand og de skÞnneste mexicanske smage - oksekÞdet ðð Virkelig god pris. Ikke sidste gang vi kommer

Super godt mexicansk mad
Super godt mexicansk mad - frisk, sundt og lÊkkert!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Det lÊkreste mexicanske mad !
Det lÊkreste mexicanske mad !
Alt er frisklavet og smager så lÊkkert, og der er knald på smagene..

Kold BurritoâŠ
Bestilte en Burrito og oplevede at den var kold, gik op til kÞkkenet og italesatte, hvorefter de tog retten retur.
En anden medarbejder kom tilbage med retten og fortalte at en Burrito ikke skulle vÊre varm, han stak fingrene i maden og mente at den var til at spise - da han lige havde modtaget kontanter påtalte jeg at jeg ikke ville spise den mad han havde rÞrt ved. Han han gik med min mad.
Det viste sig ved yderligere dialog at han Þnskede betaling hvis jeg ville have en ny ret. Pengesedler er fyldt med bakterier.

VÊrste dag i mit liv
Skulle betale 90kr for en nachos og der var nÊsten intet i. Samt koster det 35kr for en dåsesodavand. Priserne er provokerende hÞje.

160 kr for 3 tacos og der var nÊstenâŠ
RÞdovre Centrum takeaway
160 kr for 3 tacos og der var nÊsten intet kylling i og generelt bare nederen mad. Til den pris havde vi forventet at kunne blive mÊt men slet ikke tÊt på og vi var nÞd til at koge nogle Êg hjemme. Det mindede om en dårlig foret. Resten af ordren var ok, men ikke sÊrlig spÊndende.
Takeaway order 967 14/02 17:39