Habe ein Vorderrad fÃŒr den E-Scooter bestellt. Laut Sendungsverfolgung wurde geliefert. TatsÀchlich jedoch nicht. AliExpress verlangt ausdrÃŒcklich nach einem offiziellen Nachweis des örtlichen L... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
aprÚs avoir acheter un articles j'ai eu un problÚmes et demander une réparation mais comme dab c'est une plateforme de nul et on tourne en rond jusqu'à ce que vous abandonniez et il n'ont rien a faire... ãã£ãšèŠã
je reviens a mon avis du 12.07.2026 ALIEXPRESS. Lisez je vous prie la réponse  ALIEXPRESS FR. MA DEMANDE EST REJETÃE.PAR CE QUE JE N AI PAS PRÃSENTàUN DOCUMENT QUI PROUVE QUE JE N' AI PAS R... ãã£ãšèŠã
Ganz schlimme Erfahrungen. Ware kommt lose in Folientaschen, mehrere Artikel zusammen in einem groÃen Foliebeutel. Fehlt etwas,verla gt die Plattform einen "Nachweis der Nicht-Lieferung". Dazu gibt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aliexpress is selling defective products
Aliexpress is selling defective products with no free return. So you end up paying even more then the product worth if you do a return.In the description it say free return but it is scam.
Wacht op bestelling
Op 2 februari een bestelling geplaatst.
Update zegt.....uiterlijk 13 april bezorgd.
Helaas op 27 april nog steeds niets.
Op 1 mei bezorgd...3 maanden gewacht.
Aliexpress est un site de vente sérieux
Aliexpress est un site de vente sérieux , contrairement aux dires de certains utilisateurs, j'ai déjà commandé de nombreux produits depuis plusieurs années.Comme dans tous les magasins, il y a des bons et des mauvais produits et parfois, il faut savoir quel produit choisir et mettre le prix.Excepté une fois sur une centaine de produits, j'ai toujours reçu ma commande.Beaucoup oublient que la plupart des produits vendus en Europe sont made in china.Achetés à la source, certains de ces produits m'ont déjà fait gagné plusieurs dizaines d'euros.
I have make many time orders from hereâŠ
I have make many time orders from here and i am happy because for many things are good quality and price.The shipping is quick and I took my refund back when I had problems with the order.
Il y a ALIBABA et ALIBABA
En fait ,je suis un utilisateur assez intense de produits made in chine à cause de leur prix pour effectuer des réparations quasi gratuites pour les nécessiteux ou via les repairs cafés .
Je pense qu'il faut faire une différence via les boutiques présentes sur le site . Dans certains cas ,je n'ai eu aucune difficulté pour retourner les produits défectueux ,mais dans d'autres ,spécialement des produits "cher" l'on demande à l'acheteur de payer les frais de renvoi qui peuvent atteindre le tiers du prix . Lorsque l'envoi vient d'Europe la garantie européenne devrait être appliquée .
Ik heb 2 usb datakabels besteld bij Ali
Ik heb 2 usb datakabels, draagbare schattige hond voor mijn gsm Samsung Galaxy Plus besteld voor Android.
Vorige week besteld en vandaag ontvangen. Het past niet op mijn gsm. Ik heb op alle sites van AliExpress geprobeerd het te retourneren maar dat werkt niet. Op hun e-mailadres krijg ik het teruggestuurd met mededeling onbezorgd. Nooit meer bij Ali kopen.
Multiprise dangereuse de Factory Direct Collected Store chez AliExpress
LENCENT-Prolongateur de prise murale avec 3 prises AC, 3 ports USB, 1 type C, 7 en 1, prise UE, chargeur, interrupteur marche/arrêt pour la maison
EU Plug, 3AC 3U1C
Mon câble a brulé. Le vendeur ne veut rien savoir et AliExpress me renvoi en toute logique vers le vendeur.
Dommage que je ne sais pas poster une photo.
Het is inderdaad list en bedrog dat âŠ
Het is inderdaad list en bedrog dat AliExpress nooit meer troep van die site alles te mooi om waar te zijn niet kopen van die site weg gegooid geld
AliExpress
Product is amazing. Reasonable price.fast delivery
Don't buy expensive items
Purchase FOSI AUDIO p3 from "CCC Digital World Store" order 3026975444349764 after 2 months it breaks the seller doesn't listen to me doesn't recognize the one year ali express warranty contact ali express same music buy only with paypal inexpensive itemsany proof you send, even videos, they won't accept it as a lost cause.
AliExpress is oplichterij
AliExpress is oplichterij. Niets meer en minder! Meestal krijg je slechte kwaliteit voor je goeie geld. Soms krijg je niets. En dan eisen ze dat je bewijst dat je niets gekregen hebt!!!
En als het slecht is, willen ze dat je het terugstuurt... naar China... op eigen kosten. Dat kost meer aan verzendkosten dan wat je terugkrijgt.
Ik heb er genoeg van en ik heb mijn account daar opgeheven.
A éviter à tous prix!
Voleurs et scandale.
Les produits sont des contrefaçons et à peine moins chers.
En gros on importe de la mâ¬rde quâon peut jeter dÚs lâouverture. Et ça câest quand ça arrive.
AliExpress- avis trÚs négatif
Commandé une coque de protection pour laptop.
BPOST renseigne que c'est livré dans ma boite aux lettres. Rien trouvé là -dedans. Ma reclamation pour remboursement ou renvoi le même article a été rejetée.
Sur ma demande d'ouverture d'une enquette n'a m^me pas été prise en compte m^me-ci c'est une obligation légale en Europe.
Als er een probleem is ,trek uw plan !
Ik ben nu ongeveer 20 dagen aan t chatten en nog steeds bezig,mails schrijven en krijgen .Moet 10 keer hetzelfde bewijzen .Kocht een tablet ,die kwam met beschadigde lens aan ,moet hem of op eigen kosten terug sturen naar China (terwijl hij na 4 dagen werd geleverd dus die komt niet uit China ) of ik krijg 14 euro terug en dat is het .Verdere hulp krijg je niet als je er met de verkoper niet uitkomt ,krijg je nietszeggende mails en trek uw plan .Kopen gaat prima bij deze firma ,maar o wee als er een probleem opduikt ,dan ben je mooi je centjes kwijt !Ik heb een dossier laten opmaken bij politie en bank alvast .Ze houden zich niet aan consumenten rechten en laten het zo lang duren (op het belachelijke af ) Dat ze hopen dat je het opgeeft .En je blijft zitten met kapotte goederen en geld kwijt .
Iâve never ordered from these folk before
Iâve never ordered from these folk before; it was only recently that I had even heard of them.
But as all I wanted were some Samsung batteries to refurbish a battery bank, and theirs was the first listing, and at the standard price I placed the order 31 July.
Later I was pleased to receive an email saying that my order was being shipped; but I couldnât stop laughing when it gave the estimated delivery date as the 8th October!!
Subsequently Iâve bought another set elsewhere: as this was my first order placed with AliExpress; and it will be definitely the last!
I now need to recover the money paid; but having read the reviews that maybe easier said than done
Spambedrijf en deactivatie account onmogelijk!
Onlangs een account aangemaakt, maar bedrjf blijft je spammen. Ondanks ik heb aangegeven geen emails te willen ontvangen en reeds meerdere malen heb uitgeschreven blijft men je ongewenste emails sturen. Dus maar besloten om mij account te deactiveren. Ook dit lukt niet. Ze kunnen wel spam naar je email sturen, maar een bevestigingsemail met de deactivatiecode lukt kennelijk niet. Van hun support geen reactie en alles wordt eraan gedaan om je account dus actief te houden. Bezin eer je je emailadres aan dergelijke bedrijven meedeelt!
Bedrog Aliexpress.
Beste mensen, onlangs heb ik mogen ondervinden dat Aliexpress webschop een bedriegelijke onderneming is en corrupt . Ik wil bij deze U er op te wijzen, doe geen zaken met deze mensen. Je bent je geld kwijt en je loopt de kans dat je je bestelling nooit ziet. En niet gesproken over de communicatie, die bestaat echter niet. Dit doen zij bewust. Ze zijn totaal niet te vertrouwen op geen enkel vlak. Je kan beter iets meer betalen in België of Nederland, dan zal dit probleem minder snel voorkomen, en bovendien heeft U zo ook betere garanties op dat wat U besteld en koopt. China blijft China, onbetrouwbaar op alle vlak. Wees verstandig, laat U niet misleiden door de lage kostprijs. Dit kan in de meeste gevallen veel duurder uitvallen. Laat mij hierbij duidelijk zijn, ik ben zeker geen alleenstaand geval. Kijk maar naar andere reviews.Bescherm je zelf.
Grtjs.
Onbetrouwbaar, geen garantie, geen rechten en ze lichten u op...
Ik schrijf echt niet graag slechte reviews, maar nu is er weeral een voorval gebeurd waar ik toch een review wil over schrijven.
Ik bestel nu veel minder producten via iemand bij AliExpress. Ze beloofde me 1 kopen + 1 gratis maar misspoes. Ik kreeg er maar 1 Tja, ik had dit product kunnen kopen in Europa voor 27 euro en ja met garantie en zonder te moeten bij betalen bij de douane.
Maar voor 39.99 euro kon ik er twee krijgen voor deze prijs, maar toen ik het product aan kreeg bleek er maar 1 te zijn en geen 2. Dus ik vroeg mijn geld terug voor de helft want tja als je er 1 gratis krijgt en je krijgt dit niet, dan is het niet meer dan normaal dat je het gratis product terug betaald krijgt?
Niet? Wel ik zou ook denken van wel
Maar de leverancier zegt neen het is maar 1 product en daarmee uit.
Wel neen ik heb een jpg waar op staat buy one and get 1 free. Volgens mij is dat toch koop er 1 en krijg 1 gratis
Neen, AliExpress geeft de oplichtende verkoper gelijkt. Volgens Europa moet je geven wat je in reclame zet, als je zegt een tesla aan 1 euro sorry mensen maar die tesla zal verkocht worden aan 1 euro.
Zo denken ze niet bij AliExpress.
Bij een andere verkoper stond hetzelfde product aan 22 euro maar met 4 euro vervoersonkosten. Dus bijna zo duur als in Europa Ik wilde het 2 product aan iemand geven die het ook heel graag zou gekregen hebben.
Wat ik wil wil is een 2 product zoals beloofd of de helft van mijn geld terug.
Mijne raad?
Blijf bij AliExpress weg, want je wordt bedrogen en je bent niet zeker van de kwaliteit, en je krijgt geen garantie, en je ben soms ook nog veel duurder uit dan in winkel in Europa. Denk en kijk goed rond alvoor je nog iets besteld bij AliExpress. Tot 2 jaar geleden waren ze goed tot zeer goed nu lichten ze mensen op en dat blijft niet duren
Ik koop er niets meer
En pas op met reclame want je bent voor 99 % gefopt.
Jammer want wat ooit goed gestart is zijn nu een oplichtende dieven bende geworden.
AliExpress is zeer slacht in dienst na verkoop
Ik heb een pakje besteld aan AliExpress, maar dit pakje is nooit toegekomen. Ik diende klacht in bij hen en die wimpelenden mij af met : het pakketje ligt in het lokale postkantoor en dat al meer dan 1 maand. En dat kan ik niet checken, want de BPost komt normaal met het pakket en als ik niet thuis ben krijg ik een formulier om het te halen in het postkantoor. En dat heb ik nooit ontvangen, nog mail ontvangen hiervan. Dus willen ze niet tussenkomen om het bedrag over te maken aan mij.
J ai commandé le 28 juin 2022 ce sont des voleurs
J ai commandé le 28 juin 2022 une cigarette électronique jamais reçue ils me disent qu'elle a été livrée par la poste à 22h03 j ai réclamé au moins 20 fois et leur dire que la poste en Belgique ne livre pas à une heure tardive je leur fournis la preuve maintenant affaire classée vous avez reçu et non je n'ai rien reçu elle coûte avec livraison 51,70 euros ils m ont volé méfiez-vous
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã