I think this company is appalling. It has taken me six years to get them to record even a change of address despite numerous documented attempts and acknowledgments that it has been done. I have had t... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Aegon verdwijnt uit Nederland. Niets mis mee als bedrijf die geld heeft ge-int op Hypotheken, Levensverzekeringen via Nederlandse burgers. Daarom zetten ze hun zaken over via oa ASR, KNAB. En... もっと見る
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Wat een waardeloos zooitje daar. En dat terwijl ze van ons pensioengeld betaald worden! 🤮 Ben al maanden bezig en nog steeds geen ant... もっと見る
Wat is Aegon toch een ranzig bedrijf. 25 jaar geleden een woekerpolis laten aansmeren. Pas na 18 jaar werd me duidelijk dat ze extreme percentages uit de belegde waarden jatten. En zelfs aan het einde... もっと見る
geen of slecht onderzoek
geen of slecht onderzoek,
na een kettingbotsing,
ontstaan doordat iemand achter mij te hard reed.
Daardoor niet de voorschade vergoed gekregen
en verzekering duurder gemaakt.
ik ga weg bij Aegon en kom er niet meer terug.
Voor ons geen Aegon verzekeringen meer!
Wij hadden al langere tijd een doorlopende reisverzekering van Aegon. Recent een schade gemeld omdat eind september de (echt niet dure) zonnebril van mijn vrouw is gestolen op een (rustige) camping in Frankrijk. Zij had die in de wasruimte na handenwassen op de wasbak laten liggen en ontdekte dat al na ca. 1 minuut. Direct teruggelopen, maar zonnebril was al weg!! Claim direct door Aegon afgewezen en ook na uitvoerige uitleg opnieuw. Reden: geen toezicht gehouden op eigendom! Geschreven,dat wij in meer dan 40 jaar elk jaar premie betaald hebben bij in totaal 2 andere verzekeraars voor onze doorlopende reis-en annuleringsverzekering en nog nooit iets geclaimd hebben. Ook dat maakte geen indruk! Verzekering per direct bij Aegon opgezegd en inmiddels bij een veel beter beoordeelde verzekeraar een nieuwe reis- en annuleringsverzekering afgesloten. Was nog van plan geweest eentweede verzekering bij Aegon af te sluiten, maar daar uiteraard nu ook van afgezien!
Goed, maar..
Sinds drie jaar heb ik een all-risk inboedelverzekering bij Aegon. In deze tijd driemaal een claim ingediend , welke ook werden gehonoreerd. Ervaring is dus overwegend posifitief en zou het ook aanraden. Het enige minpunt wat anderen terecht vermelden is de matige bereikbaarheid per telefoon, een wachttijd van een half uur in de ‘daluren’ is iets teveel van het goede en moet beter.
Onbeteikbaar v vragen over je…
Onbereikbaar v vragen over je reisverzekering! Heb je ze eens een keer nodig dan zijn ze er niet!
Pensioen wordt wordt (niet =) te laat betaald.
Dit gaat over een pensioen betaling. Zou 24 november binnen zijn. Vandaag is het 11 december en nog steeds niets! Mailen en bellen helpt geen snars. Heel akelig.
Update: 23 dec niets .... Eind december: na veel excuses en een fles wijn is het ze gelukt!
Schandalig eigen risico van 250 per…
Schandalig eigen risico van 250 per gebeurtenis! Nog 2 maanden dan weg wezen bij deze oplichters!
Wat een slechte verzekeraar is dit
Wat een slechte verzekeraar is dit! 19-10 claim ingediend van schade aan de TV, al 3x een uitstelbrief met nu als streefdatum 08-12 voor we iets horen. Bijna 2 maanden later hopen we dan eindelijk een keer te horen of de schade vergoed wordt. Neem hier geen verzekering, want je krijgt niet waar voor je geld!
Mortgage application
I am an expat living in the Netherlands, decided to finally buy my first house after working for 1 yr and 7 months. I have ample amount of savings and no debt which is great for my mortgage application. Finally after waiting for them to deny or provide my mortgage, they DENIED me after almost 1 month of waiting and a lot of follow ups. All my details are provided such as employer statement, bank records, financial records and payslips. It is pure incompetence and neglect customer service is very poor and people don't give a damn about your situation. I highly discourage doing any type of business with this bank and move away from them.
Wat een ongelofelijke KK schoften…
Wat een ongelofelijke KK schoften werken daar allemaal!!!!
In de App zijn er helaas niet alle…
In de App zijn er helaas niet alle verzekeringen te vinden. De chat in de App is waardelos omdat het een bot is, die niets kan verstaan. Bij de vraag na een medewerker en over 1 uur wachten zei de vrouw: "Helaas, je ben hier verkeerd. "
Bij het indienen van een klacht kom je aan het eind niet verder omdat de webpagina elke keer opnieuw om laden is en alles is verwijdert.
Beter is alles opzeggen en een verzekering zoeken met een echte support.
Aegon annuleringsverzekering afgesloten…walgelijk bedrijf
Aegon annuleringsverzekering afgesloten per 01-01-2020 heb 46 maanden premie moeten betalen voor een fake polis kosten totaal plus/minus € 417,00 euro.
Moest mijn vakantie annuleren ivm ziekte van mijn vrouw hart problemen.
Heb je die zelf nog niet moet je een verzekering afsluiten bij Aegon/ASR dan kom je er achter hoe zij met zieke mensen omgaan walgelijk zie ( Tv Radar die vrouw die geen zorg meer kon krijgen in het Martinieziekenhuis in Groningen).
Mijn boekings schade van geen genoten vakantie is €1493,99 euro en u raad het al wat krijg je terug totaal net niets. Soms vraag ik mij wel eens af wie zijn hier de fraudeurs zijn dat de klanten ??? of is dat hier Aegon ik denk zelf het laatste.
Mensen sluit geen verzekering bij hun af je wordt genaaid het is een achterbaks en een walgelijk bedrijf.
Geen wonder dat hun miljoenen winst maken dat kan op deze manier.
Dus nogmaals pas op wat je doet.
Ga echt NOOIT zaken doen met deze onvoorstelbare PRUTSERS
Ga echt NOOIT zaken doen met deze financiele dienstverlenen. Een simpele hyotheek regelen doen ze een eeuwigheid over, vragen continue dezelfde documenten en maken het leven van mijn en mijn vrouw een hel. Mijn vast salaris nemen ze niet mee omdat ik dienst ben van een EU bedrijf, maar niet een NL bedrijf. Aegon, je bent een grap en je verdient failliet te gaan.
Opstalverzekering veranderen steeds voorwaarden in 1 maand tijd
Een maand geleden was de overdracht van mijn huis en sloot ik een opstalverzekering af bij Aegon. Via Independer waar ik o.a. in vulde alleen deze verzekering af te willen sluiten.
Omdat de overdracht uit werd gesteld ging de verzekering 10 dagen in voor de overdracht. In de voorwaarden stond dat het huis 3 maanden leeg mocht staan, tijd die ik nodig heb voor verhuizen, schoonmaken, verven enz. zoals iedereen wel zal hebben.
Ik belde om te vragen wanneer die 3 maanden ingingen bij afsluiten van de verzekering of de datum van overdracht, en telefonische zeiden ze dat die maanden ingingen op het moment van overdracht.
In een chat van wordt mij verteld dat het ingaat op het moment dat de verzekering wordt afgesloten. Tegenstrijdige berichten dus.
Als ik duidelijkheid hierover vraag krijg ik opeens een mail dat ik minimaal 3 verzekeringen af zou moeten sluiten bij hen, dit is nooit eerder gecommuniceerd iets wat door hen zelf telefonisch bevestigd wordt.
Als ik daarop reageer krijg ik ineens een extra clausule met verminderde dekking.
Ook niet volgens de voorwaarden die ik kreeg bij afsluiting. Als ik daarover bel moet ik weer lang wachten op antwoord, dat moet je elke keer.
Tenslotte krijg ik die clausule ineens met terugwerkende kracht vanaf het moment van afsluiting, een maand geleden, dat kan natuurlijk niet.
Hieruit blijkt dit is geen betrouwbare verzekering. Bij elk contact veranderen de voorwaarden en altijd nog onvoordeliger voor mij dan daarvoor. Met die clausule (minder dekking) zou ik nooit akkoord zijn gegaan en een andere verzekeraar hebben gekozen. Je kan dus niet van ze op aan en dan heb ik nog niet eens een schade.
Als bedrijf zou ik het schaamrood op de…
Als bedrijf zou ik het schaamrood op de wangen krijgen, wanneer ik niet in staat ben om het adres van mijn client te wijzigen in een buitenlands adres. Ook de inhouding van de premies voor volksverzekeringen willen/kunnen ze niet aanpassen, wanneer je in het buitenland woon en geen aanspraak meer kunt maken op deze volkverzekeringen en dus niet meer premie plichting bent. De kennis en service en bereidheid om tot een oplossing te komen is van een bedenkelijk laag niveau.
Bagger. Kies een andere maatschappij!
Vervolgschade wordt niet gedekt; ze zeggen dat het geleidelijk is ontstaan. Hoe moet je anders achter dak lekkage komen als er niet gelijk een hele plas water in je woning ligt?
Verder zeer klantonvriendelijk; je krijgt amper een persoon aan de lijn (allemaal chatrobots en geautomatiseerde berichten). Nope, ik ben er klaar mee. Mij zien ze nooit meer terug bij Aegon
17 wachtende voor me... (telefoon alg. Nummer)
17 wachtende voor me die allemaal 1 voor 1 worden afgehandeld lijkt het. Goed een uur later was ik dan eindelijk aan de beurt,
Arme medewerkers zal wel personeels tekort zijn
Supersnel vergoeding
Ik had een vloerkleed geruïneerd door het knoeien van sodawater. Aegon reageerde binnen 24 uur op mijn claim met aanvullende vragen. Drie dagen later kwam het bericht van 100% vergoeding en weer een dag later stond het geld op mijn rekening.
Dit is al mijn tweede positieve ervaring in mijn eerste jaar bij Aegon.
Slechtste verzekering ooit
Lees ook de onderstaande berichten want deze mensen hebben
Echt gelijk. Ik heb 1 keer anderhalf uur gewacht en zelf opgehangen en 1 keer 1 uur met de mededeling nog 14 wachtenden voor u. Toen ze bij nog 1 wachtende voor u was werd dus na 58
Minuten de verbinding verbroken. Ook niet per mail bereikbaar en chatbox is een robot dus 0,0 contact mogelijk met dit bedrijf. Woedend ben ik want ik
Kan nu mijn verzekering niet pauzeren ivm schorsing ….. dit kan alleen maar in mijn Aegon, maar mijn inlogcodes doen het niet, ook zoiets….
NOOIT MEER AEGON MENSEN!!
Aegon bereikbaarheid
Een simpele vraag over premie inboedelverzekering Een uur in de chat gestaan waarna de verbinding door Aegon eerst verbroken daarna drie kwartier in de wacht gestaan bij de klantenservice Nu had ik geen schade vraag maar ik moet er niet aan denken als dit wel het geval zou zijn en zo lang op contact moet wachten Dit is voor mij een red flag ik denk aan overstappen
Schade wordt niet afgehandeld
Schade wordt niet afgehandeld, klantenservice niet bereikbaar, reageren niet op mail.
Begin juli schade aan scooter (geparkeerd in de tuin), doordat een droogmolen van het dakterras van de buren is gewaaid). Simpel toch? Buren aansprakelijk. Nu al 2 maanden bezig met de buren om de schade vergoed te krijgen van Aegon. Wat doet Aegon? Helemaal niets, behalve steeds weer wijzen naar onze eigen scooterverzekering, die uiteraard niets dekt. Schandalig!! En probeer je ze te bellen heb je engelengeduld nodig (wachtrij van minimaal 45 minuten). Op email wordt niet gereageerd. Mensen sluit hier niet je verzekering af!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。